2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Güle güle kullanin canm.. Bende ogluma odasini cilekten almistim. Gayette kullanisli.. Artik dolabini kız kardesiyle paylasicak :)

Canım uzun yıllar kullanabilecek miyiz sence? Dayanıklı mı? Yani hiç olmazsa büyüen yatak ömrünü doldurana kadar dolabı şifonyeri de iş görsün istiyorum açıkçası. Büyüyen beşik için de 7 yaşına kadar rahat yatar dediler.

Cok kullanisli ben cok memnunum canim.. İki yasindan sonra ben besigi buyuyen yatak yaptim. Dar geliyordu diger turlu. Odasini tamamlayan hali ve perdesinide aldinmi harika bir oda olur canm.

günaydın güzel anneler
bosbol tepikli, yumruklu bir hafta olsun
dövsün bizi bebişlerimiz

evet haklısın canım.. işte nebileyim ya insan (anne) tedirgin oluyor.....doktor herşeyi haftasıyla uyumlu demişti de... amannn nebilim işte...

sağol canım benim ya.... işte insan tedirgin oluyor....
burada sizinle paylaşınca rahatlıyor insan...

maşallah ya demekki ihtiyaç duymadın. Rahatsız olsa giyerdin. Şahsen ben 12. haftadan beri giyiyiorum, aldığın kilo ile de alakalı birazcık ve tabi vüsut yapınla

evet cnm hala eski pantolonlarım oluyo bitek karnım çıktı. ama dün dayanamadım aldım kendi güzelliğim için çocuğuma zarar vermiyim dedim.

sağol canım ya içimi rahatlattın....

hayırlı olsun cnm.
bizde çilekten cotton modelinin siparişini verdik 21 inde gelicek bizimde

kan hapi hic kullanmadim ona baglidir insallah cok dusuk cikinca kaygilandim seker de 50 yuklenmisti ve bir defa bakildi kimle gorustuysem ilkinde o sekilde olmaz diyor 159 cikti offff bilmiyorum ki pztsine kadar bekleyip gorcez bakalim

159 öyle çok yüksek bir değer diil heralde diyet falan verirler.
Hemoglobinde bazımızda genetik olarak azalmaya müsait sen Demir de kullanmayınca iyice düşmüştür demire başlayınca hemen toparlar hiç merak etme sen:) zaten bebeğe gereken kan gidiyo en fazla sen kansız kalıyosun

Çok geçmiş olsun canım..verilmiş sadakanız varmış, bununla kalsın. Böyle durumlarda anneannem başımızdan tuz ile ekmek çevirip ihtiyacı olana verir.
Sen dikkat et kendine..

Sagol canim bizde hemen kan akittik.ihtiyaci olanlara verdk.icm rahatladi biraz ama esim halen topalyr bunada sukur allahm daha beterinden korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cnm hala eski pantolonlarım oluyo bitek karnım çıktı. ama dün dayanamadım aldım kendi güzelliğim için çocuğuma zarar vermiyim dedim.

Bende aynı şeyi yaşadım eski pantolonlarımı giyiyodum ve kesinlikle hamilelerden daha güzel duruyodu. Sonra biri çok tehlikeli falan dedi ilk başta yok canım diye düşündüm sonra bir okudum gelişme geriliğine kadar bir sürü berbat şey yazmışlar. Özetle malesef bende geç olmakla birlikte bunu öğrenir öğrenmez hamile pantalonlu olmuştum. Katlanıcaz artık birkaç ay :)

O kadar buyuk fark yokki normalle hamile pantolonu arasinda canm. Aksine hamile pantolonu daha raht dugme derdi feln fazla olmuyor. İyi ypmissin almakla.. Bende onumuzdeki hafta bi tane daha alicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…