ya arkadaşlar bışey sorucam
karın bolgesınde göbek etrafında kıllar çıkmaya basladımı
benım hamış olmadan once hıc yoktu
yag fılan suruoruz ya ondan olsa gerek kıllanma başladı
ağdayla aldırsak bebeğe zararı olurmu
ne dersınız
herkeslere ve bebıslermıze gunaydın
dun seker yuklemesı yaptırdım sonuc ıyı cıktı sukur
bunuda atlattık allahın ıznıyle
keyıfsızım bugun hıc halım yokk
günaydın arkadasslarrrr
nasılsınız
ayyyyyyyyy ankaranın hawası cok kotu ve sıkıcı
yağmurlu
benım ruh halımıde etkılıo bu hawalar
ne dersınız
canım benım göbeğimde çok tüylendi.
kesinlikle yağlanmaktan.
ben aldırmayacağım, çünkü birçok arkadaşımdan doğumdan sonra azaldıklarını duydum.
azalmayan olursa o zaman aldırırım diye düşündüm.
bu arada bende şöyle birşey farkettim yazıcam yazamıyorum.
benimde gögsümün tam ortasından aşağıya inince, göbeğimin başlangıç yerinde ( yani göbekle göğsün birleşim yerinde)
hissizlik var.
uyuşuk gibi :26:
ne dersınız
Benimde göbegim cok tuylendi canim normal bisey agdayla falanda bence aldirma benim ilk gebeligimde de oldu ve normalde bende hic tuy yoktur ama dogumdan sonra 40 gune kadar hepsi dökulup yok oluyor bir tane bile kalmiyo hormonlar normale dönunce
Benmde cok killandi cnm bazen doktora gdrken utanyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ewet ya kotu bı goruntu
ama napalım
9 ay sonunda herseyımız normale dönecek
Arkadaşlar yarın kordosentez yaptırıcam. Yatmadan burayada yazım dedim. Görenler benim için dua eder diye. Allahım inşallah yuzumu guldurcek. Gunlerdır dua ediyorum daha sonuclar içinde 1hafta beklicez suanda en cok duaya ihtiyacım var hepinizi seviyorum. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah iyi geceler..
sağol arkadaşım ne güzel açıklamışsın:)
AZ KİLO ALAN ARKADAŞLARIM NEDEN TAKIYORSUNUZ Kİ ...ya benim doktor 5 kilo aldım diye bana kızdığından beri ben kilo alımını tamamen durdurdum ama ekmeği tatlıyı şekeri böreği kestim yani gereksiz şeyleri eee bunlar bebeğe yarıyormuydu hayır...fındık yiyorum süt yumurta tavuk et peynir arada balık kan hapına devam bunlar gerekiyor bebişede bide omega 3 hapı işte....hatta hayal kuruyorum 5 kilo daha alsam sadece 10 kilo tamamlasam diye:))
muayenede bakarız bebek gelişmi durmamışssa aynen devam edeceğim ama bebek iyi kilo alamamışssa aynen eski gırtlağıma devam ...bu arada doktor kilo alıyorum diye vitamin hapını kesti öyle oluncada o bitmeyen iştahımda bitti sanki...
bu arada siz şu an HANGİ İLAÇLARA DEVAM EDİYORSUNUZ YAZARMISINIZ:)
Kizlar şeker yüklemesine gidiyorum çokta korkuyorum dua edin bizim için...
Arkadaşlar yarın kordosentez yaptırıcam. Yatmadan burayada yazım dedim. Görenler benim için dua eder diye. Allahım inşallah yuzumu guldurcek. Gunlerdır dua ediyorum daha sonuclar içinde 1hafta beklicez suanda en cok duaya ihtiyacım var hepinizi seviyorum. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah iyi geceler..
normal dediğim de zaten epidural normal olur :)))
Hoş böyle diyorum ama arkadaşım epidural normal diye yola çıktı ama bağıra bağıra dogurdu vallahi epidurali tutmadı maalesef[/QUOTE
O zaman benim cahilligime ver canm ben normal dogumda hic ilac verilmedigini biliyorum hatta doktorlar tercihi sorar hastaya epidural normalde bel hizasina yerlestirilen milimetrik bir tup olan kateterdrn uygulanan bir ilacla vucudun alt yarisindan gelen agri sinyallerinin iletimi gecici olarak durur ve agrili uyarinin ciktigi bolgede agri duyulmaz bu doz sadece rahim kasilmalari sirasindaki agriyi ortaab kaldirir fakat rahim kasilmasini azaltmaz.ben boyle blyrm.normalde uyusturulmadiginda acinin hepsini hissedersn ve normalle epidural dogum parasida farklidir igne parasi ve anestezi doktoru parasida verilir .bizim buradaki hastaneler boyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım dediklerinin hepsi doğru evet. Ama fiyat farkı için çok üstünde durmadım açıkçası, zaten deli gibi fiyat veriyoruz epidural etkisi de ne kadar olacak taş çatlasa 1000 tl atar. Zaten gvene ve TOBB'a sormustum anestezi için 750 demişlerdi.
Aartık nerdenyse özellerde "normal" doğum yapan pek olmadığı için herkes epiduralli yapıyor. En normaline de ben doğal doğum diyorum kendi kafamda :)
Benimde göbegim cok tuylendi canim normal bisey agdayla falanda bence aldirma benim ilk gebeligimde de oldu ve normalde bende hic tuy yoktur ama dogumdan sonra 40 gune kadar hepsi dökulup yok oluyor bir tane bile kalmiyo hormonlar normale dönunce
doktoruna bı sor ıstersen canım
ılk defa duydum bole bişey..
bebışlerımız ram suan göbek delıgı hızasında bence
cunku benım bebış hep oralarda hareket edıo[/QUşahsen ben 273 üm ve benimki göbek deliği hizasını oktan geçti, doktorum elimle bastırtarak kafasının nerde oldugunu gösterdi bana elledim kaasını çok değişik bir duyguydu, göbek deliğimden 3-4 parmak yukarıda şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?