- 22 Eylül 2014
- 77
- 25
- 23
Cevap verdigin icin tesekkur ederim seker haklisin aslinda ama dusunmeden edemiyorum daha 10 gun var gozumde buyudu resmen. Ilk gebeligim demissin bebegin oldu mu yoksa soylemek bile istemiyorumBelirti yok malesef. Ama ben zaten çok belirti beklemiyorum benim önceki hamileligimde de (o da aşılama ile olmuştu) belirti olmamıştı. Sadece adet belirtileri vardı hatta sürekli adet oldum diye lavaboya gidiyordum ama olmadım çok şükür
Belirti olayı kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyor o yüzden belirti olaylarına çok takılıp moralinizi bozmayın derim.
çok az kalmışşşşşşşşşşşş inş hayırlı haberlerini bekliyoruzzzbelirti var mı hiç?
Bebeğim oldu canım çok şükür 3 yaşında şimdiCevap verdigin icin tesekkur ederim seker haklisin aslinda ama dusunmeden edemiyorum daha 10 gun var gozumde buyudu resmen. Ilk gebeligim demissin bebegin oldu mu yoksa soylemek bile istemiyorum
Evet düşunmeyeceğim demekle olmuyor malesef. Sürekli kendimizi dinliyoruz sürekli belirti arıyoruz. Buradan peşpeşe mutlu haberler veririz inşaallahKızlar benmde bel ağrım var bugün bir garip şişkinim.. 17 eylülde oldum aşılamayı zaman geçmek bilmiyor yadüşünmek istemiyorum daa atamıyorda aklından insan..
Allah bagislasin oh be rahatladim :)Bebeğim oldu canım çok şükür 3 yaşında şimdiona bir kardeş istiyoruz şimdi
bende senin gibi dusunuyorum benim adet olacakmisim gibi gogus agrimda cok var. belki bi mucize olur canim hayirli haberlerimizi patlasiriz burdan :)Hiç bir belirtim yok ne adete ne hamileliğe, bir kaç gün öncesine kadar sürekli kasık agrılarım vardı o da bitti. belki kendimi dinlemekten vazgeçtim o yüzden bitti. benim hiç umudum yok, 1 de 1 aşılama ile tutturmam için çok şanslı olmam gerek diye düşünüyorum.
Yok canım belirtı falan. Bazen içim ürperiyor ya tutmadıysa dıye de sonra sakinleşmeye calısıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah. Artık annee olmak ıstıyorum :)aramızda 4 gün var sadece :)
herhangi bir belirti var mı sende?
benim kasılarımda eğilip kalkınca batma oluyor
ama belirti beklemek için çok erken sanırım :)
Benim daha 10 gunum var gecer mi kizlarBir gün daha gitti. Kaldı 6 gün:)
Geçer geçer de nasıl geçer onu bilmemBenim daha 10 gunum var gecer mi kizlar
canımmmm önce senin hayırlı haberlerini alacağız inşallah :)Geçer geçer de nasıl geçer onu bilmem
bence tam 14. gün yap tatlım bu kadar sabretmişsin kesin olsun sonuç derim benKızlar cuma günü benim 12. Günüm. Ayın 30'u nu beklemeyip cuma günü test yapsam mı ne dersiniz
canımmmm önce senin hayırlı haberlerini alacağız inşallah :)
içime doğuyor bu Eylül hamiş patlaması olacak :):):)
Inşaallah haklısındır ve inşaallah bu ay hamiş patlaması yaşarız. Yüce Rabbim ol derse isteyen herkesin olur. Ol der inşaallah.bence tam 14. gün yap tatlım bu kadar sabretmişsin kesin olsun sonuç derim ben
Inşaallah haklısındır ve inşaallah bu ay hamiş patlaması yaşarız. Yüce Rabbim ol derse isteyen herkesin olur. Ol der inşaallah.
Beklemeye çalışacağım. Geçen seferkinde hiç umudum yoktu o yüzden 17. Güne kadar bekledim ne de olsa adet olacağım diye. Ama bu sefer daha umutluyum o yüzden beklemek daha zor
Kızlar cuma günü benim 12. Günüm. Ayın 30'u nu beklemeyip cuma günü test yapsam mı ne dersiniz
Ilk gunlerde baya bi coktu simdilerde azaldi ama mesela dun gece sol kasigimin agrisiyla uyandim iyi mi kotu mu bilemedim. Insallah yarin mutlu haberi alirsin bize de yazmayi unutma olur mu :)benimde bugün 12. günüm dr'um yarın gel bakalım ona göre önlemimizi alırız dedi ama ne kastetti tam anlamadım. sende ilk günden beri kasık ağrıları var mı . bende bu aralar birde adet belirtileri başladı umarım normaldir. Yarın herşey belli olacak çok heyecanlıyım.
Bende de adet belirtisi var canik mesela gogus hassasligi karin sisginligi bel agrisi ve gaz.. Dua ediyorum elimden baska hicbirsey gelmiyor kiIlk gunlerde baya bi coktu simdilerde azaldi ama mesela dun gece sol kasigimin agrisiyla uyandim iyi mi kotu mu bilemedim. Insallah yarin mutlu haberi alirsin bize de yazmayi unutma olur mu :)
Inşaallah yarın pozitif sonuç alırsın canım. Sonucu bize de söyle umut olursun inşaallah. Bende kasık ağrısı olmadı aşılamadan sonra benim bugün 10. Günüm ve ben idrar testi yaptım. Dedim varsa eğer silik de olsa çıkar ama bomboş çıktı. Ümidim kırıldı.benimde bugün 12. günüm dr'um yarın gel bakalım ona göre önlemimizi alırız dedi ama ne kastetti tam anlamadım. sende ilk günden beri kasık ağrıları var mı . bende bu aralar birde adet belirtileri başladı umarım normaldir. Yarın herşey belli olacak çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?