2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Hahaa o da mumkun tabi :)) bn ilk kan testini yaptrmaya gittim devlete. Dr nerdeyse hc konusmadi. Ogleden sonra sonuc almaya gittgimde ancak uyanmisti da soru sorabildi az da olsa

çok güzel fikir canım ya bence gerçekleştir bu düşünceyi

Kizlar teyzem hamileliginden bugune gunluk gbi yaziyodu ilk ultrasonu ilk hareketleri dogunca ilk kelimesi vs vs vs.

Simdi kizi 6 yasinda ve 3.ajanda doluyor ) cok keyifli benceee

Merhaba kızlar dün Dr gittim bebeğim 11+2 günlük herşeyi çok normal sağlıklı bi bebeğe benziyor dedi cinsiyet tahmini olarak ta kıza benziyor dedi benim gibi erkenden cinsiyetini öğrenenler varmı yada etrafta bildiğiniz bide kesin diye kabul edeyim mi yoksa yanılma payı vardır deyip düşünmeyeyim mi? Bide benim 6 7 ve 8. haftalarda miğde bulantılarım hemen hemen hiç yoktu son üç haftadır iyice azıttı Allah'tan k

Masaallah cinsiyetini tahmin edebilmisler demek...
O halde 12+5 de gidecegim icin sansliyim....
Bebisimin cinsiyetini oldukca merak ediyorum...
Annem ile babam erkek olmasini cok istiyor ....
Onlari mutlu edebilmek adina bende erkek istiyorum
5 kiz kardes hic erkek olmayinca ...
Oncelik olarak tabi ki saglkkli ve hayirli bir evlat olmasi

günaydın hamişler iki gündür bulantı var ses yok bu sabahta grip ve boğaz ağrısıyla uyandım işe zor geldim ıhlamurun gözüne vuracağım akşama kadar sanırım:2: sağlık şifa herhepimize

Günaydınnnnnnnnnn minik bebişlerin güzel anneleri

herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun amin

günaydın günaydın herkese..mutlu bi gün olsun hepimiz için..
nasılsınız güzel anneler?
günlük tutma fikri çok güzel ben de ultrasondan aldığım her fotonun altına bişeler yazmak istiyrm ama duygularımı kağıda dökecek gücü henüz kendimde bulamadım..
bugün kontrolü olan annelerden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah..
bir de bu haftalarda bebekler hareketleniyo mu acaba çok merak ediyrm..

günaydınn herkesee.benim bulantılarım azaldı gibi 2 gündür. geçiyor olabilir mi acaba.bulantılar geçince de baş ağrısı başlıyormuş diyorlar. bakalım neler olacak daha. inşallah olmaz tabi ki

günaydınn herkesee.benim bulantılarım azaldı gibi 2 gündür. geçiyor olabilir mi acaba.bulantılar geçince de baş ağrısı başlıyormuş diyorlar. bakalım neler olacak daha. inşallah olmaz tabi ki

Benimde aynen iki gündür az gibi ama bişeyden tiksinince kusuyorum yine arada ama bulantı azaldı gibi ayyy geçiyormu neeee :)

merhaba cnm bende 7+2 günlük hamileyim ve troid tedavisine başladım. Hap kullanıyorum sen?

bende kullanıyorum canım euthyrox 50 mg kullanıyorum..hamile olduğumu öğrenince hemen gittim tekrar doktora ilaca aynen devam et sadece hafta sonları 1.5 adet iç dedi şimdilik öyle devam ediyorum. önceden 6 ayda bir olan kontrollerimi hamile olduğum için ayda 1'e çevirdi..

gunaydin anneler;
benimde bulantim 4 5 gundur yok.en son 1 hafta once gordum fasulyemi.bulantilar kesilince biseymi oldu diye endiseleniyorum .bu sefer de kasiklarim agriyor.walla ultrason cihazimiz olsa ne iyi olurdu canimiz istedikce bakardik ya

kızlar bişey sorcam size gerçi bu konu çok konuşuldu ama saçlarım çok uzadı benim kestirecektimki hamile olduğumu öğrendim şimde herkes aman sakın kestirme çocuğun ömrü kısalır diyor normalde inanmam böyle şeylere ilk söylediklerindede ben kestircem çok saçma dedim..amaaa şimdi bugün yarın diye erteliyorum :) kestiren oldumu aranızda?

canım saçmalık bunlar inanma.cenab-ı hak çoktan ömrünü biçti kaderini belirledi yavrularımıızn böyle batıl inançlara tama etmek bile günah.kestir sen saçını :)

batıl ama yine de kestirmeyi düşünmüyrm ben..biraz da iyice uzasın hamilelikten sora kendi saç rengime döneyim falan istiyrm o yüzden kestirmicem..

eveeeeeettttt anneciklerimmmmm geldimmm ben...devlet hastanesine gittim bugün tahliller için,sürpriz oldu köftemide gördüm bidaha..doktor bana dinletmedi ama kalp atışı var dedi,duydum ya bikez daha yetti bana tahlilleri ayrı yerlerde yaptırdım,bu c.tesi toplucam hepsini..benden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…