Cok degil canim ani bisey olsa haber versem onlar gelene kadar on defa dogururum
ay evet yaaa offf hep unutuyorum, Tamer Hocaya gidiyordun selamımı söle :))) Kendi doktorunda bir türlü içine sinemyen bişeyler olan ama bırakamayan kız dersen tanır hahahah :)))
Çok tatlı adam yaaa, en son geçen biliyosun kendi doktorumda bacak boyu kısa ölüçülünce ertesi gün panikle yine Tamer Hocaya gitmiştim. Adam 100 kere ölçtü tüm endişelerimi giderdi, aklına takılan bişey olursa telefon et gel, sıraya bile girmeden parasız da hallederim ben dedi. Boyle de hastasına güven veren bir adam ya ne kadar şanslısın maşallah
bende buyuyen besık ıkı kapılı dolap şifonyer aldım ankarada babymalldan aldık
yeter dıye dusunuorum
perde ve halımız kaldı gerıye
perdeyıde zebra almayı dusunuorum
dolabın ıcınıde yawas yawas dolduruoruz
allahım sağlıklı bı şekılde kucağımıza almayı nasıp etsınde
başka bısey ıstemıorum
Kizla streilizor alicakmsnz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünya tatlısı dünya!!! Bi tane öyle diim:):) insan doktoruyla ilgili böyle konuşmaz ama öyle :)
Benim bebeğin cinsiyetini 10. haftada söyledi, Zekai Tahir gibi ana baba günü bir yerde uzun tecrübesi olmasından dolayıda ayrı güveniyorum.
Hastaneye gelince sezeryan ile bile doğursan ameliyathaneye alınmadığın tek hastane biliyosun Ankara'da. 2 oda veriyorlar sana. Birine yerleşiyorsun diğerinde tv falan izlerken doğumun gelince o düzeneği aşağı kuruveriyolar sana:) Yeni doğan ünitesi de Zekai Tahir den sonra en gelişmiş yeni doğan yine Ankara'da. Ama insan nereye alıştıysa orası rahat ve güzel geliyo ve Güven de zaten gayet gayet iyi bir hastane anlıyorum seni.
Benim tobb da doğurmamın tek nedeni doktorumdur ama ancak evde doğurtabiliyorum kusura bakma dese evde doğurucam
ben istiyorum ama babamız çok gereksiz olduğunu düşünüyorama alırsam ikinci el alacağım..sen?
Canm ben de baby coton alicam sordum 3 kapili dolap büyüyen besik sifonyer 2800 dediler fiyat arastirdin mi senne güel ben de onu alıcam, fiyatını sorabilir miyim.
Benm niyetim 3 kapılı dolap büyüyen beşik ve şifonyer almak.
Canm ben de baby coton alicam sordum 3 kapili dolap büyüyen besik sifonyer 2800 dediler fiyat arastirdin mi sen
canım ben fiyat araştırmasını daha nisan ayında yapmıstım 3 modelini sormustum
hepsi bu şekilde 3 parçalı
coton için 2900 demişlerdi her ay baska kampanya oluyor ucuzlasın ama pahalanmasın istiyorum :))))
natura için 3300 demişlerdi, bir de softy sormustum o da 4260 idi.
Bunun dısında 1-2 yere de fiyat arastırdım bu şekilde benim içime sinen hiçbiryerde 3000'in altında kesinlikle yok. Hatta 3000 civarı da yoktu :) genellikle 3600'e falan geldi benim baktıklarım.
O nedenle cotton'un cok sade olması hiçbir cafcaf olmaması ve fiyatının cok uygun olması, artı çilek mobilya ile muhatap olacak olmam nihai olarak ordan almak yönünde karara varmamı sağladı. BU haftasonu inşallah vakit bulup da siparişimizi veririz.
Tabiki canim hosgeldin aramiza
Maşallah Allah bozmasın ilişkinizi gerçekten hastasının endişelerini anlayan hafife almayan tek tek ilgilenen bir doktor, herkese tavsiye edelim, başkaları da faydalansın.
İşyerime çok ykaın oldugu için TOBB'a Tamer Hocaya gittim ben, hiç bir tanıdığım hakkında olumlu olumsuz duyduğum bişey yoktu, çat kapı gitmiştim ve o saatte o müsaitti, hatta tam viziteye çıkmak üzereymiş siz bekliyosunuz galiba hemen alayım sizi diye bi de beni sıkıştırmıştı ilk gidişimde hiç unutmuyorum saolsun.
Şimdiye kadar Tamer Hocaya 4 kere falan gittim herhalde ben :) Hepsinde ayrı tatlı dilliydi, hastaneyi de çok beğendim. Keza işyerinden 2 arkadaşımın eşi de normal doğurdu TOBB'ta, ikisi de anlata anlata bitiremiyor. Başka bir artısı ki bence çok önemli bişey bu, park sorunu olmaması, kendi otoparkı var, önünde park edebileceğin bir sürü yer var, Güven ile kıyaslandığında korkunç güzel bişey. Mazallah insan Güven Hastanesinin önüne varana kadar arabada doğurur valla.
O nedenle ben de sıcak bakmaya başladım yani, bakalım bi eşimle gidip gezeriz belki hastaneyi. Ama tek korkum ben hep Tamer Hocaya eşimden habersiz gittim. Orda hastaneye gelince oo Tamer Hoca mı doktorunuz derler diye korkuyorum hahahahaha, doğum zamanı kavga sebebi :)
Maşallah Allah bozmasın ilişkinizi gerçekten hastasının endişelerini anlayan hafife almayan tek tek ilgilenen bir doktor, herkese tavsiye edelim, başkaları da faydalansın.
Canim TOBB 'un muayene ve dogum ucretleri ne kadar
İşyerime çok ykaın oldugu için TOBB'a Tamer Hocaya gittim ben, hiç bir tanıdığım hakkında olumlu olumsuz duyduğum bişey yoktu, çat kapı gitmiştim ve o saatte o müsaitti, hatta tam viziteye çıkmak üzereymiş siz bekliyosunuz galiba hemen alayım sizi diye bi de beni sıkıştırmıştı ilk gidişimde hiç unutmuyorum saolsun.
Şimdiye kadar Tamer Hocaya 4 kere falan gittim herhalde ben :) Hepsinde ayrı tatlı dilliydi, hastaneyi de çok beğendim. Keza işyerinden 2 arkadaşımın eşi de normal doğurdu TOBB'ta, ikisi de anlata anlata bitiremiyor. Başka bir artısı ki bence çok önemli bişey bu, park sorunu olmaması, kendi otoparkı var, önünde park edebileceğin bir sürü yer var, Güven ile kıyaslandığında korkunç güzel bişey. Mazallah insan Güven Hastanesinin önüne varana kadar arabada doğurur valla.
O nedenle ben de sıcak bakmaya başladım yani, bakalım bi eşimle gidip gezeriz belki hastaneyi. Ama tek korkum ben hep Tamer Hocaya eşimden habersiz gittim. Orda hastaneye gelince oo Tamer Hoca mı doktorunuz derler diye korkuyorum hahahahaha, doğum zamanı kavga sebebi :)
canım ben fiyat araştırmasını daha nisan ayında yapmıstım 3 modelini sormustum
hepsi bu şekilde 3 parçalı
coton için 2900 demişlerdi her ay baska kampanya oluyor ucuzlasın ama pahalanmasın istiyorum :))))
natura için 3300 demişlerdi, bir de softy sormustum o da 4260 idi.
Bunun dısında 1-2 yere de fiyat arastırdım bu şekilde benim içime sinen hiçbiryerde 3000'in altında kesinlikle yok. Hatta 3000 civarı da yoktu :) genellikle 3600'e falan geldi benim baktıklarım.
O nedenle cotton'un cok sade olması hiçbir cafcaf olmaması ve fiyatının cok uygun olması, artı çilek mobilya ile muhatap olacak olmam nihai olarak ordan almak yönünde karara varmamı sağladı. BU haftasonu inşallah vakit bulup da siparişimizi veririz.
evet cnm bu tür ürünler
tanesi 3tl ye geliyor ki bu fiyata normal penye kilotta alırsın daha sağlıklı olur. bunun farkı avantajı ne ben onu anlamadım. mesela pedden taşanı emip pijamaya çıkmasını engeleyecek bi özelliği mi var? ozaman değer ama normal kilotla aynı işi görüyosa bence olsada olur olmasada..
tabiiki:))hoşgeldin cnm..
Evet canmistedgm biberon indirimdeydi canm hemen alaym dedim bebeislern midesini dusunduk ikimzde herhalde
eee anlamadım canım tamam işte korktuğum şeyden bahsediyorsun üst bedenin 34 alt kalça 38 olmuş işte genişlemiş yani bende bunun olmasından korkuyorum diye yazmıştım anlamadım şimdiGÜNAYDIN KIZLAR HERKESE VE BEBİŞLERİNE..
canım o günden beri girmiyordum hiç dert etme aldığın kg hatta yağlar emzirme döneminde çok işine yarayacak süt ne kdr yğlı olursa bebeği o kdr iyi besliyor bebek kg alıyor. bnim kızlık halimi bilen kalça için küçüldü diyor bilmeyen doğumdan mı olma diye soruyor. üst taraf 34 bedenken kalça 38 bedene zor giriyor. bu yüzden kıvrım da çok net :)) şu an düzleşme olması normal zaten tüm kemikler oynuyor yerinden mide bağırsak böbrek hepsi yer değiştiriyor bebeğe yer açmak için hiç canını sıkma canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?