2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ahahahahahhaha gerçekten öyle :)))

Kara kara düşünüyor akşamları adamcık. Tekiyle başa çıkamıyordum 2 kadınla napıcam diyordur herhalde içinden :)))

O otursun da ne kadar şanslı olduğunu düşünsün bi. Evde ona aşık iki hatun olacak, balları-kaymakları yiyecek sizin gudu'nuzdan :)

Azıcık pamuk eller cebe, zaten bebiş gelince herşeyi unutacaklar :))

Bende ctesi çamaşır almaya gittim hamile külotlarından eşimle beraber gitmiştim lüzümsüz adam bana sürekli dantalleri modelleri gösteriyo bunlardan al diyeee bi git başımdan onları giyip napıcaz dedim bari gözüm doysun diyoo😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adamlar isyan ne yapsnlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) bende kıyamıyorum ama yapıcak bişey yok evde arkamda dolanıp duruyo kedi gibi:))))

Harikasn ya gulmekten catladm is arkadaslarm bakyr neye gulyrm diye

ahahahahahhaha gerçekten öyle :)))

Kara kara düşünüyor akşamları adamcık. Tekiyle başa çıkamıyordum 2 kadınla napıcam diyordur herhalde içinden :)))

Benim esim diyorki allah yüzüme baktida bir oglan daha verdi diyo eger kizin olsaydi herseye sıfırdan baslar cicili bicili neler alirdin kendine benzetirdin hersey illa takim olsun diye valla ikinizle bas edemezdim yok tokasi yok etegi diyo gecen cok sirin bir kiz bikinisi gördum bayildim aklim gitti esim şükür çekiyordu arkamdan.

Ay çok guldum ya tabi napsin adam bakti şeker çuvali gibi donlar :)))))

Merhaba eylül anneleri bende usg ye göre eylülde doğum yapicam inşallah. Şeker yüklemesinde şekerim biraz yüksek çıktı sinirin üstü yani. Diyetisyene gittim verdiği diyete uymak çok zor yağsız salata 5 zeytin vs. neyse pirince patatese tatlıya dayanirim ama meyve ve hafta da bir-iki dondurmaya nasıl karşı koycam bilmiyorum. Bu durumla karşı karşıya olanlar sizler nelere dayanabiliyorsunuz? Lütfen duyduklarinizdan bildiklerinizden paylaşır misiniz.

Hozmn canım yasak değil ama ben çok sıkıntı çekiyorum sonrasında 2 gün onun çilesini çekiyorum doktora gittiğimde sorucam böyle bi sıkıntımız var diye

offff kızlar yaa akıntı akıntı akıntı.. hamilelğimin başından beri bu dertten muzdaribim. kaç kez fitil kullandım geçmedi bi türlü.. dr normal diyo artık.. ama yoruldugm zaman ve ayakta çok kalunca sulu gibi geliyo buna da normal demşti. son konntrolde suyum da iyiydi. kafayı yicem artık yaa

hahahahaha valla adam doğru söylüyor. Kız demek ayrı masraf demek gerçekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…