2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar ben 2 haftadır hıc kılo almıyorum.
Canım sıkıldı.
şöyleki en son kontrolümde bir ayda anormal bir biçimde 4 kılo almıştım.
Bir anda aldığım kılo 8 olmuştu.

şimdi ise kılo alımım durdu.
Kafamı taktım.

Acaba su falan toplamıştım da ondan mı çok yuksek cıkmıstı kılom, son kontrolümde.
Benım hgıbı kılo alması duran var mı?

Son düzenleme:

Ben de alamiyorum canm 5 kilo aldim durdum bende uzuluyorum

eee anlamadım canım tamam işte korktuğum şeyden bahsediyorsun üst bedenin 34 alt kalça 38 olmuş işte genişlemiş yani bende bunun olmasından korkuyorum diye yazmıştım anlamadım şimdi

canım arkadaşımızın doğumdan öncede üst tarafına göre kalçaları genişmiş.
Doğumdan sonra bir fark olmamış.
Hatta onu doğumdan evvel tanıyanlar kalçan küçülmüş demişler, tanımayanlar doğumdan sonra mı büyüdü demiş.
Doğumun çok fazla genişlemekle alakası yok demek istemiş.
Ben öyle anladım

ya biliyomusun dün yattıgım yerde hayal kuruyodum bebeğimin odasını nereye neyi yerleştiricem falan diye, sonra birden çiilekte bütün özellikleri incelerken hiç asansörden bahsetmediler sitede de yok, acaba yokmu diye düşündüm gerçekten de. Ama onun dısında malzeme kaliteli, dolapları geniş fiyat uygun yani bir sürü artının yanında bir eksi için yine de alırım gibime geliyor bilemiyorum.

cnaım bazen hiç almıyorsun sonra tartıda birden 2 kilo arıts görüyosun öyle bişey de olabilir, ya da senin de tahmin ettiğin gibi öncesi ödem olabilir ki sana göre oldukça hızlı bir kilo alımıydı bu muhtemelen ödem tutumussundur o zaman.

Evet ben de cok begendim sade tam istedigim gibi fiyatida uygunayin 15inden sonra alicaz bizde malum maaşlar

biz de bir türlü kocamın rahatlığından ve sürekli fikir değiştirmesinden alamadık. Niyetimiz 1 yıla yeni ev almak ona göre mi alsak şimdi mi alsak bilmem ne derken zaman geçti. Yahu dedim yeni eve de çıksam bundan başka ne alıcam ki su anki odam cok geniş rahat rahat olacak, ha bundan sonra alacağımız evde cocuk odası kucuk olursa yine atla deve bişey almıyoruz sıkışık olur ama yine olur

Ben bu alinti isini beceremiyorum sanirimm ((
TOBB'un muayene ve dogum ucretleri ne kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ha bu arada muayene 120 dedim yapı kredili oldugum için. BUnun dısında doğum cüreti 3500 gibi bi rakam kaldı aklımda, ama bunun icine doktor ve anestezi dahil değil (cunku benim doktorum dısarıdan ayrı para vericem), anestezi ise 750 yada 950 gibi bişeydi.

ama hastanenin doktoru doguma girsin dersen sanırım 5000 yada 5500 gibi bir rakama geliyor (sadece dogumun kendisinden bahsediyorum)

Ben de alamiyorum canm 5 kilo aldim durdum bende uzuluyorum

bence doktorunuz bişi soylemediyse hiç takmayın kafaya..ben kilo alamıyorum diye bişi hiç dusunmedim sahsen..ekstra bişilere kafanızı takıp üzülmeyin artık bebeklerimiz daha da buyuduler en ufak uzuntuyu sıkıntıyı daha çabuk hissederler bence

Tesekkur ederim canim.Ben Baskent' e gidiyorum ama son aylar yaklasirken kafam karismaya basladi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bu konuyu soracaktım.
internette mikro dalga fırınlar için olanlardan gördüm.

tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
alalım mı?

Almadim hicte gerek gormedim biberon cam kullandim emzik biberon emzigi falan hepsini direk kaynatiyordum ben yine öyle yapacagin

Arkadaslar biraz once arkadasm bir hizla sandalyeyle karnima carpacakti reflekslerim iyiki kuvvetli sandalyeyi tuttum arkadasm cok korktu bende tabiki carpmadi ama gene icinde bisey oldumu diye kaldi neyse oglum oynuyr ama icim rahat degl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim korkma hicbisey olmaz dusmemissin ki ben gecen ay merdivenden dustum allaha sukur hicbisey olmadi onemli olan karina darbe almamak ama dikkat et cunku artik denge merkezimiz bir tuhaf dusmeye meyilliyiz gecmis olsun

dedıgın gıbı denge merkezımız degıstıgı ıcın bole oluo heral canım
senıde allah korumuş canım
rahımdekı sıwı bebeı darbelere karsı koruyomuş cok şiddetliolmadıgı surece bısey olmaz heral

tatlım ne 10bini naptın . Benm muayene ücretim 40lira . Doum parası 1500ü geçmez bile öğreneimde buraya yazıcam sigortalı . Gecen sene aynı doktora özel sigorta 900e sezaryan oldu. Normal doumda 1350idi . Bebeğin kalp atışı yavaşlayınca sezaryana girdi oda ..

Evet kızlar buğün sbh bende kötü oldum duvarlar dönmeye başladı birden üstüme gelemeye başladı eşyalr çok fena oldum . Kaynnama hber verdm geldi tansiyonum normaldi ne oldu anlmadm durduk yere . Düşüp kalıcam die çok korktum . Bebeğimden yana korktum

valla benimde çok hoşuma gittiler..özellikle sunumları güzel. belki piyasadakilerden kalite olarak farkları yok ama renk uyumları ile insanı cezbediyor. ama gel gör ki babamız bel fıtığından ameliyatlı, benimse bel kaslarım çok güçlü değil..bu sebeple vazgeçtik ama eşim bu duruma çok gıcık oldu, adamlara mail atacakmış :) nasıl böyle önemli bir şeyi atlarlarmış :)))

Hahahahahahahhah yok be tatlım orda sen söylemeden müdahelede bulunmazlar hiç zannetmiyorum. Diyelim ki oldu o doğum sırası doğum sonrası hayatında ilk kez evlat sahibi olan babanın ve panik annenin kafa karışıklığı arasında kaynar gider. Hadi gitmedi-ki eminim kaynar- önceden gelmiştim bir kere dersin ne biliim mantar enfeksiyonum vardı kendi doktorum müsait diildi buna geldim ordan çıktı kayıtta heralde falan dersin. Yalana teşvik hoş diil ama çözülür anlatmak istediğim :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…