Kızlar ben 2 haftadır hıc kılo almıyorum.
Canım sıkıldı.
şöyleki en son kontrolümde bir ayda anormal bir biçimde 4 kılo almıştım.
Bir anda aldığım kılo 8 olmuştu.
şimdi ise kılo alımım durdu.
Kafamı taktım.
Acaba su falan toplamıştım da ondan mı çok yuksek cıkmıstı kılom, son kontrolümde.
Benım hgıbı kılo alması duran var mı?
eee anlamadım canım tamam işte korktuğum şeyden bahsediyorsun üst bedenin 34 alt kalça 38 olmuş işte genişlemiş yani bende bunun olmasından korkuyorum diye yazmıştım anlamadım şimdi
ben de alamiyorum canm 5 kilo aldim durdum bende uzuluyorum
Ben bu alinti isini beceremiyorum sanirimm((
TOBB'un muayene ve dogum ucretleri ne kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar çilek'in modelleri ve fiyatları gayet iyi. mayıs ayında karyola kampanyası vardı, biz de eşimle dream modelini beğenmiştik ama deneyimli bir arkadaşım bize tek bir şey dedi ve çilekten uzaklaştık. karyolaların asansör sistemi yok, malum bebişler çok hızlı büyüyorlar. yatağı dışında bir yerde uyuya kalması durumunda yatağına yatırmak işkence oluyormuş. ön koruyucunun asansörlü olması beliniz için gerekliymişsadece bilgilendirmek istedim.
Canım sıkıldı.
Kafamı taktım.
Acaba su falan toplamıştım da ondan mı çok yuksek cıkmıstı kılom, son kontrolümde.
Evet ben de cok begendim sade tam istedigim gibi fiyatida uygunayin 15inden sonra alicaz bizde malum maaşlar
Ben bu alinti isini beceremiyorum sanirimm((
TOBB'un muayene ve dogum ucretleri ne kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sıkıldı.
Kafamı taktım.
Ben de alamiyorum canm 5 kilo aldim durdum bende uzuluyorum
ha bu arada muayene 120 dedim yapı kredili oldugum için. BUnun dısında doğum cüreti 3500 gibi bi rakam kaldı aklımda, ama bunun icine doktor ve anestezi dahil değil (cunku benim doktorum dısarıdan ayrı para vericem), anestezi ise 750 yada 950 gibi bişeydi.
ama hastanenin doktoru doguma girsin dersen sanırım 5000 yada 5500 gibi bir rakama geliyor (sadece dogumun kendisinden bahsediyorum)
bende bu konuyu soracaktım.
internette mikro dalga fırınlar için olanlardan gördüm.
tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
alalım mı?
günaydınn
çok geçmiş olsun ,Allah korumuş tatlım
benimde yersiz baş dönmelerim olabiliyor,bazen ayağım yerden kesiliyor ,özellikle kapalı ortamdayken,
Allah hepimizi,bebeklerimizi korusun inşallah
canım gunaydınnn
cok gecmıs olsun
netıcede sendelemıssın düşmemişsin.
karnınada darbe gelmemiş.
bence bişi olmaz merak etme
Yok canim korkma hicbisey olmaz dusmemissin ki ben gecen ay merdivenden dustum allaha sukur hicbisey olmadi onemli olan karina darbe almamak ama dikkat et cunku artik denge merkezimiz bir tuhaf dusmeye meyilliyiz gecmis olsun
tatlım ne 10bini naptın . Benm muayene ücretim 40lira . Doum parası 1500ü geçmez bile öğreneimde buraya yazıcam sigortalı . Gecen sene aynı doktora özel sigorta 900e sezaryan oldu. Normal doumda 1350idi . Bebeğin kalp atışı yavaşlayınca sezaryana girdi oda ..
ya biliyomusun dün yattıgım yerde hayal kuruyodum bebeğimin odasını nereye neyi yerleştiricem falan diye, sonra birden çiilekte bütün özellikleri incelerken hiç asansörden bahsetmediler sitede de yok, acaba yokmu diye düşündüm gerçekten de. Ama onun dısında malzeme kaliteli, dolapları geniş fiyat uygun yani bir sürü artının yanında bir eksi için yine de alırım gibime geliyor bilemiyorum.
Maşallah Allah bozmasın ilişkinizi gerçekten hastasının endişelerini anlayan hafife almayan tek tek ilgilenen bir doktor, herkese tavsiye edelim, başkaları da faydalansın.
İşyerime çok ykaın oldugu için TOBB'a Tamer Hocaya gittim ben, hiç bir tanıdığım hakkında olumlu olumsuz duyduğum bişey yoktu, çat kapı gitmiştim ve o saatte o müsaitti, hatta tam viziteye çıkmak üzereymiş siz bekliyosunuz galiba hemen alayım sizi diye bi de beni sıkıştırmıştı ilk gidişimde hiç unutmuyorum saolsun.
Şimdiye kadar Tamer Hocaya 4 kere falan gittim herhalde ben :) Hepsinde ayrı tatlı dilliydi, hastaneyi de çok beğendim. Keza işyerinden 2 arkadaşımın eşi de normal doğurdu TOBB'ta, ikisi de anlata anlata bitiremiyor. Başka bir artısı ki bence çok önemli bişey bu, park sorunu olmaması, kendi otoparkı var, önünde park edebileceğin bir sürü yer var, Güven ile kıyaslandığında korkunç güzel bişey. Mazallah insan Güven Hastanesinin önüne varana kadar arabada doğurur valla.
O nedenle ben de sıcak bakmaya başladım yani, bakalım bi eşimle gidip gezeriz belki hastaneyi. Ama tek korkum ben hep Tamer Hocaya eşimden habersiz gittim. Orda hastaneye gelince oo Tamer Hoca mı doktorunuz derler diye korkuyorum hahahahaha, doğum zamanı kavga sebebi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?