kızlar bende şimdi internetten baktım günde 1000mg kalsiyim almamız gerekiyormus. ben yedıkleırme gore kalsıyum hesaplaması yaptım maksımum 600mg oldu..
artırmam lazım hergun mutlaka gunde 2 bardak sut. bır kase yogurt yenmeli. ve üstune ceviz,badem,fındık ve peynir çşitleri yenmeli....
Olayi bende tam bilmyrm canm esim motorla gdrken hizla bir araba gelms esim dikkatli olmasayms arabanin altina giricektm dyr tabiki motor bir yere kndi bir yere eli ayagi dizleri baya kotu belide ayni sekilde ama bunada sukur esimsiz bir hayat dusunemyrm evet kavgalrmz tartsmalarmz olyr ama onsuz nefes almayi dusunmek bile beni mahvetti oglumuzu dusundk neyseki atlattik cok skr her yeri mor ama bana iyiym dyr zorla aldm zaten lafi agzindan kaza yaptigini bile bana soylemdi ben tlfnla konsrken duydm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanki internette arayınca bulamayacaktan demi :) Ben baya okudum da göğüs ucu koruyucularda var onlar kalkan kadar etkili değilmiş en iyisi de aventin diyorlar ara ara indirime giriyor ben de alacağım galiba :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba eylül anneleri bende usg ye göre eylülde doğum yapicam inşallah. Şeker yüklemesinde şekerim biraz yüksek çıktı sinirin üstü yani. Diyetisyene gittim verdiği diyete uymak çok zor yağsız salata 5 zeytin vs. neyse pirince patatese tatlıya dayanirim ama meyve ve hafta da bir-iki dondurmaya nasıl karşı koycam bilmiyorum. Bu durumla karşı karşıya olanlar sizler nelere dayanabiliyorsunuz? Lütfen duyduklarinizdan bildiklerinizden paylaşır misiniz.
Evet pembe puantiyeli olandan :) Ben de alırken hep dikkat ederim %100 pamuk diilse almam,ona dikkat etmedim.Şimdi baktım da yazmıyor ürün bilgilerinde,eğer pamuk oranı azsa ben de iade edebilirim...Kargo parası vermemek için de avent göğüs kalkanı ve bir de body aldım :)güle güle kullan canım pembe puanlı olan mı? banada çok zarif göründü modeli ama kumaşına falan takıldım işte, fiyatıda çok uygun, sanırım bende alıcam inşallah iyidir, amaaan beğenmezsem iade eder, başka bişey alırım.
.
canım tam olarak yazarmısın günde almamız gerekenı?
yani senın aldıkların üstüne mi bunları eklemen gerek?
yoksa sadece 2 bardak süt 1 kase yoğurt 1000 mg ediyor mu?
bende kerem ismini çok severim canım erkek kardeşimin ismi olmasa oğluma koymayı düşünüyordum.bende henüz isim bulamadım maalesef :)
kerem bencede
canım bak bu liste işini görür ve normal insanın günde 1000mg kalsiyum alması gerekiyor hamile olunca bunu %50 artırmak lazım
KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki
kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217
ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram
olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25
SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram
olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79
MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram
olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41
DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90
kızlar o-bebek diye bir site çıkmış,organik ürünleri tercih edenler bakmalı...
Çok geçmiş olsun...Benim eşim de motorcu (hatta ben de motorcuyum ama 2 senedir kullanmıyorum) ve her gün köprüyü geçmek zorunda olduğu için motorla işe gidip geliyor ve benim de aklım hep onda oluyor.İstanbul'da motosiklet kullanmak maalesef ,diğer araç kullanıcıları yüzünden çok tehlikeli
Ben de baktım geçen hafta,en uygun jokerde indirimde buldum 29 tl idi
Valla ilk günler aklından bütün yasaklar deli gibi geçiyor ama sonra sakinleşiyorsun ama benim içimdeki isyan ,yasaklara mahkum kalmak sıkıntısı hiç geçmediTek tesellim şeker gibi zararlı bir gıdayı bebeğimin en önemli gelişme aşamasında ona vermiyor olmak ...
Evet pembe puantiyeli olandan :) Ben de alırken hep dikkat ederim %100 pamuk diilse almam,ona dikkat etmedim.Şimdi baktım da yazmıyor ürün bilgilerinde,eğer pamuk oranı azsa ben de iade edebilirim...Kargo parası vermemek için de avent göğüs kalkanı ve bir de body aldım :)
rica ederim.. ee sen hangisinde daha çok kararlısın ?
Günaydın kızlarr misafirim geliyo diye bugun erken kalktım:) yaa bişey sorucam size bu yatma pozisyonuyla alakalı ben soluma yatamıyorum doktoruma sordum bi sakıncası varmı dıye oda sen nasıl rahat ediyosan o şekilde yat yok öyle bişey sola yatınca daha iyi olur diye sen nasıl huzurlu rahat yatarsan bebeğinde rahat olur dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vücudun ortasından, sağ tarafa doğru en büyük toplar damar geçiyormuş. Sağa yatıldığında rahim bu damara baskı yapıp bebeğe giden kanın azalmasına neden oluyormuş, dolayısıyla bebeğin daha az beslnemesine. Bu sebeple sola yatın diyor doktorlar. Bana iki aydır her kontrole gittiğimde vurguluyor doktorum sola yat diye. Tabi bütün gece o şekilde yatmak mümkün olmuyor. Ama en azından solla başlayıp solla bitiriyorum geceyi :)
Geçmiş olsun tatlım. Cuma günü bende de vardı, ılık bir duş ve uyku ile atlattım..
Gecmia olsn canm bende dis agrisi cekyrm
günaydın
geçmiş olsun canım
3 gündür benimde başımın sağ tarafı ayağa kalkarken yatarken otururken her an zonkladı ,ağrısı dişimede kulağımada vurdu,bu sabah geçti allaha şükür ,umarım seninde geçer ilaç kullanmadan ,
klımalı bir ortamdaysan eğer buda etkili olabiliyor sanırım ,
canım tam olarak yazarmısın günde almamız gerekenı?
yani senın aldıkların üstüne mi bunları eklemen gerek?
yoksa sadece 2 bardak süt 1 kase yoğurt 1000 mg ediyor mu?
yorgunlukta evet etkiliyor ama ben klımayı kapatmakla çözüm buldum ,iyi geldi biraz,soğuk su içip serinliyorumgeçmiş olsun sizede kızlar. biraz daha iyiyim ama bi sersemlik oluyo yine
evet klimalı ortamda çalışıyorum cnm
artık çabuk yorulmaya başladım oda etkili olabilir.
Kizlar su enfeksiyon beni cildirtacak artk ya sukredyrm gecyr iki gun snra tekrar bu ne ya
Kızlar bir şey sormak istiyorum,
Ben gündüzleri topuklu ayakkabı giyiyorum çoğu zaman oturur haldeyim zaten en fazla 2-3 saat ayakta geçiriyorumdur. Etraftaki herkes topuklu ayakkabılarıma laf etmeye başladı, ama ben böyle rahat ediyorum. Umursamıyorum.
Sormak istediğim topuklu ayakkabının bilinen bir zararı var mı? Araştırdım internetten ama genelde denge vs gibi şeyler yazmışlar, bunlar bana çok dolaylı geliyor. Bir de size danışayım dedim.
aynı depresif haller bendede war canım
hamılelık gergınlıgı sanırım
ağırlaştıkça ınsan daha cabuk yoruluo sankı
gecelerı uyuduğum uykudan bışey anlamıorum
sırt ağrılarım cok fazla
hele sırt ustu hıc yatamıyorum
belım ınanılmaz agrıo ozaman
doktora sordum
sırt ustu yatınca bebek damarlara baskı yapıomus oyuzden bel ağrısı oluomus
yorgunlukta evet etkiliyor ama ben klımayı kapatmakla çözüm buldum ,iyi geldi biraz,soğuk su içip serinliyorum
merhaba
bendede bitmek bilmeyen bir enfeksıyon var ,fitilde kullandım ama tekrarlıyor sürekli,
doktor yıkama jeli verdi femin-x ph 4.2 her wc den sonra yıka dedi,kullandığımda etkisini görüyorum ama çalışırkende çok zor oluyor kullanmak
günlük pedlerinde etkisinin olduğunu söyledi doktorum ama neyden kaynaklı sürekli tekrarlaması bilemıyorum
ahh canim aynensurekli tekrarliyor bazen kasinti yogunlasiyo seninde mi oyle
Çok geçmiş olsun...Benim eşim de motorcu (hatta ben de motorcuyum ama 2 senedir kullanmıyorum) ve her gün köprüyü geçmek zorunda olduğu için motorla işe gidip geliyor ve benim de aklım hep onda oluyor.İstanbul'da motosiklet kullanmak maalesef ,diğer araç kullanıcıları yüzünden çok tehlikeli
Ben de baktım geçen hafta,en uygun jokerde indirimde buldum 29 tl idi
Valla ilk günler aklından bütün yasaklar deli gibi geçiyor ama sonra sakinleşiyorsun ama benim içimdeki isyan ,yasaklara mahkum kalmak sıkıntısı hiç geçmediTek tesellim şeker gibi zararlı bir gıdayı bebeğimin en önemli gelişme aşamasında ona vermiyor olmak
Cevap yazdiginiz için teşekkürler. Mesela hicmi tuketmiyorsunuz dondurma meyve vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?