Ben bu alinti isini beceremiyorum sanirimm((
TOBB'un muayene ve dogum ucretleri ne kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben 2 haftadır hıc kılo almıyorum.
Canım sıkıldı.
şöyleki en son kontrolümde bir ayda anormal bir biçimde 4 kılo almıştım.
Bir anda aldığım kılo 8 olmuştu.
şimdi ise kılo alımım durdu.
Kafamı taktım.
Acaba su falan toplamıştım da ondan mı çok yuksek cıkmıstı kılom, son kontrolümde.
Benım hgıbı kılo alması duran var mı?
5000-6000 civarında doğum 200 lerde muayene canım. Ama her girişte muayene yazmıyor doktorlar kontrol yazıyorlar.
5000-6000 civarında doğum 200 lerde muayene canım. Ama her girişte muayene yazmıyor doktorlar kontrol yazıyorlar.
bende tobb da düşünüyorum doğumu hayırlısıyla, yalnız bi pişik kremi kullanıp fiyatını hemen yazıyolarmış borcuna bi yatak örtüsü kullanıp yazıyolarmış diye duydum doğrumu ki??bilen varmı
valla benimde çok hoşuma gittiler..özellikle sunumları güzel. belki piyasadakilerden kalite olarak farkları yok ama renk uyumları ile insanı cezbediyor. ama gel gör ki babamız bel fıtığından ameliyatlı, benimse bel kaslarım çok güçlü değil..bu sebeple vazgeçtik ama eşim bu duruma çok gıcık oldu, adamlara mail atacakmış :) nasıl böyle önemli bir şeyi atlarlarmış :)))
Hahahahahahahhahyok be tatlım orda sen söylemeden müdahelede bulunmazlar hiç zannetmiyorum. Diyelim ki oldu o doğum sırası doğum sonrası hayatında ilk kez evlat sahibi olan babanın ve panik annenin kafa karışıklığı arasında kaynar gider. Hadi gitmedi-ki eminim kaynar- önceden gelmiştim bir kere dersin ne biliim mantar enfeksiyonum vardı kendi doktorum müsait diildi buna geldim ordan çıktı kayıtta heralde falan dersin. Yalana teşvik hoş diil ama çözülür anlatmak istediğim :):):)
Tesekkur ederim canim.Bu sgk anlasmali fiyati mi?Her giriste muayene yazmiyorlar derken yani her ay muayene ucreti almiyorlar mi?
Tesekkur ederim canim.Bu sgk anlasmali fiyati mi?Her giriste muayene yazmiyorlar derken yani her ay muayene ucreti almiyorlar mi?
Haahahahahaha ama mecbuuuur aile huzuru için hahahahahahahahah :))))
Bu arada sen normal mi sezeryan mı düşünüyosun
Canım o muayene işi doktoruna göre değişiyor olabilir. Ben çok düzensiz ödeme yaptım 1 gidişimde para verdim diğer ikisinde vermedim kontrol yazıldı falan neye göre yazdı doktorum bunları bilmiyorum ama iki muayene arasında 1 ay olduğuda oldu bunların arasında.
SGK ile doktorların ayrı ayrı anlaşmalı olma yada olmama durumları yoksa ki sanmıyorum tobb un SGK ile anlaşması yok malesef
TOBB'un SSK ile anlaşması yok canım.
kızlar çilek'in modelleri ve fiyatları gayet iyi. mayıs ayında karyola kampanyası vardı, biz de eşimle dream modelini beğenmiştik ama deneyimli bir arkadaşım bize tek bir şey dedi ve çilekten uzaklaştık. karyolaların asansör sistemi yok, malum bebişler çok hızlı büyüyorlar. yatağı dışında bir yerde uyuya kalması durumunda yatağına yatırmak işkence oluyormuş. ön koruyucunun asansörlü olması beliniz için gerekliymişsadece bilgilendirmek istedim.
Canım bizim mobilyada cilek modelini unuttum ama mavi ayicikli ve asansor sistemi var oglumda kullandim cok memnun kaldim
Buda bizim kademeli yatağımız olucak inşallah :)
bende tobb da düşünüyorum doğumu hayırlısıyla, yalnız bi pişik kremi kullanıp fiyatını hemen yazıyolarmış borcuna bi yatak örtüsü kullanıp yazıyolarmış diye duydum doğrumu ki??bilen varmı
a süper tamam çok geçe kalmıyor demekki.
Gerçi tabi yogunluğuna ve stok durumuna göre değişir ama ben Nisan'da alsaydım bana seçtiğim ürün için 1 haftaya yollarız demişlerdi, tabi şimdi sezon itibarı ile yogundur.
Cok soru soruyorum ama hangi takımı aldınız ve kaça aldınız, aydan aya fark oluyormu fiyatlarda merak ediyorum cunku
Buda bizim kademeli yatağımız olucak inşallah :)
merhaba güzel anne adayları
keyifler nasıl ?
epeydir ara verdim pek işten fırsat bulup pek giremiyorum
geçtiğimiz hafta hafta 2. şeker yüklemesi 100lük olan yapıldı
3. kan verişin sonunda biraz kötü oldum zaten sonuçlarda da gösterdi kendini
1saat 181 2.saat 137 3.saatin sonunda 44 e düşmüş
kesinlikle uzun süre aç kalma yediklerine dikkat et dedi ve ilaç falan vermedi
sevindim birazda üzüldüm öyle işte
bu ara da merak ettiğim aramızda kan uyuşmazlığı olup iğne yaptırıcak olan var mı
muhtemelen bu ay sonu benimki yapılacak nasıl bişidir nasıl olur merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?