kızlar joker mağzalarında satılan soobe markası indirime girmiş. nette gördüm, 8li hastane çıkışı hoş görünüyor, 1 tulum, 1 alt üst takım, 2 çıtçıtlı body, bere eldiven önlük, gereksiz diyecek bişey yok, penye battaniyeside ayrıca satılıyor. daha önce mağzada görmüştüm rengi çok şeker gelmişti tam uzandım kumaşına bakacakken telefon çaldı aceleyle mağzadan çıktım, daha önce hiç bişeyini kullanmadığım için ürünleri nasıldır kumaşı, dikişi vs.. hiç bilmiyorum. alan yada bakan oldumu, almaya değer mi? iyi derseniz indirim bitmeden netten sipariş edeyim.
selam kızlar ben geldim merak ettinizmi beni?
Gune depremle basladk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Canim sana yazdimda sen görmedin sanirim hissettin mi sen ay biz hic duymamisiz yorgunduk pelte gibi uyumusuz sabah k.validemler aradi öyle duyduk.
Gormedm canm evet hissetm kisa surdu ama baya salladi.ben bide dorduncu katta oturuyrm daha cok hissedyrz.iyiki kisa surdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben zaten nevresım takımını kendım dıktırıcem
pıyasadakılerı begenmıyorum
send eoyle yapabılırsın bence
hemde ıstedıgın olcude hemde modelde olur
AYU
cok gecmıs olsun
allah kazadan beladan korusun
canım nerdesin naptın?
O gün yazacaktım ama bende çok giremedim. Yazamadım
valla felaketim canım şuan bile halsizim öksürmekten bebeğim çıkacak 10 gündür allah korusun ama o iyiymiş ben halen hastayım üstelik hiç bişey yiyemiyorumda.
26 Haftalık hamile arkadaşlarım yada bu haftaları geçmiş arkadaşlar bebeğinizin kilosu 26. haftada neydi öğrenebilirmiyim. cevap veririseniz çok sevineceğim
ohh mis gibi bıcı bıcılar kuzunla :)) çok uyguna gelmiş set halinde olması. çantada iyi duruyor.. zaten sonradan yedek çantalar alırsın daha..
Güle güle kullan canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güle güle kullan cnm. ürünlerin son kullanma tarihlerine bakmayı unutma, çantalı setlerde günü geçmiş ürün diye şikayet görmüştüm markayı hatırlamıyorum ama ne olur ne olmaz..
Ay canm ne iyi yapmissin bizimde düşündüğümüz bu set ama daha doğru düzgün bişey almadik bile..inş sağlikla kucağina alirsinda bici bici yaparsin misss gibii
Aaaa dün akşam ben de bunun kırmızısından sipariş ettim, yanında bi kaç birşey daha. beklıyorum. tek başına çantalar pahalı gerçekten. içindekilerle uygun geldı, tereddut ettım canta cok mu küçük diye ama gelınce görecegız.
İyi günlerde kullanalım
Güle güle kullanin canim
Canim ben aldim emzirme koltugu harika rahat bisey esimle simdiden kavga ediyos.. emzirme yastigi da aldim.. benim butun hazirliklar tamam.. kizlarin sag salim gelmelerini bekliyos artikEmzirme koltuğu aldın mı peki canım karar veremiyorumda ona nasıl bişey alsam diye ben
Kızlar selam, nasıl gidiyo ?
Cumartesi günü, şu çok meşhur Eminönü'deki Havuzlu Han'a gittik. Kocaman bi yer başım döndü vallahi. Bir sürü dükkan var ve fiyatlar o kadar uygun ki anlatamam. İlk defa bebişim için alışveriş yaptım. Bi AVM'ye gidip, markalı bi yerden alışveriş yapsam iki katı para öderdim. Ürünler oldukça kaliteli, kumaşları vs gayet iyiydi. Örneğin lansinoh göğüs pompası aldım, çiftli ve elektronik olandan, 150 TL ödedim. Piyasa fiyatı 240'dan aşağı değil. Adamın elinde son kalmış garantisi ile herşeyiyle beraber o fiyata bıraktı. Hamile yastıkları keza 20-25 TL.
Şiddetle tavsiye ederim, hem kesenize uygun, hem ürünler kaliteli idi. Marka ürünler de var içerisinde. Havalar iyice ısınmadan ve ağırlaşmadan İstanbul'daki arkadaşlarıma tavsiyem olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?