Canım uzun yıllar kullanabilecek miyiz sence? Dayanıklı mı? Yani hiç olmazsa büyüen yatak ömrünü doldurana kadar dolabı şifonyeri de iş görsün istiyorum açıkçası. Büyüyen beşik için de 7 yaşına kadar rahat yatar dediler.
Canım uzun yıllar kullanabilecek miyiz sence? Dayanıklı mı? Yani hiç olmazsa büyüen yatak ömrünü doldurana kadar dolabı şifonyeri de iş görsün istiyorum açıkçası. Büyüyen beşik için de 7 yaşına kadar rahat yatar dediler.
Cok kullanisli ben cok memnunum canim.. İki yasindan sonra ben besigi buyuyen yatak yaptim. Dar geliyordu diger turlu. Odasini tamamlayan hali ve perdesinide aldinmi harika bir oda olur canm.
Canım sonuçlarını bu kadar didikleme. zaten normal olmasa söylemezler mi?
Birde bu değerlerin belirli aralıklar var. Yani normal değil demek için belli kriterler var. Biz rakamlara bakarak bunları anlayamayız. Yorumlayamayız.
Sadece kendimizi tedirgin ediyoruz.
Kafana takma. İçin rahat olsun.
Çünkü emin ol söylerlerdi sıkıntı olsaydı.
tamda bununla ilgili bir yazı okuyup foruma girmiştim ki mesajını gördüm canım. diyoki; bu değerlerin hiç biri birbiriyle ve haftanızla uyumlu olmayabilir hatta çoğu gebede +-10 güne kadar farklılıklar gösterir. 2 haftadan büyük farklılıklarda gelişim geriliğinden yada iri bebekten söz edilebilir.
yani senin durumunda doktorunda dediği gibi normal herşey..
maşallah ya demekki ihtiyaç duymadın. Rahatsız olsa giyerdin. Şahsen ben 12. haftadan beri giyiyiorum, aldığın kilo ile de alakalı birazcık ve tabi vüsut yapınla
Canım benzer şeyi 25. haftamda ben de yaşadım. DOktorum uyumlu dedi, ama benim ekrana gözüm takılınca femurun 40 mm oldugunu gördüm. ve yanında 23+0 yazıyordu. Ben panik oldum tabi sordum ettim, merak edilecek bişey yok bebeğin açısına göre olabiliyor falan dedi sonra beni rahat ettirmek için bir kez daha ölçtü ve herçey yolunda çıktı.
Ama bir kere ben kafaya takmıstım ertesi gun baska doktora gittim, ve bu defa femuru 48 ölçtü, düşün yani aradaki farkı. Hatta femur normalinden uzun bile dedi. 25 haftadayken 26'nın sonları gibi çıktı ölçümde. Demem o ki açı çok fark edebiliyor. Ve doktoruların hep sölediği bir sorun oldugfunu düşünmek için tek ultrason olmaz, bikaç ultrasonla teyit etmek lazım.
Ayrıca 2. ye gittiğim doktor 15 güne kadar bebeklerde fark olabilir. Bu fark 3 haftaya çıkarsa o zaman üzerine daha detaylı eğiliriz dedi.
Kızlar haftasonu mobilya siparişimizi de verdik. Çİlek mobilyadan yine daha önce söylediğim gibi Cotton modelini, 3 kapılı dolap, şifonyer ve büyüyen yatak olarak aldım. Temmuz'un 5'inde gelecek kısmetse.
Aslında 25 Haziran'dan sonra dediler ama benim ev temizlik oda boşalt doldur işleri ancak Haziran'nın son haftası olabilecek o nedenle de o tarih bana çok iyi geldi.
Hayırlısı olsun bakalım, bebişlerimizin hep güzel günlerini görelim
kan hapi hic kullanmadim ona baglidir insallah cok dusuk cikinca kaygilandim seker de 50 yuklenmisti ve bir defa bakildi kimle gorustuysem ilkinde o sekilde olmaz diyor 159 cikti offff bilmiyorum ki pztsine kadar bekleyip gorcez bakalim
159 öyle çok yüksek bir değer diil heralde diyet falan verirler.
Hemoglobinde bazımızda genetik olarak azalmaya müsait sen Demir de kullanmayınca iyice düşmüştür demire başlayınca hemen toparlar hiç merak etme sen:) zaten bebeğe gereken kan gidiyo en fazla sen kansız kalıyosun
Çok geçmiş olsun canım..verilmiş sadakanız varmış, bununla kalsın. Böyle durumlarda anneannem başımızdan tuz ile ekmek çevirip ihtiyacı olana verir.
Sen dikkat et kendine..
Bende aynı şeyi yaşadım eski pantolonlarımı giyiyodum ve kesinlikle hamilelerden daha güzel duruyodu. Sonra biri çok tehlikeli falan dedi ilk başta yok canım diye düşündüm sonra bir okudum gelişme geriliğine kadar bir sürü berbat şey yazmışlar. Özetle malesef bende geç olmakla birlikte bunu öğrenir öğrenmez hamile pantalonlu olmuştum. Katlanıcaz artık birkaç ay :)
hayıııır hazırlamadım. Aslına bakarsan içine koyacak herşeyi aldım ama hiçbişeyi yıkamadık daha. Temmuz'un ilk haftası annem gelecek o zaman hepsini halledicez inşallah.
Bende aynı şeyi yaşadım eski pantolonlarımı giyiyodum ve kesinlikle hamilelerden daha güzel duruyodu. Sonra biri çok tehlikeli falan dedi ilk başta yok canım diye düşündüm sonra bir okudum gelişme geriliğine kadar bir sürü berbat şey yazmışlar. Özetle malesef bende geç olmakla birlikte bunu öğrenir öğrenmez hamile pantalonlu olmuştum. Katlanıcaz artık birkaç ay :)
O kadar buyuk fark yokki normalle hamile pantolonu arasinda canm. Aksine hamile pantolonu daha raht dugme derdi feln fazla olmuyor. İyi ypmissin almakla.. Bende onumuzdeki hafta bi tane daha alicam :)