2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Yaa bendede bazen su gibi geliyo korkuyorum ama ben hiç fitil yada ilaç kullanmadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim de öyleydi.
su gibi oluyor bazen.
doktorum bi ilaç verdi.
yeni bitti kutum
rahatladım sanki birazcık.

Sevgikelebeği daha bunun lohusalık dönemi var ameliyat yerinin iyileşmesi varr vay hallerine:)))))))

merhaba arkadaşlar sevgili eylül anneleri...ilk kez ziyaret ettim sayfanızı ve bayıldım.nasıl güzel bir dayanışma içerisindesiniz öyle...burası tam da Allahın unuttuğu mahrumiyet bölgesindeki bendenize göre bir yermiş...belli bir sayfadan başladım ancak 1748e kadar gelebildim..sonra da dayanamadım hemen yazayım dedim:)))

son sayfalardaki yoğunluktaki konularınızı şimdilik bilmiyorum ama okuduğum sayfalarda dikkatimi bir kaç şey çekti.birincisi ben de henüz alışverişe başlamayanlardanım.iyice araştırıp kaliteli ve uygununu bulabilmek istiyorum ama araştırdıkça daha çok kafam karışıyor(( bakalım buradaki siz araştırmacı annelerin yorumlarını dikkate alırım artık.

ikincisi ben de gece ağrı ve el ayak yanmasından uyayamayanlardanım..sağa dön yok sola dön yok sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum haliyle iş yerinde ölü gibiyim.bir de üzerine gün içerisindeki mide yanmalarımı eklersek bu aralar epey bitkin durumdayım...

üçüncüsü şeker yüklemesini birçoğunuz 24. haftasında yaptırmış.ben henüz yaptırmadım bu hafta sonu doktorumdan randevu almadan önce arayıp soracağım inşallah geç kalmamışımdır.

şimdilik bu kadar..umarım oğlumla beni de kabul edersiniz teyzeleri:)))

kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??

Ahneur hoşgeldinn şeker yüklemesi genelde 24. Haftalarda yapılıyo ama benımki baya erken yapıldı 21. Haftada. Sen kaç haftalıksın

Hoşgeldin canım. Bence geç kalmamışsın, 24-28 haftalr arası yapılıyor ben yaptırdığımda 25+2 idim. Ama doktoruna sor

kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??

Canım son günlerde bende de belirdi baya, göbek büyüdükçe ortaya çıkıyor demek ki. Damar onlar damar.

Bizimki de bu canım, ebebekten sipariş ettim.çanta yeter bence de artık başka canta almayacagım. yan ceplere ozellıkle dıkkat ettım alırken.Biberon için birebir.pratik oluyor o cepler..
İyi ki almışız. Bir de avent cam biberon, göğüs ucu kremı ve göğüs pedi aldım. kremı doguma 1 ay kala sürmeye başlayacagım, acı cekmeyım

h.geldin canım kuzucunla..

güle güle kullan canım.

Ben de bunu soracaktım göğüs ucu kremimizi ne zaman sürmeye başlamalıyız. Bazı yerlerde erken dogumu tetiklediğini duydum. Ama benim göğüs uçlarım da hamileliğimin başından beri çok hassas hep acı var o yuzden sanki benm daha önce kullanmaya baslamam şart gibi geliyor bana.

Çok teşekkur ederım canım. göğüs ucu kremı degıl de kremı sürerken ovalamak erken doğumu tetıkler. sürüp bırakmak lazım. ovalama olmamalı kesınlıkle. buna dıkkat ettıkten sonra bir şey olmuyor. benım de yara olmaya basladı hamılelıkle, hassaslaşıyor cunku.

Merhaba canım hoş geldin şeker yüklemesini bende daha yaptırmadım perş cuma yaptırcam inş. geç kalmadık daha merak etme

canımm hoşgeldin

Minnaklarımız mercimek kadarken yola çıktık. şimdi koca bebek oldular nerdeyse.
Hep beraber bu güzel anlara tanıklık ediyoruz.
Sende geldin hoşgeldinnn

canım ben kullanmamıştım ilk doğumumda doğruduktan sonrada emzirme konusundaki talihsizliğimi daha önce yazmıştım. hep kabuk gibi olduğundan bebeğimi emzirmeme izin vermediler daha önce neden krem sürmedin dediler. şimdiden ben başladım canım sürmeye ucuna banyodan sonra sürüp bırakıyorum normal doğumu tetiklediği felan yok rahat ol canım. ama mutlaka sür benden tavsiye.

canımm hoşgeldin

Minnaklarımız mercimek kadarken yola çıktık. şimdi koca bebek oldular nerdeyse.
Hep beraber bu güzel anlara tanıklık ediyoruz.
Sende geldin hoşgeldinnn

dimi ya benim minnakım büyümüş teyzesi hep üzülüyodum ya geri diye kilo da almış 1 gün ilerde ama hstayım etkilenmez herhalde.

kızlar, ben oğlumda iki farklı çanta almıştım.. biri kirlense veya az eşya aldımı diğerine geçerdim.. biri orta boy diğeri biraz daha büyüktü..
bu arada gögüslere kremi 1 ay kala başlayın.. iyi hoş olacağı varsa zaten kremde fayda etmiyor. benim ilk doğumumda çok acımıştı gögüslerim..
sonra emzirmeye alıştımı gögüsler ohh be diyon :) umarım kızımda o ağrıları çekmem..

dimi ya benim minnakım büyümüş teyzesi hep üzülüyodum ya geri diye kilo da almış 1 gün ilerde ama hstayım etkilenmez herhalde.

AYYYYYYY NE GÜZEL
YOK BEBİŞİM ETKİLENMEZ MERAK ETME.

BEN ÇOK HASTAYKEN MERCİMEKTİ DAHA BİZİM SIPALAR.
O KADAR ÖKSÜRMEYE YERİNDEN OYNAMADI YAVRUCAK.

SENİN SIPADA BAK NASIL ÖNE GEÇMİŞ
MAŞALLAH ONA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…