- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
Doğru söylüyorsun canım... Bu gün hep aklıma o geldi... Rabbim ne benim gibi daha önceden yaşayanlara ne de diğer gebelere acı şeyler yaşatmasın... İnşallah herşey çok güzel olacak...
arkadaşlar güzel düşünelim güzel olsun benim ilk hamileliğim düşükle sonlandı ama onda çok takıntı yapıyordum her şeyi hem bebekle ilgili hem kendimle ilgili.ama şimdi nedense hiç kötü şeyler düşünmüyorum daha ferahım bu hamileliğimde sanki tabiiki Allah'ın izniyle bu bebeğim gelicek dünyaya bunu hissediyorum.allaha şükürler olsun ki geldim bu anıma.güzel düşünelim güzel dualar edelim hepimiz her kes için olsun dualarımız.
KIzlar annemlere geldim ...
Kardesim koltuklarin altina makas ve bicak koymus...
Bilenleriniz vardir belki....
Bicaga oturunca erkek...makasa oturunca kizin olacak demek....
Bizim ailede bu genelde tutar....
Ben ne yapmisimmmmm....
Bicagin uzerine oturdum....
Cok merak ediyorum acaba erkek mi olacak
İlk kez duydum... Bende rüyamda hep erkek görüyorum...:)
rüyasında gören annelerin genelde doğru çıkıyor sonuçlarıbende erkek gördüm 2 kez falan.bakalım hayırlısı olsun inşaallah
Ben ne yapmisimmmmm....
canim bende cok merak ediyorum...ne güzelmiş merakla bekliyorum bakalım tutacak mı
Hayirlisi olsun canim ♥♥♥İlk kez duydum... Bende rüyamda hep erkek görüyorum...:)
eşime desemde aktırmadan kosada bende görsem makas ı bıçak mı kız mı oğlanmı çok merak ediyorum ben rüyamda kız bebekte erkek bebekte gördüm. ama tek gebelik benimki ikiz olma durumu yok.. ama bebişimin poposunu gördüm yuvarlacık çok güzeldi. uyandım tühhh keşke önünü dönseydim dedim kendi kendime güldüm :)
oo maşallah bakmaya başlamışımız yeni bir topik acalım oradada yavaş yavaş konuşalım
Ben ne yapmisimmmmm....
evet aslında bebek hazırlıkları diywe bi topik açsak yavaştan hiç fena olmaz
evet aslında bebek hazırlıkları diywe bi topik açsak yavaştan hiç fena olmaz
evet uzun zamandır yokum canım.çalıştıgım için günler zor geçiyor biraz.bulantım pek yoktu ama yorgfunluk hat safadanapıyosunuz tt sen nasılsın uzun zamandır yoksun
evet uzun zamandır yokum canım.çalıştıgım için günler zor geçiyor biraz.bulantım pek yoktu ama yorgfunluk hat safadaçok az uyuyan ben erkenden uyuyorum uzun uzun.son 5 gündür mide bulantım ciddi anlamda arttı.en sevdiğim sıvı sabun kokusundan tutta eşime kadar tiksinmeye başladım :26: şu açtıgın topiğe bende geliyim hemen.biliyosun ben daha en başında kız bebek kıyafetleri almıştım
sorma canım bulantıdan perişanız raporluyum ben perişan oldum gecmiş olsun sanada 1 kac gün dinlenme imkanın yokmu ?
Bebek hazirliklari topigi nerde nasil olcakfotograflarimi paylascagiz
dinlenme imkanım var canım var da bana evde durmak daha kötü geliyor.kendi evim öyle kokuyor ki banahele buz dolabının kokusu Allah ım yok böyle birşey.bugün edeydim mesela full yattım.kendi şirketimizde çalışıyorumb en eşim gelme artık diyo ama çalışmak daha iyi şimdilik benim için.şöyle bi 5-6 aylık olana kadar şirkete gitmeye devam edicem inşaallah..
Tamam cnim bilgilendirdigin icin tesekkur ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/hazir...lerinin-kiymetlilerine-aldiklari-ciciler.html
link bu canm konuya cevap ver deyip eklenti ekle dersen olur gel bekliyoruz
sorma canım bulantıdan perişanız raporluyum ben perişan oldum gecmiş olsun sanada 1 kac gün dinlenme imkanın yokmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?