2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hayırlı olsun cnm.
bizde çilekten cotton modelinin siparişini verdik 21 inde gelicek bizimde

ooo ne güzel Ağustos anneleri bebişleri Cotton içinde mışıl mışıl uyucak inşallah. Güle güle kullanın siz de canım.
Peki siz ayrıca beşik aldınız mı, ne yapmayı düşünüyosunuz, direkt kendi odasında mı yatıracaksınız.

Kızlar bişey sorucam. Biz bebek karyolasını 90*150 yaptırıyoruz biraz büyüyüncede rahat kullandın diye. İçine yatak alıcam ama böyle bir ölçü olmadığı için özel çalışıcaklar ki bunu bütün yatakçılar yapıyomuş öğrenmiş olduk yalnız yatak kalınlıkları 18-20 cm falan genelde. Standart çarşaflarda genelde 120* 180 böyle olunca standart çarşaflar bizim yatağa olmuyo küçük geliyo iki tarafından açık kalır ki berbat görünürür diye düşünüyorum yazdıklarımla ilgili bir fikri olan varsa ne yapabilirim diye paylaşırsa sevinirim..

Etmez olur muyuz canım nerelerdedir sen???

canım çok hastaydım halen geçiremedim. acilde geçirdim bir günümü şuan bile antibyotik kullanıyorum. 10 gündür artık öksürükten bıktım vücudumda bıkmış olmalıki kusmaya çevirdi. öksürmekten nefes alamıyordum uzun uzuun öksürüyordum bir süre sonra kusmaya başladım hem öksürüp hem kusuyordum bu sefer ateşimde çok çıktı düşüremedik halsizdim hiç yürüyemedim.

Cok kullanisli ben cok memnunum canim.. İki yasindan sonra ben besigi buyuyen yatak yaptim. Dar geliyordu diger turlu. Odasini tamamlayan hali ve perdesinide aldinmi harika bir oda olur canm.

aaa bak ben daha perde halı düşünmedim yaaa, ama mobilyalarım gelsin ona göre halı perde seçerim dedim hep kendime.

selam kızlar ben geldim merak ettinizmi beni?

çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine. Yakın arkadşaım da hamile oda zatürre teşhisi ile kaç gün hastanede yattı kızcağız, öksürmekten helak oldu. Neyseki sen ucuz atlattın, ama lütfen dikkat et. Havalar bizi böyle yapıyor.

Aaa neler söylüyosun sen!!??? Sen hasta hasta işe gittin çok zorladın kendini gitmem gerek diye neyse Allah'a şükür hafiflemiş şimdi Şuan yatıyosun evdesin dimi? Antibiyotikle toparlarsın birkaç güne ama nolur dinlen...

salı gününden beri evdeydim bugün işe başladım bizim burada kendi ölümün hariç işe gelmemek yasak.

salı gününden beri evdeydim bugün işe başladım bizim burada kendi ölümün hariç işe gelmemek yasak.

Yemin ediyorum sen böyle şeyler yazdıkça ordakilere fiziksel zarar vermek geliyo içimden :) en nefret ettiğim şeydir bu gibi yaklaşım bir iş yerinde zaten raporun varsa sorgulama hakları bile yok normalde ne acaip işler Allahım.

Ayy inşallah canım ya simdi kan verdim kan vere vere delik deşik oldum inşallah dediğin gibi olur :)

aynen cnm katlanıcaz. eski pantolonlarla daha şık oluyoruz bu hamile pantolonu biraz şişman gösteriyo beni gibi ama katlanıcaz artık :)

CANIMM gecmıs olsun ne oldu usuttun mu
sımdı nasılsın pekı

yatak odasınada park yatak almayı düşünüyoruz cnm kullanan herkes çok kullanışlı bebek rahat ediyo diyo

canım ben zaten nevresım takımını kendım dıktırıcem
pıyasadakılerı begenmıyorum
send eoyle yapabılırsın bence
hemde ıstedıgın olcude hemde modelde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…