2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bebek yatagı ıcın fıkır soran vardı bı arkadas sımdı adını hatırlayamadım

normal besıge ortopedık yatak lazımmıs orta sertlıkte

park yatak ıcın sunger yatak en uygunu
tabıı ınce ortopedık yatak bukluabılırsenız en guzelı ama pıayasada park yataklar ıcın sunger ve vıskolar var
malum park yatagın yatagı daha ınce oluyor

vısko bence sakın almayın
cunku vıskolar vucut seklını aldıgı ıcın cocuk yuzustu yatarken nefes alamıyormus
sungerler bu anlamda daha guvenlı

Geçen hafta 2 çocuklu bir arkadaşım söylemişti jokerde bazen soobe ürünleri indirimli oluyor,arada bak diye.Dün de eşimle bakmıştık kızıltopraktaki mağazada ama kalmamıştı 0-3 ay tulum,hastane çıkışı falan görememiştim...Şimdi sen diyince girdim baktım,benim de hoşuma gitti aldım o hastane çıkışından :) Zevkler değişir tabi ama ben o kadar set baktım beğenemedim,bunu alasım geldi :)

KIZLAR GUNAYDIN

ozledım sızlerı valla

hafta sonu pıjama ve sabahlık aldım annem yanımdan gıtmeden en azındn boyle seylerı halledeyım dedım gecelık bulamadım

hasta olnalra gecmıs olsun
ıyı olanlar daha ıyı olsun

kız ısım konusunda bende cok dertlıyım kızlar valla

ben

ILKIM
IZGI
TILBE vb begendım

ama babamıza begendremedık babamız zeynep olsun dıyor ama cok var

26 Haftalık hamile arkadaşlarım yada bu haftaları geçmiş arkadaşlar bebeğinizin kilosu 26. haftada neydi öğrenebilirmiyim. cevap veririseniz çok sevineceğim

Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra tekrar yazabildim dün sabahtan akşama Ankara'daki bebek mağazalarını gezdik bebek arabası ve bi kaç eşya aldık ama mobilyalar hala yok e bebek ve babymall güzel gitmek isterseniz tavsiye ederim baya bilgi edindim iyi oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben zaten nevresım takımını kendım dıktırıcem
pıyasadakılerı begenmıyorum
send eoyle yapabılırsın bence
hemde ıstedıgın olcude hemde modelde olur

AYU

cok gecmıs olsun
allah kazadan beladan korusun

Tesekkur ederm canm amin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla felaketim canım şuan bile halsizim öksürmekten bebeğim çıkacak 10 gündür allah korusun ama o iyiymiş ben halen hastayım üstelik hiç bişey yiyemiyorumda.

canım çok geçmiş olsun.
Bol bol dinlen.

Iştahında kapanmıştır tabi şimdi

Doktora gittin mi?

Bebiş iyiyse sıkıntı yok.

Dün bende gittiğim yerde çok üşüdüm.
Inşallah hasta olmam ya.

Başlarda cok fena hastalanmıştım hatırlarsan, tik oldu bende hastalık

Fsuzel tuceed ve ayu hepinize geçmiş olsun Allah hepinize sağlık versin iyi haberlerinizi bekliyoruz :)

ohh mis gibi bıcı bıcılar kuzunla :)) çok uyguna gelmiş set halinde olması. çantada iyi duruyor.. zaten sonradan yedek çantalar alırsın daha..

Sağ ol canım :) İnş güzel günlerde kullanmak nasip olur. Gayet uygun fiyatları evet, yedek çanta alacağımı sanmıyorum çünkü boyutları çok yeterli geldi. Ekonomi yapıyorum şekerim :))

Güle güle kullan canım :)

Teşekkür ederim Özgecim, eksik olma :)

güle güle kullan cnm. ürünlerin son kullanma tarihlerine bakmayı unutma, çantalı setlerde günü geçmiş ürün diye şikayet görmüştüm markayı hatırlamıyorum ama ne olur ne olmaz..

Teşekkür ederim canım, iyi söyledin ben hiç bakmadım son kullanma tarihine, bakayım bi :)

Ay canm ne iyi yapmissin bizimde düşündüğümüz bu set ama daha doğru düzgün bişey almadik bile..inş sağlikla kucağina alirsinda bici bici yaparsin misss gibii

İyi dileklerin için çok sağ ol canım. Cümlemiz için inş. Bu seti içerik ve fiyat bakımından tavsiye ediyorum o yüzden paylaştım biraz da :)

E-bebekten mi sipariş ettin canım ? Çanta konusunda beklentilerin nedir bilmiyorum ama, bi bebeğin günlük dışarı çıkarken yanında götürülmesi gereken herşeyi alabilecek boyutta bi çanta. Hele ki yan ceplerine bayıldım, kullanışlı bişey. Başka çanta almam gibi geliyor bana. Set eline ulaşınca düşüncelerini yaz lütfen :)

Güle güle kullanin canim

Teşekkür ederim tatlımmm :)

Emzirme koltuğu aldın mı peki canım karar veremiyorumda ona nasıl bişey alsam diye ben
Canim ben aldim emzirme koltugu harika rahat bisey esimle simdiden kavga ediyos.. emzirme yastigi da aldim.. benim butun hazirliklar tamam.. kizlarin sag salim gelmelerini bekliyos artik

Kızlar selam, nasıl gidiyo ?

Cumartesi günü, şu çok meşhur Eminönü'deki Havuzlu Han'a gittik. Kocaman bi yer başım döndü vallahi. Bir sürü dükkan var ve fiyatlar o kadar uygun ki anlatamam. İlk defa bebişim için alışveriş yaptım. Bi AVM'ye gidip, markalı bi yerden alışveriş yapsam iki katı para öderdim. Ürünler oldukça kaliteli, kumaşları vs gayet iyiydi. Örneğin lansinoh göğüs pompası aldım, çiftli ve elektronik olandan, 150 TL ödedim. Piyasa fiyatı 240'dan aşağı değil. Adamın elinde son kalmış garantisi ile herşeyiyle beraber o fiyata bıraktı. Hamile yastıkları keza 20-25 TL.
Şiddetle tavsiye ederim, hem kesenize uygun, hem ürünler kaliteli idi. Marka ürünler de var içerisinde. Havalar iyice ısınmadan ve ağırlaşmadan İstanbul'daki arkadaşlarıma tavsiyem olsun.

Güle güle kullan canım sağlıkla kullanın işallah yolum düşerse benim de aklımda ama zor görünüyor bizde haftasonu ilk alışverişini yaptık şuan içimde bu zamana kadar durdurduğum alışveriş isteği tavan yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…