çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.. benim biraz planlama dışı oldu canım, oğlumda bende önceden başlamıştım bu sefer olmadı inşallah sıkıntı olmaz :18:
Hayırlı olsun canim hosgeldin bana doktorum b12folik asit progestan verdi ama bir dusugum var progestan ondan dolayi
çoooık teşekkür ederim.. bat pazar gunu hoş dün test yaptım negatifti bakarsın bende eylül annesi olurum :)
Aminnnnnnnnnnnnnnn cnmmmKendini cok sıkma cnm benim cogu komsum kac ay gitmiyolar onlarda bi skntı olmuyorsa sende de olmaz Allah ın izniyle
Oglun kac yasında
Teşekkür ederimmmhoşbulduk canım hayırlı olsun senin bebişinde... hamilelikten önce kullanmaya başlamışmıydın canım? nedense tedirgin oldum suçluluk psikolojisi herhalde... haftaya randevu aldım ama yarın başlıcam bende folik asite..
Ilk defami gidecen doktora? Bide Haftaya nezaman gidecrn? Bende ilk defa bu ayin 29'nda gidecem, aynen senin gibi bende kendimi kötü his ediyorum folik asit kulanmiyorum diye, aklimda bisürüde sorular var bu o gün Gelse zaman gecmek bilmiyorhoşbulduk canım hayırlı olsun senin bebişinde... hamilelikten önce kullanmaya başlamışmıydın canım? nedense tedirgin oldum suçluluk psikolojisi herhalde... haftaya randevu aldım ama yarın başlıcam bende folik asite..
çok teşekkür ederim biraz rahatladım ama yine de yarın başlıcam... oğlum 2 buçuk yaşında canımhem ikinci olması hemde süpriz olması böyle yaptı beni.. bulunduğum yerde de kadın doğum doktoru yok zaten ondan bekliyoruz maalesef...
iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim midem çok bulanıyor ve uykum çok geliyor 5+6 yım daha ama bariz belirti yaşıyorum inşallah böyle devam etmez dua edin öğretmenim ve 1. sınıf çok zor oluyor :/
5 haftalıkken kalp atışı duyan var mı? 5+2 iken gittim sadece kese vardı ebebği bu hafta görcez inşallah kalp atışı da duylur,
tüm eylül anneleri bu ayı hayırlısı ile atlatalım sonra ikili tarama sonra cinsiyet sonra üçlü tarama ve doğum bekleyelim hayırlısı ile
Cnm bende hic bi belirti yok dogru düzgün bazen korkuyorum bi sey mi oldu diye
Allah yardımcın olsun bi cocukla ugrasmak zor sen kac taneyle ugrasıyosun
Bende yarın ilk kez gidecem keseyi bile görmedik daha
hadi inşallah görürsün benim 5+1 de kese 7.9 mm idi bakalım salı gideceğim inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz. şehir neresi?
İnsallahhhhhhhhhhh cnmmmadanadayım ben cnm sen hangi sehirdesin
Arkadaşlar bir de İstanbulda devlet hastanesinde dr tavsiye edecek olan var mı acaba?
ankara benim de, bu bekleyişler hamilelik bitene kadar srecek sanırım :)
Bende istanbul Bahçelievleristanbulda sen nerde oturuyorsun
Ilk defami gidecen doktora? Bide Haftaya nezaman gidecrn? Bende ilk defa bu ayin 29'nda gidecem, aynen senin gibi bende kendimi kötü his ediyorum folik asit kulanmiyorum diye, aklimda bisürüde sorular var bu o gün Gelse zaman gecmek bilmiyor
Rica ederim cnm süpriz yapmıs iste annesinebizimki bekletti baya bizi hangi ildesin ki dogum dru yok dogum zamanı nasıl olacak
Tabi cnm bekleyis her zaman varsenin istedigin zaman mı oldu bebis yoksa tedavi falan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?