2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum nazmıı yapıyorum acaba sanki dayancak gücüm bitti kalmadı. dinlenmek istiyorum sizede öylemi geliyor?

benim de son günlerde öyle canım ya feci yorugnum her tarafım ağrıyor. Ve hamileliğimin ilk 3 ayındaki gibi tavuklaşıp erkenden tv karşısında sızmaya başladım.

Şimdilerde böyleysek 30lu haftalarda nasıl olacak diye çok merak ediyorum.

selam hanımlar...yarın kontrolümüz var bizim bakalım doktor amcası ne diyecek oğluma ..eşim de ben de bu sefer nedense ayrı bi heyecanlıyız.şeker yüklemesi de olacak bakalım sonuç ne çıkacak..

bakıyorum da arkadaşlar aldıkları kilolardan dem vurmuşlar.11 -12 kilo almalarına rağmen benim gebelikten önceki kilomdan 10 kilo düşükler arkadaş kafayı yiyeceğim:))))bildiğim kadarıylazayıf anneler daha çok kilo alıyor kilolular da onlara nazaran daha az.ben 73 ile başladım ve 77oldum 4 kilo aldım...siz 20 bile alsanız ne olur sanki..hanginiz bana yetişebilirsiniz:)))))))

el ayak şişmesi bende gün içinde oluyor ama ayakta biraz fazla kalırsam belim kopacak kadar ağrıyor.ha bir de bacağım bi haftadır sızlıyor ağrı kesici almamak için kendimi zor tutuyorum.özellikle gece uyutmuyor beni..belli belirsiz bir uykuya dalıp uyanıyorum tekrar.

artık alışverişe başlamam lazım ama nereden başlayacağıma karar veremiyorum.o kadar çok şey gerekiyor ki yataktı arabaydı nevresimi takımları banyo malzemeleri bakım için gerekli olanlar hastane çantaları anne için alınacaklar oooffff gereksiz stres yapıyorum ama hiçbiri hakkında bir fikrim yok nasıl bir şey almam gerektiğini bilmiyorum((((deneyerek öğreneceğiz işte ilk çocuklar hep anne babaların kurbanı die boşa demiyorum ben:)))

Merhaba kizlar ben bebege hicbirsey almadim ama bebek süsünu aldim biraz erken belki ama internette görduk hosumuza gitti hemde lavanta oldugu icin bozulmaz dedim magnetli buzdolabi süsü seklinde size fotografini göndermek istiyorum ama nasil yollayacagim bilmiyorum söyleseniz göster sem size begenecek misiniz

ay nasıl güzel şeyler bunlar boyle, yahu nerden buldum burasını? Çok begendim. Kaça aldınız

Pahalıya aldık biraz çok zaman var nasılsa diye çok gezdim ben köroğlunda burayı buldum. Mobilya almasanda aksesuar bakmaya falan gidebilirsin muhteşem şeyler var. 8-9 yaşına kadar kullanır diyerekten 5 i geçtik biz öyle diim inşallah kullanır sahiden

Kızlaar doktora gittim geldim kasılmalar gayet normalmiş korkucak bişey yok, bebişim semirmiş 1 kiloyu geçmiş
Sadece bana yaramıyo diyerek teselli etmeye çalıştım kendimi. Ve pazar günü tatile gidiyoruz inşallah 1 hafta. Hakkınızı helal edin kazasız belasız gidelim gelelim inşallah :)

Canımmm çok sevındım benimde perşembe randevum. İnş senın gibi güzel hbrlerle dönerim.
İyi tatiller. Sağsalim gidin gelin. Tadını çıkar.

Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim iyi tatiller dilerim hayirlisiyla git gel insallah iyice bir dinlen dogum öncesi yolunuz acik olsun.

Ohh valla cok sevindim iyi olmaniza ama o tatilden bende istiyorum.. kociyi kandirabilsem doktordan gizli kacicam ama yok neyse kuzum saglikla sihhatle gidin gelin ins.. bol bol gezin bizim yerimizede

Sonunda kendime hamile yastığı aldım. Bu akşm kullanıp sonucu yazıcam
İnşallah memnun kalırım )

Kızlar daha önce yazmıştım erken doğum tehlikem var diye akşam dayanamadım soluğu dr da aldım yine karnımın ve sağ kasığımın acımasından dolayı neyse dr hem alttan hem üstten baktı rahim ağzı uzunluğum 3 cm miş 2,5 altı tehlikeli bizim için dedi ama biraz yumuşama varmış galiba yinede durum şu an için o kadar kötü değil ama takip edilmesi gerekir dedi kasılmaları sordu var mı diye bende zaman zaman sertleşme oluyor karnımın bi tarafında ama o anda bebeğin hareketini de hissediyorum o kasılma değil dedi kasılma karnın bütünü gerilir ve ön tarafa doğru toplanır o an zaten hareket hissetmezsin dedi içimi rahatlattı he bi de nst ye soktu beni anne oğul ne aceleciyiz ablam 36 haftalık gebe daha bugün ilk defa girdi ben 28 de girmeyi başardım nst ye :) karnımdaki acıma için idrar tahlili ve kültürü istedi tahlilde sıkıntı yok bakalım kültürde de çıkmaz inş bu arada oğluş 1 kg olmuş sonunda:) allahım en azından 35. Haftayı görmemi nasip etsin inş bakalım...

RAPIDO bişeyin olmadığına çok sevindim tatilin tadını çıkar canım bana hayal oldu bu sene tatil ...

Sonunda kendime hamile yastığı aldım. Bu akşm kullanıp sonucu yazıcam
İnşallah memnun kalırım )

Şu kocamanlardan mı aldın nasıl bişey fotosunu yüklesen :) ben artık hep yatışlarda olacağım için bende alsam mı diye düşünüyorum :)

Aynen bu dert bendede vardi..sonunda esim kizdi artik sec birini diyr mecburen sectim ..ilk gittigim diktr gittim ama bu gidiismde daha aiyi ilgilendi :)) darisi sana olsun...cok zor bir durum bu

inş bakalım hastane ve doktor kararını veremedim daha.

Inşallah canim ikimizede gostersin 35. Haftayi benim agrilarda arada yokluyor ama diyorum kizlarim az daha sabir.. senin sonuclarda kötü cikmamis bol bol istirhatle halledebiliriz saniyorum .. bakalim haftaya cuma benim doktor ne diyecek:18:

Inşallah canim ikimizede gostersin 35. Haftayi benim agrilarda arada yokluyor ama diyorum kizlarim az daha sabir.. senin sonuclarda kötü cikmamis bol bol istirhatle halledebiliriz saniyorum .. bakalim haftaya cuma benim doktor ne diyecek:18:

Evet canım az da olsa rahatladım yatmaktan nefret ediyorum ama napalım bebişler için katlanıyoruz her yerim ağrıdı valla sırtım kolum bacağım insan yatınca daha çok yoruluyor... İnş görücez canım 35 i öyle inanmak istiyorum en azından nst ye girmiş miydin kasılma için ? Benimde salı günü kendi dr uma randevum var bakalım o ne diyecek güzel haberlerle döneriz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…