kızlar bende hamileyim bu ayın 13ünde adet olmam gerekiyordu ancak olmadım ve 16 sında idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 çizgi de çok koyu cikti. ancak hala doktora gitmedim çünkü ultrasonda henüz görünmez mis kese... sanırım eylül ayının sonlarına doğru doğum yapıcam çok heyecanlıyım. ..
Cnm benimmm cok tesekkurler burda sizle yazismak umut veriyor bana guc veriyor...o kadar umudumu yitirdim ki gecen hafta dr.gittim sat.a gore 7 haftalik olmasi gerekirken 5+6 haftalik cikti ultrasonda.kese ve yolk sac gorundu bebegin kalp atislari ve bebek yok ve dr.kese bozuk bebek gelisimini durdurmus olabilr dedi.hamileligim baslangicinda da fena grip olmustum...vajinal muayene yapti dr.ve kalp atislarini duymam gerekirdi simdiye kadar dedi...p.tesi goremezse almak zorunda kalacagini soyledi..hersey p.tesi gunune bagli yanii..eve geldim hungur hungur agladim..ilk hamileligim tecrubem yok....sizce ne yapayim biraz daha beklemeli miyim bebis gorunmez ise?
Benide eklermisiniz listeye ilk bebişim olacak sat 16 aralık bdt 22 eylül
Umudunu yitirme. Ama bence pazartesi ceeee dicek sizin küçük haylaz :) demezse de ilkmiş daha. Sağlıklısınız yani, hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun. Bence yıpratma kendini. Vardır bir hayır bunda da. Tabiki de üzülüyo insan ama iyi şeyleri de düşünmelisin :))
Hosgeldin aramiza bnm de 13 de olmam lazimdi olmayinca 15 kan testi yaptim kismet çarşamba doktora gitcem bnde henuz gitmedim
hoşbuldum ne güzel yaa hamileliğimiz boyunca haberleşelim gelişmeleri paylaşalım birbirimizle ben bir iki hafta sonra gidicem doktora...
Sat 30 Kasım ilk bebeğim 7 haftalık olması gereken bebisim kese büyüklüğünde 5+3 çıkıyor 2 doktora gittim dün biri sat göre kese düzgün değil kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi diğeri herşey normal dedi kafam allak bullak aynı durumu yaşayan varmı acaba
canım benimde 30 kasımdı sat ım geçen hafta gittim yoktu kalp atışları dün tekrar gittim 7. haftası bitmesine rağmen yok bu dr a güvenemedim hemen daha önce memorial daki dr um vardı çok güvenilir biri onun özel muayyanesine gittim baktı ve kese büyümüş içinde bebek yok dedi istersen 8. haftanı da doldur belki oluşur dedi. Bende gerçekten beklemelimiyim olabilirmi dedim çok zor dedi sadece kitabi bilgi tıpta kuraldır dedi 8 haftalığa kadar kalp atışını beklemek olursada çok nadir böyle bişey yaşandığı için sürekli takibi gerektiren bir bebek olacak acaba kalbi duracakmı ilerleyen gebelik döneminde diye. Bende kararımı verdim çünkü 3 haftadır bekliyorum nerdeyse daha fazla stres yaşamak istemiyoruz olmayacak bişey için. Yalnız benimde karından bakıldığında 5+6 falan gözüktü dün ama her iki dr da alttan bakınca 7. haftası bitmiş dedi . İnşallah senin böyle olmaz
günaydınlar malesef benim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık yarın sonlandırılacak kürtajla dün 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi 7. haftası bitmiş 1 hafta daha bekleyelim istersen dediler ama zor dediler bende daha fazla stres yaşamak istemiyorum sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi Allah yardımcınız olsun
merhaba beni de listeye ekler misiniz sat 14 aralık 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 22 yasındayım ankaradanım ama hala ilk kontrol için gitmedim hafta içinde gideceğim ilk defa
günaydınlar malesef benim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık yarın sonlandırılacak kürtajla dün 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi 7. haftası bitmiş 1 hafta daha bekleyelim istersen dediler ama zor dediler bende daha fazla stres yaşamak istemiyorum sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi Allah yardımcınız olsun
5+6 bugun bana 3 hafta sonra gelirsin dedi bilmiyorum ki ama gitmicem ona artik haftaya baska bi doktordan randevu alicam bence kontrol suresi doluyor belki ondan ohle demistir arti para tabiii
Insallah canimm yaaa agzin bal yesin :))bu sitede kim yorum yazdiysa cogu arkadas aynisini soyledi kalbinizin temiz oldugunu hissediyorum...olmaz ise de hayirlisi oldugunu biliyorum artik p.tesi beklicez ve hayirlisi dicez sonuclarina...Yüce rabbim herseyin en iyisini bilir en iyisini verir ona siginiyorum.....
canım benimde 30 kasımdı sat ım geçen hafta gittim yoktu kalp atışları dün tekrar gittim 7. haftası bitmesine rağmen yok bu dr a güvenemedim hemen daha önce memorial daki dr um vardı çok güvenilir biri onun özel muayyanesine gittim baktı ve kese büyümüş içinde bebek yok dedi istersen 8. haftanı da doldur belki oluşur dedi. Bende gerçekten beklemelimiyim olabilirmi dedim çok zor dedi sadece kitabi bilgi tıpta kuraldır dedi 8 haftalığa kadar kalp atışını beklemek olursada çok nadir böyle bişey yaşandığı için sürekli takibi gerektiren bir bebek olacak acaba kalbi duracakmı ilerleyen gebelik döneminde diye. Bende kararımı verdim çünkü 3 haftadır bekliyorum nerdeyse daha fazla stres yaşamak istemiyoruz olmayacak bişey için. Yalnız benimde karından bakıldığında 5+6 falan gözüktü dün ama her iki dr da alttan bakınca 7. haftası bitmiş dedi . İnşallah senin böyle olmaz
hoşbuldum ne güzel yaa hamileliğimiz boyunca haberleşelim gelişmeleri paylaşalım birbirimizle ben bir iki hafta sonra gidicem doktora...
Seve seve canim çarşamba yazarim detaylari ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?