2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

yok be yavrucum ne zararı olcak bebekle alakalı değil ama bel ve ayak bileği sağlığı konusunda ileriki yıllarda sorun yaratabilirmiş yük biniyor ya ondan.

Kizlar aranzda uromisin kullanan varmi doktor verdide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin nerde canım hamılelıgı ayrı gecırmek zor oluodur senın ıcın onun gergınlığı wardır belkı ustunde

canımmmm çok geçmiş olsun.

kendi doktorunla durumunu paylaştın mı?

yorumu ne oldu?

Gecmis olsn canm allh yardm etsn son uc ay hayrlisiylan su gunleride atlatalm

saolun kızlar.kendi doktoruma bu cuma gitcem..netten arastırdım hamilelikte bu durum artabiliyomus korkulacak bişi yoktur diye tahmin ediyorum gerci sarılık olmam ne kadar korkutucu ne kadar korkutucu değil bilmiyorum ama.telefonda soyledim pek bişi soylemedi muayenede soyler herhalde...yani dikat edin her agrınız hamilelik kaynaklı olmayabilir.doktorlar da fark etmeyebilir zırt pırt her teste giremiyoruz onlar da bizi strese sokmak istemeyebilirler her durum icin test yaptırın diye..ben biraz ısrarcı oldum oyle ogrendim..

simdi iş yerinde sıkıntı cekiyorum işte ozellikle otururken..rapor alsam kac gun raporla gecircem o var diye dayanmaya calısıyorum

ama kızımın tekmeleri mutlu ediyo beni yine de

rahat edıosan sorun yok canım
ama ınce topuk gıyıyosan dıkkat et sadece boşluğuna gelır dusersın fılan allah korusun
bende topukluyu cok sewerım hamış olduğumdan berı dolgu topuk gıyıyorum
ayağım takılır fılan dıye

çok teşekkür ederim kızlar... Bilmeden çok yanlış bir şey mi yapıyorum gibi bir düşünce oluşmaya başlamıştı..

Kızlar fatih terimin kızı 6.5 aylık erken doğum yapmış duydunuzmu? Bebek 920 gr doğmuş. Bizim kadarken dogum yapmış yani. Bebek yoğun bakimdaymiş. Demekki bu ayda doğan bebeklerin yaşama şansı var...

Kızlar fatih terimin kızı 6.5 aylık erken doğum yapmış duydunuzmu? Bebek 920 gr doğmuş. Bizim kadarken dogum yapmış yani. Bebek yoğun bakimdaymiş. Demekki bu ayda doğan bebeklerin yaşama şansı var...

canım ya bende okudum.

çok ta bir ayrıntı bulamadım. aklımda da kalmadı değil hani.

Allah hiçbirimize yaşatmasın tabi.

ona da, bebeğine de acil şifalar versin inş.

Canm benm arkadasmn ablasi bes bucuk aylik dogum yapti ve bebek yasadi kurban oldgm allah kismetinde yasamayi yazmssa yasiyor
En cok korkm.erken dogun

Benim bir tanıdığım da 26 haftalık falan doğum yaptı bebek yasadı ama yasıtlarına göre kısa ve zayıf kaldı Allah korusun erken dogumdan çok üzücü...

canım ya bende okudum.

çok ta bir ayrıntı bulamadım. aklımda da kalmadı değil hani.

Allah hiçbirimize yaşatmasın tabi.

ona da, bebeğine de acil şifalar versin inş.

Amin arkadasım amin. Bende pek bilgi bulamadım ilerleyen günlerde açıklama yaparlar..

Canım Allah yardımcısı olsun şu dönemi atlatması çok önemli bebeğin atlatırsa yaşar ama yine de ileride sağlık sorunları ile karşılaşırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…