2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

benim göbüşte büyük gerçi heryerim genişledi
11 -12 kg aldım toplamda 20 gündür dikkat ediyorum dr fazla dedi kiloma
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar sonrasında uykusuz gecelerde veririz kiloları napalıım

Ayu benim eşim eve çöp girse bilir hatta benden daha ıyı bılır evde ne var ne yok:)) oyuzden göstermeme gibi bi şansım olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayu benim eşim eve çöp girse bilir hatta benden daha ıyı bılır evde ne var ne yok:)) oyuzden göstermeme gibi bi şansım olmaz

Aldktan snra gster canm benim esmde oyle herseye yorum yapar bazen cok kizarm kendisine gormcemde dogum yapti mesela o almadi ben aldm esime gore gereksz kardesi almadi ya ama ben duymyrmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gobusun cok tatli olms sevgikelebegi kendimi grdm resmen

saol canım, onunla alakası yok biliyosun dimi, senin iç karnın geniş demek ki, benim yağlardan dolu oldugu için mecbur dışarı fırtlayıverdi

canım benımde göbeğim senın kı kadar
Tek değilim demek ki

Ayuu benımkıde yaa herşeye yorum yapar bazen bende kızıyorum kadın gibisin diye:)))

Ayuu benımkıde yaa herşeye yorum yapar bazen bende kızıyorum kadın gibisin diye:)))

Aynen canm ya agzini doladura doldura konusur bakar ben bisey demyrm hemen alinir

Vaallahi bende soylrm ayni seyi bide ben cok kiziyrm dyrm bir bildgm var karsma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…