2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hımm gayet iyi bişeye benziyo bu kalkan. Araştırayım bakayım bende.

Çamaşır atacaktım bende iyi hatırlattın hamile külotlarını da yıkayayım da deniyim bi. :)

Zaten bu hamile pantolunu kilodu emzirme sütyeni ve düz ayakkabılardan sonra nasıl normale döneceğiz bilmiyorum :) bak şöyle birşey canım göğüs ucu koruyucuyla karıştırma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok soalun kızlar. 5 ay falan kullanabilirsem ne mutlu bana. Bazı arkadaşlar 3 ay diyor çünkü, üzülürüm 3 ay olursa

Yok canım o kadarda değil,5 aylık olunca dömeye falan baslıyo tutunup kalkmaya çalışıyor o zaman tehlikelı . Ama rahat sallanıyo basta böyle kücük beşikler anne karnındaki gibi hissettiriyor .saglıkla kullanır inşallah bebeğin .

Aaaa bayıldım yemin ederim. Çok sade ve çok şık bende bu tarz seviyorum. Güle güle kullanın inş. Allah nazarlardan saklasın
Benim de maddi anlamda ve yer anlamında imkanlarım daha geniş olsaydı aynen bu tarz bi karyola ve oda istiyodum. İleride inş. :)

Süpersin valla, şekilli anlatımınla daha iyi kavradım olayı :) Eşime söyliyim bi.

Ben hamilelikten önce de hep benzer şekilde giyindiğim için bana çok iyi geldi bu gebelik :) Spor ayakkabı, eşofman, tişört benim canlarım yani. Bi tek düğüne giderken klasik giyiniyorum o da mecburiyetten

evet var hatta forumda bı kac kere yazdım tavsıye bıle ettım

chıcco pure bıo oragnık serısı
hemde ebebekte 49 tl dedım

ahhha ahhh sakalım yok kı lafım dınlenmıyor

evet canım aynı marka....
ama seninkide çok güzelmiş...... uzun ömürlü mü?

Valla dediğim gibi çok memnun, bir kere çok çok hafif, bol gözlü, kullanışlı ve yıkanabiliyor. O anlamda mutlaka sen de ondan al dedi bana gelinimiz. Ben de zaten onunkini estetik olarak da çok begenmiştim ve aldım. Yegenim 9,5 aylık oldu, şimdiye kadar sorunsuz kullandılar.

Sanki internette arayınca bulamayacaktan demi :) Ben baya okudum da göğüs ucu koruyucularda var onlar kalkan kadar etkili değilmiş en iyisi de aventin diyorlar ara ara indirime giriyor ben de alacağım galiba :)

evet var hatta forumda bı kac kere yazdım tavsıye bıle ettım

chıcco pure bıo oragnık serısı
hemde ebebekte 49 tl dedım

ahhha ahhh sakalım yok kı lafım dınlenmıyor

Canım benim ben ilgisiz olunca anca bakıp öğrendim kusura bakma :)

Allah daha iyilerini sana ve bebişine kısmet etsin güzel arkadaşım. Hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter. Zaten odalarında yatmıcaklar bile, yanımızda yatacaklar uzunca bir süre. Onun kokusunu alacağımız yer bize şato gibi zaten

Çok teşekkür ederim canım. 5 ay iyi bi süre sağlıkla kullansın bebişlerimiz inşallah. Evet ben de sallanma özelliği ve ahşap olması açısındna tercih ettim. İnşallah fiilen kullanırken de memnun kalırız.

Ben giyiyorum hamile kulodunu yok boyle bisey bir rahat ki sorma iki aydir giyiyorum ben normal camasirlarim kasiklarimi sıkıp acıtıyordu cunku

http://............/dosyalar/fetalweight1.html bu sayfadan ortalama bi kilo hesabı yapabilirsin canım

canım yazışırken zaten altta da bu bilgileri veriyor ama sitelerde verilen bu tür bilgiler sağlıklı değil çok çünkü bebeğin doğum kilosu 3300 veya 3200 den hesaplanarak yapılıyor. ben buradaki sürekli konuştuğum arkadaşları merak ettim.

Íyi günlerde kullanin canim cok guzelmis cok begendim

canım bu model aynı zamanda sırt cantasımı oluyor...
bu modelı daha cok begendım.ınternette 200tl sen nereden kaça aldın?

evet canım istersen sırtına da takabiliyosun.

Ama sanırım bu sezon o ürünü kaldırmışlar resmen kara borsa su an. Ben ayhancocuktan 149 a aldım 2 ay falan oldu herhalde.

Ama benden görüp cok begenen arkadasım en sonunda gittigidiyordan bulmus heryerde aramasına rağmen ve 250 Tl gibi bir rakama aldı sanırım.

Ya elbet bulurdum ama senin tavsiye ettiğin şeyi merak etmiştim direk, sağ olasın. Avent diyosun he, e-bebekte bakayım bi. İndirim kuponumuz vardı orada değerlendireyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…