2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

tamam canım deneyimli annelerden duymak iyi oluyor. Aldım ben de ama böyle duyunca sürmekte tereddüt etmiştim. O zaman ben 30. haftadan sonra başlarım valla.

dimi ya benim minnakım büyümüş teyzesi hep üzülüyodum ya geri diye kilo da almış 1 gün ilerde ama hstayım etkilenmez herhalde.

ay inanmıyorummm! bak gördün mü yaaa boşu boşuna üzüyosun kendini, nasıl kuvvetli ve savaşçı bir oğlun var! Sen gör annesi bak, tosun gelecek tosuuun !!!

Maşallah sana ve minik oğluna

Canım ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsun özel olmazsa tabi.

Hozmn canım kasık ağrım oluyo yürüyemiyorum bile oyuzden doktor değilde ben yasakladım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim de öyleydi.
su gibi oluyor bazen.
doktorum bi ilaç verdi.
yeni bitti kutum
rahatladım sanki birazcık.
3 kez fitil bir kez de ilaç kullandım... geçmiyor benim korkum ben farketmeden suyumun böyle azalması.. dr kontrolüne de 2 hafta var daha...

kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??

Hozmn canım kasık ağrım oluyo yürüyemiyorum bile oyuzden doktor değilde ben yasakladım:)

Bende oyle yaptm canm canim ckyr bu aylarda cokta gerekli gormyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim hosgeldin aramiza sen kac haftaliksin

Ahneur hoşgeldinn şeker yüklemesi genelde 24. Haftalarda yapılıyo ama benımki baya erken yapıldı 21. Haftada. Sen kaç haftalıksın

hoşbulduk:)))
yarın 26 bitirip 27 olacağız:)) 24 ile 28 arasında yapılır diye okumuştum sanki..inş gecikmemişizdir...

canımm hoşgeldin

Minnaklarımız mercimek kadarken yola çıktık. şimdi koca bebek oldular nerdeyse.
Hep beraber bu güzel anlara tanıklık ediyoruz.
Sende geldin hoşgeldinnn

hoşbuldukkk...keşke ben de henüz mercimek kadarken onlar, tanısaydım sizleri...aynı yolun yolcularıyla aynı şeyleri konuşmak eminim bana da çok iyi gelecekti..artık bunda sonra yarenlik ederiz sanal da olsa...

Kizlar yarn disciye gdcm bugun agridan oldm resmen hamileyken disciye gideniniz oldumu

Ya ben neden kek yapamıyorum. Bütün keklerim parçalanıyor. Yıllardır bu sorunu çözemedim.
Başarılı bir kek alt yapısı olan, bu işi güzel yapan arkadaşım bana bu işin püf noktalarını anlat. Tarifini ver.
Lütfennnnnnnnnn

Tatlim ununu az koyuyr olablrmsn ben keki pisirmeden once on dakika dinlendirip oyle firina atyrm super olyr

diktireceksin ozaman canım başka türlü uymaz.

Yoooook Onu da almadım, Çlek'te de beğenmedim bir tane vardı. İkea'ya bakıcam, hoş bakmıştım yine ordada salllanan koltuklardan beğenmedim valla bilmiyorum kararsızım
tv koltuklarına baktın mı canım, emzirmen bitince de koyarsın salona kucak kucağa pepe izlersiniz:)))

güle güle kullan canım pembe puanlı olan mı? banada çok zarif göründü modeli ama kumaşına falan takıldım işte, fiyatıda çok uygun, sanırım bende alıcam inşallah iyidir, amaaan beğenmezsem iade eder, başka bişey alırım.
bende trendyoldan sipariş vermiştim 30tl. mağzalarda bulamamıştım, bugün geldi kargo, braz büyük gibi göründü gözüme ama deneyince hoşuma gitti hiç rahatsız etmedi inşallah yaraolmasınıda engeller.
bunlarda çoook kapalı ya yazın sıcakta bi katta donmu olacak üstümde diye almadım bunlardan, m popoma xxxl düşük belli normal don aldım ama efil efil gezmekde iyi fikirmiş:))))

off benimde yarın sabah şeker yüklemem var üstelik benimki yüksek çıkarsa diyette bi işe yaramaz zaten diyette gibi besleniyorum.
hoşgeldin canım..
kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??
damardır canım, çatlak tırmalamışsın gibi kırmızı ve kabartılı bir görünümde oluyor, ben geiyorumda demiyor cartdiye çıkıveriyor..
çok oynayıp, uyarmak, süt gelmesine sebep olmak falan yapıyor canım, normal kremsürmeyle bişii olmaz.
o kremler biraz katı vazelin gibi oluyor, kremi elinde biraz ısıtıp ezersen yumşar sürümü kolaylaşır fazla oynamadan sürüverirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…