2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Amin tatlım inş. Neden zor görünüyor canım, çalışıyo musun hafta sonu ?

Senin de ilk alışverişin hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun inş. Neler aldın annesi ?

Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum, şimdi nasılsınız ,?

Senin de ilk alışverişin hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun inş. Neler aldın annesi ?

Çalışıyorum hemde Eskişehir'de olunca dün 2.5 saatlik Ankara bile yordu beni istanbula gidemem heralde :) bizde bebek arabası bi kaç pijama zıbın alıp geldik yatağı ve dolabı yok bakalım bi yerlerden başladık bu arada e bebekte bi kadın bebek banyo ürünlerinde bübchen chicco deneyin eğer alerjik bi durum yaşarsanız sebamed deneyin dedi mantıklı geldi chicconunda bio serisi varmış hiç görmemiştim tamamen organik diyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlış anlamışım buarada haftasonu çalışmıyorum öğretmenim :)

Ben seni İst.da zannediyodum :) E tabii eskişehirden buraya gelmek zor olur ama yolun düşerse bi şekilde mutlaka uğra canım.
Ne güzel bebek arabasını halletmişsin güle güle kullanın inş.
Chicco nun bio serisi de çok iyi, onu da tavsiye ettiler. Sebamed ile ilgili içerik konusunda şüphelerim var. O yüzden onu almamayı tercih ettim.

Sağol canım. Çantalı setler baya çoktu bende chicco ya da bübchen alacağım ağustos gibi doğru bi tercih yapmışsın göğüs pompası bende istiyorum ama philips avent düşünmüştüm tekli elektrikli

Bak Bübchen de çok kaliteli bi Alman markası. Fiyatı biraz daha yüksek diğerlerine göre ama içeriklerini okudum Chicco ile Bübchen en iyisi bence. İyi düşünmüşsün. Kampanyaları bitmeden alıp, kenara atsan senin adına sevinirim :)
Philips ve avent elektrikli pompa fiyatları benim keseme uymadı maalesef. O yüzden lansinoh tercih ettim. O bahsettiğim havuzlu handa 150 TL'ye satılıyor, düşünürsen firmanın kartını aldım iletişim bilgilerini paylaşabilirim.

bende tum hediyelıklerimi oradan aldım. hayırlısı olsun gule gule kullanalım canım

Canımmm hayırlı olsun toprağım :) İyi - mutlu - sağlıklı günlerde eskitin inşşşşş. Foto varsa gönderir misin bakalım bi yeğenimiz nerede yatacak :)

Sende chicco almıştın değil mi? Benimde şuan için keseme uymuyor zaten hala indirim umudum var :) çünkü göğüs için ağrısız sağdığı söyleniyor ablam yurtdışında birde o bakacak bakalım uygunsa o gönderecek gerçi ilk yıl ücretsiz izinde olacağım kullanırmıyım emin bile değilim ama ilk günler süt gelmesi için ya da bi kaç saat anneme falan bıraktığımda sağarım diye düşündüm

bende tum hediyelıklerimi oradan aldım. hayırlısı olsun gule gule kullanalım canım

Sağ ol canım, sende güle güle kullan inş. Çok büyük bi yer ve herşey var, çevreme tavsiye ediyorum yararlansınlar diye. Ama bi günde bitmiyor, yani ben bitiremedim en azından - yoruldum :) Bi kaç hafta üst üste gitmem gerekecek.

Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum, şimdi nasılsınız ,?

Sagol canm tesekkur ederm.cok sukur iyiyz esim agrilari var ama bunada sukur.evet cok korktuk ben butun gece agladm her halde neyseki annem babam hemen geldiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım Chicco'nun çantalı setini almıştım. 49 TL idi, hala öyle.... İnş. daha uygun fiyata iner de içine sindiği gibi yaparsın alışverişini kesene göre.

Pompa çok şart değil haklısın. Ama bi gün bi yerde mutlaka lazım olacak, dediğin gibi bi yere gitmek zorunda kalacaksın ve sütünü sağıp bebişini emanet ettiğin yere bırakman gerekecek. Hem Allah göstermesin ama sütümüz hemen gelmeyebilir vs durumlarda da göğsü uyarma ve sütün devamlılığını sağlama için gerekli olduğunu söylediler. Bakalım kısmet , görücez :)

Sagol canm tesekkur ederm.cok sukur iyiyz esim agrilari var ama bunada sukur.evet cok korktuk ben butun gece agladm her halde neyseki annem babam hemen geldiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bi daha korkutmasın canım, cümlemizin eşini evlatlarımıza bağışlasın. Ne olmuş diye sorucam ama hatırlatmak gibi olsun da istemiyorum.

bende çok yorulduğumdan çıkmak istedim. aldım alacaklarımı süşür. eğer erken oğrenseydım beşiğimi falanda ordan alırdım yınede azda olsa biyerlerden yakaladım.
güle güle gelsin bebelerimiz.

İşallah bol zorluk ve telaşeli günlerden sonra bol sütlü günleri de görürüz :) son ay göğüs ucu kremine başlayacakmısınız?

İnş canım amin. Sağlıkla gelsin de bebişlerimiz.... Göğüs ucu kremi aldım canım, o da lansinoh marka. Göğüs pedi de aynı. Son 1 ay kala başlicam inş Allah kısmet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…