Dr endiselenicek bisi yok demis, gonlunu feeah tut :)
Güzel annecikleeeeerrr... Bugün minik yavrumu gördüm ben. 8+2'yiz diye gittik ama 8+5 çıktık. Maşallah kocaman oluvermiş benim yavrum.O kadar mutlu oldumkiii... Şükürler olsun Rabbime
Pazartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım doktorum ne diyecek. Sonra da Allahın izniyle sıra gelsin ikili testlere
Herkeze selam...Anca eve geldim sabah doktordayım çok şükür bebeğimiz iyi ama gebelik kesesi için de küçük bir septum (perde) var Doktor endişelenecek birşey yok kese büyüdükce septum daha da küçük kalacaktır önemli değil dedi... bakalım... :44: ay sonu için ikili testimiz var İnşallah iyi geçer...
biliyosun doktorlar en olumsuzu bile hemen sölüyo..
bak sorun yok demiş,korkma ayol
bugün nereye gittin nerde baktırdın ki?
eve cihaz mı aldın kız yoksa
Eve gelirken alış veriş merkezine uğradım yolunuz düşerse kesinlikle C&A ya uğrayın derim Hem çok uygun hemde çok cici bebek kıyafetleri vardı...:) çok güzellerdi yaa...
Nerde satıldığını bilsem ve çok da pahalı olmasa hemen alırdım valla
Askeri hastaneye gittim canım bugün. Hem ikili testi de yapıyorlarsa yaptırıp, kendi doktoruma onu göstericem. Zaten kendi doktoruma baştan söyledim, tahlillerimi başka yerde yaptırsam sorun eder misiniz diye. Sağolsun sorun etmedi
aldın mı yoksa?
Almamak için kendimi zor tuttum... Sabırla bekliycem ama bakmaktan da zarar gelmez canım...
:) bence de önlem almak şimdiden iyi olur canım. ben de başlıyayım bari.çatlıycaksak da en az derece çatlasın yoksa çok korkunç oluyor o görüntüben bebe yağı kullanıyorum canım şimdiden tedbir almakta fayda var diye :) özellikle duştan çıkmadan önce sürüp tekrar durulanınca cilt uzun bi süre yumuşacık kalıyor nemi daha iyi hapsediyormuş diye duymuştum
aldın mı yoksa?
Almamak için kendimi zor tuttum... Sabırla bekliycem ama bakmaktan da zarar gelmez canım...
evet cin siyetler belli olmayınca zaman da epey olunca istesek de alamıyoruz ama tadımlık ufak tefek bişeyler alsak fena olmaz dimi oyuncak gibi meselaben aldım çok gzel bi duygu şimdiden eve renk kattı miniğim
progestan 200lük kullanan hanımlar ben artık çok tiksinince ilaçtan doktor fitil olarak kullan dedi,şimdi fitil olarak kullanıyorum ama çok fena su gibi akıntı yapıyo,benim bu akntı problemi bitmedi gitii:2:
Keşke bende baştan beri fitil olarak alsaymışım boşuna yan etkilerini çektim o kadar böylesi daha iyi geldi bana..Demek seninde yapıyo içim rahatladı biraz sağolBen bastan beri fitil olarak aliyorum sabah aksam.evet deli gibi sulu akinti yapiyor. Neyse ilaçtan olsun diyorum
evet cin siyetler belli olmayınca zaman da epey olunca istesek de alamıyoruz ama tadımlık ufak tefek bişeyler alsak fena olmaz dimi oyuncak gibi meselaben aldım çok gzel bi duygu şimdiden eve renk kattı miniğim
Dimi...:)) şu ikili test bi geçsin de diyorum kendi kendime...
aldın mı yoksa?
bende zor tutuyorum kendimi..
ama almıcam,eminim..bakmıyorum bile almamak için..
cinsiyetten sonra olarak şartlandırdım ben kendimi,ailemizde öyle..
Allah korusun ama sonradan yaşanınca bazı kötü şeyler,daha kötü ve zor oluyo çünkü..
bende zor tutuyorum kendimi..
ama almıcam,eminim..bakmıyorum bile almamak için..
cinsiyetten sonra olarak şartlandırdım ben kendimi,ailemizde öyle..
Allah korusun ama sonradan yaşanınca bazı kötü şeyler,daha kötü ve zor oluyo çünkü..
Doğru söylüyorsun canım... Bu gün hep aklıma o geldi... Rabbim ne benim gibi daha önceden yaşayanlara ne de diğer gebelere acı şeyler yaşatmasın... İnşallah herşey çok güzel olacak...
KIzlar annemlere geldim ...
Kardesim koltuklarin altina makas ve bicak koymus...
Bilenleriniz vardir belki....
Bicaga oturunca erkek...makasa oturunca kizin olacak demek....
Bizim ailede bu genelde tutar....
Ben ne yapmisimmmmm....
Bicagin uzerine oturdum....
Cok merak ediyorum acaba erkek mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?