Ben aldım canım loğusa kilodu hani tamponlar var ya işte onun gibi öyle hışır hışır kağıt gibi bişey değil yani mantıklı geldi bana :) üçlü satılıyordu 10 tl falan...
tanesi 3tl ye geliyor ki bu fiyata normal penye kilotta alırsın daha sağlıklı olur. bunun farkı avantajı ne ben onu anlamadım. mesela pedden taşanı emip pijamaya çıkmasını engeleyecek bi özelliği mi var? ozaman değer ama normal kilotla aynı işi görüyosa bence olsada olur olmasada..
tanesi 3tl ye geliyor ki bu fiyata normal penye kilotta alırsın daha sağlıklı olur. bunun farkı avantajı ne ben onu anlamadım. mesela pedden taşanı emip pijamaya çıkmasını engeleyecek bi özelliği mi var? ozaman değer ama normal kilotla aynı işi görüyosa bence olsada olur olmasada..
Aynen öyle emici özelliği varmış dedim ya tampon gibi kumaşını görsen anlarsın zaten
ay evet yaaa offf hep unutuyorum, Tamer Hocaya gidiyordun selamımı söle :))) Kendi doktorunda bir türlü içine sinemyen bişeyler olan ama bırakamayan kız dersen tanır hahahah :)))
Çok tatlı adam yaaa, en son geçen biliyosun kendi doktorumda bacak boyu kısa ölüçülünce ertesi gün panikle yine Tamer Hocaya gitmiştim. Adam 100 kere ölçtü tüm endişelerimi giderdi, aklına takılan bişey olursa telefon et gel, sıraya bile girmeden parasız da hallederim ben dedi. Boyle de hastasına güven veren bir adam ya ne kadar şanslısın maşallah
Gerçi tabi yogunluğuna ve stok durumuna göre değişir ama ben Nisan'da alsaydım bana seçtiğim ürün için 1 haftaya yollarız demişlerdi, tabi şimdi sezon itibarı ile yogundur.
Cok soru soruyorum ama hangi takımı aldınız ve kaça aldınız, aydan aya fark oluyormu fiyatlarda merak ediyorum cunku
bende c.tesi gidicem doktora. öğrenmek istiorum artık şu fiyatı doum yapacağım hastane tadilatta . Bende izmirdeim . Kişiden kişiye değişio verebilen verir veremeyen tabiki bütçesine göre ayarlama yapmalı ama olsa ben 6000de veririm olsa tabi ama yok
Bende izmirdeyim. Doktor ve hastane 10.000 den bahsediyorlar. Henuz doktorumla bu konuyu konusmadık. Ben bu paraya kıyarım vallahı. Olmasa da yaratırım. 3 yıl reprezant olarak kadın doguma calısınca oyle seylerle karsılastım ki, hastane de doktorda col önemli bence. Cok guler yuzludur ama bi anomaliyi anlayamaz. Daha iyi degıl bence. Benim bilipte gordugum birsey daha varkı, kendıne donanımına bilgisine güvenen doktor özel muayneHane acıyor. Gerisi özelde sonrada devlette.
Yok canim korkma hicbisey olmaz dusmemissin ki ben gecen ay merdivenden dustum allaha sukur hicbisey olmadi onemli olan karina darbe almamak ama dikkat et cunku artik denge merkezimiz bir tuhaf dusmeye meyilliyiz gecmis olsun