Bende de adet belirtisi var canik mesela gogus hassasligi karin sisginligi bel agrisi ve gaz.. Dua ediyorum elimden baska hicbirsey gelmiyor ki
Inşaallah yarın pozitif sonuç alırsın canım. Sonucu bize de söyle umut olursun inşaallah. Bende kasık ağrısı olmadı aşılamadan sonra benim bugün 10. Günüm ve ben idrar testi yaptım. Dedim varsa eğer silik de olsa çıkar ama bomboş çıktı. Ümidim kırıldı.
Selamlar. Benim dun gece ve buvun belim agirdi. Azicik goguslerim aciyo. Baska da bisey yok.arada azicik koyu beyaz kivamli akinti geliyo. Ama az...
Cuma gunu ben de test yapmayi dusunuyorum.
Evet jel kullaniyorumHanımlar bu arada aşılamadan sonra progestan kullanıyormusunuz. Bana doktorum verdi her ihtimale karşı kullan dedi
Evet kullanıyorum vajinal olandan benimkiHanımlar bu arada aşılamadan sonra progestan kullanıyormusunuz. Bana doktorum verdi her ihtimale karşı kullan dedi
Yok seker ucuncu. Ilki tutmadi. Ikinci kimyasal gebelikle sonuclandi. Bu bakalim ne olacak. Maalesef esimde hiz ve morfoloji sorunu var. Varikosel ameliyati oldu ama duzelme ileri hizli da olmadiilk aşılaman mı
Eve ben de progestani Hap seklinde kullaniyorum.Hanımlar bu arada aşılamadan sonra progestan kullanıyormusunuz. Bana doktorum verdi her ihtimale karşı kullan dedi
Bi arkadas hamile oldugunu ogrenmis. Ilk asilamasi.. eylul 2014 asilama basliginda... darisi bize AllahimmmEvet kullanıyorum vajinal olandan benimki
Yok seker ucuncu. Ilki tutmadi. Ikinci kimyasal gebelikle sonuclandi. Bu bakalim ne olacak. Maalesef esimde hiz ve morfoloji sorunu var. Varikosel ameliyati oldu ama duzelme ileri hizli da olmadi
Bi arkadas hamile oldugunu ogrenmis. Ilk asilamasi.. eylul 2014 asilama basliginda... darisi bize Allahimmm
Takmamak valla elimde degil ki. Yine de oncekilere nazaran daha sakin ve sogukkanliyim sanirim:) oyle guzel bi haber okudum daha iyi hissettim kendimi:) umarim isteyen ve dileyen herkesin kucagina melegi gelir... amiinnnnİnşallah bu seferki tutar tatlım.. Herşey bizler için senin moralin çok önemli çok takma rahat olmalısın.
Ne güzel bir haber umarım bu ay bir çoğumuz bu mutlu haberi alırız.
Amin darısı başımıza inşaallah. Hepimiz güzel güzel haberler verelim. Ben umudumu kaybettim biraz ama belli olmaz adet olmadıkça ümit vardırBi arkadas hamile oldugunu ogrenmis. Ilk asilamasi.. eylul 2014 asilama basliginda... darisi bize Allahimmm
Yok ya kaybetme pozitif dusun ki pozitif olsun aybalam :)Amin darısı başımıza inşaallah. Hepimiz güzel güzel haberler verelim. Ben umudumu kaybettim biraz ama belli olmaz adet olmadıkça ümit vardır
Gercekten miiiii umut olsun bize :)Bi arkadas hamile oldugunu ogrenmis. Ilk asilamasi.. eylul 2014 asilama basliginda... darisi bize Allahimmm
Bu listeye göre epey kişi sonuç almış olmalı. İnşallah hepsi pozitif sonuçlar almışlardır................................... Aşılama yapıldı ..........test zamanı
a.sena ............................1 eylül...................
eakgull ...........................3 eylül...................
Mhtpfth......................... 5 eylül................... 18 eylül
DeNiz_8383 ..................6 eylül ................... 20 eylül
Lostlife .........................8 eylül ....................25 eylül
Umuttttt ......................10 eylül ................... 24 eylül
Pares66 .......................12 eylül ................... 25 eylül
GultenEmreAydogdu ..13 eylül
Hasret41 .....................15 eylül
Halide25 .................... 16 eylül
merhaba arkadaşlar,
bu konuda paylaşılan aşılama yapılanlarla ilgili liste yapayım dedim. Ben de bu listeye kendimi eklicem. şu anda klomen kullıyorum ikinci kez, geçen ay sadece klomen kullandım bebiş olmadı. Bu ay bakalım klomen+ çatlatma iğnesi+ aşılama yapılacak ilk kez. sizler gibi ben de çok heyecanlı ve umutluyum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Liste hepimize uğur getirsin.
Evet gercek:) ben de yarin test yaptiralim doyorum esime ama istemiyor. Cumayi bekliyelim diyoGercekten miiiii umut olsun bize :)
Canim bekle cumayi az daha sık disini :)Evet gercek:) ben de yarin test yaptiralim doyorum esime ama istemiyor. Cumayi bekliyelim diyo
DişlerimiZi sıka sıka agzımızda diş kalmadı :) ama beklicem cumayı. 12.gun test yaptır demişti doktorum. Aslında cumartesı gunu 12.gun ama cuma da yaptırsam çıkar sanırım. Hakkımızda hayırlısı olaunCanim bekle cumayi az daha sık disini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?