ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum nazmıı yapıyorum acaba sanki dayancak gücüm bitti kalmadı. dinlenmek istiyorum sizede öylemi geliyor?
yok ahayatım onlar gidip magazasından almışlardır, ankara Köroğlu Caddesindeymiş yeri.
Haftasonu bir bakayım, neler varmıs
canım fiyatlar nasılmış?
teşekkür ederim, şimdilik bir sıkıntı yok, diabetik diyet verdi doktorum onu uyguluyorum, bakalım işe yarayacak mı.
ay nasıl güzel şeyler bunlar boyle, yahu nerden buldum burasını? Çok begendim. Kaça aldınız
Kızlaar doktora gittim geldim kasılmalar gayet normalmiş korkucak bişey yok, bebişim semirmiş 1 kiloyu geçmiş
Sadece bana yaramıyo diyerek teselli etmeye çalıştım kendimi. Ve pazar günü tatile gidiyoruz inşallah 1 hafta. Hakkınızı helal edin kazasız belasız gidelim gelelim inşallah:)
Kızlaar doktora gittim geldim kasılmalar gayet normalmiş korkucak bişey yok, bebişim semirmiş 1 kiloyu geçmiş
Sadece bana yaramıyo diyerek teselli etmeye çalıştım kendimi. Ve pazar günü tatile gidiyoruz inşallah 1 hafta. Hakkınızı helal edin kazasız belasız gidelim gelelim inşallah:)
Sonunda kendime hamile yastığı aldım. Bu akşm kullanıp sonucu yazıcam
İnşallah memnun kalırım)
Şu kocamanlardan mı aldın nasıl bişey fotosunu yüklesen :) ben artık hep yatışlarda olacağım için bende alsam mı diye düşünüyorum :)
Canım evet kocaman olandan aldım. Model bu
http://www.elitmoda.net/hamile-yastigi-modelleri/hamile-yastigi-modelleri-3/
Resim nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum ondan link koydum)
İnş işime yarar.
Aynen bu dert bendede vardi..sonunda esim kizdi artik sec birini diyr mecburen sectim ..ilk gittigim diktr gittim ama bu gidiismde daha aiyi ilgilendi :)) darisi sana olsun...cok zor bir durum bu
Kızlar daha önce yazmıştım erken doğum tehlikem var diye akşam dayanamadım soluğu dr da aldım yine karnımın ve sağ kasığımın acımasından dolayı neyse dr hem alttan hem üstten baktı rahim ağzı uzunluğum 3 cm miş 2,5 altı tehlikeli bizim için dedi ama biraz yumuşama varmış galiba yinede durum şu an için o kadar kötü değil ama takip edilmesi gerekir dedi kasılmaları sordu var mı diye bende zaman zaman sertleşme oluyor karnımın bi tarafında ama o anda bebeğin hareketini de hissediyorum o kasılma değil dedi kasılma karnın bütünü gerilir ve ön tarafa doğru toplanır o an zaten hareket hissetmezsin dedi içimi rahatlattı he bi de nst ye soktu beni anne oğul ne aceleciyiz ablam 36 haftalık gebe daha bugün ilk defa girdi ben 28 de girmeyi başardım nst ye :) karnımdaki acıma için idrar tahlili ve kültürü istedi tahlilde sıkıntı yok bakalım kültürde de çıkmaz inş bu arada oğluş 1 kg olmuş sonunda:) allahım en azından 35. Haftayı görmemi nasip etsin inş bakalım...
RAPIDO bişeyin olmadığına çok sevindim tatilin tadını çıkar canım bana hayal oldu bu sene tatil ...
Inşallah canim ikimizede gostersin 35. Haftayi benim agrilarda arada yokluyor ama diyorum kizlarim az daha sabir.. senin sonuclarda kötü cikmamis bol bol istirhatle halledebiliriz saniyorum .. bakalim haftaya cuma benim doktor ne diyecek:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?