Çok teşekkür ederim kızlar. Benim göbek gerçekten bir hayli şişti, aslına bakarsanız nerelerim kilo aldı bilemiyorum. Eşim arkadan bakınca zayıflamış gibi durdugumu soyluyor hatta. Ama toplamda 11 kg aldım hiç az değil dolayısyla her yere gitmiştir, özellikle kalçama :)))
benim göbüşte büyük gerçi heryerim genişledi
11 -12 kg aldım toplamda 20 gündür dikkat ediyorum dr fazla dedi kiloma
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar sonrasında uykusuz gecelerde veririz kiloları napalıım
Aldktan snra gster canm benim esmde oyle herseye yorum yapar bazen cok kizarm kendisine gormcemde dogum yapti mesela o almadi ben aldm esime gore gereksz kardesi almadi ya ama ben duymyrmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim göbüşte büyük gerçi heryerim genişledi
11 -12 kg aldım toplamda 20 gündür dikkat ediyorum dr fazla dedi kiloma
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar sonrasında uykusuz gecelerde veririz kiloları napalıım
Sevgikelebeği maşallahhhh yaa imrendim valla yaa benım nıye karnım yok yaaa😄😄 benim kız 1 kilo filan doğacak herhalde hahahaha😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar benim göbek aldı başını gitti valla. Annem hatta doktorlar anlamıyo seninki ikiz sanırım diyor
Resmi koyuyorum ama silicem sonra.
Ben henüz çatlamadım, bu göbeğe rağmen. Ama muhtemelen zamanında ok kilolu oldugum için o zamandan çatlakalrımı esneme payı olarak kullandı şimdiye kadar, yoksa çatlamaya çok müsait bir cildim var.
doktoruna bı sor ıstersen canım
ılk defa duydum bole bişey..
bebışlerımız ram suan göbek delıgı hızasında bence
cunku benım bebış hep oralarda hareket edıo[/QUşahsen ben 273 üm ve benimki göbek deliği hizasını oktan geçti, doktorum elimle bastırtarak kafasının nerde oldugunu gösterdi bana elledim kaasını çok değişik bir duyguydu, göbek deliğimden 3-4 parmak yukarıda şu an
biz de isim konusunda kararsızız. abimizin adı efe. kardeşi için de defne istiyor , efe ile defne uyuyormuş:) ama benim pek içime sinmedi kızlar, efe ile uyan kız ismi var mı aklınıza gelen?
bu arada benım gobiş senınkınden bıraz kucuk gıbı canım
bana dıolarkı heral ıc karnın genış
ınsallah bebışlerımız kılo alıodur
suana kadar catlagım olmadı ama son aylarda daha cok gerılme oluo ya
ozaman catlar dıolar
ama ınsallah çatlamaz tabıkı