Arkadaşım hiç kendini bunaltma. Allhın izniyle hayırlısıysa yarın duyarsın atışları. Diyelim ki duymadın sakın isyan etme gerçekten gelişim geriliği varsa ilerde daha büyük sıkıntı olacak.ayrıca içini ferah tut. Belki güzel haberler alacaksın yarın.
merhaba arkadaslar bisey yazmadan gecemedim burads gebeligi olumsuz giden arkadaslar var kalp atislari duyulamayan sonlandirilacak olan.bnmde ilk gebeligim 7+3 te kalp atislari duyulmadigi icin sonlandirildi malesef cok uzuldum cok yiprandim zir bi surecti.ancak suan 4,5 aylil dunya guzeli eylul özüm isminde bi kizim war.2013 eylul annesi oldum:) allahtan hayirlisini isteyin sonucta gebe kalabiliyosunuz ve 2.gebelikler genelde saglikli oluyor.ornek ben warim.uzulmemek elde degil biliyorum ama dunyanizi karartmayin umudunuzu yitirmeyin kizlar.elbet bigun sizde anneligi tadacaksiniz.bn stresten hersey yolunda olmasina ragmen 9 ay hamile kalsmadim.stres yapmayin kndinizi uzmeyin.hakkinizda hayirlisi.acinizi icimde hissettim ve bi nebze teselli olabilmek icin yazdim yanlis anlamayin nolur.saglikla kalin ins
Canım benım çok teşekkürler çok ıyı bır umut oldun bıze..Sonuçta bebeğin alınması bizim secimimiz değil Rabbim aldığı gibi veriyor işte.ve alıyorsa mutlaka sebebı vardır diyorum ve ıcım rahatlıyor....inşallah hakkımızda hayırlısı olur...senin de kızını Allah bağışlasın size sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallahh tatlım :)[/QUO]
tabiki sizin seciminiz degil allah boyle istemis nasip etmis.bnm basima neler geldu daha bu sureci atlatmisken anne olamazsin diyen manyak doktorlarla bile karsilastim ama umudumu hic kaybetmedim sende kaybetme.ileride bugunleri hatirlamicaksin bile bebisinin yuzune baktikca kokusunu duydukca dunyayi unutacaksin.ins en kisa zmnda tekrar guzel bi hbr alirsin cnm bnm seni cok iyi anliyorum.
offf ya üzüldüm arkadşlar Rabbim yardımcınz olsun..
içimi büyük bi korku kapladı ya bizde duyamazsak :26:
Canım benım de belli değil yarin belli olacak..sakın aklınıza böyle seyler getirmeyin hayırlısıyla evlâtlarınızı kucağınıza alacaksınız inşallah...iyi düşünün...benim en baştan sorun vardı bakalm yarın ne olacak...Allah hepimizin yaninda olsun...
Hic Korkma cnm aynisini bende yasadim ilk hamileligimde 2 ayliken bebegimin kalbi durdu,5 ay Sonra hamile kaldim senin gibi bende hep korkuyordum Ama allahima sükürler olsun saglikli bi sekilde oglumu kucagima aldim simdi 11 aYlik ve tekrar hamileyim aynen senin gibi benimde korkularim yine basladimelegmn kalbi durdu 3 aylıkken en başından beri korkuyrm ya bunada bişey olursa kötü düşünmmk elde diil canım hakkımızda hayrlı ise nasip etsn Rabbim dua ile
Hic Korkma cnm aynisini bende yasadim ilk hamileligimde 2 ayliken bebegimin kalbi durdu,5 ay Sonra hamile kaldim senin gibi bende hep korkuyordum Ama allahima sükürler olsun saglikli bi sekilde oglumu kucagima aldim simdi 11 aYlik ve tekrar hamileyim aynen senin gibi benimde korkularim yine basladi
Hic Korkma cnm aynisini bende yasadim ilk hamileligimde 2 ayliken bebegimin kalbi durdu,5 ay Sonra hamile kaldim senin gibi bende hep korkuyordum Ama allahima sükürler olsun saglikli bi sekilde oglumu kucagima aldim simdi 11 aYlik ve tekrar hamileyim aynen senin gibi benimde korkularim yine basladi
melegmn kalbi durdu 3 aylıkken en başından beri korkuyrm ya bunada bişey olursa kötü düşünmmk elde diil canım hakkımızda hayrlı ise nasip etsn Rabbim dua ile
Arkadaslar merhaba bisey sorabilirmiyim acinizi desmek diil niyetim ama ortada hicbir sebep yokken hersey cok guzel giderken birden bire mi kalbi durdu bebeklerinizin, yani onceki kontrollerde herhangi bir acaba soz konusumuydu?? Birde bunu kendiniz muayene olmadan anliyomusunuz?
dım dımları bi duysak çok az da olsa rahatlrz belki
Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınçok zor bi sürec
Amin insallah herkes saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirKızlar inşallah sizler bebeklerinizi rahatça sağlıklı bir sekilde kucağınıza alırsınız.hiç korkmayın bu sefer olacak inşallah...Allah'a inanın o sizin yanınızda olacaktır..böyle seyler düşünmeyin bence hamileliğimizin tadını çıkarın..
ben hic bisey anlamadim normal randevuma gittim bebegin kalbi durmusdu, belki cok kücük oldugu icin anlamamisimdir.Arkadaslar merhaba bisey sorabilirmiyim acinizi desmek diil niyetim ama ortada hicbir sebep yokken hersey cok guzel giderken birden bire mi kalbi durdu bebeklerinizin, yani onceki kontrollerde herhangi bir acaba soz konusumuydu?? Birde bunu kendiniz muayene olmadan anliyomusunuz?
Arkadaslar merhaba bisey sorabilirmiyim acinizi desmek diil niyetim ama ortada hicbir sebep yokken hersey cok guzel giderken birden bire mi kalbi durdu bebeklerinizin, yani onceki kontrollerde herhangi bir acaba soz konusumuydu?? Birde bunu kendiniz muayene olmadan anliyomusunuz?
çok teşekkür ederim canım kararımı verdim yarın gideceğim dr 1 hafta beklemek sadece kural gereği olması zor dedi bende bunaldım kendimide hazırladımCanım günaydınn..! Yaşadığın stresi anlamaya çalışıyorum ama gönlünü ferah tut olmaması gerekiryorsa hayırlısının böyle olduğunu düşün..ben napardım blmiyorum ama bi hafta daha beklemenin senin bedenine zararı yoksa bekle derim en azından keşke bekleseydim belki oluşurdu düşüncesini taşımazsın..sağlıklı genç insanlarız btanem istedğn zaman tekrar olur...sıkılma boşuna da sıkma kendini emin ol vardır bunda bir hayır...
evet hayırlısı olsun inşallah sonra sağlıklı bir bebeğim olur. oluşması çok düşük ihtimal ailem falanda bekletme sana bi zararı olur diye söylenip duruyorlarCanim günaydın suan yasadiklarin cok zor anliyorum seni hayırlısı boyleymis demekten baska caremiz yok ama pisman olmamak icin bir hafta daha beklesen mi acaba
çok sağol canım bende öyle ümit ediyorum hayırlısı olsunCanım Allah hayırlısını versin, çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.
Canım benim lütfen üzülme aynı durumdayız yarın kontrolum var..ve kendımı bu olumsuzluğa alıştırdım benımkını de alabılırler %80 olumsuz dedı doktor...mevlam herseyin en ıyısını bılır.lutfen üzülme.tekrar olur en kısa zamanda hepımızın Insallah....
ewet canım hersey yolundayken hıc bir sorun yokken.. 2 gün öncesnden cinsiyetini ögrenmeye gittik hersey yolndaydı..ilk defa zeynep kamile gidecktm ve erkn gittim kan testi vs ister die seslenmşlr bana duymadım karnı burnunda hamişler merktan onlara sorular soruyrm derken içeri girdim dok çok yakın davrndı beklemediğim bi ilgiydi o hastaneden ultrasyn kont. bekle böyle dedi çıktı 2 dk geçmeden başka dr ile geldi ters birşey mi var dedim kafasını salladı o ara gözler doldu.. yakınlrn var mı dedi yok kimse dedim kalbi durmş kalkabilirsn dedi o an kurtj vs aklıma gelmiyr kafam durdu resmen diyrm ki herlde küçkbi opersyn yaparlr devm eder hamileleiğim elime küçk bikagıt verdi danışmya gidersn dedi adam bir sürü fiş çıktısı vs ne oldugunu hala anlamıyrm yatısını yaptm dedi karsı binaya geçebilrsneşimi aradım kendi dr gittik aynı seyleri söyledii 2 sene beklemiştk yıkıldık olamaz dedim yanlışınz var yaşıyo melegim sonra ilaç verldi sancılr vs derkn bitsin bu çile die dua etmeye başladık anne kayınvalide..dolanırken içimden birşeyler koptu meleğim normal bi şekilde ayrıldı gitti benden o an sevnmek sevnmemek hiç bişirsey anlm verilmyr..anestezi ile kurtaja adılr uyandım yoktu bitti mi dedim annem kayınvalidem hiçbirşey söyleyemediler gözleri dolu dolu.. Rabbimkimseye yastmasın belki size tuhaf gelebilir ilk zamnlr olur mu bağlanılır mı die inanaın cok dualar ettk çok bekledk olmadı nasip diilmiş..yani arkadşım hiç anlmıyrsn testlr yapıldı hersey normldi ters giden mutlaka birsey vardı ama neydi
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi eylülde anne olucam inşallah.hamileliğimi geçen hafta öğrendim sat 7 aralıktı. bu ikinci bebeğim olacak inşallah.
ilk hamileliğimde testi görür görmez doktora gitmiştik bunda biraz daha ağırdan alıyorum galiba haftaya randevu aldık..
size sorum doktorunuz hangi ilaçları verdi. ben hala folik asite bile başlamadımbenim gibi ilac kullanmayan varmı???
Allah bagıslasın saglıklı bi gebelik gecirirsin insallahhhhhhhCnm normal gebelikle ilgili bilgim yok benimki tüp bebek oldugu icin tedaviden önce basladım folik asite ve vajinal progesteron jel kullaniyorum
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi eylülde anne olucam inşallah.hamileliğimi geçen hafta öğrendim sat 7 aralıktı. bu ikinci bebeğim olacak inşallah.
ilk hamileliğimde testi görür görmez doktora gitmiştik bunda biraz daha ağırdan alıyorum galiba haftaya randevu aldık..
size sorum doktorunuz hangi ilaçları verdi. ben hala folik asite bile başlamadımbenim gibi ilac kullanmayan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?