aynen öyle canım habersiz gelmeseydi bizim çağırmaya cesaretimiz olmayacaktı çocukları çok seviyorum oğlumunda kardeşi olmasını çok istiyordum ama cesaretimiz yoktu işte.. Allah bizim için en uygun zamanı biliyordur canım hep hayırlısı diyoruz zaten..
balıkesirin ilçesindeyiz canım yakın ilçelerde oluyo doğum, bizimde öyle olur inşallah..
iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim midem çok bulanıyor ve uykum çok geliyor 5+6 yım daha ama bariz belirti yaşıyorum inşallah böyle devam etmez dua edin öğretmenim ve 1. sınıf çok zor oluyor :/
5 haftalıkken kalp atışı duyan var mı? 5+2 iken gittim sadece kese vardı ebebği bu hafta görcez inşallah kalp atışı da duylur,
tüm eylül anneleri bu ayı hayırlısı ile atlatalım sonra ikili tarama sonra cinsiyet sonra üçlü tarama ve doğum bekleyelim hayırlısı ile
rabbim nasip etti hemen 1 yıllık evliyiz denememizin 3. ayı oldu inşallah. geçen ay kimyasla gebelik yaşamıştım
Zamanı da gelmis zaten cnm birinciden sonra pek cesaret olmuyomus zaten nedenseRabbim hayırlı kolay dogumlar nasip etsin hepimize
aminnn canım inşallah... aynen canım hele biraz daha açılınca ara daha da zor oluyomuş... ama sevgileri dünyaya bedel bi kez daha aynı güzellikleri yaşayacağımı düşünmek bile heyecanlandırıyo..
Iyi yaptin Bence bende yarin gidip eczaneden almayi düsünüyorumevet canım daha gitmedim, cumartesi gününe aldım randevumu ayın 25i oluyor.. aynen canım benimde bugün iyice bi kafama takıldı. eşimi gönderdim şimdi aldırdım dayanamadım valla..
Iyi yaptin Bence bende yarin gidip eczaneden almayi düsünüyorum
Cnm onun hakkında bi fikrim yok ama gebelik takvimin yanlıs gibi geldi bana :44: benim sat 6aralık seninki 9 seninki benimkinden büyük takvime göre
hg canım aramıza. benim de bi oğluş var. 1.5 yaşında ben dayanamadım 2. çocuğu da hemen istedim ama şimdi çevrem beni korkutmaya başladı. kendime,eşime ,oğluma ve en önemlisi Allaha güveniyorum ama yine de anneysen endişeler bitmiyormuş:))merhaba arkadaşlar bende sizler gibi eylülde anne olucam inşallah.hamileliğimi geçen hafta öğrendim sat 7 aralıktı. bu ikinci bebeğim olacak inşallah.
ilk hamileliğimde testi görür görmez doktora gitmiştik bunda biraz daha ağırdan alıyorum galiba haftaya randevu aldık..
size sorum doktorunuz hangi ilaçları verdi. ben hala folik asite bile başlamadımbenim gibi ilac kullanmayan varmı???
kuzum ben deli gb uyuyorum. kalp atışı için 6-7. haftalar bekleniyor diye biliyorum. benim 7.haftda alttan anca göründü karından gözükmedi bile bilgin olsuniyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim midem çok bulanıyor ve uykum çok geliyor 5+6 yım daha ama bariz belirti yaşıyorum inşallah böyle devam etmez dua edin öğretmenim ve 1. sınıf çok zor oluyor :/
5 haftalıkken kalp atışı duyan var mı? 5+2 iken gittim sadece kese vardı ebebği bu hafta görcez inşallah kalp atışı da duylur,
tüm eylül anneleri bu ayı hayırlısı ile atlatalım sonra ikili tarama sonra cinsiyet sonra üçlü tarama ve doğum bekleyelim hayırlısı ile
kesenin mm ine bak canım bi de önemli olan günde 1-2 mm büyümesi onu takip ediyorlar. bana da küçük dediler boş diye çok korltum ama çok şükür değilmişmerhaba kızlar ben de hamileyim. dr elivit verdi bana da. sat 9 aralıktı ve adetlerim 31 32 günde bir oluyordu. Cuma günü kese göründü ama küçüktü. dr birşey demedi ama acile gittiğim için dra pek güvenemedim açıkçası.
Sizce kesenin küçük olması normal mi? yani internetteki görüntülerde baya büyük görünüyor da.
bir de kalp atışı neden duyulmadı madem 5-6 haftalık.
ilk hamileliğim ve korkuyorum. bilgisizim de
hg canım aramıza. benim de bi oğluş var. 1.5 yaşında ben dayanamadım 2. çocuğu da hemen istedim ama şimdi çevrem beni korkutmaya başladı. kendime,eşime ,oğluma ve en önemlisi Allaha güveniyorum ama yine de anneysen endişeler bitmiyormuş:))
evet canım benimde var endişelerim ama Allah yardımcımız olur inşallah.. ben daha hiç kimseye bişey söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz.tepkilerden korkuyorum açıkçası..
oglushummmm ne zamandır görmüyorum seni demin buracıktaydın yine kaybettim((((
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi eylülde anne olucam inşallah.hamileliğimi geçen hafta öğrendim sat 7 aralıktı. bu ikinci bebeğim olacak inşallah.
ilk hamileliğimde testi görür görmez doktora gitmiştik bunda biraz daha ağırdan alıyorum galiba haftaya randevu aldık..
size sorum doktorunuz hangi ilaçları verdi. ben hala folik asite bile başlamadımbenim gibi ilac kullanmayan varmı???
Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum canım. Golik asit bile. Bir ay oldu hamileliğimi öğreneli neredeyse. 5-6 dr a gittim. Çoğuna bana bir sürü ilaç verdiklerinde eksik mi de bu baktınız mı dedim. Çünkü benim kan değerlerim hep normal. Ve evet kullanmana gerek yok. 3. ayda tekrarlayalım dediler. İlaç içmek çok da iyi bişey değil bence. Bol su. Katkısız doğal yiyecekler o kadar. Tabi bi eksiğin yoksa. Çoğu dr hiç eksiği fazlası diye bskmadan dayıyor vitamini. Bence vitaminin fazlası da zarar. Tabi bunlar hep bence. İlaç kullanmayı sevmeyen biriyim. O nedenle ben kullanmıyorum. Çok şükür şimdilik herşey normal. Evham yapma. Güvendiğin bi dr a git. Verceği ilaçlara da güvenirsen tabi ki de iç. Ben kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Ama benim bu süreçlerden öğrendiğim bebişlerin ya hep ya hiç kuralı var. Yani zaten ilk 4-5 haftada bir sıkıntı varsa kendileri gidiyor. Sen ne kadar ilaç alırsan al.
evet haklısın aslında ama daha hiç doktora gitmeyince evham yaptım işte bende çocukluğumdan beri kansızlık vardır zaten bi kontrolden geçmek lazım tabi.. hayırlısıyla cumartesi gidicez inşallah
Kuşlar gündüz yazmistim size..hic cevap yazan olmamis..fikri olan yok mu ki
evet haklısın aslında ama daha hiç doktora gitmeyince evham yaptım işte bende çocukluğumdan beri kansızlık vardır zaten bi kontrolden geçmek lazım tabi.. hayırlısıyla cumartesi gidicez inşallah
Bendede bır Dr görün CNm ıns ters gıden bsıey yoktur oğlun da ıkı buçuk yasında ımış maşallah benimkinden daha büyük bak benım oğluşumla bır buçuk yasında bu bebek suprız oldu ilkten kabullenemedım ama suzan kabullenmiş durumdayım hersey yolunda şükür Allah sağlıkla kucağımıza almak nasıp etsın..bıraz sıkıntılı donem gecırecegız ama bır sene sonrası rahatsız ıkısı bır arkadas olucaklar ınş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?