2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Zamanı da gelmis zaten cnm birinciden sonra pek cesaret olmuyomus zaten nedense Rabbim hayırlı kolay dogumlar nasip etsin hepimize

Allah kolaylık versin canım benim hiç belirtim yok valla o yüzden hala inanamıyorum bile..
böyle devam etmez canım inşallah.. zaten 1 hafta kaldı 15 tatilden sonrada hem senin sıkıntıların azalır hem sınıf biraz yoluna girer..
sonrada hamileliğin tadını çıkarırsın inşallah.

Zamanı da gelmis zaten cnm birinciden sonra pek cesaret olmuyomus zaten nedense Rabbim hayırlı kolay dogumlar nasip etsin hepimize

aminnn canım inşallah... aynen canım hele biraz daha açılınca ara daha da zor oluyomuş... ama sevgileri dünyaya bedel bi kez daha aynı güzellikleri yaşayacağımı düşünmek bile heyecanlandırıyo..

Öyle tabi cnm annelikten güzel duygu var mı bu dünyada

hg canım aramıza. benim de bi oğluş var. 1.5 yaşında ben dayanamadım 2. çocuğu da hemen istedim ama şimdi çevrem beni korkutmaya başladı. kendime,eşime ,oğluma ve en önemlisi Allaha güveniyorum ama yine de anneysen endişeler bitmiyormuş:))

kuzum ben deli gb uyuyorum. kalp atışı için 6-7. haftalar bekleniyor diye biliyorum. benim 7.haftda alttan anca göründü karından gözükmedi bile bilgin olsun

kesenin mm ine bak canım bi de önemli olan günde 1-2 mm büyümesi onu takip ediyorlar. bana da küçük dediler boş diye çok korltum ama çok şükür değilmiş inş sen de duyarsın biraz daha büyüsün bekle annesi

Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum canım. Golik asit bile. Bir ay oldu hamileliğimi öğreneli neredeyse. 5-6 dr a gittim. Çoğuna bana bir sürü ilaç verdiklerinde eksik mi de bu baktınız mı dedim. Çünkü benim kan değerlerim hep normal. Ve evet kullanmana gerek yok. 3. ayda tekrarlayalım dediler. İlaç içmek çok da iyi bişey değil bence. Bol su. Katkısız doğal yiyecekler o kadar. Tabi bi eksiğin yoksa. Çoğu dr hiç eksiği fazlası diye bskmadan dayıyor vitamini. Bence vitaminin fazlası da zarar. Tabi bunlar hep bence. İlaç kullanmayı sevmeyen biriyim. O nedenle ben kullanmıyorum. Çok şükür şimdilik herşey normal. Evham yapma. Güvendiğin bi dr a git. Verceği ilaçlara da güvenirsen tabi ki de iç. Ben kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Ama benim bu süreçlerden öğrendiğim bebişlerin ya hep ya hiç kuralı var. Yani zaten ilk 4-5 haftada bir sıkıntı varsa kendileri gidiyor. Sen ne kadar ilaç alırsan al.

evet haklısın aslında ama daha hiç doktora gitmeyince evham yaptım işte bende çocukluğumdan beri kansızlık vardır zaten bi kontrolden geçmek lazım tabi.. hayırlısıyla cumartesi gidicez inşallah

evet haklısın aslında ama daha hiç doktora gitmeyince evham yaptım işte bende çocukluğumdan beri kansızlık vardır zaten bi kontrolden geçmek lazım tabi.. hayırlısıyla cumartesi gidicez inşallah

İlaç içmedin diye bi sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum. Çoğu gebe iyi bi dr a 6. 7. haftadan sonra gidiyor. Bir arkadaşım adet düzensizliği olduğu için 6 haftalıkken öğrenmişti hamile olduğunu :)) son iki haftası da tatilde extrem sporlarla geçmişti :)) şimdi 10 aylık bir oğluşu var. Örnek olsun diye söylüyorum bunu da :)) yani o kadar çoktur ki emin ol. Dr da farklı bişey demiycektir bence. İlaç almamaktansa stres daha çok sıkıntı ama :)) gerçi dub dub ları duyana kadar ben her gün bişey olur mu şu bu diye gezdim :)) ama işte tecrübe ve destek olayım dedim.

Kuşlar gündüz yazmistim size..hic cevap yazan olmamis..fikri olan yok mu ki

geçmiş mesajlara baktım şimdi canım ben kan testi yaptırmadım ama forumdan okuduğum kadarıyla 2 gün sonra değerlerin 2 katına çıkması gerekiyormuş seninki de 43 ten 79 a çıkmış 2 kat sayılır canım sen stres yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

Bendede bır Dr görün CNm ıns ters gıden bsıey yoktur oğlun da ıkı buçuk yasında ımış maşallah benimkinden daha büyük bak benım oğluşumla bır buçuk yasında bu bebek suprız oldu ilkten kabullenemedım ama suzan kabullenmiş durumdayım hersey yolunda şükür Allah sağlıkla kucağımıza almak nasıp etsın..bıraz sıkıntılı donem gecırecegız ama bır sene sonrası rahatsız ıkısı bır arkadas olucaklar ınş..

aynen benimki de öyle canım hiç beklemiyoduk tam süpriz oldu daha yani kabul ettim valla hiç belirtimde yok ondan hiç inanamadım.. ama iyiki kendi kendine karar vermiş gelmeye diyorum şimdi bize kalsa erteleyip duruyoduk oğlum şimdi farkında değil ama arkadaş geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…