Allah daha iyilerini sana ve bebişine kısmet etsin güzel arkadaşım. Hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter. Zaten odalarında yatmıcaklar bile, yanımızda yatacaklar uzunca bir süre. Onun kokusunu alacağımız yer bize şato gibi zaten
Ben giyiyorum hamile kulodunu yok boyle bisey bir rahat ki sorma iki aydir giyiyorum ben normal camasirlarim kasiklarimi sıkıp acıtıyordu cunku
Ay amma özendirdiniz ha, tmm hemen bugün giyicem
Eskileri o kadar sıktı ki son zamanlarda, artık donsuz günler bizi bekliyo herhalde diyodum. Ama tekstil dehalarımız herşeyi düşünmüş yaşasın özgür göbüşler, popişler
Ay amma özendirdiniz ha, tmm hemen bugün giyicem
Eskileri o kadar sıktı ki son zamanlarda, artık donsuz günler bizi bekliyo herhalde diyodum. Ama tekstil dehalarımız herşeyi düşünmüş yaşasın özgür göbüşler, popişler
valla ben hamile iç çamaşırı baktım. sanki sıkacak gibi geldi. resim koysanıza bir bakayım hangisinden bahsediyorsunuz.
valla ben kestim donlarımı 4 bir yandan efil efil giyiyorum
Allah iyiliğini versin deniz ya
Amiin cümlemize inş. Ne güzel ifade etmişsin valla, onların kokusuyla uyumak nasip olsun da, odası da olur, herşeyi de :)
Perde ve halı gibi aksesuarlar için ne düşündün ? Nereden alacaksın ?
çok teşekkür ederim canım. İŞte tam olarak bu üçlüyü satın aldık kızımıza.
Ben çok cicili bicili sevmiyorum hem biraz daha büyüyünce de kullansın istiyorum, o yuzden ayılı minnoşlu şeylerden tercih etmedim. Aksesuar halı perde ile renklendirmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1150982
valla ben hamile iç çamaşırı baktım. sanki sıkacak gibi geldi. resim koysanıza bir bakayım hangisinden bahsediyorsunuz.
Íyi günlerde kullanin canim cok guzelmis cok begendim
canım çok güzelmiş prensesin odası.. sade ve şık.. ve her renk halı ve perdeyle kombini rahat yapabilirsin.
bu arada beşik derinliği de iyi. yarın öbür gün kuzun ayaklandımı beşikten kendi başına çıkma durumları olmaz..
güle güle ve güzel günlerde kullanın canım..
hahahahahah en iyisini yapmıssın. Ben de hamile külotları alıp onları hastane çantama koyarıp diyip hala koca götünü eski donlara sokmaya çalışan biriyim. İndiriyorum göbek altına kadar napiiim, herhalde yeni aldıklarımı müzeye koyucam
Ay çok güldüm canım zaten havalar da ısınacak artık nası oluruz bilmiyorum bunlarda sıkarsa tam özgür olurlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla hiiiç bişey düşünmedim daha desemmm :)
Onda da bebek şeylerinden hoşlanmıyorum, pastel pembe, pastel somon olabilir halı ve ona uygun perde düşünüyorum. Hep aklıma English home'dan almak geçiyor, hamile değilken cok bakardım kızım olursa bunları alırım diye, ama hamilelikten sonra hiç bakmadım valla.
Haaa bu arada kocmaın henüz bunlardan haberi yok. Çİlek'e gittiğimizde mobilyaları seçtik, adam halı perde istermisiniz diye sorunca, bizim ki yok canım daha neler dedi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun. Beşik göründüğünden de büyük, daha doğrıusu mağazada küçük görünüyordu gözüme eve gelince kocaman gibi geldi. Tabi henüz yatağını uyku setini kenar korumalıklarını koymadık onları koyunca küçülür bile belki kimbilir.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun. Beşik göründüğünden de büyük, daha doğrıusu mağazada küçük görünüyordu gözüme eve gelince kocaman gibi geldi. Tabi henüz yatağını uyku setini kenar korumalıklarını koymadık onları koyunca küçülür bile belki kimbilir.
Güzel düşünmüşsün renkleri. Daha zaman var nasılsa, içine sinen bişey olsun inş.
Eşin ne zannediyosa artık, karyola aldık bitti :))) Zavallıcıklar başlarına gelenlerden habersiz yaşıyolar
englısh home cok guzel ben bıkac esyasını ordan aldım
hem bu sene benımde pastel tonlar acaıp hosuma gıdıyor
ve orada oyle tonlar var
Ya sürekli her alışverişten sonra bitti mi başka bişey yok dimi diyip duruyor zavallı
uyku setini felan kurunca haliyle biraz ufalıyor.. ama o kadar güzel duruyorki pufidik pufidik :)
Bitti canım, bitti tatlım tamam tüyler aşağı sakiiiin diye telkin edelim adamları.
İki haftaya fabrika ayarlarına dönüyolar nasılsa nihohahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?