2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hosgeldin aramiza bnm de 13 de olmam lazimdi olmayinca 15 kan testi yaptim kismet çarşamba doktora gitcem bnde henuz gitmedim

Umudunu yitirme. Ama bence pazartesi ceeee dicek sizin küçük haylaz :) demezse de ilkmiş daha. Sağlıklısınız yani, hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun. Bence yıpratma kendini. Vardır bir hayır bunda da. Tabiki de üzülüyo insan ama iyi şeyleri de düşünmelisin :))

Insallah canimm yaaa agzin bal yesin :))bu sitede kim yorum yazdiysa cogu arkadas aynisini soyledi kalbinizin temiz oldugunu hissediyorum...olmaz ise de hayirlisi oldugunu biliyorum artik p.tesi beklicez ve hayirlisi dicez sonuclarina...Yüce rabbim herseyin en iyisini bilir en iyisini verir ona siginiyorum.....

Hosgeldin aramiza bnm de 13 de olmam lazimdi olmayinca 15 kan testi yaptim kismet çarşamba doktora gitcem bnde henuz gitmedim

hoşbuldum ne güzel yaa hamileliğimiz boyunca haberleşelim gelişmeleri paylaşalım birbirimizle ben bir iki hafta sonra gidicem doktora...

Son düzenleme:
günaydınlar malesef benim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık yarın sonlandırılacak kürtajla dün 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi 7. haftası bitmiş 1 hafta daha bekleyelim istersen dediler ama zor dediler bende daha fazla stres yaşamak istemiyorum sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi Allah yardımcınız olsun

canım benimde 30 kasımdı sat ım geçen hafta gittim yoktu kalp atışları dün tekrar gittim 7. haftası bitmesine rağmen yok bu dr a güvenemedim hemen daha önce memorial daki dr um vardı çok güvenilir biri onun özel muayyanesine gittim baktı ve kese büyümüş içinde bebek yok dedi istersen 8. haftanı da doldur belki oluşur dedi. Bende gerçekten beklemelimiyim olabilirmi dedim çok zor dedi sadece kitabi bilgi tıpta kuraldır dedi 8 haftalığa kadar kalp atışını beklemek olursada çok nadir böyle bişey yaşandığı için sürekli takibi gerektiren bir bebek olacak acaba kalbi duracakmı ilerleyen gebelik döneminde diye. Bende kararımı verdim çünkü 3 haftadır bekliyorum nerdeyse daha fazla stres yaşamak istemiyoruz olmayacak bişey için. Yalnız benimde karından bakıldığında 5+6 falan gözüktü dün ama her iki dr da alttan bakınca 7. haftası bitmiş dedi . İnşallah senin böyle olmaz

Canım günaydınn..! Yaşadığın stresi anlamaya çalışıyorum ama gönlünü ferah tut olmaması gerekiryorsa hayırlısının böyle olduğunu düşün..ben napardım blmiyorum ama bi hafta daha beklemenin senin bedenine zararı yoksa bekle derim en azından keşke bekleseydim belki oluşurdu düşüncesini taşımazsın..sağlıklı genç insanlarız btanem istedğn zaman tekrar olur...sıkılma boşuna da sıkma kendini emin ol vardır bunda bir hayır...

Canim günaydın suan yasadiklarin cok zor anliyorum seni hayırlısı boyleymis demekten baska caremiz yok ama pisman olmamak icin bir hafta daha beklesen mi acaba

merhaba beni de listeye ekler misiniz sat 14 aralık 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 22 yasındayım ankaradanım ama hala ilk kontrol için gitmedim hafta içinde gideceğim ilk defa

hayırlı olsun canım nerede oturuyorsun hangi hastane düşünüyorsun ben de ank. dayım

Canım Allah hayırlısını versin, çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.

Canım benim lütfen üzülme aynı durumdayız yarın kontrolum var..ve kendımı bu olumsuzluğa alıştırdım benımkını de alabılırler %80 olumsuz dedı doktor...mevlam herseyin en ıyısını bılır.lutfen üzülme.tekrar olur en kısa zamanda hepımızın Insallah....

5+6 bugun bana 3 hafta sonra gelirsin dedi bilmiyorum ki ama gitmicem ona artik haftaya baska bi doktordan randevu alicam bence kontrol suresi doluyor belki ondan ohle demistir arti para tabiii

Canım bencede değiştir doktorunu. Ben 4+3 te kesemi gördüm tam 6 haftamdada kalp atışını duydum. Ben alttan muayene oldum. Hadi sen üstten olsan 1 hafta gecikir en fazla.3 hafta çok gibime geldi ama tabi çokta bilemiyoruz her doktor farklı birsey diyor.

Arkadaşım hiç kendini bunaltma. Allhın izniyle hayırlısıysa yarın duyarsın atışları. Diyelim ki duymadın sakın isyan etme gerçekten gelişim geriliği varsa ilerde daha büyük sıkıntı olacak.ayrıca içini ferah tut. Belki güzel haberler alacaksın yarın.

Beklemek çok zor hele ki belirsizlik ama sonradan keşke 1 hafta daha bekleseydim deme. Eminsen pişman olmayacağından içini ferah tut. Nasılsa tekrar olacak en sağlıklı şekilde. Öyle düşün canım.

merhaba arkadaslar bisey yazmadan gecemedim burads gebeligi olumsuz giden arkadaslar var kalp atislari duyulamayan sonlandirilacak olan.bnmde ilk gebeligim 7+3 te kalp atislari duyulmadigi icin sonlandirildi malesef cok uzuldum cok yiprandim zir bi surecti.ancak suan 4,5 aylil dunya guzeli eylul özüm isminde bi kizim war.2013 eylul annesi oldum:) allahtan hayirlisini isteyin sonucta gebe kalabiliyosunuz ve 2.gebelikler genelde saglikli oluyor.ornek ben warim.uzulmemek elde degil biliyorum ama dunyanizi karartmayin umudunuzu yitirmeyin kizlar.elbet bigun sizde anneligi tadacaksiniz.bn stresten hersey yolunda olmasina ragmen 9 ay hamile kalsmadim.stres yapmayin kndinizi uzmeyin.hakkinizda hayirlisi.acinizi icimde hissettim ve bi nebze teselli olabilmek icin yazdim yanlis anlamayin nolur.saglikla kalin ins

kızlar sizlerden fikir almaya geldim..15 ocak beklemediğim adet tarıhımdi ve olmadım..
17ocakta yaptırdım bhcg 43 cıktı
bugün yani 19 ocakta yaptırdım 73 çıktı

iki günde daha fazla artması gerek diye biliyordum..sizlerin 2.ve 4.gün değerleriniz nasıldı bana bilgi verirmisiniz?

umarım sizlerle devre arkadaşı olurum..bu bebeği o kdar uzun zamandır bekliyorumki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…