slm kızlar..
önce aklımdakileri yazayım 2 gün önce girdim yazarken hepsi silindi

yeni hamilelikler hayrılı olsun özellikle çok istediğini bildiğim
monbebe cim seninki,
düşük yapanlara geçmişler olsun.
tehlikesi olanlar ya da belirtilerden emin olmayanlar; ne yaparsak yapalım genetiği bozuksa Allah fırsat vermiyor yaşamasına.. benim de progesteron değeri çok düşük, boş olma ihtimali var sanki birşey demiyorlar ama gittiğim 2 dr da du bakalım kalbi görünce sevin diyolar.
daha 2012de hamile olmama rağmen demeliyim ki iki gebelik bile benzemiyor. ilk döllenme günlerinde bulantıdan öldüm,bş dönmesi vs ama şimdi hiçbişey yok..ya rahat bi gebelik geçireceğiz ya da vücut tepkii böyle canınızı sıkmayın hemen iyiyi düşünün.
mide bulantısı için en az katkı maddeli olan leblebiyi öneririm beyzı tüketirseniz mideyi tok da tutar kilo alıcam diye düşünenler özellikler..
kabızlık için ise her sabah yumurtanın yanında içilecek ihlamur çayı rahatlatır sizi. süt içip demir alımına engel olmaktansa bu yöntemi deneyin. 9 ay boyunca denenmiştir

her anneye lazım kitabını öneren arkadaşa da tşk ediyorum.. güzel bi kitaba benziyo sipariş vereceğim.
şimdiii kızlarrrr
kandiliniz mübarek olsun.. herkesten dua bekliyorum bugün.. son birkç haftadır eşim ve benim tarafımdan ölümler,düşükler,ameliyatlar,hatalıklar eksik olmadı ama bu sefer en tehlikelisi.. kaynım 3 gündür kritik durumda yoğun bakımda yatıyo menenjitten. en küçüğü2 yaşında 6 çocuğu var

eşim gitti ben hem durumumdan hem de boynumdaki feci tutulmadan dolayı gidemedim.. aşağı bakmak,soğukta durmak,sıcak kompres yapmak hepsi yasak bana.. ders çalışamıyorum.. ilk defa not bakayım diye net e girdim onda da dua için size yazıyorum kızlar.. nolur bana özellikle de kaynıma dua edin..
ben de sizleri duamdan eksik etmeyeceğim inş..