Eki Görüntüle 1158293 Eki Görüntüle 1158292
becerebıldım mı acaba kızlar
bunlar nasıl ama gercek fıkırlerınızı beklıyorum
Kilo meselesine gelince :) bana şeker yasak, tuz yasak, meyvenin fazlası yasak, pilav-makarna-hamurişi-patates yasak. Ekşi yiyim diyorum doktorum " turşuda yasak ama" diyo :) zaten geriye bi tek su kaldı e şekerdende ağzım kuruyo geberene kadar su içiyorum :))) vay benim dertli başım
Eki Görüntüle 1160002 nasil olmus arkadaslar
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.
KIızım için hastane kapı süsü bakıyorum. Hepsi birbirine benziyor çok sıradan derken bunları buldum ve resmen aşık oldum. Ama biraz pahalı ne dersiniz yorumlarınızı rica edicem.
Kapı süsü ve takı yastığı
Eki Görüntüle 1160265 Eki Görüntüle 1160266
Annişler oğluşumun odasının kapı süsü nasıl güzel mi?
mobilyalarımızın bi de kokusu çıksa da cicilerimizi yerleştirsek
sağol canım bencede vitaminle ilgisi yok sağlık ocağında tahlil yapıldı b 12 vitamini düşük vitamin hapı kullanmıyomusun diye sordu yarın sonuçları alıp kadin doğumcuma göstericem bakalım ne diyecek sağlıklı olsunlarda kilo sorun değil ama karnım 1 ayda acayip büyüdü korkarım çok şişicekMaşallah annesi. Abartılı bir kilo alımın yok aslında ben %100 beslenme ile vitamin ile alakalı oldugunu düşünmüyorum tam sebbep ne gerçekten bilmiyorum. Arkadaşımın da 2 hafta önden gidiyordu 38'de 3850 tosun doğurdu
Şimdi bu kişiye göre değişir dicem. Evde oturmak bana göre hiç değil çıldırırım diyordum. 3 aylıkken okula başladım. Gayet mutluydum dediğin gb kendi kişisel tatminlerim açısından. 15 aylıkken sağlığından dolayı izne ayrıldım ve gerçekte onun beni benim de onu ne kdr özlediğimizi farkettim. Boş mu durdum hayır dernek kurduk, ylisans a başladım, il il gezdik. Şimdi sorsalar başından beri niye izinde değilmişim borçlar bi seneye kadar odenemez mıydı diyorum :-( şimdi iki olacaklar tez yazacağım okulda ders anlatarak yine meşgul olacağım ama haftada günde birkaç saat onun dışında zaten çarşı pazar spor yürüyüş hepsine yetiyor gün. Çalışmak için bünyeyi zorladığımdan omzumda kas yirtigi var,her sabah uyuyan bebeyi oto koltuğunda 4 kat indir çıkar mahvolmustum. Şimdi iki sene çalışmayacagim kafadan içim o ler rahat ki. Gerektiği an yine başlarım ise ama işten evde kaldığın zaman anlıyorsun onunla geçirdiğin vaktin kıymetinicanım işini seviyorsan katlanmak zorundasın bişey olmaz bi şekilde büyüyor çocuk evde hem sen yıpranırsın hemde özgüvenini kaybedersin. şimdi anlamıyorsun ama evde bi kal o zaman anlayacaksın işe gidip gelenlere özenecek canın sıkılacak bebek bırakmak çok zor bende zorlandım ama biz zaten onlar için çalışıyoruz
görümcem 10 sene çalıştığı yerden başka yer bulurum diye ayrıldı ama çocuk nerdeyse 6 aylık olacak bir yer bulamadığı gibi koca eline bakmaktan çok mutsuz bebeğine badi bile alırken düşünüyo beni görüyo hediyeler getiriyorum kızıma gelirken işten eve temizlikçi alıyorum (Allahıma şükür) özeniyo birde onun uzun yıllar sonucu tüp bebekle oldu bi nevi daha kıymetli düşün. o bile bu çağırsalar hemen başlıcak.
Koşulları tam bilmiyorum ama n.doğum da eğer kanala girdiyse sezaryen yapılmıyor imkansız mecbur bebeğin gelişi bekleniyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Bir an önce kurtarsin ikisini de. Dr un da ihmali varsa muhakkak dava açılsın bu ne ya. Bi de arkadaşlar yeni dogan yoğun bakım olan yahut yakın olan bi hastanede doğum yapmanın önemi çıkıyor ortaya hastane seçerken dikkat edilmeli bence.Kizlar normal doğumdan korkmaya basladim ben arkadaşım 16 gun once normal dogum yapti. Cocuk rahimde fazla kaldigi icin oksijensiz kalmış dktr Sezaryen de yapmamis hastanede kuvez yok 6 saat ambulansla baska hasteneye gön derdiler zaten zar zor hamile kaldi. Simdi oglu 16 gündür yasam savasi veriyor yasasa dahi ozurlu olur demis dktr. Ne olur sizde dua edin
aman niye böyle yapıyorlarki anlamıyorum ,bizim ne kadar heyecanla o günü beklediğimizi bilmiyorlarmı
son an daki değişiklikleri hiç sevmiyorum ,randevsunu iptal eden biri varsa haber verseler bari ,gidersin hemen
kızlar doğum iznine illaki 32. hafta yada 37.haftadamı cıkmak gerekıyor,mesela 34.haftada cıkamıyormuyuz
bilgisi olan varmı,
peki bir soru daha ?
son 3 hafta toplamda 40 haftaya göre mi hesaplanıyor?
yoksa sezeryan olacaksan olacağın tarihe göremi hesaplanıyor?
Güzel de fiyatı da güzel arkadaşım ya.
Kapı süsü olan isme öre 220-240 t
Yastık 100 tl (fransız dantel olursa 160 tl!!!)
yuh dıyorum sevgı cok bence
bıraz daha arastır kuzum fıyatı abartmıs gıbı geldı bana
dün almaya karar vermiştim aslında ama biraz daha bakayım diyorum. Neticede bunu da cok tesadüfi gördüm bambaşka şeye bakarken karşıma çıktı. O nedenle hazır daha vakit de varken bakıcam canım almıcam hemen.
evet canım toplamda 40 haftaya göre hesaplanıyor. Bu nedenle aslında sezeryan olanlar avantajlı oluyorlar. benim arkadaşım cuma ayrıldı işten salı sezeryana gitti, dolayısyla oldugu giib doğum izni sonraya kaldı.
evet canım toplamda 40 haftaya göre hesaplanıyor. Bu nedenle aslında sezeryan olanlar avantajlı oluyorlar. benim arkadaşım cuma ayrıldı işten salı sezeryana gitti, dolayısyla oldugu giib doğum izni sonraya kaldı.
ben de oluyor diye biliyorum. Neticede sağlık bu yarın ne olacağını bilebiliyor muyuz ki, o nedenle ben de hatta aynen böyle düşünüyorum çok zorlanırsam 37'yi beklemeden 35-36 arası ayrılırım.
Doktorumla konustum dün, 32+0 da çalışabilir raporunu alıcam, doktorum aynı zamanda üniversite hastanesinde hoca olduğu için raporumu oradan alabilicem.
32+0 da en geç git dedi, 32+1 olmasın ama 31+6 olsa olur dedi. Aklınız da bulunsun kızlar.
canım bebek kapı susu de gorsellere bas googledan
begendıgın bı model olur
onuda cevrende eger varsa bu ıslerı yapan bırıne goster o yapsın sana
hem ıstedıgın olur hemde uyguna cıkar
yanı ben oyle yaptım belkı sanada fıkır olur
canım sezerya olanlarda avantaj varmı sgk ya sormak lazım çünkü 3 hafta kala seni zorunlu ayırıyorlar bu 3 haftanın 2. haftasında doğum yaptı isen kalan bir haftan yanabilir 2012 de tüm sezeryan yapan arkadaşlarımın kalan izinleri yandı. şimdi ekliyorlarmı bilemiyorum.
Günaydın,
Sezeryan olan arkadaşların doğum izninin tümünü bebek geldikten sonraya atma gibi bir durumu olabiliyor mu gerçekten?
Ben bebek doğunca iş yerine bildirim oluyor ve doğumdan sonraki izin başlatılıyor diye biliyordum. Acaba olur mu gerçekten?
hııımm
bak ben çalışabılır raporu aldıktan sonra grip falan rapor alırım diyordum.
gidemez durumda olursam şayet.
söylediğin iyi oldu
yok ben iznimi kesinlikle doğumdan sonra kullanmalıyım. bana asıl o zaman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?