2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

İlk kez duydum... Bende rüyamda hep erkek görüyorum...:)

rüyasında gören annelerin genelde doğru çıkıyor sonuçları bende erkek gördüm 2 kez falan.bakalım hayırlısı olsun inşaallah

Şimdiye kadar kimin hamileliğini rüyamda gördüysem cinsiyetleri hep ters çıktı... bakalım benimki nasıl olacak...

eşime desemde aktırmadan kosada bende görsem makas ı bıçak mı kız mı oğlanmı çok merak ediyorum ben rüyamda kız bebekte erkek bebekte gördüm. ama tek gebelik benimki ikiz olma durumu yok.. ama bebişimin poposunu gördüm yuvarlacık çok güzeldi. uyandım tühhh keşke önünü dönseydim dedim kendi kendime güldüm :)

ne güzelmiş merakla bekliyorum bakalım tutacak mı
canim bende cok merak ediyorum...
Genelde tutuyor bende erkek istiyorum meraklandim

İlk kez duydum... Bende rüyamda hep erkek görüyorum...:)
Hayirlisi olsun canim ♥♥♥
Bende goruyorum ama bir turlu cinsiyetini gormek nasip olmadi

Bunlar tabi gecmisten kalan cinsiyet belirleme yontemleri..
Genelde bizde tutar ama..
Bakalim tutuyorsa bende de tekrar yazacagim kizlar...
Yakinlariniz yapsin sizede .

hamileliğimi ilkögrendigim günlerde kuzenim yaptı bana bunu ve hiç bilmiyodum böyle bişey oldugunu.bıçağa oturmuşum :) herkes kızın olcak diyip duruyor bana eşimse erkek olcak diyor.bende artık erkek olcagını hissediyorum.hakkımızda hayırlısı arkadaşlar kız erkek ne farkeder eli ayagı düzgün saglıklı olsun da yeter ki inşaallah

napıyosunuz tt sen nasılsın uzun zamandır yoksun
evet uzun zamandır yokum canım.çalıştıgım için günler zor geçiyor biraz.bulantım pek yoktu ama yorgfunluk hat safada çok az uyuyan ben erkenden uyuyorum uzun uzun.son 5 gündür mide bulantım ciddi anlamda arttı.en sevdiğim sıvı sabun kokusundan tutta eşime kadar tiksinmeye başladım :26: şu açtıgın topiğe bende geliyim hemen.biliyosun ben daha en başında kız bebek kıyafetleri almıştım

sorma canım bulantıdan perişanız raporluyum ben perişan oldum gecmiş olsun sanada 1 kac gün dinlenme imkanın yokmu ?

Bebek hazirliklari topigi nerde nasil olcak fotograflarimi paylascagiz

sorma canım bulantıdan perişanız raporluyum ben perişan oldum gecmiş olsun sanada 1 kac gün dinlenme imkanın yokmu ?

dinlenme imkanım var canım var da bana evde durmak daha kötü geliyor.kendi evim öyle kokuyor ki bana hele buz dolabının kokusu Allah ım yok böyle birşey.bugün edeydim mesela full yattım.kendi şirketimizde çalışıyorumb en eşim gelme artık diyo ama çalışmak daha iyi şimdilik benim için.şöyle bi 5-6 aylık olana kadar şirkete gitmeye devam edicem inşaallah..

oo cok güzelmiş sizin sirket olması tabi bu sartlarda gitmen daha ii bana koku yok ama midem bişe almıyorikili test günü aldınmı bna dr aralığın basında gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…