Erken doğum olursa o kalan süreleri ekleyecekler o zaman bu süpermiş,
benim çalıştığım yerde süt izinlerini birleştireceklerini hiç sanmıyorum ama siz birleştirebiliyorsanız bu da çok iyi.
zaten maaş kesilmesin diye yapılıyor bu. memur değilim ama bunun memurlukla alakası yok şirket yıllık izinli personelin maaşını özelde olsa devlette olsa öder. ama doğum iznine ayrılırsan iznilerin parasını sgk dan alacağın için kesilir tabiki.
kızlar birşey soracağım biz doktorumuzdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu hangi haftada almamız gerekiyor?
yani bunun bir haftası var mı?
kızlar birşey soracağım biz doktorumuzdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu hangi haftada almamız gerekiyor?
canım ben pek anlamam nu kesıntı ıvır zıvırdan basımıza gelınce oğrenmeye calışıoruz işte...
ama benım kurumumda doğum yapan memurların doğum ıznınde hep maaşlarının bı kısmı kesıldı
acaba ssk ya bıldırmedıklerı ıcınmı ben bıldırsem kesılmıcekmı yanı
Hadi hayırlı haberlerle gel inş.
Biz napalım duvar kağıdı yapıyoruz bizim herifin odasını, geberdik sıcaklarda canımız çıktı. Çok şükür Allaha bi yaramazlık yok şimdilik yuvarlanıyoruz.
Foto attıysan görmedim, bana da bi ara gönderebilir misin ?
canım doğum iznine çıktığın anda kurum sana ödeme yapmayacak izinli bulunduğun dönemin parasını sen sgk dan alacaksın. bunun dışında izne felan çıkmamış ve çalışıyorsan kesinti yapılamaz.
32. haftada alıcaz canım.
almazsan eğer 8 haftalık doğum öncesi iznini kullanmaya başlamış sayılıyorsun.
dolayısıyla 32. haftanda muhakkak rapor alacaksın.
kızlar benım ısyerımde nısan ayında dogum yapan dogum ıznınde olna bır arkadasım var
onunla konusur bazı detayları ogrenebılırsem yazarım sıze
ama sunu bıldıgım kesın 32.haftadan sonra ızne cıkabılıyorsun
ama beklemek ıstersen en fazla 37. haftaya calısabılıyorsun
o37.haftada artık ızne ayrılmak zorundasın
ve toplamda 16 hafta ızın kullanıyorsun dogum ıznı olarak yanı dogum kacıncı haftada gerceklesırse gerceklessın 37.haftadan sonra 16 haftalık ıznın var
erken doguran sanslı olur tabııkıde
maas kesıntısı konusunda arastırma yapayım ama kesılmemesı lazım cunku yasal bır hakkını kullanıyorsun
sut ıznını dogum ıznın bıtıp ıse basladıgın tarıhten ıtıbaren 6 ay boyunca gundee 3,5 saat dıye duydum bu konuda kesın bısey bılen var mı
canm imom un hiç bi zararı yok hangi ilaçla kullanırsan kullan farketmez . Ayrıca imom sadce blık yğı değil bütün vitaminler var içinde. Bnde kullanıorum
ayy ewet canım ya suda erıyen şeylerı ıcemıorum bende..
hap daha rahat gelıo bana..
bebışımız ıyıydı en son cumartesı canım 850 gram olmuş
omega 3 bebek ıcın cok gereklıymıs balık yagı tabletı werdı doktorum sen
kullanıomusun
kılo aldırıo fılan dıolar
Kızlar kan sulandırıcı igne kullananlara sorum olacak. Balık hapı kullanıyormusunuz? Sehir dışında olduğum için başka bir doktora gittim kontrole. Balık hapı verdi imom. Bende almadan önce internetten araştırdım kan sulandırıcı kullananların omega kullanmaları önerilmez diyor.tüm sitelerdede böyle yazıyor. Kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?