2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydınnnn

güzel bir gün olsun bol tekmeli

bugün son iş günü mutluyum yarın pazar

şimdiden herkese iyi hafta sonları.

Günaydın kızlar dün cok ağrım vardı hastaneye gittim gece 4 saat bekledim acil sezeryan vardi. Bebegim iyiymis cok şükür büyüdükte ağrı olur dediler klasık.ph degeri düşük diye fitil verdi magnezyum kullan dedi gönderdi.serviks uzunluğum 49mm mis ondan korkuyodum cok sükür Normalmis.kizimda 936 gr 25+5 te iyimi bilmiyorum bişey demedi doktor ben kiloya takmıyorum zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Girdim canim nst de sanci cikinca doktor hemen serum verdi ... serumun bitimine yakin tektar bagladilar onda ole fazla cikmayinca gönderdiler... yoksa hast. Yaticaktim:18: neyseki simdi oyle fazla olmuyor.. ben inaniyorum guzel haberler le donucez.. meleklerimiz uzmez bizi annesi uslu uslu dururlar orda

hmm çok dinamik kalkmışsın maşallah yastık işe yaradımı dersin?

yok beeee

çok buyuk bır yerlesemedım.
bır de kafa kısmı cok yuksektı rahatsız oldum. attım yere.
bugün bir daha denicem.

hiç uyumadım ondan dinç im diyelim hayatım

Yani erkekler bu kadar basit diyosun kısaca, katılıyorum :) Yemini-suyunu ver, futboluna karışma, cinsellikten mahrum etme o zaman sana HAK ETTİĞİN şekilde davranırlar. Ama sen onu baba yapmak için türlü zahmetlerle 9 ay geçir, ya aldatılırsın ya da soğur beyimiz. Padişah çocuğu bunlar, paşa torunu....

O zaman çocuk istemeyeceksin derler adama. Korunacaksın... Ya da anlayış ve sabırla bi kaç ay sabredeceksin. Kadınlar kat be kat fazlasını çekiyor herşeyin. Beylerimiz cinsellikten mahrum kalmış bi kaç ay vah vah. Kesinlikle haklı görmüyorum hiç birini. Beyinleriyle hareket etsinler azıcık, cinsel dürtüleriyle değil, insan olmanın farkı bu. Cezaevine düşseler duvarları yıkarlar herhalde kadıııın kadıııın diye. Ya bu sürecin böyle olabileceğini düşünerek davranacaksın ya da korunacaksın. Beni bu dönemde üzmeye kimsenin hakkı yok.

Japonya'da hamile kalan eşleriyle ilişkiye girmeyi reddediyor Japon erkekleri. Kadının bu dönemdeki hassasiyeti, annelik duygusunun kutsallığı gibi konular onlar için çok önemli. Bi kaç aylık sabır mı ? Bi ömür unutulmayacak laflar ve tavırlar mı ? Aklı olan, ben adamım diyen düşünsün arkadaş...

kizlaaarrrr ne zamandr giremiyodum islerim cok yogun nabersiniz ne var ne yok
ben seker yuklememi yaptirdim iyi cikti cok sukur. gecen gun canan karatay hoca dedi asla yaptırmayın seker yuklemesini diye uzun uzun anlattı ve bence cok hakliydi. bilseydim yaptırmazdim gercekten

yok beeee

çok buyuk bır yerlesemedım.
bır de kafa kısmı cok yuksektı rahatsız oldum. attım yere.
bugün bir daha denicem.

hiç uyumadım ondan dinç im diyelim hayatım

canım bende alçak yastıkta yatarım normalde ama okuduğum yazılarda kafanızın altına artık 1 yastık daha koyun yazıyordu bende şuan için sıkıntı yok ama son aylarda öyle yapabilirim.
birde bence bu yastıkları eşleri kapı dışarı etmek için yapıyolar. yaklaşmasınlar fazla diye baksana hem kalım hem büyük tek kişilik bir yatak sanki.

bende laboratuvardaki kızlarla konuştum bu koyu kızlar ne gerek varki bi açlık kan şekeri bi tokluk kan şekerine bakılır yeterli olur ne diye hamile insana bu kadar şeker yüklenirki diyolar bencede yaptırmak lazım diyip duruyor nasıl bilcez felan diyordum ama açlık tokluk öltür yeter aslında dennce haklılar benimde kafama yattı ama napalım mecbur.

Merhaba arkadaşlar doktora haftaya gitmem gerekiyodu ama dayanamadım bugun gittim 24+4 günlük meleğim 753 grmışş. 😍 tetenoz aşımın 2. Dozunuda vurundum akıntım içinde fitil verdii geçer inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayaklarım artık 39 numara oldu Eskiden 37-38 idi. Artık annemin ayakkabılarını aşırmaya başladım. Ayak bileği diye bişey kalmadı bende, direk ayaktan sonra bacak başlıyo

arkadaşlar doktorum banada magnezyum werdı
ama mıdemı bulandırdığı ıcın ıcemıorum
su suda erıtılen tabletlerden
acaba ağrılarım ondanmı

Canım, magnezyumlarını düzenli iç lütfen. İnan ki çok işine yarayacak, ağrılarını , kasılmalarını azaltacak. Biliyorum zor bi süreçten geçiyoruz, bebişlerimiz için sabredicez :) İlacın ismi Magvital mi ? Poşette böyle suda eriyenlerden.

Aman tatlım kocalarımızı her ne yaşarsak yaşayalım hoş tutmamız lazım. Biz ikinci plandayız, hep biz anlayış göstermeliyiz, onlar anlamaz daha küçükler Valla ektiklerini biçecekler haberleri yok, ayıp ediyolar yazık yani....

Demek sende benimkine benzer bişeyler yaşadın komşunla. Çok geçmiş olsun canım. Gerçi benimki daha organize, daha komplike bişey ama. Gebe bi kadını ağlatacak kadar önemli olamaz hiç bişey. İnsanlarda ayıp, günah, anlayış kavramları kalmamış. Baksana kocalar bile böyle davranabiliyosa, el insanı neler yapıyo. Ben hala sabrediyorum, sırf bebeğim gerilmesin diye. Sonrasınra konuşucam canımı sıkan herkesle

ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum nazmıı yapıyorum acaba sanki dayancak gücüm bitti kalmadı. dinlenmek istiyorum sizede öylemi geliyor?

Daha yaz yeni başlıyo, asıl halsizliği o zaman yaşayacaz. Yaza sevinen bi gebe varsa karşıma çıkmasın çok pis kapışırım ha

Canim nerdesinnnnnnn bu resim nasil yukleniyor bana söyle kuzum yaaaa

Canımcım buralardayım tatlım, geçen sayfalarda yazdım başıma gelenleri. Allah beterinden korusun, takılıyorum öyle şimdilik.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor Tuna bey ile yolcuğunuz :)
Resim yükleme konusunda da özel mesaj attım sana, anlattım orda. Bi bak sonra yükle neler aldın bakem :)

Evet bende yaptirmicam ztn mantiksiz geliyordu bana ..2 3 saat ac kaliyirsun birden seker yukluyorsun vucuda ..mantiksiz bencede tabi herkese saygimiz var yapanada yapmayada:)

aynen valla mecburiyetten yaptirdim valla ne olur ne olmaz seker meker cikarsa onlemimi alayim bari dedim

Evet bende yaptirmicam ztn mantiksiz geliyordu bana ..2 3 saat ac kaliyirsun birden seker yukluyorsun vucuda ..mantiksiz bencede tabi herkese saygimiz var yapanada yapmayada:)

yani seker yuklemesi yapacagina ona gore bi beslenme programi cikar gebe kisiye. hamilelik boyunca dengede tutsun kendini zaten o zaman bi sorun olmaz

caniiiiim nerelerdesin ozlettin kendini gerci bende yoktum ne zamandir o ayri :)) yasadiklarina cok uzuldum gercekten sana ozel mesaj attim fazla uzun oldugu icin buradan yazmadim.

Bu arada yukaridaki yazina kelimesi kelimesine katiliyorum. Sen burada cadilik yapmaya calismiyosun, hakkini ariyosun. Bende oyleyim bendede durumlar ayni.
Anneleri bunlari fazla simartmis sanirim kucuk daglari bunlar yaratmis herhalde. Hic kendilerinden odun vermeden hersey normalmis gibi gitsin istiyolar. Ama hamilelik 9 ay suren bi hastaliktir demisler. Ben arkandayim sekerim kimse seni uzemez, anne olmanin yaninda cinsellik gibi basit bi konunun lafi bile olmaz.
Hakikaten akillarini kullansinlar. ne guzel ornek vermissin bu adamlar ceza evine dusse ne yapacaklar allah bilir. sukretsinler allah onlara evlat bagisliyo, benim kizkardesimin esi o kadar anlayisli davrandiki kardesime hamileligi suresince. kendisi anlatti bi kere bile onu zorlamamis iliski icin. cinsellik yok diye sogumamis, uzak durmamis kizdan. bu adam erkek degil mi simdi, insan degil mi ? lutfen kizlar kendi durumunuz cok daha onemli ve ozelken, allah askina erkekleri korumayin.
cocuk gibiler, ille de isterim diye tuturmasinlar, sabir nerede kaldi cus yani. bazı okuduklarima inananamdim maalesef uzulerek soyluyorum.

Daha yaz yeni başlıyo, asıl halsizliği o zaman yaşayacaz. Yaza sevinen bi gebe varsa karşıma çıkmasın çok pis kapışırım ha

sevinen kimse olacağını sanmıyorum ben yazı çok severim kışın güyünmeyi dahi sevmem bir hamileliğim daha olursa yazın olsun derdim oldu ama yaz zormuş. ben böyle diyosam kimse demez yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…