2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

YA KUZUM ben kacırdım yazdıgını aradım bulamadım da hayırdır
sana zamhmet bı daha anlat bana ya

canm sanırım demir yüklemesi fazla geldi ilacımı değiştrdi doktor kansızlık çıktı die ama oda ağır geldi sanırım .. normalde şurup olifer içiodum sanırım ona devam etcem yda başka verecek bilmiorum akşam doktorumu arıcam gene

Kızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?
Canim bende iki gun öyle oldum hissetmedim doktora gittigimde cok hareketli dedi bazen hissedemiyoruz heralde ikigundurde cok şükür hissediyorum.cok kafana takiliyorsa doktorina git canm
Ben kullaniyorum magnezyum hic agrim yok cok şükür şimdilik

Anneler sizlere bir sorum olacak ne kadar sıklıkla tuvalete çıkıyorsunuz? Benim gün içinde her saat gittiğim hatta bazen daha sık aralıklarla gittiğim oluyor hiç idrar testi yaptırmadım iltihap ya da başka birşey olduğunu gösterir mi bu durum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya doktorum yazmayınca teredutte kalıyorum ama bildigim herkes kullanıyo diye de agrılarım icin kullanmak istiyorum..cok arada kaldım..sonucta hamilelerin cogunlugunun kullandıgı bişi di mi?

Tabi cnm çoğunluk kullanıyor.
Birde benim gibi multivitamin hapından alanlar var o ihtiyacını.

canım sende peki testi yaptırmadan önce belirtisi varmıydı?
birde ılkkez mi seker yuklemesı yapıldı? bana ılk ay yapmıştı doktor.bır degerım yuksek cıkınca. yukleme sonucu ıyı cıkınca bu aylarda bıdaha yapmıcak..
ama doktorum dedıkı seker bebege zarar vermez. korkma.. sadece yemene dıkkat edıcen...
saglıcakla alalım hepımız kucagımıza ınsallah

Canım valla bende her saat wc deyim. Hatta daha bile sık. Hapşursam bile altıma kaçıyo.
Yani benim enfeksiyon durumum var ama sık idrar a çıkmanın onunla bağlantısı varmı hiç bilmiyorum.
Ben idrar keseme olan baskıdan diye düşünmüştüm.

canım bende çok gıdyorum wc ye.. heleki oglum bır tekme atıyorr sanırım ıdrar keseme gelıyor. o an vınnn dıye tuvalete kosuyorum... çunku tekmeyı yer yemezz afedersın altıma yaptım yapıcam

Çok teşekkür ederim sdenizs ve selin55akçay telefondan toplu alıntı yapamıyorum rahim yukarı çıkınca azalır dedim ama hala aynı yanma ya da acı olmayınca hiç idrar testi yapmadı doktorum o zaman endişeye gerek yok ama son aylar nasıl geçer bilemiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim oncelikle tsk. ederim. kalbinde kitle miyom yani rabdomyom deniyo sanirim suan kan akisi guzel dedi ona fln etkisi yokmus ama 4haftada bir gel takip edelim dedi. 6haziranda genetik konseye cagirdi ama oan amniyo yaptirmaktan korkuyodum kararsizdim oyuzden ayrica sormadim ama yarin orayimi arim yoksa ozel demi yaptirsam sorsam bilemedim bi ona bakim. sen yaptirdinmi nerde yaptirdin cnm

Bir gıda zehirlenmesi de benden sanırım sdenizs olmuştu daha yenı okumuştum.
salı gunu olmadık bırsey yedım, hayır dıye getırmışler. yumurta akından yapılan kaymaklı denıyor buralarda, beze. köpük gibi. Allahım öldüm kusa kusa mıde bulantısı üstüne bır de ishal:2: Nerden yedım ya. Tükendım. Allahtan kusarak atmışım. Atlatmışım. Salı gunu oldu. bugun daha iyiyim... o yedıgım sey sanırım bakterı ürettı beklerken zaten yumurtadan yapılıyor, sıcakta bı de daha da tehlıkelı artık dışardan bırsey yemek. Benımle beraber yiyen arkadaslarımda birşey yok, bana oldu olan. Daha hassas oldugumuz ıcın bu hamılelıkte tabı...
Dıkkat edın arkadaşlar, sıcakta artık hersey daha kolay bozuluyor.

bende ondan yedim araliklarla 2kutu hemde. bisey olmadi ama cok sukur. sanada cok gecmis olsun canim. sana dokundu heralde. aman dikkat et kendine :)

Canımmmm çok geçmiş olsun. Dediğin gibi bende yeni yaşadım perişan oldum.
Bol bol dinlen bol bol su.
Birde benim doktorum prebiyotik yoğurt ye bir kaç gün dedi. Günde 3 defa.
İshalden dolayı bağırsakların yorulmuştur. Onu toplar dedi.
Havalar ısındıkça hersey bakteri üretiyo.
Bizdr hassasıs.
Herkes dikkat etsin yediklerine.
Çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…