- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Bir aklım diyorki 1. muayneme de 2. muaynemede saat tam 9 da gittim muayne başlar başlamaz, ilkinde 3. sırayı ikincisinde 4. sırayı aldım belki kadın uyanamadığı için böyledir Ben sabahı zor ediyorum, oda uyansında gelsin Allah Allah
Küçükken günlük yazardım, şimdi günlüğümü okuduğumda duygulanıyorum. Acaba diyorum bebeğim içinde aklıma geldikçe birşeyler mi yazsam genç bir delikanlı yada genç bir kız olduğunda defteri ona veririm benden ona ömür boyu kalan bir hatıra olur.
Merhaba kızlar dün Dr gittim bebeğim 11+2 günlük herşeyi çok normal sağlıklı bi bebeğe benziyor dedi cinsiyet tahmini olarak ta kıza benziyor dedi benim gibi erkenden cinsiyetini öğrenenler varmı yada etrafta bildiğiniz bide kesin diye kabul edeyim mi yoksa yanılma payı vardır deyip düşünmeyeyim mi? Bide benim 6 7 ve 8. haftalarda miğde bulantılarım hemen hemen hiç yoktu son üç haftadır iyice azıttı Allah'tan k
günaydınn herkesee.benim bulantılarım azaldı gibi 2 gündür. geçiyor olabilir mi acaba.bulantılar geçince de baş ağrısı başlıyormuş diyorlar. bakalım neler olacak daha. inşallah olmaz tabi ki
merhaba cnm bende 7+2 günlük hamileyim ve troid tedavisine başladım. Hap kullanıyorum sen?
kızlar bişey sorcam size gerçi bu konu çok konuşuldu ama saçlarım çok uzadı benim kestirecektimki hamile olduğumu öğrendim şimde herkes aman sakın kestirme çocuğun ömrü kısalır diyor normalde inanmam böyle şeylere ilk söylediklerindede ben kestircem çok saçma dedim..amaaa şimdi bugün yarın diye erteliyorum :) kestiren oldumu aranızda?
batıl ama yine de kestirmeyi düşünmüyrm ben..biraz da iyice uzasın hamilelikten sora kendi saç rengime döneyim falan istiyrm o yüzden kestirmicem..kızlar bişey sorcam size gerçi bu konu çok konuşuldu ama saçlarım çok uzadı benim kestirecektimki hamile olduğumu öğrendim şimde herkes aman sakın kestirme çocuğun ömrü kısalır diyor normalde inanmam böyle şeylere ilk söylediklerindede ben kestircem çok saçma dedim..amaaa şimdi bugün yarın diye erteliyorum :) kestiren oldumu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?