kızlar joker mağzalarında satılan soobe markası indirime girmiş. nette gördüm, 8li hastane çıkışı hoş görünüyor, 1 tulum, 1 alt üst takım, 2 çıtçıtlı body, bere eldiven önlük, gereksiz diyecek bişey yok, penye battaniyeside ayrıca satılıyor. daha önce mağzada görmüştüm rengi çok şeker gelmişti tam uzandım kumaşına bakacakken telefon çaldı aceleyle mağzadan çıktım, daha önce hiç bişeyini kullanmadığım için ürünleri nasıldır kumaşı, dikişi vs.. hiç bilmiyorum. alan yada bakan oldumu, almaya değer mi? iyi derseniz indirim bitmeden netten sipariş edeyim.
Kızlar merhaba! Biz de oğluşumla aranıza katılalım, sizi takip edelim istiyoruz :)
Kizlarr benim suyum az diye hastaneye yatrdlr aksam uzeeri var mi boyle bisey yasayann
benim bu iki haftadır ara ara oluyor ya.. özellikle geçen hafta sabah yataktan kalkarken nasıl agrım oldu. son ay bu ağrıların daha fazlasını çekeceğiz bliyorum ama benim erken başladı ağrılar.
Al benden de o kadar. Daha bir çöp bile almadım. Abimize genç odası takımı alıp bebeğe abinin bebek mobilyalarını kullanacağız. Kıyafet olarak ta abiden pek çok şey kaldı ama cinsiyet farklı olunca kıza uygun bişeyler almak lazım.. İzmir'in sıcakları bastırmadan halletmek gerek ama seninle aynı durumdayız sanırım, işe git, işten gel, çocuğu anaokulundan al, yemek telaşı vs. derken insanda hal kalmıyor ki.. Her şeyi sıfırdan almayacağım için de rahatlık var sanırım. Bakalım, hallederiz elbet..
Merhaba kızlar.. Nasıl gidiyor hamişlik, Doğum çantanızı hazırladınız mı?=)
Kizlar cok kotuym esim buyuk bir kaza atlatti cok sukur biseyi yok siyriklarla atlatti ama omrunden yirmi sene gecti tek dusundugumz oglumuz oldu aglamaktan gozlerm sisti allahm bize bagisladi esimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar selam...
siz hamile pantolunu giyiyormusunuz? ben almadım normal pantolonlarımı giyiyordum hala.
bi yakınımız otururken kasıklardan sıkar bebeğe zarar verir demiş tedirgin oldum
Kızlar bugün nerden estiyse ayrıntılı ultarason sonuc kağıdımı ınceledım. Ve gördümki bazı değerlerim oldugum haftamdan düşük. Doktor hersey normal demişti. Sıkıntı yok demişti. Ben 23.haftamda detaylı ultrasona gırdı m. Femur degerim 34mm ve karşılığında 20hfta5g yazıyor moralım bozuldu. Boyu kısamı olacak demek ayda başka bişeymi demek bilmiyorum.
Bpd54mm 22hft3g
Ac 18mm 23hft
Radius 34mm 24hft2g
Hl 34mm 21hft5g yani haftamda uyumlu değil degerler kızlarama doktorum haftasıyla uyumlu demişti. Kafama taktım
geçmiş olsun cnaım, nasıl teşhis kondu nasılsın şimdi
Yaptiklari bisey yok takip ediyolar net bisey de soylemiyolar kafayi yicem 3 gundur yatiyorum sadece
ah cnaım benim çok gçemiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, nazarlık olmuş bu size. Allah beterinden saklasın, seni de babasını da oğluna bağışlasın inşallah
Kızlar haftasonu mobilya siparişimizi de verdik. Çİlek mobilyadan yine daha önce söylediğim gibi Cotton modelini, 3 kapılı dolap, şifonyer ve büyüyen yatak olarak aldım. Temmuz'un 5'inde gelecek kısmetse.
Aslında 25 Haziran'dan sonra dediler ama benim ev temizlik oda boşalt doldur işleri ancak Haziran'nın son haftası olabilecek o nedenle de o tarih bana çok iyi geldi.
Hayırlısı olsun bakalım, bebişlerimizin hep güzel günlerini görelim
önemli olan gözetim altında olman, sakın endişelenme. Bol serum takviyesi ile herşey yoluna girecek göreceksin bak
Kizlar cok kotuym esim buyuk bir kaza atlatti cok sukur biseyi yok siyriklarla atlatti ama omrunden yirmi sene gecti tek dusundugumz oglumuz oldu aglamaktan gozlerm sisti allahm bize bagisladi esimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?