2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaslar emzirme yastigi aldnzmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben aldım canım. Hatta eşim bu ne böyle geri ver bunu ne işe yarar dedi ben kendime laf söyletmemek için savundum ama bana da cok büyük geldi, umarım işe yarıyordur. :)

Bendede tüylenme oldu doktora giderken utandığım için aldım ben ağdayla doktor normal olur dedı ama ben duramadım. Bende henuz çatlama olmadı çınkı karnım dogru duzgun çıkmadı bıle kardeşım abla sen hamıle olduğuna emınmısın dıyo:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben aldım canım. Hatta eşim bu ne böyle geri ver bunu ne işe yarar dedi ben kendime laf söyletmemek için savundum ama bana da cok büyük geldi, umarım işe yarıyordur. :)

Canm ay seklindemi aldn onu soracaktm smdi hangisi daha kullansli ben siparis verdmde hangisi kullansli ona karar veremdm canm erkeklere kalsa hersey gereksz

Gogsumun alt tarafi catladii cok moralim bozuldu ama bebislerimiz icindeger napalim

Slm kızlar nasılsınız ? Oglumu yatırıyordum. Kızımda biraz once kıpır kıpırdı. Baktı abisi uyuycak oda göbüşümde uyku moduna girdi sanırım :) Bakim neler konusuyorsunuz dedim.. Catlak olusumu kisiden kisiye degisiyor ya. Ama hergun iki defa kremlenin cilt hep nemli kalsın..

Ben eşime bu yastıktan alalım desem evdeki yastıklar neyine yetmiyo der:))

ben başladım canım
bacaklarımda olmuş ikişer tane sanırım göbektede olucak bitane
kremler yağlar falan işe yaramadı genetik sanırım

Kızlar benim göbek aldı başını gitti valla. Annem hatta doktorlar anlamıyo seninki ikiz sanırım diyor

Resmi koyuyorum ama silicem sonra.

ben henüz çatlamadım, bu göbeğe rağmen. Ama muhtemelen zamanında ok kilolu oldugum için o zamandan çatlakalrımı esneme payı olarak kullandı şimdiye kadar, yoksa çatlamaya çok müsait bir cildim var.

Ben eşime bu yastıktan alalım desem evdeki yastıklar neyine yetmiyo der:))

O yuzden aldigin herseyi erkege gostermycksn ben oyle yapyrmm kendisi icin onemli olan seyleri soylyrm digerlerini soylemyrm cnku anlamayack

sevgikelebeği maşallah ne tatlı olmuşsun sanırım bi tek göbek şişmiş bacaklarda bişey yok gibi
kaç kilo aldın toplamda

Masallah canim normal göbegin benim senden biraz daha buyuk hatta ama senin gibi benimde bitek gobegim var diger taraflar ayni

Son düzenleme:
Canmmm masallah ne güzel buyumus gobusunn benimki seninkinin yarisi kadarr

sevgikelebeği maşallah ne tatlı olmuşsun sanırım bi tek göbek şişmiş bacaklarda bişey yok gibi
kaç kilo aldın toplamda

Çok teşekkür ederim kızlar. Benim göbek gerçekten bir hayli şişti, aslına bakarsanız nerelerim kilo aldı bilemiyorum. Eşim arkadan bakınca zayıflamış gibi durdugumu soyluyor hatta. Ama toplamda 11 kg aldım hiç az değil dolayısyla her yere gitmiştir, özellikle kalçama :)))

Masallah canim normal göbegin benim senden biraz daha buyuk hatta ama senin gibi benimde bitek gobegim var diger taraflar ayni

çok saol cnaım. NOrmal mi bilmiyorum ki bu hafta çok arttı, bu sabah yataktan kalkarken de hissettim, eğer dik oturmazsam göbeğim sıkışmaya başladı, şu bikaç gündür birden öne atıldı tontik, umarım kızım da büyümüştür, sadece anası değil :)))

Sevgikelebeği maşallahhhh yaa imrendim valla yaa benım nıye karnım yok yaaa😄😄 benim kız 1 kilo filan doğacak herhalde hahahaha😃😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…