2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Melodı efeye en uygun isim ece bende çok severim ece ismini ama en yakınımızda var dıye koymayı düşünmedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet oglusumun adi :arel burak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende melis koyucam inşallah kararlıyımm melis diye seviyorum

güzel isimler seçmişsiniz kızlar
bu arada arel in anlamı nedir ?

biz de isim konusunda kararsızız. abimizin adı efe. kardeşi için de defne istiyor , efe ile defne uyuyormuş:) ama benim pek içime sinmedi kızlar, efe ile uyan kız ismi var mı aklınıza gelen?

en zorlayan konulardan biri isim bende bulamıyorum kızıma isim bi türlü içime sinmiyor

Melodı efeye en uygun isim ece bende çok severim ece ismini ama en yakınımızda var dıye koymayı düşünmedim

Cevap için teşekkürler canım. Ece bizde de var o yüzden en baştan eledik. Nehir adı da hoşuma gidiyor ya, bilemiyorum çok kararsızım...

güzel isimler seçmişsiniz kızlar
bu arada arel in anlamı nedir ?

en zorlayan konulardan biri isim bende bulamıyorum kızıma isim bi türlü içime sinmiyor

Gerçekten de kız ismi bulmak zormuş. Oğlumda çok nettim, cinsiyeti öğrenir öğrenmez Efe geliyor demiştik. Şimdi ise tam anlamıyla içime sinen kız ismi bulamıyorum ben de.. Sen de bulursan paylaş olur mu canım...

Kızlar bebeginin haftası sattan önde giden varmı benimki dokuz gün önde gidiyo acaba dogumda erken mi olacak bilgisi olan var mı

Bızde erkek olsa ismi belliydi eşimle benim isimlerimizin ilk heceleriydi kıza çok zor karar verdim

Arel :durust ve temiz insan demek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hediyelik olarak mutfak havlusu patik şeklinde pembe sabun ve küçük çerçeve yaptırdım daha doğru ben değil annem kayınvalıdem ve eltim yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…