2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bol bol su içebiliyor musunuz canım? Tahlilini hangi gün vereceksin?

yok canım içemiyorum bulanıyor midem senin dedğin muzlu sütlerden aldım onları içiyorum sağlık ocagında tahlil verdm idrarda iltihap varmıs hemen kadın dogum drmuza gittim bulantı ilacı fitil verdi meleğimi gördümmm cok mutlu oldummm işte bi daha tahlil yaptı ii cıktı daha az cıktı aralığın basındada ikili teste gidecem

Eşim faranjit olmuş bugün evde raporluydu, işten eve gelmiyip annemlerde mi kalsam diye düşündüm bana da bulaşmasın diye, sonra dedim iyi günde kötü günde diye söz verdik gidiyim eve mikroplarla savaşayım

gecmiş olsun canımcım cok yaklaşma aynı bardaktan içme sakın oadayıda havalandır bişeycik olmaz inşallah

Kizlaaar rutin tahlillerini ozelde yaptiranlar ne kadar odedi cumartesi yaptrcam da hazrlikli gideyim ona gore

ben muayene parası 50 liraödüyorum.doktor guatr idrar ve sarılık testi istedi ama özel hastanede yaptırmıcam.devlet hastanesinde yaptırıcam doktor sonuçları kabul ediyor.açıkcası 200-300 tutar benim gtiiğim hastane çok pahalı.tahlillere dünya para verceğime bebeğime bişey alırım :) eşim yaptır dedi ama açıkcası tasarruftan yanayım

Azalmasına sevindim canım, banada 2'li test için kasım sonu gel dedi ama ben 7 Aralık'ta gidiyim diyorum bir ihtimal belki cinsiyet ile ilgili de ipucu alırım. Bende şu an çilekli süt içiyorum Ceviz yiyemiyorum miğdem bulanıyor diye ceviz yemeyi bırakmıştım tekrar deniycem belki 2-3 tane yiyebilirim.

ben muayeneye 40 tl ödüyodum şimdi 52 olmuş tahlile para almıyolar ama maaştan kesiliyosa bilmiyorum canım
Yaa ozelde illa aliyolar canim snnki iyiymis valla almiyolrsa)
Ben 141 TL ödedim, 1 TL yi niye aldılarsa
Oyle küsüratli olmazsa olmazz normalde muayene ucreti ne kadar veriyosunn
Yaa bnm esim de yaptiralim diyoe ve bn dr um devletten kabul ediyo mu bilmiyorum ama cogu etmiyo malesef. Cumartesi gorcez bakalim ne kadar yolcaklar bizi

ben doktorun yanındaki sekretere sordum kabul ediyor dedi.bence sende sor canım tabii sen bilirsin yine de :)

iyi aksamlar..bugun pek giremedim ben 2gündür acayip bas agrisi cekiyorumm
gece uyandigimda bile agriyor cok fenaa..

Koca kisisiniz sinavi iyi gecmis cokk sükürr..pek konusamadik ayrintilari yatmadan önce konusucaz

Herkez hamile haberini nasil verdigini yazmis bende yazayim bari

Biz suan dusunmuyorduk esim 3aylik gelmisti almanyaya oturum almakta sorun yasadik kursa gitmedigi icin ve kursu yapmak icin geri gidicekti o ay..
bende d.kontrol hapindan dolayi cok kilo aldim diyerek o ay biraktim ilaci
Aslinda istemiyorduk daha bebek islerimizi yoluna koyalim diyorduk,olursada Allah bilir zamani gelince olur demistim
Cunki cevremden ilaci birakinca hemen hamile kalmayabilirsin söylemeri vardi :26:
O ay biz hem uzgun hem moraller sifirdi o is bile istek falan yoktu yani
Saniyorumki benim mucizem esimin gittigi gece yada gitmeden 1hafta önce kendine yer acmaya baslamis bile
Siz istediginiz kadar düsünmeyin ben yola ciktim der gibi nispet yapti resmen
Daha adet olmama 4-5 gün var kahvemi ictim dedimki bi falimi kapatayim eeee bakicak kimse yok instagrama öylesine yükledim
anlayanlardan yorum bekliyorum die:18::18:
Bir arkadasta hamilesin yada hamile kalicaksin demezmi ( fala pek inanmam aslinda) icime bir kurt dustu:26:
Ertesigün ise giderken test aldim isten sonrada ablama gidicektim kahvaltiya..ciktim isten eve gelince direk Wc ye attim kendimi
Testi hemen yaptim ve bekliyorum Wcde guya bisey cikmaz diye düsünüyorum..
Cift cizgi silik cikmazmi hemen ablama seslendim bi bak diye
Sinsice gülerek hamilesinnn demezmi hadi be falan dedim ben tabi belki yanlistir? Yok valla hamilesin benimkide böyle cikmisti dedi..
Hemen en yakin eczaneden tekrar test aldim ve tekrar pozitif cikti
Hemen esimi aradim oda kurstaydi garibim hayirdir birseymi oldu dedi..
Direk gozun aydin baba oluyorsun dedim Hadi canimm gercektenmi dedi,valla test pozitif dedim
Sok oldu ne diyiceni bilemedi neyse sonra konusuruz diyip kapattim. Bende inanamiyorum tabi hala
Hemen doktor randavusu aldim ve kayinvalidemi aradim sana bi süprizim var die
O ztn her ay bu haberi bekliyordu ben demeden gercektenmi dogru söyle demeye basladi..
Doktora gitmeden kimseye birsey söylemedik ve sonunda doktor kontroluyle onaylandi mucizem..

Ben kadare cok inanan biriyim, Rabbiminde bu bebegi bize mucize olarak gönderdigine inaniyorumm
insallah kucagimiza almakta nasip olur.. iyiki bizim karar vermemizi beklemeden gelmis tutunmus minigim bana

cok güzel yazmısın canım mucizeni rabbim kuacgına almayı nasip etsin

Muayneye 20 TL veriyorum. Benim özel sağlık sigortam var ama bu hastanede geçmiyor. Annem bu hastanede 8 yıl önce doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı, hastanede tanıdıklar var herkesin yarım gün beklediği tahlil sonuçlarını ben 1 saatte aldım. Gittiğim doktoru bana çok övmüşlerdi ama doktorum çok suratsız ve ağzından kerpetenle laf alıyorum. Sonraki muaynem için başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Çoğu kişi doktorun bilgisi fazla, suratı asık olsa ne olur diyor ama benim için iletişim önemli.

Muayene ucretin de iyiymis canim dr konusunda da haklisin bz zaten tedrgin tecrubesiz gidiyoruz bi de dr konusturmaya ugrasmayalim dr un bilgisi tecrubesi de cok onemli ama iletisim olmadan olmuyo o donukluktaki bi dr la doguma gitmek istemem ben de.

Umarim istedigin gibi bi dr bulursun

Küçükken günlük yazardım, şimdi günlüğümü okuduğumda duygulanıyorum. Acaba diyorum bebeğim içinde aklıma geldikçe birşeyler mi yazsam genç bir delikanlı yada genç bir kız olduğunda defteri ona veririm benden ona ömür boyu kalan bir hatıra olur.

Bir aklım diyorki 1. muayneme de 2. muaynemede saat tam 9 da gittim muayne başlar başlamaz, ilkinde 3. sırayı ikincisinde 4. sırayı aldım belki kadın uyanamadığı için böyledir Ben sabahı zor ediyorum, oda uyansında gelsin Allah Allah

slm canlarım naber nasılsınız ben geldimmmm :) la herkez anlatmış ben de anlatam biz evliliğimizin iilk yılları biraz anlaşma sorunları yaşadığımız için aramız biraz soğuktu açıkcası cocuk felan düşünmüyorduk nasıl düşünelim 7 24 atışıyorduk .. neyse 1 sene geçti böyle boşanma eşiğine kaar geldik ama kader de yoktu herhalde ki ve çok şükür ki boşanmadık.şükür diyorum çünkü bu sene iyiyiz alıştık öğrendik herşeyimizi. ve artık cocuğumuzun olmasını istedik herkez gibi. bi dak deneme de üzüntüyle karşılastık olmuyo gibiydi. 2 doktora başvurdum sonuçların temiz dedi bekle dedi (ama biz sabırsız tabi )son günlerde kasıklarım sancı nöbetleri başlamıştı ara ara şiddettli sancı yaşıyordum dedm nagi sen en iyisi git özele senin adamın yapacağı bişey yok anlat derdini çare bulsunlar.. randevu aldım randevudan 2 gün önce yine aynı sancı ve ben işteyim işyerimdede tek bayan olduğum için açık vermem imkansız (kim kapatacak açığımı doğru düzgün kıvranamıyorum bile )ondan önceki gün eczaneden test akmıştım biri silik pembe diğeri kırmızı çıkmıştı neyse işyerindekiler mide rahatsızlığım dan süphelendiler dosdoğru sağlık ocağına götürün dedm beni onlar mideden ben bebekten şüpheleniyorum o an verdim kanı test yaaaptırdım ertesi gün hamile olduğumu oğrendim şok oldum allahım herkeze nasip etsin inş.benimm kütüğümmmm hayatımmmm inanmak istemedi sanşa bir sonraki güne de randevu almıştım hasteneden. bu idrar sonucuna inanmadı ertesi gün gideriz ultrasonda görürüz heyecan yapma sevinme dedi kütüküm. gördükten sonra hayatım hayatım dedim ses yok neredeyse dili tutuluyodu bizimkinin müjdemiiide istemeyi unutmadım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…