2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Aminnnnnnnnnnnnnnn cnmmm Kendini cok sıkma cnm benim cogu komsum kac ay gitmiyolar onlarda bi skntı olmuyorsa sende de olmaz Allah ın izniyle
Oglun kac yasında

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canim hosgeldin bana doktorum b12folik asit progestan verdi ama bir dusugum var progestan ondan dolayi

hoşbulduk canım hayırlı olsun senin bebişinde... hamilelikten önce kullanmaya başlamışmıydın canım? nedense tedirgin oldum suçluluk psikolojisi herhalde... haftaya randevu aldım ama yarın başlıcam bende folik asite..

Aminnnnnnnnnnnnnnn cnmmm Kendini cok sıkma cnm benim cogu komsum kac ay gitmiyolar onlarda bi skntı olmuyorsa sende de olmaz Allah ın izniyle
Oglun kac yasında

çok teşekkür ederim biraz rahatladım ama yine de yarın başlıcam... oğlum 2 buçuk yaşında canım hem ikinci olması hemde süpriz olması böyle yaptı beni.. bulunduğum yerde de kadın doğum doktoru yok zaten ondan bekliyoruz maalesef...

Teşekkür ederimmm
Evet canim doktrm oncesinden baslatmisti iki aydir iciyordum tedirgin olma yediklerin de yeterlidir belki icmeyenleri biliyorum ama yarin al basla kullanmaya

Ilk defami gidecen doktora? Bide Haftaya nezaman gidecrn? Bende ilk defa bu ayin 29'nda gidecem, aynen senin gibi bende kendimi kötü his ediyorum folik asit kulanmiyorum diye, aklimda bisürüde sorular var bu o gün Gelse zaman gecmek bilmiyor

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim midem çok bulanıyor ve uykum çok geliyor 5+6 yım daha ama bariz belirti yaşıyorum inşallah böyle devam etmez dua edin öğretmenim ve 1. sınıf çok zor oluyor :/

5 haftalıkken kalp atışı duyan var mı? 5+2 iken gittim sadece kese vardı ebebği bu hafta görcez inşallah kalp atışı da duylur,

tüm eylül anneleri bu ayı hayırlısı ile atlatalım sonra ikili tarama sonra cinsiyet sonra üçlü tarama ve doğum bekleyelim hayırlısı ile

Rica ederim cnm süpriz yapmıs iste annesine bizimki bekletti baya bizi hangi ildesin ki dogum dru yok dogum zamanı nasıl olacak

merhaba kızlar ben de hamileyim. dr elivit verdi bana da. sat 9 aralıktı ve adetlerim 31 32 günde bir oluyordu. Cuma günü kese göründü ama küçüktü. dr birşey demedi ama acile gittiğim için dra pek güvenemedim açıkçası.
Sizce kesenin küçük olması normal mi? yani internetteki görüntülerde baya büyük görünüyor da.
bir de kalp atışı neden duyulmadı madem 5-6 haftalık.
ilk hamileliğim ve korkuyorum. bilgisizim de

Cnm bende hic bi belirti yok dogru düzgün bazen korkuyorum bi sey mi oldu diye
Allah yardımcın olsun bi cocukla ugrasmak zor sen kac taneyle ugrasıyosun
Bende yarın ilk kez gidecem keseyi bile görmedik daha

Cnm bende hic bi belirti yok dogru düzgün bazen korkuyorum bi sey mi oldu diye
Allah yardımcın olsun bi cocukla ugrasmak zor sen kac taneyle ugrasıyosun
Bende yarın ilk kez gidecem keseyi bile görmedik daha

hadi inşallah görürsün benim 5+1 de kese 7.9 mm idi bakalım salı gideceğim inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz. şehir neresi?

evet canım daha gitmedim, cumartesi gününe aldım randevumu ayın 25i oluyor.. aynen canım benimde bugün iyice bi kafama takıldı. eşimi gönderdim şimdi aldırdım dayanamadım valla..

Rica ederim cnm süpriz yapmıs iste annesine bizimki bekletti baya bizi hangi ildesin ki dogum dru yok dogum zamanı nasıl olacak

aynen öyle canım habersiz gelmeseydi bizim çağırmaya cesaretimiz olmayacaktı çocukları çok seviyorum oğlumunda kardeşi olmasını çok istiyordum ama cesaretimiz yoktu işte.. Allah bizim için en uygun zamanı biliyordur canım hep hayırlısı diyoruz zaten..
balıkesirin ilçesindeyiz canım yakın ilçelerde oluyo doğum, bizimde öyle olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…