Hımm gayet iyi bişeye benziyo bu kalkan. Araştırayım bakayım bende.
Çamaşır atacaktım bende iyi hatırlattın hamile külotlarını da yıkayayım da deniyim bi. :)
çok soalun kızlar. 5 ay falan kullanabilirsem ne mutlu bana. Bazı arkadaşlar 3 ay diyor çünkü, üzülürüm 3 ay olursa
çok teşekkür ederim canım. İŞte tam olarak bu üçlüyü satın aldık kızımıza.
Ben çok cicili bicili sevmiyorum hem biraz daha büyüyünce de kullansın istiyorum, o yuzden ayılı minnoşlu şeylerden tercih etmedim. Aksesuar halı perde ile renklendirmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1150982
Eki Görüntüle 1150985
ikeadog anladığım seninki de , ben de bu modelini aldım. Kardeşimin eşi de bu markadan çok çok memnun gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Zaten bu hamile pantolunu kilodu emzirme sütyeni ve düz ayakkabılardan sonra nasıl normale döneceğiz bilmiyorum :) bak şöyle birşey canım göğüs ucu koruyucuyla karıştırma Eki Görüntüle 1150987
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çalışıyorum hemde Eskişehir'de olunca dün 2.5 saatlik Ankara bile yordu beni istanbula gidemem heralde :) bizde bebek arabası bi kaç pijama zıbın alıp geldik yatağı ve dolabı yok bakalım bi yerlerden başladık bu arada e bebekte bi kadın bebek banyo ürünlerinde bübchen chicco deneyin eğer alerjik bi durum yaşarsanız sebamed deneyin dedi mantıklı geldi chicconunda bio serisi varmış hiç görmemiştim tamamen organik diyor
evet canım aynı marka....
ama seninkide çok güzelmiş...... uzun ömürlü mü?
Sanki internette arayınca bulamayacaktan demi :) Ben baya okudum da göğüs ucu koruyucularda var onlar kalkan kadar etkili değilmiş en iyisi de aventin diyorlar ara ara indirime giriyor ben de alacağım galiba :)Süpersin valla, şekilli anlatımınla daha iyi kavradım olayı :) Eşime söyliyim bi.
Ben hamilelikten önce de hep benzer şekilde giyindiğim için bana çok iyi geldi bu gebelik :) Spor ayakkabı, eşofman, tişört benim canlarım yani. Bi tek düğüne giderken klasik giyiniyorum o da mecburiyetten
evet var hatta forumda bı kac kere yazdım tavsıye bıle ettım
chıcco pure bıo oragnık serısı
hemde ebebekte 49 tl dedım
ahhha ahhh sakalım yok kı lafım dınlenmıyor
Aaaa bayıldım yemin ederim. Çok sade ve çok şık bende bu tarz seviyorum. Güle güle kullanın inş. Allah nazarlardan saklasın
Benim de maddi anlamda ve yer anlamında imkanlarım daha geniş olsaydı aynen bu tarz bi karyola ve oda istiyodum. İleride inş. :)
Yok canım o kadarda değil,5 aylık olunca dömeye falan baslıyo tutunup kalkmaya çalışıyor o zaman tehlikelı . Ama rahat sallanıyo basta böyle kücük beşikler anne karnındaki gibi hissettiriyor .saglıkla kullanır inşallah bebeğin .
Eki Görüntüle 1150985
ikeadog anladığım seninki de , ben de bu modelini aldım. Kardeşimin eşi de bu markadan çok çok memnun gönül rahatlığı ile alabilirsin.
canım nerdesin naptın?
O gün yazacaktım ama bende çok giremedim. Yazamadım
İyi düşünmüşsün kakao ile badem yağını. İşe yaradığını duymuştum.
Kalkandan kastın nedir ben tam bilmiyorum ne olduğunu ?
Emzirme sütyeni ve hamile külodu aldım bende c.tesi günü. Bakalım yıkayıp denicem nasıl olacak :)
http://............/dosyalar/fetalweight1.html bu sayfadan ortalama bi kilo hesabı yapabilirsin canım
Çok gecmis olsun canım.
çok teşekkür ederim canım. İŞte tam olarak bu üçlüyü satın aldık kızımıza.
Ben çok cicili bicili sevmiyorum hem biraz daha büyüyünce de kullansın istiyorum, o yuzden ayılı minnoşlu şeylerden tercih etmedim. Aksesuar halı perde ile renklendirmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1150982
canım bu model aynı zamanda sırt cantasımı oluyor...
bu modelı daha cok begendım.ınternette 200tl sen nereden kaça aldın?
Sanki internette arayınca bulamayacaktan demi :) Ben baya okudum da göğüs ucu koruyucularda var onlar kalkan kadar etkili değilmiş en iyisi de aventin diyorlar ara ara indirime giriyor ben de alacağım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?