2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben bu alinti isini beceremiyorum sanirimm ((
TOBB'un muayene ve dogum ucretleri ne kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5000-6000 civarında doğum 200 lerde muayene canım. Ama her girişte muayene yazmıyor doktorlar kontrol yazıyorlar.

Canım bence sen tahtaya vur
Hamilelikte böyle durmalar sonra ataklar sonra tekrar durmalar olabiliyormuş tecrübeli arkadaşlarım hep öyle diyodu. Bende durma pek olmuyo ama :))

5000-6000 civarında doğum 200 lerde muayene canım. Ama her girişte muayene yazmıyor doktorlar kontrol yazıyorlar.

bende tobb da düşünüyorum doğumu hayırlısıyla, yalnız bi pişik kremi kullanıp fiyatını hemen yazıyolarmış borcuna bi yatak örtüsü kullanıp yazıyolarmış diye duydum doğrumu ki??bilen varmı

Tesekkur ederim canim.Bu sgk anlasmali fiyati mi?Her giriste muayene yazmiyorlar derken yani her ay muayene ucreti almiyorlar mi?

Canım benim 2 tane çok yakın arkadaşım tobb da doğum yaptı hiçbir şikayetlerini duymadım ki bunlardan biri sonrasında Acıbadem de doğurdu ikinci bebeğini ve memnun kalmadı -otel hizmetleri hariç-
Yazdığın gibi birşey yapıyorlar mı bilmiyorum ama o kadar parayı verdikten sonra ekstra yazacakları ne kadar tutabilir. Pişik kremi, yatak örtüsü?? Umarım yazmıyorlardır tabi yinede..

canım şimdi sanki hayal meyal işyerinden çocugunda çilek mobilya kullanan bir babanın söledikleri aklıma geldi, o zaman tabi benim için anlam ifade etmiyordu şimdi anlamlandı :)

Bazıları inip kalkan mobilyayı artı olarak sölüyor sen de sevinip oo süper diyosun demişti, sonra çileğe gititklerinde bu özellik olmayınca bizimkiler burun kıvırmıslar. Çilektekiler de AB standartlarında bu inip kalkanlardan olunca uyugnluk belgesi alınamıyoru bebeğin eli kolu bir yeri sıkışabiliyor o nedenle biz özellikle mobilyalarımızda kullanamıyoruz demişler.

Haahahahahaha ama mecbuuuur aile huzuru için hahahahahahahahah :))))

Bu arada sen normal mi sezeryan mı düşünüyosun

Tesekkur ederim canim.Bu sgk anlasmali fiyati mi?Her giriste muayene yazmiyorlar derken yani her ay muayene ucreti almiyorlar mi?

Canım o muayene işi doktoruna göre değişiyor olabilir. Ben çok düzensiz ödeme yaptım 1 gidişimde para verdim diğer ikisinde vermedim kontrol yazıldı falan neye göre yazdı doktorum bunları bilmiyorum ama iki muayene arasında 1 ay olduğuda oldu bunların arasında.
SGK ile doktorların ayrı ayrı anlaşmalı olma yada olmama durumları yoksa ki sanmıyorum tobb un SGK ile anlaşması yok malesef

Anladim canim.Tekrar tesekkurler :)

Canım bizim mobilyada cilek modelini unuttum ama mavi ayicikli ve asansor sistemi var oglumda kullandim cok memnun kaldim

Canim hastaneler kullandiklari tum malzemeyi hastanin hesabina yazarlar ki kendi stoklarindan dusebilsinler.O yuzden kalem kalem butun kullanilan malzemeler yazilir.Cogunun karsilarinda fiyat bile yoktur yada komik rakamlardir.Yani hastaneler bunu hastaya ucret yansitmaktan ziyade kendi malzeme kullanimlarini gormek icin yapiyorlar...

Natura baby yi aldık.Şifonyerini şimdilik almadık odamız küçük ve ben kullanılır diye çekyat tarzında bi koltuk koymak istiyorum , yatak büyüyen yataklardan ve dolabıyla 2500 tl verdik. mayıs ayının sonuna kadar kampanya vardı içinde 2 tane yatağı yani minderi ve uyku seti de vardı

merhaba güzel anne adayları
keyifler nasıl ?
epeydir ara verdim pek işten fırsat bulup pek giremiyorum
geçtiğimiz hafta hafta 2. şeker yüklemesi 100lük olan yapıldı
3. kan verişin sonunda biraz kötü oldum zaten sonuçlarda da gösterdi kendini
1saat 181 2.saat 137 3.saatin sonunda 44 e düşmüş
kesinlikle uzun süre aç kalma yediklerine dikkat et dedi ve ilaç falan vermedi
sevindim birazda üzüldüm öyle işte
bu ara da merak ettiğim aramızda kan uyuşmazlığı olup iğne yaptırıcak olan var mı
muhtemelen bu ay sonu benimki yapılacak nasıl bişidir nasıl olur merak ettim

Bizde de kan uyuşmazlığı var, ben çook önceden sormuştum druma 24üncü haftadan sonra dedişti yalnış hatırlamıyorsam, yarın şeker yüklemesi için gidicem tekrar sorucam bakalım noolucak, bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…