Erkekler daha bi pimpirikli oluyolar sanırımmira da var bu paylaşımsızlık hele söz konusu kendi oyuncaklarıysa aynından da olsa vermiyo kesinlikle bizi dinlemiyo küçük üstüne düşmiyeyim diyorum ama umarım geçici ve dönemseldir
geçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer hemen
mirayı annem teyzesine götürmüş bugün eşim telefonda soruyo kardeşime gittiler dedim yok metroya binmesinler bindiyseler taksiyle dönsünler annen haftasonu çok çocuklu yerlere gitmeseydi keşkeellerini bir saatte bir yıkıyosun dimi kapıdan girince banyoya git üzerini değiş hadi beni geçtim anneme de bişiler diyo kadın alınacak diye aklım çıkıyo malum eşim hastanede çalışıyo çocuk acil fullmüş iice pimpirik oldu
Bende korkuyorum ya şimdiye kadar olmadı çok şükür yeni uyandı zaten betül uyutken bi iş yapamıyorum ses olmasın diye bi tek yemek yaptım şimdi de süpürecem inşallahHava guzel ama cikartamiyorm hirayi korkuyorum gripten. Bnde temzlige vurdum kendmi
Bende de çok sık oluyor canım en son detaylı tahliller yapıldı sık oluyorum diye birşey çıkmadı papatya çayını iceyim bakalım inşallah iyi gelir çok yanıyor biraz daha ilerleyince regl olacakmisim gibi sancı yapıyorAy bana da oluyo ayakalrını üşütmemeyr çalış bi de bana hamileyken dr papatya çayı iç demişti istersen sende iç ilaç kullanmaktan iyidir
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.[/QUOTE]GeçmişOTE="yaz yagmuru, post: 44575269, member: 619731"]Bende de çok sık oluyor canım en son detaylı tahliller yapıldı sık oluyorum diye birşey çıkmadı papatya çayını iceyim bakalım inşallah iyi gelir çok yanıyor biraz daha ilerleyince regl olacakmisim gibi sancı yapıyor
Geçmiş olsun canım. Emzirirken hasta olmaya daha bir korkuyor insan. Kullanacağımız ilaçlar da sınırlı. Ayaklarını usutmemeye çalış canım. İnşallah çabuk geçer.Kızlar ben yine idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok yanıyor daha yeni antibiyotik kullandım hasta olduğum için dra gitcem tahlildi falan yine antibiyotik verecek hamileyken de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum kadın dogumcum tek kullanımlık toz vermişti bir zararı yok diye ondanmi alıp icsem acaba hamileyken kullandigima göre emzirirkende kullanabilirim herhalde gecmezse öyle dra gideyim diyorum ne yapsam acaba
bende öyleyim ama eşim bi tık abarttı@minnakkartal söz konusu çocuk olunca anne- baba olarak pimpirikli olabiliyoruz
olur mu canım ben anladım bende bazen tek alıntıda yazıyorum@minnakkartal alıntı karışmış biraz kusura bakma
kesinlikle öyleymişErkekler daha bi pimpirikli oluyolar sanırım
yaa ne güzel rabbim o günleri göstersin inşallahKızlar KV dem banyo lifi ördürmus bana verdi illa Ecenin ceyizine koy dedi tamam dedim ayy Ecenin çeyizi düşünemiyorum ceyizimizi bile hazırlamaya başladık biz:))
Bende de çok sık oluyor canım en son detaylı tahliller yapıldı sık oluyorum diye birşey çıkmadı papatya çayını iceyim bakalım inşallah iyi gelir çok yanıyor biraz daha ilerleyince regl olacakmisim gibi sancı yapıyor
fittingoyu az çok anlıyo gibiyi m sanırım günlük 1336 kalori alarak 10 haftada isteiğim gibi olabilirmişimmişmişlerleylimmişşuan da hala 500 kalori de hakkım var
Aksilik işte yaa, kötü olmuş gerçekten. Kolay temizlenir inşallah.Yağdanlığa yağ doldururken bi yandan gökçeyi gözlicrm diye yağ tenekesini elimden düşürdüm. Tezgahtanda yere düştü. Allahtan gökçe bacağıma dolanmış falan değildi. Ayağıma da düşmedi ama dolap halı dolabın altı hep yağ oldu.
Birde hani teneke doluyken attıra attıra çıkar ya yağ hesab edin artık.
Dolabı tezgahı temizledim halıyı katlayıp koydum kenara nasıl geçicek o yağ
Gökçeyede kızdım git şurdan diye çocuk suratıma bakıp güldü. Halıdaki yapın üzerine bastı. Fenalık çöktü üzerime resmen.
yazıyı okurken gözümün önünden geçti yaşadıkların. Allah yardımcın olsun canım. çok zor valla.. bi de geçen yemeğin dökülmesi ile ilgili foto paylaşmıştın o da geçti gözümün önünden.Yağdanlığa yağ doldururken bi yandan gökçeyi gözlicrm diye yağ tenekesini elimden düşürdüm. Tezgahtanda yere düştü. Allahtan gökçe bacağıma dolanmış falan değildi. Ayağıma da düşmedi ama dolap halı dolabın altı hep yağ oldu.
Gökçeyede kızdım git şurdan diye çocuk suratıma bakıp güldü. Halıdaki yapın üzerine bastı. Fenalık çöktü üzerime resmen.
Kusura bakma canim güldüm senin bu sakarliklarin sonu nereye varacakYağdanlığa yağ doldururken bi yandan gökçeyi gözlicrm diye yağ tenekesini elimden düşürdüm. Tezgahtanda yere düştü. Allahtan gökçe bacağıma dolanmış falan değildi. Ayağıma da düşmedi ama dolap halı dolabın altı hep yağ oldu.
ay banada çöktü resmen o fenalık inşallah çok zorlanmazsınYağdanlığa yağ doldururken bi yandan gökçeyi gözlicrm diye yağ tenekesini elimden düşürdüm. Tezgahtanda yere düştü. Allahtan gökçe bacağıma dolanmış falan değildi. Ayağıma da düşmedi ama dolap halı dolabın altı hep yağ oldu.
esm isten geldi direk banyoya gr dus al dedim elindekileri aldm gtti baska yere sapmadan. Sanki insaatta kasapta calisiyorum falan diyodu gderken:))) valla okdr korkuyormki su domuz gribinden hicbiyere gdesim gelmiyo disari cikan gelince dus aliyo :)mira da var bu paylaşımsızlık hele söz konusu kendi oyuncaklarıysa aynından da olsa vermiyo kesinlikle bizi dinlemiyo küçük üstüne düşmiyeyim diyorum ama umarım geçici ve dönemseldir
geçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer hemen
mirayı annem teyzesine götürmüş bugün eşim telefonda soruyo kardeşime gittiler dedim yok metroya binmesinler bindiyseler taksiyle dönsünler annen haftasonu çok çocuklu yerlere gitmeseydi keşkeellerini bir saatte bir yıkıyosun dimi kapıdan girince banyoya git üzerini değiş hadi beni geçtim anneme de bişiler diyo kadın alınacak diye aklım çıkıyo malum eşim hastanede çalışıyo çocuk acil fullmüş iice pimpirik oldu
benm cok ceyizm vardi bazilari negerek var falan diyo ceyiz isine ama bizde yapiliyo ceyiz alma falan her adet mevcut:) 100 u gecik tulbent havlu vs. Var kiyamiyorm kullanmaya hiraya sakliyorm bizm ceyiz hazir gbi bisey:) modalari gecmezse tabi.Kızlar KV dem banyo lifi ördürmus bana verdi illa Ecenin ceyizine koy dedi tamam dedim ayy Ecenin çeyizi düşünemiyorum ceyizimizi bile hazırlamaya başladık biz:))
Öyle bir imkanın varsa izin alman çok iyi olur canım. Bizim krediler olmasa hiç düşünmez alırdım ben de.Kizlar ikinci donem ucretsiz izne ayrilmayi düşünüyorum hatta karar verdim. 1. Donem cok yoruldum bir de elife senin annen bakti benım annem niye bakmadi diye tartisiyoruz. Kv aram pek iyi degil. Ayrica eve kadin almak istiyorum temizlik icin. Biraz daha bekle iyice kirlensin diyo esim, bende kirli evde bekleyemiyorum aksamlari temizlik yapıyorum. Bundan dolayi 2. donem calismak istemiyorum. Borç harc yok zaten en azindan huzursuzluk cikmaz diyorum.
Gül canım sıkıntı yok. Bende bilmiyorum neye varacak ama hrp böyleydim küçükkende sakar derlerdi illaki bi düşer falan bişiy yapardım. Dikkat eksikliği falan var heralde.Kusura bakma canim güldüm senin bu sakarliklarin sonu nereye varacak
hep dalga geçerşm aslında kendimle de şimdi dalga geçecek halimde kalmadı. Halı yine yıkamaya gitcek eşim sesimi ağlamaklı duyunca hiç uğraşma ben silerim olmadı yıkamaya veririz dedi :))ay banada çöktü resmen o fenalık inşallah çok zorlanmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?