2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Öyle bir imkanın varsa izin alman çok iyi olur canım. Bizim krediler olmasa hiç düşünmez alırdım ben de.
Aslinda esimle tartismasam almam izin cunku oglene kadar calisiyorum genelde. Ev araba yok dolayisiyla kredi borcu da yok hem calisacam hem de ev isi icin kendimi hirpalayacaksam niye calisayim ki. Kimseye yaranilmiyor eşe bile. Yoruldum valla senin annen benim annem olayindan en iyisi evimde otururum kendimi de yipratmam diyorum. Kizimda butun gun bana kalir

ben de emzirirken oldum bi de daha ek gıdaya geçmemiştik. Munaroldu sanırım yanlışta hatırlıyo olabilirim adını ama dediğin gibi antiseptik tozdan içmiştimde geçmişti. Geçmiş olsun canım
Manurol sase olmasi lazim. En hizli tedavi sicak kompres ve bol bol su bence

Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba

Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba
maaşım genelde bende ortak hesap yok eşim çalışmıyor.. eksikler ev ihtiyaçları her şey bende

QUOTE="nisaelifim, post: 44578763, member: 680158"]Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba[/QUOTE]
Canım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı

Ortak hesabımız yok ama hesap kitap para hep ortak bizde. Senin benim hiç olmaz. Çok şükür hiç sorun yaşamıyoruz para konusunda. Maaş kartimi gerektiğinde eşime veririm o da kendi kartını bana verir. Ama hep birinde durma durumu söz konusu değil.

Buaralar istahsizlik ve huysuzluk sanirm coguu bebeklerde sorun bacaklarima yapisip agliyo esofmanimi indiriyo aglarken ne istiyo blmiyorm ama durup dururken yapmaya basladi. Sabhtan beri bir armut bir salatalik 150 ml sut baska bisey yemedi kasigi gorunce agliyo sabir diyorm gecicekkkkkkk

QUOTE="nisaelifim, post: 44578763, member: 680158"]Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba
Canım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı[/QUOTE]

Valla genelde bende durur ama yeri gelir ona veririm. Bugüne kadar hiç problem yaşamadık .
Bizde burbirimize asla karismayiz birbirimizin maasimizi bile tam bilmeyiz. Ben kendi ihtiyaclarimi alirim esim de ev ihtiyacinu alir ortak bisey yok yani.
Peki bisey alındığında yani ev araba gibi yine ortak mi oluyor yoksa eşin üzerine mi oluyor? Ben ortak olmasi gerektigini düşünüyorum gelecekte ne olur ne olmaz dusuncesiyle... yanlis mi düşünüyorum acaba??

@cann10 sen hastalandın mi yada doktora gittin mi ? Merak ediyorum valla
Evet canim yazmistim buraya hastalandim ama iki gun sürdü buda ilginc. Normalde cok duzenliydi benim regl dongum 27-28 gunde bir olurdum. Spiralden sonra basladi duzensizlik bi erken bi gec bi fazla yogun ama hic bu kadar gecikip ustune hic bu kadar kisa surmemisti

Ayni durum bizde de var canim iyice suzuldu benim oglumda, birde bi huysuz hersey onun istedigi gibi olsun istiyor olmayincada yaygarayi kopariyor

Canım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı

Bizde burbirimize asla karismayiz birbirimizin maasimizi bile tam bilmeyiz. Ben kendi ihtiyaclarimi alirim esim de ev ihtiyacinu alir ortak bisey yok yani.
Peki bisey alındığında yani ev araba gibi yine ortak mi oluyor yoksa eşin üzerine mi oluyor? Ben ortak olmasi gerektigini düşünüyorum gelecekte ne olur ne olmaz dusuncesiyle... yanlis mi düşünüyorum acaba??[/QUOTE]
Ev yok ama arabayı benim üzerime aldi eşim. Bi önceki arabada benim üzerime idi. Açıkçası kimin üzerine olduğu da umrumda değil :)

Ayni durum bizde de var canim iyice suzuldu benim oglumda, birde bi huysuz hersey onun istedigi gibi olsun istiyor olmayincada yaygarayi kopariyor
bide aglama numarasi yapiyo bugn dayanamadm bagrdm hicte ciddiye almiyo bagrdm oda bana bagrdi gtti

Geçmiş olsun canım. Emzirirken hasta olmaya daha bir korkuyor insan. Kullanacağımız ilaçlar da sınırlı. Ayaklarını usutmemeye çalış canım. İnşallah çabuk geçer.
Sağol canım evet emzirirken zor oluyor dra gitmeden doğal yollarla atlatmak istiyorum
bende öyleyim ama eşim bi tık abarttı

olur mu canım ben anladım bende bazen tek alıntıda yazıyorum
kesinlikle öyleymiş

yaa ne güzel rabbim o günleri göstersin inşallah
Amin canım inşallah:)
Hay Allah kötü olmuş canım sıkma canini hallolur herşey sağlık olsun
Benim ceyizim de vardı ama öyle çok değil annem bizi okuttuğu için öyle çok birşey yapamadı elinden geldiğince yaptı ama benim ceyizimde de rahmetli babaanemin aldığı tabaklar ördüğü patikler vardı hala duruyor hatıra kaldı bana
Evde huzursuzluk olmaz en azından canım nasıl içinden geliyorsa öyle davran önemli olan huzurlu olmak
ece de son günlerde az yiyiyor canım önceden bir kase bitirirken simdi beş altı kaşık anca yiyiyor ne yaparsam yapayım inatla yemiyor bende bırakıyorum n sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…