inşallah işe yarar canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alınca bitecek bu sıkıntılar
günaydınnnn
güzel bir gün olsun bol tekmeli
bugün son iş günü mutluyum yarın pazar
şimdiden herkese iyi hafta sonları.
Evet canım az da olsa rahatladım yatmaktan nefret ediyorum ama napalım bebişler için katlanıyoruz her yerim ağrıdı valla sırtım kolum bacağım insan yatınca daha çok yoruluyor... İnş görücez canım 35 i öyle inanmak istiyorum en azından nst ye girmiş miydin kasılma için ? Benimde salı günü kendi dr uma randevum var bakalım o ne diyecek güzel haberlerle döneriz inş...
hmm çok dinamik kalkmışsın maşallah yastık işe yaradımı dersin?
Ya bide erkekler bu konuya karşıda bizden çok hassas aslında. Bu olay ilişkinin yüzde ellisi falan bizim için öyle diil tabi. Haliyle burda bir sekme olunca direk etkileniyorlar. Sağlıklı bir erkeğinde bir seneye yakın hiç birliktelik yaşamaması onu zorlicak bişey aslında. Bir kere daha gergin oluyorlar, işte uzaklaşmalar olabiliyo. Anlayışı "seve seve" göstericek hepsi onlarında bebeği yolda olanama uyumsuzluklar oluşması normal gibi bu dönemde. Bende birşeyle ilgili azıcık üstüme gelse düşmanlaştığımı fark ediyorum mesela çünkü içimden diyorum ki bu adam benim niye şuanda yok yere bu şekilde sinirimi bozuyo. Benim sinirimi bozması bebeğimizin ruh halini bozması demek çünkü bu dönemde belkide. Iki kat kızıyorum içimden. Böyle böyle atlatıcaz hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz bence buaralar zaman zaman. Ki bizim cinsel hayatımızda bir değişiklik yok henüz..
yok beeee
çok buyuk bır yerlesemedım.
bır de kafa kısmı cok yuksektı rahatsız oldum. attım yere.
bugün bir daha denicem.
hiç uyumadım ondan dinç im diyelim hayatım
kizlaaarrrr ne zamandr giremiyodum islerim cok yogun nabersiniz ne var ne yok
ben seker yuklememi yaptirdim iyi cikti cok sukur. gecen gun canan karatay hoca dedi asla yaptırmayın seker yuklemesini diye uzun uzun anlattı ve bence cok hakliydi. bilseydim yaptırmazdim gercekten
Günaydın hanımlar,
Ayakları şişmeye başlayan var mı, merak ettim. ben 2 gündür resmen fil ayak oluyorumhafta başında giydiğim ayakkabılarım olmaz oldu..erken başladı sanki yaaa. çok sinir bozucu valla.
Bu arada dün doğum günümü kutlayan/kutlamayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Hayırlı Cumalarımız olsun..
arkadaşlar doktorum banada magnezyum werdı
ama mıdemı bulandırdığı ıcın ıcemıorum
su suda erıtılen tabletlerden
acaba ağrılarım ondanmı
Ya beni korkutuyosunuz bu bebekler niye kayınvalideye benzesin ki yaBen zaten kız çocuk halaya benzer dedikleri için ve gerçekten de benzeyen çok örnek gördüğüm için içten içe ödüm kopuyo ...benzemesin lütfen benim kızım halaya,babanneye falan ...Babasıyla bana benzesin,en çok bana ben güzelim diye diil de onlar pek sevimli diiller
Bana dün gece sıkıntılar bastı,zaten canım sıkkın yatmıştım.Bi kısmınızın bahsettiği gibi koca ilgisizliğinden ...İşten saat 23.30 da gelip yatana kadar pc ekranına kitlenen bi kocaUykuya zor daldım, daldım uyandım.Salona gittim orda uzanayım diye,orda da karabasan geldi Zaten son zamanlarda karmakarışık rüyalar,kabuslar görüyodum bu da tam oldu üstüne
Lenfoma; benim de yatak odamın yan kısmı mutfak...Alt çaprazdaki komşu saat 4.30 da tangırtı yapmaya başladı uzun süre(hamileliğimden öncesi),konustum tatlı dille kaç kez.Çocuklara kahvaltı hazırladıgını,hoşgoru bekledigini,dikkat edeceğini falan söyledi ,tamam dedim...Her sabah ,sabah diyemiyorum aslında gece 4-5 -6 da uykularım kaçtı ses etmedim.Bi baktım şubat tatilinde de devam ediyo gürültüler.O zaman da zaten 3 aylık falan hamileydik.Zaten hassaslaşmışım ,sinirim bozuldu iyi niyetim kullanılıyor diye,uyandım bi sabah bunun seslerinden saat 5 te,uyuyamadım ağladım 8 e kadar evden cıkana kadar.İndim yine kapısına konustuk baktım anlamıyo.Seni dedim polise şikayet edicem,cumhuriyet savcılıgına vericem yeter artık gürültü yapamazsın dedim saat 7 den önce...ki yıllardır da komşumdur ama baktım beni düşünen yoookkk..meğer sinir hastasıymış,elleri titredi ağladı falan(içim de bi hoş oldu o ağlayınca ama canıma tak etmişti artık) Kadın 9 da yatıyomus meger,sabah ilk iş solugu mutfakta alıyo,yanda uyuyan var umrunda diil saygısızın...Yemek yapıyo ve inkar ediyodu yemek yaptıgını o saatte (ama apt buram buram kokuyodu) ...O günden sonra inanır mısın artık gelse de cok zayıf sesler geliyo(uyku kacırmayacak kadar) ve de yemek kokuları bitti apartmanda...Yani iyilikten anlamadı yıllarca ,bi tehdit işi çözdü :)
ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum nazmıı yapıyorum acaba sanki dayancak gücüm bitti kalmadı. dinlenmek istiyorum sizede öylemi geliyor?
Canim nerdesinnnnnnn bu resim nasil yukleniyor bana söyle kuzum yaaaa
kizlaaarrrr ne zamandr giremiyodum islerim cok yogun nabersiniz ne var ne yok
ben seker yuklememi yaptirdim iyi cikti cok sukur. gecen gun canan karatay hoca dedi asla yaptırmayın seker yuklemesini diye uzun uzun anlattı ve bence cok hakliydi. bilseydim yaptırmazdim gercekten
bende laboratuvardaki kızlarla konuştum bu koyu kızlar ne gerek varki bi açlık kan şekeri bi tokluk kan şekerine bakılır yeterli olur ne diye hamile insana bu kadar şeker yüklenirki diyolar bencede yaptırmak lazım diyip duruyor nasıl bilcez felan diyordum ama açlık tokluk öltür yeter aslında dennce haklılar benimde kafama yattı ama napalım mecbur.
Evet bende yaptirmicam ztn mantiksiz geliyordu bana ..2 3 saat ac kaliyirsun birden seker yukluyorsun vucuda ..mantiksiz bencede tabi herkese saygimiz var yapanada yapmayada:)
Yani erkekler bu kadar basit diyosun kısaca, katılıyorum :) Yemini-suyunu ver, futboluna karışma, cinsellikten mahrum etme o zaman sana HAK ETTİĞİN şekilde davranırlar. Ama sen onu baba yapmak için türlü zahmetlerle 9 ay geçir, ya aldatılırsın ya da soğur beyimiz. Padişah çocuğu bunlar, paşa torunu....
O zaman çocuk istemeyeceksin derler adama. Korunacaksın... Ya da anlayış ve sabırla bi kaç ay sabredeceksin. Kadınlar kat be kat fazlasını çekiyor herşeyin. Beylerimiz cinsellikten mahrum kalmış bi kaç ay vah vah. Kesinlikle haklı görmüyorum hiç birini. Beyinleriyle hareket etsinler azıcık, cinsel dürtüleriyle değil, insan olmanın farkı bu. Cezaevine düşseler duvarları yıkarlar herhalde kadıııın kadıııın diye. Ya bu sürecin böyle olabileceğini düşünerek davranacaksın ya da korunacaksın. Beni bu dönemde üzmeye kimsenin hakkı yok.
Japonya'da hamile kalan eşleriyle ilişkiye girmeyi reddediyor Japon erkekleri. Kadının bu dönemdeki hassasiyeti, annelik duygusunun kutsallığı gibi konular onlar için çok önemli. Bi kaç aylık sabır mı ? Bi ömür unutulmayacak laflar ve tavırlar mı ? Aklı olan, ben adamım diyen düşünsün arkadaş...
Daha yaz yeni başlıyo, asıl halsizliği o zaman yaşayacaz. Yaza sevinen bi gebe varsa karşıma çıkmasın çok pis kapışırım ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?