3 gündür benimde başımın sağ tarafı ayağa kalkarken yatarken otururken her an zonkladı ,ağrısı dişimede kulağımada vurdu,bu sabah geçti allaha şükür ,umarım seninde geçer ilaç kullanmadan ,
klımalı bir ortamdaysan eğer buda etkili olabiliyor sanırım ,
günaydın bayanlar
umarım herkes için her şey yolundadır.
sırt agrılarımdan sikayetçiydim doktorlar hamilelik olunca her şeyi oraya bağlayabiliyolar ama ben dayanamıyodum agrılara, genel cerraha gittim.safra kesemde taş çıktı..cok da irdelemek istememiştim cunku yapılacak bişey olmadıgını da biliodum..ne yapacagımı da bilmiyorum yeme içme konusunda bişey demedi doktor..cocuk daha buyuyunce daha mı cok agrı cekcem onu da bilmiyorum. umarım bebege zararı yoktur ben dayanırım surda 3 ay kaldı doguma
günaydın bayanlar
sırt agrılarımdan sikayetçiydim doktorlar hamilelik olunca her şeyi oraya bağlayabiliyolar ama ben dayanamıyodum agrılara, genel cerraha gittim.safra kesemde taş çıktı..cok da irdelemek istememiştim cunku yapılacak bişey olmadıgını da biliodum..ne yapacagımı da bilmiyorum yeme içme konusunda bişey demedi doktor..cocuk daha buyuyunce daha mı cok agrı cekcem onu da bilmiyorum. umarım bebege zararı yoktur ben dayanırım surda 3 ay kaldı doguma
Dikkat edyrm canm sabh sut oglen iki kase yogurt sabah bol bol peynir aksam gene cacik veya yogurt gece uyumadan sut icyrm canm benim dolgu olan disim agriyr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben günde 1 ayran, öğünlerimde bazen bir kase yoğurt. bir küçük süt 200ml bazen 2 küçük süt tüketiyorum.
vitaminimde de var ayrıca.
o şekilde tamamlıyorum sanırım.
günaydın bayanlar
canım ilk başlarda hemen hemen hergun sut ıcıodum
ama artık ıcemıorum
ben koy sutu alıorum ama kokuo gıbı gelıo
bol bol peynır yemeye calışıorum
suana kadar diş ağrım olmadı
Günaydın kızlarr misafirim geliyo diye bugun erken kalktım:) yaa bişey sorucam size bu yatma pozisyonuyla alakalı ben soluma yatamıyorum doktoruma sordum bi sakıncası varmı dıye oda sen nasıl rahat ediyosan o şekilde yat yok öyle bişey sola yatınca daha iyi olur diye sen nasıl huzurlu rahat yatarsan bebeğinde rahat olur dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ilk başlarda hemen hemen hergun sut ıcıodum
ama artık ıcemıorum
ben koy sutu alıorum ama kokuo gıbı gelıo
bol bol peynır yemeye calışıorum
suana kadar diş ağrım olmadı
canım ben günde 1 ayran, öğünlerimde bazen bir kase yoğurt. bir küçük süt 200ml bazen 2 küçük süt tüketiyorum.
vitaminimde de var ayrıca.
o şekilde tamamlıyorum sanırım.
kızlar bende şimdi internetten baktım günde 1000mg kalsiyim almamız gerekiyormus. ben yedıkleırme gore kalsıyum hesaplaması yaptım maksımum 600mg oldu..
artırmam lazım hergun mutlaka gunde 2 bardak sut. bır kase yogurt yenmeli. ve üstune ceviz,badem,fındık ve peynir çşitleri yenmeli....