10.5 kgmalesef 26+2 deyim daha
8 kilo da benden tutamıyorum artık kendimi acaba bundan sonra kaç kilo alırız
Bişey yapmalı ama ne?ben 4. aydan sonra 5 ayda çok hızlı aldım 1 ayda 5 kg aldım nerdeyse , geçen ay 2 gk kapattım şimdi de 1 hafta bgeçti yarım kg dayımbende çok korkuyorum 20 kg ve üstüne çıkıcam diye Atrık ayda 2 kg kapatsam başarılı sayıcam kendimi
Yani erkekler bu kadar basit diyosun kısaca, katılıyorum :) Yemini-suyunu ver, futboluna karışma, cinsellikten mahrum etme o zaman sana HAK ETTİĞİN şekilde davranırlar. Ama sen onu baba yapmak için türlü zahmetlerle 9 ay geçir, ya aldatılırsın ya da soğur beyimiz. Padişah çocuğu bunlar, paşa torunu....
O zaman çocuk istemeyeceksin derler adama. Korunacaksın... Ya da anlayış ve sabırla bi kaç ay sabredeceksin. Kadınlar kat be kat fazlasını çekiyor herşeyin. Beylerimiz cinsellikten mahrum kalmış bi kaç ay vah vah. Kesinlikle haklı görmüyorum hiç birini. Beyinleriyle hareket etsinler azıcık, cinsel dürtüleriyle değil, insan olmanın farkı bu. Cezaevine düşseler duvarları yıkarlar herhalde kadıııın kadıııın diye. Ya bu sürecin böyle olabileceğini düşünerek davranacaksın ya da korunacaksın. Beni bu dönemde üzmeye kimsenin hakkı yok.
Japonya'da hamile kalan eşleriyle ilişkiye girmeyi reddediyor Japon erkekleri. Kadının bu dönemdeki hassasiyeti, annelik duygusunun kutsallığı gibi konular onlar için çok önemli. Bi kaç aylık sabır mı ? Bi ömür unutulmayacak laflar ve tavırlar mı ? Aklı olan, ben adamım diyen düşünsün arkadaş...
Ohh valla cok sevindim iyi olmanizaama o tatilden bende istiyorum.. kociyi kandirabilsem doktordan gizli kacicam ama yok neyse kuzum saglikla sihhatle gidin gelin ins.. bol bol gezin bizim yerimizede
Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim iyi tatiller dilerim hayirlisiyla git gel insallah iyice bir dinlen dogum öncesi yolunuz acik olsun.
Canımmm çok sevındım benimde perşembe randevum. İnş senın gibi güzel hbrlerle dönerim.
İyi tatiller. Sağsalim gidin gelin. Tadını çıkar.
valla ne yapayım zaten almıs olduk bı kere
su aralar kılo vercek halım yok
gercı ben ılk aylarda cok aldım bı anda sıstım sımdı kılo alımım yavasladı
ayy cok merak edıyorum benım adam gorunce benı tepkısı ne olcak
gercı hayatta demez kılo aldın dıye
aman morlaım bozulur bebegıde uzerım dıye
kizlaaarrrr ne zamandr giremiyodum islerim cok yogun nabersiniz ne var ne yok
ben seker yuklememi yaptirdim iyi cikti cok sukur. gecen gun canan karatay hoca dedi asla yaptırmayın seker yuklemesini diye uzun uzun anlattı ve bence cok hakliydi. bilseydim yaptırmazdim gercekten
Arkadaşlar park yataklara normal ahşap beşiklerin yataklarindan da konabiliyor mu, illa incelerden, park yatak yatagi mi olmali. Park yatagi ahşap yatagin ölçülerinde alayim da yatak ikisinde de kullanilabilsin istiyorum da.
Kızlaar doktora gittim geldim kasılmalar gayet normalmiş korkucak bişey yok, bebişim semirmiş 1 kiloyu geçmiş
Sadece bana yaramıyo diyerek teselli etmeye çalıştım kendimi. Ve pazar günü tatile gidiyoruz inşallah 1 hafta. Hakkınızı helal edin kazasız belasız gidelim gelelim inşallah:)
Hadi gözün aydın canım, bir sorun olmamasına çok sevindim. Size iyi tatiller, Allah içinize sindirsin...
Canımcım buralardayım tatlım, geçen sayfalarda yazdım başıma gelenleri. Allah beterinden korusun, takılıyorum öyle şimdilik.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor Tuna bey ile yolcuğunuz :)
Resim yükleme konusunda da özel mesaj attım sana, anlattım orda. Bi bak sonra yükle neler aldın bakem :)
Hanımlar kaç kilo aldınız
dr eninde sonunda yırtılacak ben kesersem kestiğim yöne yırtılır yoksa istenmeyen yerlerinde yırtılabilir, sen bilirsin demişti.. sezeryan oldu o başka. hem kesiyide uyuşturup yapıyolar hissetmiyormuşsun, kendi yırtılırsa daha fazla acımayacak mı? bence doktora bırak işi..kızlar daha erken mi bunu konuşmak için bilmiyorum ama kesiksiz normal doğum yapmak istiyorum? mümkün olur mu? hangi doktora gitsem kesi şart diyip çıkıyolar işin içinden. bazı ülkelerde uygulanmıyo bile. sizin doktorunuz bu konuda ne diyor?
5.5 kg 25+1 deyimHanımlar kaç kilo aldınız
+1. aslında ağzınıza şeker koymayın da diyo belki onun diyetini yapıyor olsak gerekmez ama meyveyi kiloyla, tatlıyı tepsiyle, nutellayı kavanozla yiyen hamişlerin kadıncağızın bi bu lafına uymasınıda benim aklım almıyor.Allah o Karatay hocayı bildiği gibi yapsın :)
canım ben ilkini şubatta doğurdum ince penyeden kısa kollu gecelik ve uzun kollu pijama almıştım yanıma uzun kollu daha iyi oldu hastane sıcaktı ama kısa giyemedim herkes gecelik diyor ama ben pijama ile daha rahat ettim, altımda kocaman hasta bezi olunca külot onu tutmaya yetmedi yürürken kayıyodu, pijama daha korunaklıydı, büyük beden olduğu için karnımı yada sezeryan dikişimi falan rahatsız etmedi. çocuk doktoru 24-26 derecede tutun evi demişti kombiyi 26 derecede sabitlediğimiz için evde sıcaktı, ince penye yeterli olmuştu bana. bazıları 40 gün hasta modunda gecelikle yatıyor evde, ben 1 hafta sonra normal giyinmeye ve eski pijamalarıma dönmüştüm, o lohusa gecelikleri de hala duruyor bir daha giymedim:)). eylülde dışarda kısa kollu ile dolaşıyoruz istanbulda, evi bilemem ama polar hastane için çok kalın olur bence.kızlar ne soracağım yaa... şimdi şu lohusa geceliği uzun kollu ve kalın bişey mi olmalı eve gelincede ne kadar giyilecek o gecelik hava soğumuş olacak evde ben ince bişey giymiyorum hiç...o gecelkte böyle polardan falan olsa nasıl olur...birde sezeyandan sonra pijama altlı olanların bel kısmı karnı acıtır uzun düz tek parça gecelik olmalı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu sefer cevap verin ama:)
hımm canım bende bi kitap var doğum başlayınca oraya değişik birşeyler falan koyun kesiye gerek kalmaz yazıyor. bi de oradaki kasların güçlenmesi için egzersiz gerekiyor. k ile başlıyordu. sonracııma özellikle son ay z.yağı ile iyice yumuşatman gerek. o zaman belki kesiye gerek kalmaz. dediğim gb dr um kesisiz kurtarma yanlısıydı ben de ilki dışında bunların hepsini yaptım ama oğlan omuzla birikte çıkmış içeriden mecbur 6 dikiş oldu. benim de yaralarım çok zor kapanır hatta 10. gün sıtma gb birşey tuttu koşa koşa dikişileri kontrole gittim kesin açık kaldı mikrop kaptı diye çok şükür ondan değilmiş. senin durumun daha özel ama istanbulda hakan çoker i biliyorum doğal doğum yanlısı dr. büyük illerde vardır da ben hep küçük illerdeyim canım öyle lüksüm yok ama bu sefer daha az dikiş olacağı ümidindeyim. bi yandan drlar da haklı hiç kesi atılmayanlarda 20 dikişliğe kadar yırtık olabiliyor diyorlar ama bizi korkutmak için mi söylüyorlar bilmiyorum..çok korkuyorumfellik fellik doktor aradım bugün netten kesmeyen biçmeyen bi doktor aradım durdum. kesi atılırsa mahvolurum ben. benim yaralarım zor kapanır. nedbe olur keloide dönüşür. herkes hemen iyileşiyor diyor ama benim bünyem de öyle değil en ufak bi yara kapanmak bilmiyo kabarık kabarık izlere dönüşüyor ömür boyu geçmiyor kocaman dev yaralara dönüşüyor. dövme piercng iğne vs yaptıramıyrom. ve mümkün olduğunca kesik çizik yara almamaya çalışıyorum. tenim hassas çünkü.
eğer bana kesi yapılırsa ben anne değil ancak hasta olurum
56 ya çıktım canım 9 kg aldım. ama 5 kg su sadece mayıs ayında :)) geçenkinde 25 kg alıp girmiştim doğuma 1 sene dolmadan hiçbirşey yapmadan tamamını vermiştim. bünye meselesi bunlar ayşe diye bi kadın vardı ünlülerden hani 5 çocuklu o 30 kg falan almış kadın taş gb. ebru şallı falan da öyleler.. takmayın derim eğer normal doğumu etkiler demezse dr unuz..Hanımlar kaç kilo aldınız
ben haziranda doğum yaptığım için ince penye pijama takım ile kısa kollu geceliklerle idare etmiştim. ayakları ve göğsü sıcak tutmak önemli lohusalıkta. bence penye al çünkü zaten hava sıcak olucak o dönemlerde. en kötüsü hastane ısıtmalı olacak soğuk olsa bile 25 derece altına düşmez sıcaklık. evde de lizöz derlerdi eskiden annem kışın doğururum diye kaç tane ördürmüştü hepsi hala bekliyor birgün kullanılır diye. öyle birşeyler düşünebilirsin. uzun kolluyu ben tamamen tesettür amaçlı almıştım. kanaman olduğunda biraz üşüyorsun kansızlık varsa yoksa da cayır cayır yanıyorsun zaten..kızlar ne soracağım yaa... şimdi şu lohusa geceliği uzun kollu ve kalın bişey mi olmalı eve gelincede ne kadar giyilecek o gecelik hava soğumuş olacak evde ben ince bişey giymiyorum hiç...o gecelkte böyle polardan falan olsa nasıl olur...birde sezeyandan sonra pijama altlı olanların bel kısmı karnı acıtır uzun düz tek parça gecelik olmalı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu sefer cevap verin ama:)
kızlar ne soracağım yaa... şimdi şu lohusa geceliği uzun kollu ve kalın bişey mi olmalı eve gelincede ne kadar giyilecek o gecelik hava soğumuş olacak evde ben ince bişey giymiyorum hiç...o gecelkte böyle polardan falan olsa nasıl olur...birde sezeyandan sonra pijama altlı olanların bel kısmı karnı acıtır uzun düz tek parça gecelik olmalı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu sefer cevap verin ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?