2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Dünya tatlısı dünya!!! Bi tane öyle diim:):) insan doktoruyla ilgili böyle konuşmaz ama öyle :)
Benim bebeğin cinsiyetini 10. haftada söyledi, Zekai Tahir gibi ana baba günü bir yerde uzun tecrübesi olmasından dolayıda ayrı güveniyorum.
Hastaneye gelince sezeryan ile bile doğursan ameliyathaneye alınmadığın tek hastane biliyosun Ankara'da. 2 oda veriyorlar sana. Birine yerleşiyorsun diğerinde tv falan izlerken doğumun gelince o düzeneği aşağı kuruveriyolar sana:) Yeni doğan ünitesi de Zekai Tahir den sonra en gelişmiş yeni doğan yine Ankara'da. Ama insan nereye alıştıysa orası rahat ve güzel geliyo ve Güven de zaten gayet gayet iyi bir hastane anlıyorum seni.
Benim tobb da doğurmamın tek nedeni doktorumdur ama ancak evde doğurtabiliyorum kusura bakma dese evde doğurucam

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın.
sağlıkla alalım kucağımıza inş.

Kizla streilizor alicakmsnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bu konuyu soracaktım.
internette mikro dalga fırınlar için olanlardan gördüm.

tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
alalım mı?

Maşallah Allah bozmasın ilişkinizi gerçekten hastasının endişelerini anlayan hafife almayan tek tek ilgilenen bir doktor, herkese tavsiye edelim, başkaları da faydalansın.

İşyerime çok ykaın oldugu için TOBB'a Tamer Hocaya gittim ben, hiç bir tanıdığım hakkında olumlu olumsuz duyduğum bişey yoktu, çat kapı gitmiştim ve o saatte o müsaitti, hatta tam viziteye çıkmak üzereymiş siz bekliyosunuz galiba hemen alayım sizi diye bi de beni sıkıştırmıştı ilk gidişimde hiç unutmuyorum saolsun.

Şimdiye kadar Tamer Hocaya 4 kere falan gittim herhalde ben :) Hepsinde ayrı tatlı dilliydi, hastaneyi de çok beğendim. Keza işyerinden 2 arkadaşımın eşi de normal doğurdu TOBB'ta, ikisi de anlata anlata bitiremiyor. Başka bir artısı ki bence çok önemli bişey bu, park sorunu olmaması, kendi otoparkı var, önünde park edebileceğin bir sürü yer var, Güven ile kıyaslandığında korkunç güzel bişey. Mazallah insan Güven Hastanesinin önüne varana kadar arabada doğurur valla.

O nedenle ben de sıcak bakmaya başladım yani, bakalım bi eşimle gidip gezeriz belki hastaneyi. Ama tek korkum ben hep Tamer Hocaya eşimden habersiz gittim. Orda hastaneye gelince oo Tamer Hoca mı doktorunuz derler diye korkuyorum hahahahaha, doğum zamanı kavga sebebi :)

ben istiyorum ama babamız çok gereksiz olduğunu düşünüyor ama alırsam ikinci el alacağım..sen?

Canm ben calisan bayan oldgm icin biberon isitici aldm onda o ozellik varms.bende acip okuynca grdm

Canm ben de baby coton alicam sordum 3 kapili dolap büyüyen besik sifonyer 2800 dediler fiyat arastirdin mi sen

canım ben fiyat araştırmasını daha nisan ayında yapmıstım 3 modelini sormustum

hepsi bu şekilde 3 parçalı

coton için 2900 demişlerdi her ay baska kampanya oluyor ucuzlasın ama pahalanmasın istiyorum :))))

natura için 3300 demişlerdi, bir de softy sormustum o da 4260 idi.

Bunun dısında 1-2 yere de fiyat arastırdım bu şekilde benim içime sinen hiçbiryerde 3000'in altında kesinlikle yok. Hatta 3000 civarı da yoktu :) genellikle 3600'e falan geldi benim baktıklarım.

O nedenle cotton'un cok sade olması hiçbir cafcaf olmaması ve fiyatının cok uygun olması, artı çilek mobilya ile muhatap olacak olmam nihai olarak ordan almak yönünde karara varmamı sağladı. BU haftasonu inşallah vakit bulup da siparişimizi veririz.

Evet ben de cok begendim sade tam istedigim gibi fiyatida uygunayin 15inden sonra alicaz bizde malum maaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar çilek'in modelleri ve fiyatları gayet iyi. mayıs ayında karyola kampanyası vardı, biz de eşimle dream modelini beğenmiştik ama deneyimli bir arkadaşım bize tek bir şey dedi ve çilekten uzaklaştık. karyolaların asansör sistemi yok, malum bebişler çok hızlı büyüyorlar. yatağı dışında bir yerde uyuya kalması durumunda yatağına yatırmak işkence oluyormuş. ön koruyucunun asansörlü olması beliniz için gerekliymiş sadece bilgilendirmek istedim.

Ben bu alinti isini beceremiyorum sanirimm ((
TOBB'un muayene ve dogum ucretleri ne kadar

tşk. ederim cnm hoşbulduk :)

Evet canm istedgm biberon indirimdeydi canm hemen alaym dedim bebeislern midesini dusunduk ikimzde herhalde

ben onu da almayacaktım arkadasım uyardı bu biberonlar cok iyi ve acaip indirimli diye..oyle almıs bulundum o psikolojide değil miyim diye test ediyorum kendimi ama ne almam gerektigini de tam bilmiyorum ailelerimizle de aynı sehirde yasamıyoruz yonlendirilmeye ihtiyacım var diye onemsemedim herhalde..iyi ki anneler var :

eee anlamadım canım tamam işte korktuğum şeyden bahsediyorsun üst bedenin 34 alt kalça 38 olmuş işte genişlemiş yani bende bunun olmasından korkuyorum diye yazmıştım anlamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…