2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Erken doğum olursa o kalan süreleri ekleyecekler o zaman bu süpermiş,
benim çalıştığım yerde süt izinlerini birleştireceklerini hiç sanmıyorum ama siz birleştirebiliyorsanız bu da çok iyi.

çok şükür birleştirebiliyorum. Ama bir arkadaşım da şöyle bişey yapmıstı. Bilmem kaç ay cuma günlerini sadece izin olarak kullandı. Dolayısyla her hafta 3 gün kızıyle birlikte olabildi.

Farklı alternatifler türetilebilir.

canım ben pek anlamam nu kesıntı ıvır zıvırdan basımıza gelınce oğrenmeye calışıoruz işte...
ama benım kurumumda doğum yapan memurların doğum ıznınde hep maaşlarının bı kısmı kesıldı
acaba ssk ya bıldırmedıklerı ıcınmı ben bıldırsem kesılmıcekmı yanı

kızlar birşey soracağım biz doktorumuzdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu hangi haftada almamız gerekiyor?
yani bunun bir haftası var mı?

32. haftada alıcaz canım.

almazsan eğer 8 haftalık doğum öncesi iznini kullanmaya başlamış sayılıyorsun.
dolayısıyla 32. haftanda muhakkak rapor alacaksın.

canım doğum iznine çıktığın anda kurum sana ödeme yapmayacak izinli bulunduğun dönemin parasını sen sgk dan alacaksın. bunun dışında izne felan çıkmamış ve çalışıyorsan kesinti yapılamaz.

Yok canim ya yazdim gormedin sanirim kör olasica bilgisayar bozuldu foto atamadim ama hallolunca aticam eee siz naptiniz bittimi duvar kagidi cok guzel olmustur eminim gule gule kullanin sen atta fotolarini bakalim canim bende daha dun oglandan kalanlari cikardim nihayet ayikladim yavas yavas onlari yikamaya basladim ama pek bir eksik yok ama tabiki bu oglumada yeni ciciler alicam yani ufak defek eksigimiz var tespit edebildim sonunda sizleri okuyunca tez canlilik yapip hadi kalk artik dedim kendi kendime iyi yapmisim dimi:)))))))

kızlar benım ısyerımde nısan ayında dogum yapan dogum ıznınde olna bır arkadasım var
onunla konusur bazı detayları ogrenebılırsem yazarım sıze

ama sunu bıldıgım kesın 32.haftadan sonra ızne cıkabılıyorsun
ama beklemek ıstersen en fazla 37. haftaya calısabılıyorsun
o37.haftada artık ızne ayrılmak zorundasın

ve toplamda 16 hafta ızın kullanıyorsun dogum ıznı olarak yanı dogum kacıncı haftada gerceklesırse gerceklessın 37.haftadan sonra 16 haftalık ıznın var
erken doguran sanslı olur tabııkıde

maas kesıntısı konusunda arastırma yapayım ama kesılmemesı lazım cunku yasal bır hakkını kullanıyorsun

sut ıznını dogum ıznın bıtıp ıse basladıgın tarıhten ıtıbaren 6 ay boyunca gundee 3,5 saat dıye duydum bu konuda kesın bısey bılen var mı

Kızlar kan sulandırıcı igne kullananlara sorum olacak. Balık hapı kullanıyormusunuz? Sehir dışında olduğum için başka bir doktora gittim kontrole. Balık hapı verdi imom. Bende almadan önce internetten araştırdım kan sulandırıcı kullananların omega kullanmaları önerilmez diyor.tüm sitelerdede böyle yazıyor. Kullanan varmı?

bizim şirkette süt izni izinden geldikten sonra bebek 1 yaşına gelene kadar haftada 1 gün izin olarak kullanıyorsun. yani 4 gün çalışıp 3 gün tatil oluyo.

Kızlar alıncakları bana yazarmıısınız eksiğim var mı die bide şu beşiğin içine dizilen yastıklı bi takım vr onun adı ne ?

sevgikelebeği
canım sendın dımı pijama dünyasından almıştın pijamaları ,yanlış hatırlamıyorum :44:
aldığın pijama ve geceliğin görsellerini paylaşırmısın bende alıcam cok begendım o sıtenın urunlerını
bıde hanı dar oldu değişim yaptım dedıklerın vardı ,onlar hangılerıydi,
eşim tutturdu internetten alma bakmadan etmeden dıyor, şimdi bıde alırım dar gelır ,çenesi ilie uğraşırım

Hamileliğim başından beri kullanıyorum omega 3 hiçte kilo almadım sadece 5 kilo aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende imom kullanıyorum ama doktorum öyle bişey olsa vermezdi herhaldee diye düşünüyorum

Bu arada çalışmayan tek benmiyim yaa herkes izinleri konuşuyor😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…