canım doğum ıznınde son 3 haftada mecbur ayrılmak zorundasın..
ama 32 . hafta bıtınce calışabılır raporu alıp 35. haftada ızıne ayrılmak ıstersen o nasıl olur bılemıorum
ben calışabılır raporu alıp yıllık ıznıme ayrılmayı dusunuorum
cunku calışabılır raporu alıp sonra ustune hasta raporu alamıosun
ya sıkıntılı işler
süresiz izin istiyorum ama maaşımda yatsın istiyorum.
evde çocuğumla olayım istiyorum ama çalışmakta istiyorum.
zaten benim prensesime kim bakacak o bile kesin değil.
zor ya.
herşey belirsiz.
sorma benimde kayın valdem bakıcak ama 2 çocuk nasıl bakacak bilmiyorum bakım şeklinide beyenmiyorum. nankörlük denebilir bu yaptığıma ama napayım çalışmakta istiyorum çok zor.
sabah kızım kustu kusarken bile anne işe gitme diyordu mecbur bırakıp geldim oda akşama kadar beni bekliyor evde yavrum.
ya
bu kadar zorlanacağımı tahmin etmezdim.
benimde annem çalışıyordu hiç bir eksiklik hissetmedim bu konuda ama.
şimdi kendi çocuğum olunca 5 aylıkken nasıl bırakıp işe gelicem diyorum.
benim de kayınvalidem bakacaktı ama eşim bakamaz annem diyor.
ilgilenemez diyor.
bakıcı tutalım annem onun başında dursun diyor.
bu seferde maaşımın yarısı bakıcıya gidecek.
o zamanda diyorum ki yrm maaş için çocuğumdan ayrı kalacağım.
belki ücretsiz izin alırım bir süre daha. biraz daha büyümüş olur yavrucak.
işim den de memnunum çıksam mümkün değil burası gibi yer bulamam.
zorrrrrrrrrrr
canım işini seviyorsan katlanmak zorundasın bişey olmaz bi şekilde büyüyor çocuk evde hem sen yıpranırsın hemde özgüvenini kaybedersin. şimdi anlamıyorsun ama evde bi kal o zaman anlayacaksın işe gidip gelenlere özenecek canın sıkılacak bebek bırakmak çok zor bende zorlandım ama biz zaten onlar için çalışıyoruz
görümcem 10 sene çalıştığı yerden başka yer bulurum diye ayrıldı ama çocuk nerdeyse 6 aylık olacak bir yer bulamadığı gibi koca eline bakmaktan çok mutsuz bebeğine badi bile alırken düşünüyo beni görüyo hediyeler getiriyorum kızıma gelirken işten eve temizlikçi alıyorum (Allahıma şükür) özeniyo birde onun uzun yıllar sonucu tüp bebekle oldu bi nevi daha kıymetli düşün. o bile bu çağırsalar hemen başlıcak.
Bi kere gözüm korktu zaten dediğim gibi evdeyimde dışarı çıksam bile arabayla bi yere gidiyoruz onda da oturuyorum... Ama işin en kötüsü ilaçların etkisiyle demir hapının falan kabızlık sorunu yaşıyorum bi de üstüne hareketsizkik eklenince hepten fena oluyor....
Canim hap mi kullanıyorsun demir icin bende kabizlik sorunu yasayinca surup sekline döndüm şimdi cok rahat im doktoruna sor istersen
izmirde misin ay buğün çıkaım dedi. Asla çıkmam daha allahtan önceden aldım kemeraltından yoksa bu havada asla gdlmezmiş . Hamile olunca insan daha bi tuaf oluo normal halimiz gibi değil .. sakın çıkma vallahi gerekirse yakından al bilmiorumd neresnde oturuyorsun ama yakndan hallet düşer bayılır sın vallahi
izmirde misin ay buğün çıkaım dedi. Asla çıkmam daha allahtan önceden aldım kemeraltından yoksa bu havada asla gdlmezmiş . Hamile olunca insan daha bi tuaf oluo normal halimiz gibi değil .. sakın çıkma vallahi gerekirse yakından al bilmiorumd neresnde oturuyorsun ama yakndan hallet düşer bayılır sın vallahi
şuan izmir çok fena yanıo hamile bi kadın çıkamaz asla şuan . Ben uygun aldım bir yerden hepsini aldım zaten 3 tanesi 10 tl et gibi kıyafetler kaliteli . Hastane çıkışını aziz bebeden aldım ama o baya pahalıydı ..
canım hiç kendini başkalarının yaşadığı olaylarla kıyaslayıp kendini korkutma.. bende korkardım fakat doktorumla konuştum kalıcı bi rahatsızlığın yok ise gayette rahat norml doum yaparsın dedi bi kusur olmadıktan sonra herkes normal doum yapabilirmiş . En azından sezaryanı sırf korktuğumuz keyfimix için yatırmamalıyız bence. Doumdan sonra hemen ayağa dikilip çocuğumuzla daha çok ilğilenebilmemz için gerçekten normal douma ihtiyacımız var hepimizin . Sezaryanın malesefki iyileşme süreci var. Ama ameliythaneye girdiğimzde son dkka bişi çıkmazsa açılma olmayabilir bebek ters gelebilir kalp atışı yavaşlayabilir gerisi rabbmden artık
senin arkadaşın haberlere çıkan bayanmı daha şimdi gördüm daha öncede 9 aylık bebeğini kaybetmş ama o hastanenin doktorun hatası .
canım doğum ıznınde son 3 haftada mecbur ayrılmak zorundasın..
ama 32 . hafta bıtınce calışabılır raporu alıp 35. haftada ızıne ayrılmak ıstersen o nasıl olur bılemıorum
ben calışabılır raporu alıp yıllık ıznıme ayrılmayı dusunuorum
cunku calışabılır raporu alıp sonra ustune hasta raporu alamıosun
caniiiiim nerelerdesin ozlettin kendini gerci bende yoktum ne zamandir o ayri :)) yasadiklarina cok uzuldum gercekten sana ozel mesaj attim fazla uzun oldugu icin buradan yazmadim.
Bu arada yukaridaki yazina kelimesi kelimesine katiliyorum. Sen burada cadilik yapmaya calismiyosun, hakkini ariyosun. Bende oyleyim bendede durumlar ayni.
Anneleri bunlari fazla simartmis sanirim kucuk daglari bunlar yaratmis herhalde. Hic kendilerinden odun vermeden hersey normalmis gibi gitsin istiyolar. Ama hamilelik 9 ay suren bi hastaliktir demisler. Ben arkandayim sekerim kimse seni uzemez, anne olmanin yaninda cinsellik gibi basit bi konunun lafi bile olmaz.
Hakikaten akillarini kullansinlar. ne guzel ornek vermissin bu adamlar ceza evine dusse ne yapacaklar allah bilir. sukretsinler allah onlara evlat bagisliyo, benim kizkardesimin esi o kadar anlayisli davrandiki kardesime hamileligi suresince. kendisi anlatti bi kere bile onu zorlamamis iliski icin. cinsellik yok diye sogumamis, uzak durmamis kizdan. bu adam erkek degil mi simdi, insan degil mi ? lutfen kizlar kendi durumunuz cok daha onemli ve ozelken, allah askina erkekleri korumayin.
cocuk gibiler, ille de isterim diye tuturmasinlar, sabir nerede kaldi cus yani. bazı okuduklarima inananamdim maalesef uzulerek soyluyorum.
Çok güzel ifade etmişsin yüzde yüz katılıyorum arkadaşım. İşte bilmiyorum ki onlarda daha ilkelce doğalarında ne yaşıyolar. Istenmiyorum duygusu falan da mı var acaba içinde bilmiyorum.
Hah canim nihayet ya özledik valla tuna beyle iyi gidiyor cok sukur haftaya cuma seker yuklememiz var siz de nasil gidiyor tatlim nasilsiniz dur bakayim su foto isine bakalim becerebilecek miyim
tatlım ilaçlarımı ofiste unutmuşum, sana cevap yazamadım.. düzenli içtiğim çok belli oluyor değil mi :)
İlacımın adı: magnesium diasporal pastil.. sana söz bugünden itibaren düzenli içeceğim, dün gece yine kramp girdi ayağıma..gittikçe şiddeti artıyor sanki.
ağrısız ve şişmeden geçireceğimiz bir hafta diliyorum herkese..
canım günaydın....
cumartesı kontrolumuz wardı..
doktora magnezyumu ıcemedıgımı soledım..
o da hap şeklınde olanlardan werdı bu sefer
bunu ıcebılıorum...
ıyı oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?