28.haftaya kadar yaptırman gerekiyor ama, ihmal etme.
Rapido'cum maalesef haberler iyi değil, 75'lik yükleme için maksimum değerin 153 olması gerekirken bende 216 çıktı ilk 1 saatte.
Dahiliye uzmanına yönlendirdiler, gittim. Sıkı bi diyet, her gün 1 saat yürüyüş ile bi-iki hafta deneyelim şekerimiz düzelecek mi ? Düzelmezse insülin başlamamız gerekecek dedi doktor. Bakalım isyan etmiyorum Allah'a ama çok üzgünüm-gerginim. Zaten çocuk da tepmiyo ne zamandır öff
Tugbacım, yükleme sırasında bişey hissetmedim, kötü olmadım yani. 75'lik olmasına rağmen üstelik.... Sonuç malum yukarıda yazdığım gibi. Yarına da yemekli misafirim var, hiç bi hazırlığım yok daha yeni geldim eve, dinleneyim onlara girişicem daha, öyle işte canım. Yaptırmadıysan korkma...
Canım ilgin için tşk ederim, haberler iyi değil ama düzelir inş. bakalım...
oldu hamileyken 10 metreyi zor yürüyosun nereye?
canm sanırım demir yüklemesi fazla geldi ilacımı değiştrdi doktor kansızlık çıktı die ama oda ağır geldi sanırım .. normalde şurup olifer içiodum sanırım ona devam etcem yda başka verecek bilmiorum akşam doktorumu arıcam gene
Canim bende iki gun öyle oldum hissetmedim doktora gittigimde cok hareketli dedi bazen hissedemiyoruz heralde ikigundurde cok şükür hissediyorum.cok kafana takiliyorsa doktorina git canmKızlar bu arada, son 24 saattir sadece 1 kez hissettim bebeğimi. Tekmeyi bırak döndüğünü bile hissetmiyorum. 1-2 hafta öncesine kadar düzenli bi biçimde hissederdim. Böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?
Ben kullaniyorum magnezyum hic agrim yok cok şükür şimdilikselam bayanlar
benim sorum magnezyum hakkında.benim doktorum bana hiç dogru duzgun hap filan vermedi.kimyasaldan mumkun oldugunca uzak tutmaya calısıyoruz dedi.su an sadece demir hapı kullanıyorum ama bacaklarımda kramp ve sırt agrım dayanlımaz boyutta ozellikle sırt agrım..doktora soyledigimde yine vermedi kaynadı arada daha dogrusu..telefonla ulasayım dedim izne cıkmıs simdi..konustugum herkes de aa sen magnezyum kullanmıyo musun filan diyo...etrafımdaki butun gebeler kullanıyomus ve agrıları olmuyomus..cok içme taraftarı değilim ben de ama artık dayanamıyorum oturamıyorum o kadar batıyo sırtım..ezcaneden oylece alabiliyo muyuz bilmiyorum ama yine baska bi doktora gidip yazdırsam mı kullansam mı kullanmasam mı?
iki haftaya yolculuk yapcam ondan korkuyorum bi de :18::18::18:
ya doktorum yazmayınca teredutte kalıyorum ama bildigim herkes kullanıyo diye de agrılarım icin kullanmak istiyorum..cok arada kaldım..sonucta hamilelerin cogunlugunun kullandıgı bişi di mi?
inş. canım ya. bana da şeker ölçüm aleti verdi. sabah, öğle, akşam aç ve tok günde 6 kere bakmam gerekli. Düzgün beslenir ve spor yaparsam kuzenin gibi olurum inş. Bilmiyorum yaa çabalicam işte, şu velet sağlıkla bi gelsin de, başka bişey düşünemiyorum vallahi. Kötü hissediyorum, biraz uyursam geçer belki. Sağ ol tatlım, öpüyorum
Anneler sizlere bir sorum olacak ne kadar sıklıkla tuvalete çıkıyorsunuz? Benim gün içinde her saat gittiğim hatta bazen daha sık aralıklarla gittiğim oluyor hiç idrar testi yaptırmadım iltihap ya da başka birşey olduğunu gösterir mi bu durum?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anneler sizlere bir sorum olacak ne kadar sıklıkla tuvalete çıkıyorsunuz? Benim gün içinde her saat gittiğim hatta bazen daha sık aralıklarla gittiğim oluyor hiç idrar testi yaptırmadım iltihap ya da başka birşey olduğunu gösterir mi bu durum?
Tabi cnm çoğunluk kullanıyor.
Birde benim gibi multivitamin hapından alanlar var o ihtiyacını.
kızlar ben magnezyum degılde bir ilaç var b12+folık asıt+demir 3unu birarada ıctıgım bır ılac.....
aynı şeymi? birde balık yagı ıcıyorum omega 3
Canım çok yakında bende sıkıntılar yaşadım korktum vs empati yapabiliyorum şuanki durumunla ilgili.
Bence tek tek git. Önce olabildiği kadar çabuk amniyosentez yaptır biraz fazla ücret ödediğinde aynı gün belli başlı kromozom bozuklukları varmı onu öğrenebiliyorsun yani aynı gün bebekte bir anomali varmı yoksa sadece kalp mi öğren. Eğer bebekte başka anomalide varsa bunu o zaman eşinle zaten tekrar değerlendirirsiniz. Eğer kalbindeki problem dışında birşey yoksada yine çok hızlı bir şekilde bir iki perinatolog tavsiyesi daha almanı öneririm ben ama bekleyecek vaktin hiç yok sahiden ne kadar hızlı yaparsan bunları o kadar rahat edersin. Kalbinde kitle var ne demek onu tam anlayamadım bunun başka bir ismi var mı acaba?? Kalpte damarlar doğru yerlere girip çıkıyor mu doğumdan sonra direk ameliyat mı diyorlar bunların cevapları bence sizin için çok önemli.
Amniyosentez için 6 Haziran'ı bekleyecek durumunuz olduğunu sanmıyorum bence en kısa sürede gidip güvendiğim bir yer yaptır bunu canım.
Sonuç her ne olursa olsun Allah en hayırlısı neyse onu versin size inşallah
Şimdi dua edicem senin için.
Iyi şanslar inşallah herşey çok iyi çıkıcak.
Bir gıda zehirlenmesi de bendensanırım sdenizs olmuştu daha yenı okumuştum.
salı gunu olmadık bırsey yedım, hayır dıye getırmışler. yumurta akından yapılan kaymaklı denıyor buralarda, beze. köpük gibi. Allahım öldüm kusa kusa mıde bulantısı üstüne bır de ishal:2: Nerden yedım ya. Tükendım. Allahtan kusarak atmışım. Atlatmışım. Salı gunu oldu. bugun daha iyiyim... o yedıgım sey sanırım bakterı ürettı beklerken zaten yumurtadan yapılıyor, sıcakta bı de daha da tehlıkelı artık dışardan bırsey yemek. Benımle beraber yiyen arkadaslarımda birşey yok, bana oldu olan. Daha hassas oldugumuz ıcın bu hamılelıkte tabı...
Dıkkat edın arkadaşlar, sıcakta artık hersey daha kolay bozuluyor.
Çok teşekkür ederim sdenizs ve selin55akçay telefondan toplu alıntı yapamıyorumrahim yukarı çıkınca azalır dedim ama hala aynı yanma ya da acı olmayınca hiç idrar testi yapmadı doktorum o zaman endişeye gerek yok ama son aylar nasıl geçer bilemiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
Ne demek canımm
Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.
Panik yok)))
( bunu herseye panik olan ben yaxıyorum gel de gülme)))
Bir gıda zehirlenmesi de bendensanırım sdenizs olmuştu daha yenı okumuştum.
salı gunu olmadık bırsey yedım, hayır dıye getırmışler. yumurta akından yapılan kaymaklı denıyor buralarda, beze. köpük gibi. Allahım öldüm kusa kusa mıde bulantısı üstüne bır de ishal:2: Nerden yedım ya. Tükendım. Allahtan kusarak atmışım. Atlatmışım. Salı gunu oldu. bugun daha iyiyim... o yedıgım sey sanırım bakterı ürettı beklerken zaten yumurtadan yapılıyor, sıcakta bı de daha da tehlıkelı artık dışardan bırsey yemek. Benımle beraber yiyen arkadaslarımda birşey yok, bana oldu olan. Daha hassas oldugumuz ıcın bu hamılelıkte tabı...
Dıkkat edın arkadaşlar, sıcakta artık hersey daha kolay bozuluyor.
Çoğumuz girdik tatlım.
Çok teşekkür ederim sdenizs ve selin55akçay telefondan toplu alıntı yapamıyorumrahim yukarı çıkınca azalır dedim ama hala aynı yanma ya da acı olmayınca hiç idrar testi yapmadı doktorum o zaman endişeye gerek yok ama son aylar nasıl geçer bilemiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
Ne demek canımm
Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.
Panik yok)))
( bunu herseye panik olan ben yaxıyorum gel de gülme)))
Hayırlısıyla Eylül ayı gelse de kucaklarımıza alsak bebişlerimizi sağlıkla huzurla işallah :) tuvaleti dert edeceğim aklıma gelmezdi hiç şimdi herşey soru işareti sanki
Ben dün girdim sağ ayağı içe dönük çıktı amniyosentez istedi( bitmiş haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?