2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Peki etkisi oldumu sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle evet canim bir bardak suya yapiyosun gece son kez wc ye girip icip yatiyorsun sabah wc ye gittiginde tum enfeksiyonu söküp atiyor.

doktordn geldım kızlar

kızımız 889 gr ve yaklasık 33 cm mıs
ters duruyor ama bızım yaramaz
bası mıdemde poposu asagıda

ama elını emıyordu gordum
gozelrını acıp kapıyordu

allah herkesın bebegı ıcın guzel hbrler duymayı nasıp etsın

maşallah canım nazar değmesin prensese

Kizlar su enfeksiyon beni cildirtacak artk ya sukredyrm gecyr iki gun snra tekrar bu ne ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı sorun bende de vardı..bitti diyordum tekrar başlıyordu. 100% pamuklu çamaşır, günde iki kez değiştirme (iş yerinde zor oluyordu) ve donlarımı 60 derecede (başka bir şey atmıyorum) yıkayarak kurtuldum. Tavsiye ederim tatlım..

gözün aydin canim. Maşallah bebegine. Amin insallah hepimiz hep guzel haberler aliriz.

oh maşallah fıstığa yahuuuu:))))

darısı benm başıma bakalım yarın kaçamak yapıp başka bir doktordan randevu aldım, kızımı çok merak ediyorum. Umarım ben de yarın size güzel haberlerle gelirim :)))

Maşallah 41 kere canım benim. Allah hep iyi haberlerini almayı nasip etsin. bende cumartesi gidiyorum.

Ayyyyy canim masallah masallah allah esirgesin civcivlerimizi.

Bizde çınar koyacağız ohh çınarlar çoğalıyor yalnız değilmişim

canım benim gözün aydın benim oğluşumda 22 haftadan beri kafası asağıda duruyor anlatamam nasıl kasık ağrısı yapıyor erkenden döndü benimki seninkide döner merak etme.

Maşallah tahmini doğum tarihimiz de aynı bebeklerin kilosu da :) bende cuma gitmiştim 889 g dı işallah hep böyle güzel haberler alırız

canım ben zaten nevresım takımını kendım dıktırıcem
pıyasadakılerı begenmıyorum
send eoyle yapabılırsın bence
hemde ıstedıgın olcude hemde modelde olur

Yatağı 18 cm den ince aldım canım. 1 tane 2 tane diktiririmde kaç sene sürekli mi diktiricem diye düşündüm. Oda yorucu olucak gibi geldi. Rahatı biraz bozulucak paşamın daha ince yatakla ama ince olduğu süngeri şimdi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…