canım ben kullanmamıştım ilk doğumumda doğruduktan sonrada emzirme konusundaki talihsizliğimi daha önce yazmıştım. hep kabuk gibi olduğundan bebeğimi emzirmeme izin vermediler daha önce neden krem sürmedin dediler. şimdiden ben başladım canım sürmeye ucuna banyodan sonra sürüp bırakıyorum normal doğumu tetiklediği felan yok rahat ol canım. ama mutlaka sür benden tavsiye.
dimi ya benim minnakım büyümüş teyzesi hep üzülüyodum ya geri diye kilo da almış 1 gün ilerdeama hstayım etkilenmez herhalde.
tamam canım deneyimli annelerden duymak iyi oluyor. Aldım ben de ama böyle duyunca sürmekte tereddüt etmiştim. O zaman ben 30. haftadan sonra başlarım valla.
ay inanmıyorummm! bak gördün mü yaaa boşu boşuna üzüyosun kendini, nasıl kuvvetli ve savaşçı bir oğlun var! Sen gör annesi bak, tosun gelecek tosuuun !!!
Maşallah sana ve minik oğluna
Hozmn canım yasak değil ama ben çok sıkıntı çekiyorum sonrasında 2 gün onun çilesini çekiyorum doktora gittiğimde sorucam böyle bi sıkıntımız var diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cuma 4 ünde bakmıştı 876 gram demişti iyi demi çok küçük değl dimi ?
3 kez fitil bir kez de ilaç kullandım... geçmiyor benim korkum ben farketmeden suyumun böyle azalması.. dr kontrolüne de 2 hafta var daha...canım benim de öyleydi.
su gibi oluyor bazen.
doktorum bi ilaç verdi.
yeni bitti kutum
rahatladım sanki birazcık.
kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??
Hozmn canım kasık ağrım oluyo yürüyemiyorum bile oyuzden doktor değilde ben yasakladım:)
merhaba arkadaşlar sevgili eylül anneleri...ilk kez ziyaret ettim sayfanızı ve bayıldım.nasıl güzel bir dayanışma içerisindesiniz öyle...burası tam da Allahın unuttuğu mahrumiyet bölgesindeki bendenize göre bir yermiş...belli bir sayfadan başladım ancak 1748e kadar gelebildim..sonra da dayanamadım hemen yazayım dedim:)))
son sayfalardaki yoğunluktaki konularınızı şimdilik bilmiyorum ama okuduğum sayfalarda dikkatimi bir kaç şey çekti.birincisi ben de henüz alışverişe başlamayanlardanım.iyice araştırıp kaliteli ve uygununu bulabilmek istiyorum ama araştırdıkça daha çok kafam karışıyor(( bakalım buradaki siz araştırmacı annelerin yorumlarını dikkate alırım artık.
ikincisi ben de gece ağrı ve el ayak yanmasından uyayamayanlardanım..sağa dön yok sola dön yok sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum haliyle iş yerinde ölü gibiyim.bir de üzerine gün içerisindeki mide yanmalarımı eklersek bu aralar epey bitkin durumdayım...
üçüncüsü şeker yüklemesini birçoğunuz 24. haftasında yaptırmış.ben henüz yaptırmadım bu hafta sonu doktorumdan randevu almadan önce arayıp soracağım inşallah geç kalmamışımdır.
şimdilik bu kadar..umarım oğlumla beni de kabul edersiniz teyzeleri:)))
hoşbulduk:)))Ahneur hoşgeldinn şeker yüklemesi genelde 24. Haftalarda yapılıyo ama benımki baya erken yapıldı 21. Haftada. Sen kaç haftalıksın
Merhaba canim hosgeldin aramiza sen kac haftaliksin
canımm hoşgeldin
Minnaklarımız mercimek kadarken yola çıktık. şimdi koca bebek oldular nerdeyse.
Hep beraber bu güzel anlara tanıklık ediyoruz.
Sende geldin hoşgeldinnn
hoşbulduk canım..Hoşgeldin canım. Bence geç kalmamışsın, 24-28 haftalr arası yapılıyor ben yaptırdığımda 25+2 idim. Ama doktoruna sor
Ya ben neden kek yapamıyorum. Bütün keklerim parçalanıyor. Yıllardır bu sorunu çözemedim.
Başarılı bir kek alt yapısı olan, bu işi güzel yapan arkadaşım bana bu işin püf noktalarını anlat. Tarifini ver.
Lütfennnnnnnnnn
Tatlim ununu az koyuyr olablrmsn ben keki pisirmeden once on dakika dinlendirip oyle firina atyrm super olyr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
diktireceksin ozaman canım başka türlü uymaz.Kızlar bişey sorucam. Biz bebek karyolasını 90*150 yaptırıyoruz biraz büyüyüncede rahat kullandın diye. İçine yatak alıcam ama böyle bir ölçü olmadığı için özel çalışıcaklar ki bunu bütün yatakçılar yapıyomuş öğrenmiş olduk yalnız yatak kalınlıkları 18-20 cm falan genelde. Standart çarşaflarda genelde 120* 180 böyle olunca standart çarşaflar bizim yatağa olmuyo küçük geliyo iki tarafından açık kalır ki berbat görünürür diye düşünüyorumyazdıklarımla ilgili bir fikri olan varsa ne yapabilirim diye paylaşırsa sevinirim..
tv koltuklarına baktın mı canım, emzirmen bitince de koyarsın salona kucak kucağa pepe izlersiniz:)))Yoooook Onu da almadım, Çlek'te de beğenmedim bir tane vardı. İkea'ya bakıcam, hoş bakmıştım yine ordada salllanan koltuklardan beğenmedim valla bilmiyorum kararsızım
güle güle kullan canım pembe puanlı olan mı? banada çok zarif göründü modeli ama kumaşına falan takıldım işte, fiyatıda çok uygun, sanırım bende alıcam inşallah iyidir, amaaan beğenmezsem iade eder, başka bişey alırım.Geçen hafta 2 çocuklu bir arkadaşım söylemişti jokerde bazen soobe ürünleri indirimli oluyor,arada bak diye.Dün de eşimle bakmıştık kızıltopraktaki mağazada ama kalmamıştı 0-3 ay tulum,hastane çıkışı falan görememiştim...Şimdi sen diyince girdim baktım,benim de hoşuma gitti aldım o hastane çıkışından :) Zevkler değişir tabi ama ben o kadar set baktım beğenemedim,bunu alasım geldi :)
bende trendyoldan sipariş vermiştim 30tl. mağzalarda bulamamıştım, bugün geldi kargo, braz büyük gibi göründü gözüme ama deneyince hoşuma gitti hiç rahatsız etmedi inşallah yaraolmasınıda engeller.İyi düşünmüşsün kakao ile badem yağını. İşe yaradığını duymuştum.
Kalkandan kastın nedir ben tam bilmiyorum ne olduğunu ?
Emzirme sütyeni ve hamile külodu aldım bende c.tesi günü. Bakalım yıkayıp denicem nasıl olacak :)
bunlarda çoook kapalı ya yazın sıcakta bi katta donmu olacak üstümde diye almadım bunlardan, m popoma xxxl düşük belli normal don aldım ama efil efil gezmekde iyi fikirmiş:))))efil efil di mi ne güzel
bak şöyle bişey aşağı yukarı, çeşit çeşit tabii.
http://www.hepsiburada.com/liste/gr...x?productId=gacb001013058&categoryId=23020982
:)) Ay bunlar da sıkarsa hakikaten yaşasın efil efil günler sdeniz'in tabiriyle :))
off benimde yarın sabah şeker yüklemem var üstelik benimki yüksek çıkarsa diyette bi işe yaramaz zaten diyette gibi besleniyorum.Merhaba eylül anneleri bende usg ye göre eylülde doğum yapicam inşallah. Şeker yüklemesinde şekerim biraz yüksek çıktı sinirin üstü yani. Diyetisyene gittim verdiği diyete uymak çok zor yağsız salata 5 zeytin vs. neyse pirince patatese tatlıya dayanirim ama meyve ve hafta da bir-iki dondurmaya nasıl karşı koycam bilmiyorum. Bu durumla karşı karşıya olanlar sizler nelere dayanabiliyorsunuz? Lütfen duyduklarinizdan bildiklerinizden paylaşır misiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canım..merhaba arkadaşlar sevgili eylül anneleri...ilk kez ziyaret ettim sayfanızı ve bayıldım.nasıl güzel bir dayanışma içerisindesiniz öyle...burası tam da Allahın unuttuğu mahrumiyet bölgesindeki bendenize göre bir yermiş...belli bir sayfadan başladım ancak 1748e kadar gelebildim..sonra da dayanamadım hemen yazayım dedim:)))
son sayfalardaki yoğunluktaki konularınızı şimdilik bilmiyorum ama okuduğum sayfalarda dikkatimi bir kaç şey çekti.birincisi ben de henüz alışverişe başlamayanlardanım.iyice araştırıp kaliteli ve uygununu bulabilmek istiyorum ama araştırdıkça daha çok kafam karışıyor(( bakalım buradaki siz araştırmacı annelerin yorumlarını dikkate alırım artık.
ikincisi ben de gece ağrı ve el ayak yanmasından uyayamayanlardanım..sağa dön yok sola dön yok sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum haliyle iş yerinde ölü gibiyim.bir de üzerine gün içerisindeki mide yanmalarımı eklersek bu aralar epey bitkin durumdayım...
üçüncüsü şeker yüklemesini birçoğunuz 24. haftasında yaptırmış.ben henüz yaptırmadım bu hafta sonu doktorumdan randevu almadan önce arayıp soracağım inşallah geç kalmamışımdır.
şimdilik bu kadar..umarım oğlumla beni de kabul edersiniz teyzeleri:)))
damardır canım, çatlak tırmalamışsın gibi kırmızı ve kabartılı bir görünümde oluyor, ben geiyorumda demiyor cartdiye çıkıveriyor..kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??
çok oynayıp, uyarmak, süt gelmesine sebep olmak falan yapıyor canım, normal kremsürmeyle bişii olmaz.güle güle kullan canım.
Ben de bunu soracaktım göğüs ucu kremimizi ne zaman sürmeye başlamalıyız. Bazı yerlerde erken dogumu tetiklediğini duydum. Ama benim göğüs uçlarım da hamileliğimin başından beri çok hassas hep acı var o yuzden sanki benm daha önce kullanmaya baslamam şart gibi geliyor bana.
Bende hep goz karari yaprm cnmYa olabilir adam gibi tarifim yok ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?