2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İnş canım amin. Sağlıkla gelsin de bebişlerimiz.... Göğüs ucu kremi aldım canım, o da lansinoh marka. Göğüs pedi de aynı. Son 1 ay kala başlicam inş Allah kısmet ederse.

Bende lansinoh alıp Eylül başında sürmeye başlayacağım işallah şimdide karnıma falan yağ sürerken sürüyorum ama daha etkili bişey daha iyi olur tabi :) göğüs pedi mi alsam kalkan mı karar vermedim bende daha hala araştırmadayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah bi daha korkutmasın canım, cümlemizin eşini evlatlarımıza bağışlasın. Ne olmuş diye sorucam ama hatırlatmak gibi olsun da istemiyorum.

Olayi bende tam bilmyrm canm esim motorla gdrken hizla bir araba gelms esim dikkatli olmasayms arabanin altina giricektm dyr tabiki motor bir yere kndi bir yere eli ayagi dizleri baya kotu belide ayni sekilde ama bunada sukur esimsiz bir hayat dusunemyrm evet kavgalrmz tartsmalarmz olyr ama onsuz nefes almayi dusunmek bile beni mahvetti oglumuzu dusundk neyseki atlattik cok skr her yeri mor ama bana iyiym dyr zorla aldm zaten lafi agzindan kaza yaptigini bile bana soylemdi ben tlfnla konsrken duydm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya gercekten bisey alirken ben kili kirk yariyrm ya ne zor seyms

Ben karnıma hiç bişey sürmedim henüz. Artık başlasam iyi olacak. Lansinoh göğüs ucu kremini de ağustosta başlarım Allahın izniyle. Ped almak bana daha mantıklı geldi, çünkü günlük ped kullan at şeklinde pratik olur diye düşündüm.

Ya gercekten bisey alirken ben kili kirk yariyrm ya ne zor seyms

Ben tipik bir başak burcuyum tüm özelliklerini de taşırım :) o yüzden çok gezerim bakarım almadan önce Eylül bebişleri de başak olacak başımız dertte :)

Ay kıyamam ya, benim de eşim motor kullanıyor biliyo musun. Aynı endişeleri bende yaşıyorum çünkü bizde çift olarak motorda giderken arabaların çok tacizine ve saygısızlığına uğruyoduk. Allaha emanetler gerçekten dediğin gibi, Allah eşsiz bırakmasın kimseyi. Hele ki bebişler yoldayken Allah korusun. Tekrar geçmiş olsun canım.

Benim cildim çok kuru bi ara baya kaşıntı oldu korktum aktardan kakao ve badem yağı alıp karıştırdım banyodan sonra sürüyorum tavsiye ederim ped bende alırım muhtemelen çok pahalı değil elimizin altında olsun ama kalkanda düşünüyorum emzirme sütyeni aldım bide

Kızlar bebek çantası aldınız mı?
ben sırt cantası olan modellerden almayı düşünüyorum....

Bana bebek arabasının yanında verdiler ama ayrıca alacak olsaydım ben de sırt çantalı renkli bişeyler alırdım hem taşıması daha kolay hem de spor :) çantalarda da sıcağı koruyan bölümleri olan çantalar var ama aklında bulunsun belki işine yarar :)

İyi düşünmüşsün kakao ile badem yağını. İşe yaradığını duymuştum.
Kalkandan kastın nedir ben tam bilmiyorum ne olduğunu ?
Emzirme sütyeni ve hamile külodu aldım bende c.tesi günü. Bakalım yıkayıp denicem nasıl olacak :)

valla felaketim canım şuan bile halsizim öksürmekten bebeğim çıkacak 10 gündür Allah korusun ama o iyiymiş ben halen hastayım üstelik hiç bişey yiyemiyorumda.

Canım çok geçmiş olsun, neler atlatmışsın. Allah beterinden korusun. Herkes hasta bu aralar, havaların dengesizliği insanları da sersem etti.
Hamileler ya denge problemi yaşıyolar ya da çok ağır soğuk algınlığı. Bebişin de iyiymiş çok şükür, tekrar geçmiş olsun canım

Pahalı kremlerden almadım çünkü kullanıp çatlayan varmış kalkan tam emin olmamakla beraber göğüs ucunu koruyan silikon gibi birşey ama göğüsten akan sütü toplayan haznesi de var birde göğüs pedi gibi göğüse yapışıp sürtünerek acımasını engelliyormuş okuduğum herkes çok memnunda göğsümüz hep nemli kalıyor diyorlar hamile kilodu giymeye başladım ben çok rahat sütyeni de son ay giyeceğim işallah

hazır konusu acılmısken kızlar
ıstanbulda chıcconun deposu varmıs tuzlada sanırım
bazı dınemlerde urunlerı satısa cıkarıyormus
cok cok uygun oldugunu duydum

chıcconun adresınden maıl atıyorsunuz
kayda alıyorlar sız satıs gunlerınde haber verıyorlar
ben kayıt bıraktım
ılgılenenlere duyurulur

Hımm gayet iyi bişeye benziyo bu kalkan. Araştırayım bakayım bende.

Çamaşır atacaktım bende iyi hatırlattın hamile külotlarını da yıkayayım da deniyim bi. :)

Canımmm hayırlı olsun toprağım :) İyi - mutlu - sağlıklı günlerde eskitin inşşşşş. Foto varsa gönderir misin bakalım bi yeğenimiz nerede yatacak :)

çok teşekkür ederim canım. İŞte tam olarak bu üçlüyü satın aldık kızımıza.
Ben çok cicili bicili sevmiyorum hem biraz daha büyüyünce de kullansın istiyorum, o yuzden ayılı minnoşlu şeylerden tercih etmedim. Aksesuar halı perde ile renklendirmeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1150982

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…