2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Çok sevindim canım. Kötü olasılık 1'e indi :)
Emin ellerde olduğunu hissedince rahatlıyorsun güvendiğin doktorlarla ve hatta genetik konseyle bu durumu ilerletiyor olmanız çok iç rahatlatıcı bence. Allahım inşallah kordonsentezin sonucu temiz çıkacak ve çoğunluklada öyle çıkıyor aslında çok çok riskli durumlarda bile.. Allah korusun ama değilsede bunun şu aşamada teşhisinin konması çok iyi oldu canım. Böyle zamanlarda bol bol dua edince rahatlıyo insan. Herşey bizim için, malesef sağlıklıda doğsa bebeklerimiz ertesi gün ne olacağını bilmek mümkün diil.. Tevekkül çok önemli bu yüzden. Herşey güzel olucak arkadaşım sen güçlü ol güzel haberini beklicem inşallah bende burda bir hafta

Allah dermansız dert vermesin canım bunun hatta cerrahi operasyona gerek kalmayan çözümleri var benim anladığım kadarıyla :) doğduktan sonra hemencecik tedavisi yapılır düzelir inşallah..biz burda herşeyi paylaşmak birbirimize destek olmak için varız. Ben sana çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

tatlm ben izmirdeim benm doktorun adını verim benmki 4.45idi bebek yükseltmş . 20 günde 2 e düşürdü doktorum çok önmli bişi olduğjnu.sölemşti zaten. Ama çok iii düşmüş dedi ilaca devam 1ay sonra gene baktırıcam kontrol altndaım hep

canim safra kesesi surekli mi agrir ? Agrim kesildginden bi de tahliller falan normal ciktgindan ben baktiadim bi daha. simdi yok sukur bisey

Şekerli suyu içtim şimdi saatimin dolmasını bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum....

Bende sekerli suyu ictm saatini beklyrm ama berbat biseydi ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sekerli suyu ictm saatini beklyrm ama berbat biseydi ya

Aynen ben normalde tatlıyı severim ama bu berbattı kendimi şeker kavanozuna girmiş gibi hissettim inş sorun çıkmaz bakalım

Aynen ben normalde tatlıyı severim ama bu berbattı kendimi şeker kavanozuna girmiş gibi hissettim inş sorun çıkmaz bakalım

Aynen basima agri girdi resmen ya insallh bsy cikmaz ama acliga dayanamyrm

75lik isaretlydi ama tam blmyrm sorarm smdi

Banada 75 lik yapıldı kimisi limonata gibiydi diye yazmıştı ama benimki bildiğin şekerdi zaten iki gündür midem yanıyodu şimdi daha fena oldu

Banada 75 lik yapıldı kimisi limonata gibiydi diye yazmıştı ama benimki bildiğin şekerdi zaten iki gündür midem yanıyodu şimdi daha fena oldu

Kesinlikle limonatayla alakasi yok bildigin kup seyleri avuc avuc yems gibiym agzim kurudu resmen

Gunaydin kizlar herkese musmutlu hafta sonlari seker yuklemesi yaptiran arkadaslara allah kolaylik versin bende 3 hafta sonra yaptiracagim ilkte yaptirmamistim bunda yapilacak ama sizleri okuyunca korktum simdi.

amin canım çok teşekkür ederim. enteresan bi şekilde aşırı bi kilo da almadım çok da tatlı felan yemiyorum her ne kadar çok istesem de, niye böyle oldu anlamadık. bakalım diyetisyen ne dicek pazartesi...

bende şimdiye kadar 5 kilo aldım bende tatlı hamurişi vs. tüketmiyorum ama 154 çıktı demekki olası var canını sıkma geçmiş olsun canım

rabbim hayırlısını versin dualarım seninle canım

Günaydııın :)
Dün 50gr şeker yüklemesi yapıldı.Karbonhidratlı ve şekerli gıdaları çok tüketmememe,düzenli spor ve yürüyüş yapmama ve şu ana kadar hiç kilo almamama ve bu yüzden şekerimin çıkmayacagını tahmin etmeme ragmen,tokluk kan şekerim 144 cıktı.normal sınır 140 mış.Açlık kan şekerim normal sınırda.Doktorum 100gr. yükleme yapıcaz dedi.Son hafta tatlı ,hamurişi ve meyve cok yediğimi ,bundan sonra dikkat edecegimi ,ya hayır ya nolur yapmayalım diyince diyetisyene yönlendirdi.Ben hem şaşırıp hem üzülünce ,dert etme bazı vücütlar hamileliği tolere edemiyor ,şeker hastası diilsin beslenme ve yürüyüşle dengelersin dedi.Bebeğim irileşmemiş,her zamanki gibi günüyle uyumlu çıktı kilosu 813 gram dedi.1 ay sonraki kontrolde şeker yüklemesi yapmadan açlık ve tokluk kan şekerimi bir daha ölçecekler...Beslenmeyle dengeleyeceksin dedi şekerini.benim sorum kan şekeri yüksek çıkıp da diyetisyene giden arkadaşlara...ne gibi kurallar getirdi diyetisyen beslenmenize ?

Bir de ben kendi çapımda gözlem yaptım dünden beri.Çok şeker ve hamurişi tüketen,hatta bazısı kilolu bazı tanıdıklarımın değerleri normal çıktı.Zayıf ve normalde şekerli gıdalarla arası olmayan bazı tanıdıklarımda da gebelik şekeri çıktı.Acaba diyorum normalde de şekerli gıda yiyenlerin vücudu şekere alışmış mı oluyor.Dr.un da bana bazı bünyeler hamileliği tolere edemiyor dediği de bu tarz bişey mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…