- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
İş için mecbur katlanicaksınız :/Kızlar eşim balikesir ve Afyondan iş aldı birde Bursa da iş varmış bize çok ayrılık gözüküyor iş için katlancaz artik
Benim annem hasta bakamaz ama k.valide bakabilecrkken bakmadi bahanelerle arayip kacti resmen.Esim de bakmaya mecbur değil filan diyince ben de sartel atti o zaman ben de calismaya mecbur değilim dedim.O yüzden ücretsiz izin aldimnisaelifim .!.:Kizlar ikinci donem ucretsiz izne ayrilmayi düşünüyorum hatta karar verdim. 1. Donem cok yoruldum bir de elife senin annen bakti benım annem niye bakmadi diye tartisiyoruz. Kv aram pek iyi degil. Ayrica eve kadin almak istiyorum temizlik icin. Biraz daha bekle iyice kirlensin diyo esim, bende kirli evde bekleyemiyorum aksamlari temizlik yapıyorum. Bundan dolayi 2. donem calismak istemiyorum. Borç harc yok zaten en azindan huzursuzluk cikmaz diyorum.
iş olsunda canım beraber güzel vakitler geçirip telafi edersiniz kayıplarıKızlar eşim balikesir ve Afyondan iş aldı birde Bursa da iş varmış bize çok ayrılık gözüküyor iş için katlancaz artik
Sen zaten norm fazlasi degil misin çoğunlukla evde oluyorsun o yüzden Almanya gerek yok.Anladigim kadarıyla sinif ogretmenisin bransci olsaydin en on beş saat verip maaş katsiligini doldurtulardi.keremalpim .!.:Öyle bir imkanın varsa izin alman çok iykadatiım. Bizim krediler olmasa hiç düşünmez alırdım ben de.
İş için mecbur katlanicaksınız :/
evet kızlar iş için katlancaz iş olmasa para olmasa daha zoriş olsunda canım beraber güzel vakitler geçirip telafi edersiniz kayıpları
Ben eceye kizdigimda hemen beni öpmeye başlıyor:))Ben gökçe ye kızınca önce dudağını büzüyor sonra içli içli ağlıyor
Paçaya yapisma huyu bizde de mevcut
Canım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı
Olsun canım ya dediğin gibi iş için katlanmaniz lazım. Bol kazanç versin Allah.Kızlar eşim balikesir ve Afyondan iş aldı birde Bursa da iş varmış bize çok ayrılık gözüküyor iş için katlancaz artik
Canım bu sene yeni geldik samsun termeye. Bu sene norm fazlası oldum. Ama buranın milli eğitimi pek boşta tutma taraftarı değil. Bi okulda gorevlendirme çalışıyordum bu hafta boşa çıktım yine. Destek sınıfına filan vericektiler rapor alcam iki hafta. Zaten yarı yıl tatili olacak. İkinci dönem okul ayarlayacaklarmis.Sen zaten norm fazlasi degil misin çoğunlukla evde oluyorsun o yüzden Almanya gerek yok.Anladigim kadarıyla sinif ogretmenisin bransci olsaydin en on beş saat verip maaş katsiligini doldurtulardi.
Cocuk olmadan önce bendeydi kartim ama çocuk olunca maaş çekmeye cikamadim hep Esim çekti dolayiyisla kart al ver zor oldu hatta bi kez kaybettik simdi hep onda :)Ama şimdiye kadar ev araba ve arsa aldik hepsini de Esim kendi üzerine yaptiÇocuk olE="nisaelifim, post: 44578763, member: 680158"]Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba
Bende senin gibi düşünüyorum edinilen mal ortak olmali hayatin getireceği bilinmez.Benim annem hasta bakamaz ama k.valide bakabilecrkken bakmadi bahanelerle arayip kacti resmen.Esim de bakmaya mecbur değil filan diyince ben de sartel atti o zaman ben de calismaya mecbur değilim dedim.O yüzden ücretsiz izin aldim
Aâa ALlahtan ogrenmisiniz almadan canim nasil sahtekar oluyorlar anlamiyorum. Ogreneceginizi bile bile nasil yaparlar anlamak guc.S Simyada akşam eşim gelince direk mozaya gittik. Konuştuk ettik adam özelliklerini anlattı. Tam yukarı çıkıyoruz orda çalışan başka bir bayan bu 9-36 değil 9-25 kg dedi. Adam da bilmiyomuş gibi aa öyle mi falan dedi ama hiç inandırıcı değildi. Zaten büyüyünce oturmak istemiyolar bunu alın diğeri gereksiz falan demeye başladı. O kg arası da zaten o fiyatlarda her yerde. Az daha kandırılıyoduk. Almadık çıktık. Bu kadar indirim olunca hem akşam eve gelince hemde sabah arayıp sordum bide emin misiniz kg aralıklarından diye. Nasılsa bunlar anlayana kadar geç mi olur dediler artık ne dediler bilmiyorum ama sinir oldum.
Aslinda esimle tartismasam almam izin cunku oglene kadar calisiyorum genelde. Ev araba yok dolayisiyla kredi borcu da yok hem calisacam hem de ev isi icin kendimi hirpalayacaksam niye calisayim ki. Kimseye yaranilmiyor eşe bile. Yoruldum valla senin annen benim annem olayindan en iyisi evimde otururum kendimi de yipratmam diyorum. Kizimda butun gun bana kalir
Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba
Ben eceye kizdigimda hemen beni öpmeye başlıyor:))
Benim kartım eşimde genelde para yatınca ortak hesabımız var Oray'a alır ödemeler kredi faturalar alışveriş tüm sorumluluk onda açıkcası bunlarla ilgilenmek istemem eşimde kenara para ayırdık mı söyler idareli kullanmamız gerektiği Zaman söyler evlendikten sonra ev ve araba aldık ikiside onun üstüne bana teklif etti ama tapuyla onla bunla uğraşacak durumum yok eşime güvenim sonsuz Allah mahçup etmesinCalisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba
Allah iş güç versin inşallah keyifle telafi edersinizKızlar eşim balikesir ve Afyondan iş aldı birde Bursa da iş varmış bize çok ayrılık gözüküyor iş için katlancaz artik
Canım doğru düşünüyorsun bence de ortak olmalı ama evlendikten sonra alınan mallar kimin üzerine olursa olsun Allah korusun aksi bir durumda ortak paylaşılıyor diye biliyorum. Çok da önemli değil yani kimin üzerine olduğu.Bizde burbirimize asla karismayiz birbirimizin maasimizi bile tam bilmeyiz. Ben kendi ihtiyaclarimi alirim esim de ev ihtiyacinu alir ortak bisey yok yani.
Peki bisey alındığında yani ev araba gibi yine ortak mi oluyor yoksa eşin üzerine mi oluyor? Ben ortak olmasi gerektigini düşünüyorum gelecekte ne olur ne olmaz dusuncesiyle... yanlis mi düşünüyorum acaba??
aynen canım ya o öptüğü an ben biliyorum zaten:)Ya herkesinin derdi başka işte bend ekendi anneme güvenip bırakamıyorum fazla rahat yedi mi içti mi uyudu mu uyandı mı pek sallamaz betülün de pek sesi çıkmaz ıvır zıvırla gün geçirir ama kv öyle değil betülü bırakacağım zaman sabahtan çorba yapar onu yediremese en kötü ihtimal makarna yapar onu seviyo diye gelince rapor verir şunu şunu yedi kaç kere kaka yaptı kaç saat uyudu hep anlatır ama işte annemebırakıp da gidemiyorum o da zaten betül çok hareketli bakamam diyo açık açık
Ben çalışırken eşimle kimse kimseden para istemezdi faturaları o öderdi kirayı ben öyle anlaşmıştık en başta sonra o bana kendi maaşına bağlı bi kredi kartı bile vermişti ama kullanmıyodum onu
Hatta benim bekarlıktan arabam vardı onu satıp üstüne ekleyip yeni araba aldık eşimin üstüne oldu :)) allah pişman etmesin hiçbirimizi ne diyeyim
Betülde aynısını yapıyo çok fena bu kızlar uyanık köfteler
Ahaha yengeçte iyiymişTeyzemin dört buçuk yaşındaki kızıyla oyun oynuyorduk yemek yapayım sana dedi çok açıktın diymi dedi evet dedim o Zaman alsana yengeçli tarhana çorbası dedi
Teyzemde herşeyi tarhanayla kakalıyormuş demekki ya da kakaladığını sanıyormuş
bende çok şaşırdım. Çalışanın işgüzarlığı mı yoksa mağzanın yetkililerindenmiydi adam hiç bilmiyorum. Diğer kız söylemese belki hiç anlamazdık. Zten mağzayıda kapatıyolar. Hadi almadıkta bi de çocukla zindankale otoparkından oraya kadar yürüdük akşam akşam park yeri bulamayınca kolumuz koptu gökçeyi taşıyacağız diye.Aâa ALlahtan ogrenmisiniz almadan canim nasil sahtekar oluyorlar anlamiyorum. Ogreneceginizi bile bile nasil yaparlar anlamak guc.
Moza gecen yil el degistirmisti canim ben hamileyken herseyi ordan almistim gecen yil gittiğimde baskasina devrettiklerini söylediler hatta çalışan bütün elemanlari da degistirmisler. Zaten bende cok uzun zamandir alisveris yapmiyordum pahali geliyordu. Uzun aradan sonra esim sayesinde bi kez daha alisveris yaptim.
Soyledigin iyi oldu canim bi daha bende oraya ugramam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?