2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güzel annecikleeeeerrr... Bugün minik yavrumu gördüm ben. 8+2'yiz diye gittik ama 8+5 çıktık. Maşallah kocaman oluvermiş benim yavrum. O kadar mutlu oldumkiii... Şükürler olsun Rabbime

Pazartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım doktorum ne diyecek. Sonra da Allahın izniyle sıra gelsin ikili testlere

bende haziran 2014 annesi olacağım inşallahh :)) Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla elimize almaya nasip etsinnn inşallah :)

bugün nereye gittin nerde baktırdın ki?
eve cihaz mı aldın kız yoksa

biliyosun doktorlar en olumsuzu bile hemen sölüyo..
bak sorun yok demiş,korkma ayol

biliyosun doktorlar en olumsuzu bile hemen sölüyo..
bak sorun yok demiş,korkma ayol

İnsan ister istemez tedirgin oluyor... Ay sonu bi gelse de ikili testte daha ayrıntılı gözükür perinatolog da sorun yok derse içim rahat edecek...

progestan 200lük kullanan hanımlar ben artık çok tiksinince ilaçtan doktor fitil olarak kullan dedi,şimdi fitil olarak kullanıyorum ama çok fena su gibi akıntı yapıyo,benim bu akntı problemi bitmedi gitii:2:

Eve gelirken alış veriş merkezine uğradım yolunuz düşerse kesinlikle C&A ya uğrayın derim Hem çok uygun hemde çok cici bebek kıyafetleri vardı...:) çok güzellerdi yaa...

bugün nereye gittin nerde baktırdın ki?
eve cihaz mı aldın kız yoksa

Nerde satıldığını bilsem ve çok da pahalı olmasa hemen alırdım valla

Askeri hastaneye gittim canım bugün. Hem ikili testi de yapıyorlarsa yaptırıp, kendi doktoruma onu göstericem. Zaten kendi doktoruma baştan söyledim, tahlillerimi başka yerde yaptırsam sorun eder misiniz diye. Sağolsun sorun etmedi

Eve gelirken alış veriş merkezine uğradım yolunuz düşerse kesinlikle C&A ya uğrayın derim Hem çok uygun hemde çok cici bebek kıyafetleri vardı...:) çok güzellerdi yaa...

aldın mı yoksa?

benimkide sorun etmiyor..

:) bence de önlem almak şimdiden iyi olur canım. ben de başlıyayım bari.çatlıycaksak da en az derece çatlasın yoksa çok korkunç oluyor o görüntü

progestan 200lük kullanan hanımlar ben artık çok tiksinince ilaçtan doktor fitil olarak kullan dedi,şimdi fitil olarak kullanıyorum ama çok fena su gibi akıntı yapıyo,benim bu akntı problemi bitmedi gitii:2:

Ben bastan beri fitil olarak aliyorum sabah aksam.evet deli gibi sulu akinti yapiyor. Neyse ilaçtan olsun diyorum

Ben bastan beri fitil olarak aliyorum sabah aksam.evet deli gibi sulu akinti yapiyor. Neyse ilaçtan olsun diyorum
Keşke bende baştan beri fitil olarak alsaymışım boşuna yan etkilerini çektim o kadar böylesi daha iyi geldi bana..Demek seninde yapıyo içim rahatladı biraz sağol

Son düzenleme:
KIzlar annemlere geldim ...
Kardesim koltuklarin altina makas ve bicak koymus...
Bilenleriniz vardir belki....
Bicaga oturunca erkek...makasa oturunca kizin olacak demek....
Bizim ailede bu genelde tutar....
Ben ne yapmisimmmmm....
Bicagin uzerine oturdum....
Cok merak ediyorum acaba erkek mi olacak

ne güzelmiş merakla bekliyorum bakalım tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…