2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
8 kilo da benden tutamıyorum artık kendimi acaba bundan sonra kaç kilo alırız

ben 4. aydan sonra 5 ayda çok hızlı aldım 1 ayda 5 kg aldım nerdeyse , geçen ay 2 gk kapattım şimdi de 1 hafta geçti yarım kg dayım bende çok korkuyorum 20 kg ve üstüne çıkıcam diye Atrık ayda 2 kg kapatsam başarılı sayıcam kendimi

Çok güzel ifade etmişsin yüzde yüz katılıyorum arkadaşım. İşte bilmiyorum ki onlarda daha ilkelce doğalarında ne yaşıyolar. Istenmiyorum duygusu falan da mı var acaba içinde bilmiyorum.

Ohh valla cok sevindim iyi olmaniza ama o tatilden bende istiyorum.. kociyi kandirabilsem doktordan gizli kacicam ama yok neyse kuzum saglikla sihhatle gidin gelin ins.. bol bol gezin bizim yerimizede

Ee ikiz annesi olmak kolay diil :) iki kere annesin şimdi sen :)
Çok teşekkürler şekerim sizde 1 hafta kendinize iyi bakın uslu dursun senin kızlar güzel güzel otursunlar :):)

Canımmm çok sevındım benimde perşembe randevum. İnş senın gibi güzel hbrlerle dönerim.
İyi tatiller. Sağsalim gidin gelin. Tadını çıkar.

Bugün canımı sıkan bişeyler oldu aslında ama bugün çok yorgunum tatilden falan bakabilirsem yazıcam size.
Sanada çook teşekkür ederim canımm kendine ve kızışına çok iyi bak muck muck bizde güzel güzel gidip dönelim inşallah

Arkadaşlar park yataklara normal ahşap beşiklerin yataklarindan da konabiliyor mu, illa incelerden, park yatak yatagi mi olmali. Park yatagi ahşap yatagin ölçülerinde alayim da yatak ikisinde de kullanilabilsin istiyorum da.

Benimkide bişey demediği gibi tam tersine güzel şeyler söylemeye gayret ediyo ama gerçek ortada ki bi şişme hali var:):) hamileyken kilo verilir mi zaten kız ne yaptın doğuralım veririz birlikte hemen bence.

Allah o Karatay hocayı bildiği gibi yapsın :)

Arkadaşlar park yataklara normal ahşap beşiklerin yataklarindan da konabiliyor mu, illa incelerden, park yatak yatagi mi olmali. Park yatagi ahşap yatagin ölçülerinde alayim da yatak ikisinde de kullanilabilsin istiyorum da.

Cok dogru dusunmussin arkadasim
ben ince yatak aldim pisman oldum
oglumun yasunda degistirdim
toz ve ev akarlarinin yuvasi bebek yere cok yakin oluyor
tecrube etmis olarak antibakteriyel normal yatak oneririm

Hadi gözün aydın canım, bir sorun olmamasına çok sevindim. Size iyi tatiller, Allah içinize sindirsin...

Hah canim nihayet ya özledik valla tuna beyle iyi gidiyor cok sukur haftaya cuma seker yuklememiz var siz de nasil gidiyor tatlim nasilsiniz dur bakayim su foto isine bakalim becerebilecek miyim

kızlar ne soracağım yaa... şimdi şu lohusa geceliği uzun kollu ve kalın bişey mi olmalı eve gelincede ne kadar giyilecek o gecelik hava soğumuş olacak evde ben ince bişey giymiyorum hiç...o gecelkte böyle polardan falan olsa nasıl olur...birde sezeyandan sonra pijama altlı olanların bel kısmı karnı acıtır uzun düz tek parça gecelik olmalı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu sefer cevap verin ama:)

dr eninde sonunda yırtılacak ben kesersem kestiğim yöne yırtılır yoksa istenmeyen yerlerinde yırtılabilir, sen bilirsin demişti.. sezeryan oldu o başka. hem kesiyide uyuşturup yapıyolar hissetmiyormuşsun, kendi yırtılırsa daha fazla acımayacak mı? bence doktora bırak işi..
Hanımlar kaç kilo aldınız
5.5 kg 25+1 deyim
Allah o Karatay hocayı bildiği gibi yapsın :)
+1. aslında ağzınıza şeker koymayın da diyo belki onun diyetini yapıyor olsak gerekmez ama meyveyi kiloyla, tatlıyı tepsiyle, nutellayı kavanozla yiyen hamişlerin kadıncağızın bi bu lafına uymasınıda benim aklım almıyor.
benim şekerde yüksek çıktı biliyomusun. açlık 93 sonraki 150. hiç 80in üstünde açlık şekerim çıkmamıştı ben ona şaşırırken 150 ile şok oldum hemen doktoru aradım, güzel dedi, hiç önemsemedi 160a kadar bişey yapmaya gerek görmüyorum dedi, dikkat et bile demedi, zaten dikkat ettiğimi bildiğinden mi nedir anlayamadım. 140 üstü herkese diyet veriyolar ve 2 saatlik yükleme yapıyolar, cuma kontrolüm var yüz yüze bi daha konuşucam.
canım ben ilkini şubatta doğurdum ince penyeden kısa kollu gecelik ve uzun kollu pijama almıştım yanıma uzun kollu daha iyi oldu hastane sıcaktı ama kısa giyemedim herkes gecelik diyor ama ben pijama ile daha rahat ettim, altımda kocaman hasta bezi olunca külot onu tutmaya yetmedi yürürken kayıyodu, pijama daha korunaklıydı, büyük beden olduğu için karnımı yada sezeryan dikişimi falan rahatsız etmedi. çocuk doktoru 24-26 derecede tutun evi demişti kombiyi 26 derecede sabitlediğimiz için evde sıcaktı, ince penye yeterli olmuştu bana. bazıları 40 gün hasta modunda gecelikle yatıyor evde, ben 1 hafta sonra normal giyinmeye ve eski pijamalarıma dönmüştüm, o lohusa gecelikleri de hala duruyor bir daha giymedim:)). eylülde dışarda kısa kollu ile dolaşıyoruz istanbulda, evi bilemem ama polar hastane için çok kalın olur bence.

hımm canım bende bi kitap var doğum başlayınca oraya değişik birşeyler falan koyun kesiye gerek kalmaz yazıyor. bi de oradaki kasların güçlenmesi için egzersiz gerekiyor. k ile başlıyordu. sonracııma özellikle son ay z.yağı ile iyice yumuşatman gerek. o zaman belki kesiye gerek kalmaz. dediğim gb dr um kesisiz kurtarma yanlısıydı ben de ilki dışında bunların hepsini yaptım ama oğlan omuzla birikte çıkmış içeriden mecbur 6 dikiş oldu. benim de yaralarım çok zor kapanır hatta 10. gün sıtma gb birşey tuttu koşa koşa dikişileri kontrole gittim kesin açık kaldı mikrop kaptı diye çok şükür ondan değilmiş. senin durumun daha özel ama istanbulda hakan çoker i biliyorum doğal doğum yanlısı dr. büyük illerde vardır da ben hep küçük illerdeyim canım öyle lüksüm yok ama bu sefer daha az dikiş olacağı ümidindeyim. bi yandan drlar da haklı hiç kesi atılmayanlarda 20 dikişliğe kadar yırtık olabiliyor diyorlar ama bizi korkutmak için mi söylüyorlar bilmiyorum..

Hanımlar kaç kilo aldınız
56 ya çıktım canım 9 kg aldım. ama 5 kg su sadece mayıs ayında :)) geçenkinde 25 kg alıp girmiştim doğuma 1 sene dolmadan hiçbirşey yapmadan tamamını vermiştim. bünye meselesi bunlar ayşe diye bi kadın vardı ünlülerden hani 5 çocuklu o 30 kg falan almış kadın taş gb. ebru şallı falan da öyleler.. takmayın derim eğer normal doğumu etkiler demezse dr unuz..

ben haziranda doğum yaptığım için ince penye pijama takım ile kısa kollu geceliklerle idare etmiştim. ayakları ve göğsü sıcak tutmak önemli lohusalıkta. bence penye al çünkü zaten hava sıcak olucak o dönemlerde. en kötüsü hastane ısıtmalı olacak soğuk olsa bile 25 derece altına düşmez sıcaklık. evde de lizöz derlerdi eskiden annem kışın doğururum diye kaç tane ördürmüştü hepsi hala bekliyor birgün kullanılır diye. öyle birşeyler düşünebilirsin. uzun kolluyu ben tamamen tesettür amaçlı almıştım. kanaman olduğunda biraz üşüyorsun kansızlık varsa yoksa da cayır cayır yanıyorsun zaten..

Canim kalinlik senin kararin ama pijama daha rahat oluyor gecelikten hem beli sıkar acıtir diye bisey olmuyor sezeryan yeri acimiyor ki canim hem dikis cok asagida oluyor pijamanin beli cok yukarida kaliyor sezeryan kesisi tuylerin basladigi yerden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…