2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Amiin cümlemize inş. Ne güzel ifade etmişsin valla, onların kokusuyla uyumak nasip olsun da, odası da olur, herşeyi de :)

Perde ve halı gibi aksesuarlar için ne düşündün ? Nereden alacaksın ?

Ben giyiyorum hamile kulodunu yok boyle bisey bir rahat ki sorma iki aydir giyiyorum ben normal camasirlarim kasiklarimi sıkıp acıtıyordu cunku

Ay amma özendirdiniz ha, tmm hemen bugün giyicem
Eskileri o kadar sıktı ki son zamanlarda, artık donsuz günler bizi bekliyo herhalde diyodum. Ama tekstil dehalarımız herşeyi düşünmüş yaşasın özgür göbüşler, popişler

valla ben hamile iç çamaşırı baktım. sanki sıkacak gibi geldi. resim koysanıza bir bakayım hangisinden bahsediyorsunuz.

valla ben kestim donlarımı 4 bir yandan efil efil giyiyorum

Ay çok güldüm canım zaten havalar da ısınacak artık nası oluruz bilmiyorum bunlarda sıkarsa tam özgür olurlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiin cümlemize inş. Ne güzel ifade etmişsin valla, onların kokusuyla uyumak nasip olsun da, odası da olur, herşeyi de :)

Perde ve halı gibi aksesuarlar için ne düşündün ? Nereden alacaksın ?

valla hiiiç bişey düşünmedim daha desemmm :)

Onda da bebek şeylerinden hoşlanmıyorum, pastel pembe, pastel somon olabilir halı ve ona uygun perde düşünüyorum. Hep aklıma English home'dan almak geçiyor, hamile değilken cok bakardım kızım olursa bunları alırım diye, ama hamilelikten sonra hiç bakmadım valla.

Haaa bu arada kocmaın henüz bunlardan haberi yok. Çİlek'e gittiğimizde mobilyaları seçtik, adam halı perde istermisiniz diye sorunca, bizim ki yok canım daha neler dedi

canım çok güzelmiş prensesin odası.. sade ve şık.. ve her renk halı ve perdeyle kombini rahat yapabilirsin.
bu arada beşik derinliğide iyi. yarın öbür gün kuzun ayaklandımı beşikten kendi başına çıkma durumları olmaz..
güle güle ve güzel günlerde kullanın canım..

valla ben hamile iç çamaşırı baktım. sanki sıkacak gibi geldi. resim koysanıza bir bakayım hangisinden bahsediyorsunuz.

hahahahahah en iyisini yapmıssın. Ben de hamile külotları alıp onları hastane çantama koyarıp diyip hala koca götünü eski donlara sokmaya çalışan biriyim. İndiriyorum göbek altına kadar napiiim, herhalde yeni aldıklarımı müzeye koyucam

Íyi günlerde kullanin canim cok guzelmis cok begendim

Çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun. Beşik göründüğünden de büyük, daha doğrıusu mağazada küçük görünüyordu gözüme eve gelince kocaman gibi geldi. Tabi henüz yatağını uyku setini kenar korumalıklarını koymadık onları koyunca küçülür bile belki kimbilir.

efil efil di mi ne güzel
bak şöyle bişey aşağı yukarı, çeşit çeşit tabii.
http://www.hepsiburada.com/liste/gr...x?productId=gacb001013058&categoryId=23020982

Ay çok güldüm canım zaten havalar da ısınacak artık nası oluruz bilmiyorum bunlarda sıkarsa tam özgür olurlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) Ay bunlar da sıkarsa hakikaten yaşasın efil efil günler sdeniz'in tabiriyle :))

Güzel düşünmüşsün renkleri. Daha zaman var nasılsa, içine sinen bişey olsun inş.

Eşin ne zannediyosa artık, karyola aldık bitti :))) Zavallıcıklar başlarına gelenlerden habersiz yaşıyolar

englısh home cok guzel ben bıkac esyasını ordan aldım
hem bu sene benımde pastel tonlar acaıp hosuma gıdıyor

ve orada oyle tonlar var

uyku setini felan kurunca haliyle biraz ufalıyor.. ama o kadar güzel duruyorki pufidik pufidik :)

Ya sürekli her alışverişten sonra bitti mi başka bişey yok dimi diyip duruyor zavallı

englısh home cok guzel ben bıkac esyasını ordan aldım
hem bu sene benımde pastel tonlar acaıp hosuma gıdıyor

ve orada oyle tonlar var

evet canım. Ben de internetten yedek bataniyesi, bikaç boy süslü sepetinden falan aldım. Bezlerini koyarım şampuan kremlerini falan koyarım diyerek.

İnsanın içi çiçek açıyor sanki english home'dan bieşy alınca

Bitti canım, bitti tatlım tamam tüyler aşağı sakiiiin diye telkin edelim adamları.
İki haftaya fabrika ayarlarına dönüyolar nasılsa nihohahaha

ahahahahahhaha gerçekten öyle :)))

Kara kara düşünüyor akşamları adamcık. Tekiyle başa çıkamıyordum 2 kadınla napıcam diyordur herhalde içinden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…