Güle güle kullan canım sağlıkla kullanın işallah yolum düşerse benim de aklımda ama zor görünüyorbizde haftasonu ilk alışverişini yaptık şuan içimde bu zamana kadar durdurduğum alışveriş isteği tavan yaptı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar cok kotuym esim buyuk bir kaza atlatti cok sukur biseyi yok siyriklarla atlatti ama omrunden yirmi sene gecti tek dusundugumz oglumuz oldu aglamaktan gozlerm sisti allahm bize bagisladi esimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin tatlım inş. Neden zor görünüyor canım, çalışıyo musun hafta sonu ?
Senin de ilk alışverişin hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun inş. Neler aldın annesi ?
Amin tatlım inş. Neden zor görünüyor canım, çalışıyo musun hafta sonu ?
Senin de ilk alışverişin hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun inş. Neler aldın annesi ?
Çalışıyorum hemde Eskişehir'de olunca dün 2.5 saatlik Ankara bile yordu beni istanbula gidemem heralde :) bizde bebek arabası bi kaç pijama zıbın alıp geldik yatağı ve dolabı yok bakalım bi yerlerden başladık bu arada e bebekte bi kadın bebek banyo ürünlerinde bübchen chicco deneyin eğer alerjik bi durum yaşarsanız sebamed deneyin dedi mantıklı geldi chicconunda bio serisi varmış hiç görmemiştim tamamen organik diyor
Ben seni İst.da zannediyodum :) E tabii eskişehirden buraya gelmek zor olur ama yolun düşerse bi şekilde mutlaka uğra canım.
Ne güzel bebek arabasını halletmişsin güle güle kullanın inş.
Chicco nun bio serisi de çok iyi, onu da tavsiye ettiler. Sebamed ile ilgili içerik konusunda şüphelerim var. O yüzden onu almamayı tercih ettim.
Sağol canım. Çantalı setler baya çoktu bende chicco ya da bübchen alacağım ağustos gibi doğru bi tercih yapmışsın göğüs pompası bende istiyorum ama philips avent düşünmüştüm tekli elektrikli
Kızlar selam, nasıl gidiyo ?
Cumartesi günü, şu çok meşhur Eminönü'deki Havuzlu Han'a gittik. Kocaman bi yer başım döndü vallahi. Bir sürü dükkan var ve fiyatlar o kadar uygun ki anlatamam. İlk defa bebişim için alışveriş yaptım. Bi AVM'ye gidip, markalı bi yerden alışveriş yapsam iki katı para öderdim. Ürünler oldukça kaliteli, kumaşları vs gayet iyiydi. Örneğin lansinoh göğüs pompası aldım, çiftli ve elektronik olandan, 150 TL ödedim. Piyasa fiyatı 240'dan aşağı değil. Adamın elinde son kalmış garantisi ile herşeyiyle beraber o fiyata bıraktı. Hamile yastıkları keza 20-25 TL.
Şiddetle tavsiye ederim, hem kesenize uygun, hem ürünler kaliteli idi. Marka ürünler de var içerisinde. Havalar iyice ısınmadan ve ağırlaşmadan İstanbul'daki arkadaşlarıma tavsiyem olsun.
Kızlar haftasonu mobilya siparişimizi de verdik. Çİlek mobilyadan yine daha önce söylediğim gibi Cotton modelini, 3 kapılı dolap, şifonyer ve büyüyen yatak olarak aldım. Temmuz'un 5'inde gelecek kısmetse.
Aslında 25 Haziran'dan sonra dediler ama benim ev temizlik oda boşalt doldur işleri ancak Haziran'nın son haftası olabilecek o nedenle de o tarih bana çok iyi geldi.
Hayırlısı olsun bakalım, bebişlerimizin hep güzel günlerini görelim
Bak Bübchen de çok kaliteli bi Alman markası. Fiyatı biraz daha yüksek diğerlerine göre ama içeriklerini okudum Chicco ile Bübchen en iyisi bence. İyi düşünmüşsün. Kampanyaları bitmeden alıp, kenara atsan senin adına sevinirim :)
Philips ve avent elektrikli pompa fiyatları benim keseme uymadı maalesef. O yüzden lansinoh tercih ettim. O bahsettiğim havuzlu handa 150 TL'ye satılıyor, düşünürsen firmanın kartını aldım iletişim bilgilerini paylaşabilirim.
bende tum hediyelıklerimi oradan aldım. hayırlısı olsun gule gule kullanalım canım
Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum, şimdi nasılsınız ,?
Sende chicco almıştın değil mi? Benimde şuan için keseme uymuyor zaten hala indirim umudum var :) çünkü göğüs için ağrısız sağdığı söyleniyor ablam yurtdışında birde o bakacak bakalım uygunsa o gönderecek gerçi ilk yıl ücretsiz izinde olacağım kullanırmıyım emin bile değilim ama ilk günler süt gelmesi için ya da bi kaç saat anneme falan bıraktığımda sağarım diye düşündüm
Sagol canm tesekkur ederm.cok sukur iyiyz esim agrilari var ama bunada sukur.evet cok korktuk ben butun gece agladm her halde neyseki annem babam hemen geldiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağ ol canım, sende güle güle kullan inş. Çok büyük bi yer ve herşey var, çevreme tavsiye ediyorum yararlansınlar diye. Ama bi günde bitmiyor, yani ben bitiremedim en azından - yoruldum :) Bi kaç hafta üst üste gitmem gerekecek.
Evet canım Chicco'nun çantalı setini almıştım. 49 TL idi, hala öyle.... İnş. daha uygun fiyata iner de içine sindiği gibi yaparsın alışverişini kesene göre.
Pompa çok şart değil haklısın. Ama bi gün bi yerde mutlaka lazım olacak, dediğin gibi bi yere gitmek zorunda kalacaksın ve sütünü sağıp bebişini emanet ettiğin yere bırakman gerekecek. Hem Allah göstermesin ama sütümüz hemen gelmeyebilir vs durumlarda da göğsü uyarma ve sütün devamlılığını sağlama için gerekli olduğunu söylediler. Bakalım kısmet , görücez :)
İşallah bol zorluk ve telaşeli günlerden sonra bol sütlü günleri de görürüz :) son ay göğüs ucu kremine başlayacakmısınız?
selam kızlar ben geldim merak ettinizmi beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?