2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
karatay halı yıkamaya veriyorum canım hep. Biraz sakarlık olunca çok kirletiyorum mecbur sık sık veriyorum :)) çay çorba kola kahve dökülmedik şey kalmadı ama tüm lekeler çıktı şimdiye kadar halının cinsinden de olabilir belki tam emin değilim ama ben memnunum maj atıyım istersen numarasını.
Nasıl kurutuyolar bilmiyorum ama geldiğinde kuruydu halı.

Mutfağıda sildi sağolsun eşim. Tüylü halılardan değil zaten altı kaydırmazlı kestirmelerden almıştım kurusun bakıcam inşallah izi de kalmamıştır. Yoksa onuda yıkamaya göndercem mecbur. 8 m2 bi de o büyük 28 lira tutuyo acıyorum biraz

Can'ım eşimin %20 indirim kuponu varmış
Birde yılbaşı çekilişinden 80 TL bonus kazanmış hepsini kullanınca 390 olmuş

Senin kayinvelden hakkında yazdıklarını okuyunca çok hoşuma gidiyo maşallah. Yaa benim kayinvaldem en yakın markete bile gitsem oyalayamiyo o kadar usengecki kucağına almış kapının önüne dikilmiş oluyo ben gelene kadar. Çocuk evde dolanirken ona dokunma bunu Elleme gel yigiiiit gel yiiigit diye cirpinip duruyo.evi de mübarek sanırsın yeni gelin her yer süs püs hiç dokunulmsyacsk onlara falan. Ayyy ay çok sinir oluyorum bu kadının bazı huylarina hareketlerine.

4 sene başka şehirde okuyunca para hesabı yapmaktan gına gelmişti bana. O yüzden ne. Para hesabına karıştım ne başka bişeye. Sonra baktım benim kocam para hesabı yapmak nedir bilmiyo olaya el atmak zorunda kaldım. Düşük limitli olan kart onda diğerleri bende duruyo. Nakit alışveriş yaptırmaya alıştırmaya çalışıyorum. Bana düzeltti kendini çok şükür. Ama arada hala gereksiz harcamalar yapmaması için uyarmam gerekiyo.
Bi kere indirimde diye dambul almıştı. Canım bunu niye aldın çalışcan mı dedim. Ne biliyim indirimdeydi belki çalışırım dedi. Hiç elini bile sürmedi :) hesap edin artık

İnşallah canım sağol
bende bayiliyorum K Keskek nin kv ne Allah bozmasin ne güzel benim KV de yasli zaten çocuk bakamiyor annem güzel bakar o da yigenime bakıyor ben çok nadir bırakıyorum annemede

Bdv de görmüştüm bi kaç kere. Evlilikte edinilen mallar orta oluyo boşanırken yarıyarıya orası tamam.
Ama bazı işgüzarlar boşanmaya karar verince tüm mallark başkasının üzerine devredip mal kaçırıyolar.
Tabi artık kadınlarda akıllı mallar üzerine tedbir koyduruyolar ama bunu bilmeyen yapamayan insanlar madur oluyolar.

Bizimde bi arabamız var eşimin üzerine. Ev falan alsakta hiç benim üzerime olsun demek aklıma gelmez heralde. Eşimin öyle bir konuma düşsekte beni mağdur edeceğini hiç sanmıyorum.yine de Allah o konuma düşürmesin hiç birimizi inşallah

ne güzel ya seninde içine siniyodur zaten en önemlisi o. Maşallah nazar değdirmeyelim aranızdaki ilişkiye.

Sağol Can'ım henüz arabada kullanmadık ama Mira evde çok memnun
Cadılar ya. Arabaya koyuncada oturmak istemiyo dersen hiç şaşmam:)

ne güzel ya seninde içine siniyodur zaten en önemlisi o. Maşallah nazar değdirmeyelim aranızdaki ilişkiye.

Valla sürekli diyorum hele bi arabada oturma bak sana bi daa koltuk var mı ama umudum yok kesin arabada mıkırdanır

Bende senin gibi düşünüyorum edinilen mal ortak olmali hayatin getireceği bilinmez.
Benimde bugun sartel atti yarin dilekce vermeyi düşünüyorum izin için. Cok iyi yapmışsın canim izin almakla yeterince birikiminiz de varmis zaten evlat cok daha önemli.[/QUOTE]bizde evlendkten snra araba aldk esim arabasni satti ustunu ben tamamladm onun uzerinde smdi araba. Benm evmde oturuyoryz esimin evi yok ama arsalari var mutahite veremediler imar kapali diye. Evlendgmzde kiradaydik snra mecbur tasindik benm ev yapilinca. Senin paran benm param olmaz bzde maasi evi gecindiriyo faturalar alisveris falan. Benm aldgm kiralarin bir kismi kredi cekmistm ona gdiyo bir kismida bana kaliyo. Kredi kartlarimzda herkesinki kendi cuzdaninda ama beraber kulllaniriz hep. Ben Calisrkende hic para muhabbeti yapmazdiik hicte sevmem senin benim yapanlari

Gecen yil bizde vermistik emin degilim ama esim karatay hali yikamaya vermisti heralde kışın hic vermedim bi de bu mutfagi vereyim

Bizde ev eşimin üstüne is yeri benim üstüme olduğu için iki araba kredi borçları kredi kartları hepsi benim adıma kart esimde de bende de var arada eşimden para alırım 100-200 neyse tatil için ya da zor gunlerimiz oluyor bazen o zaman harcamak için bende güveniyorum eşime Allah mahcup etmesin tabiki

[QUOTE="yaz yagmuru, post: 44583765, member: 619guvenmiyorum.Hayat bu herseşimin üstüne is yeri benim üstüme olduğu için iki araba kredi borçları kredi kartları hepsi benim adıma kart esimde de bende de var arada eşimden para alırım 100-200 neyse tatil için ya da zor gunlerimiz oluyor bazen o zaman harcamak için bende güveniyorum eşime Allah mahcup etmesin tabiki[/QUOTE]
Acikcasi ben esime guvenmiyorum hatta erkeklere guvenmiyorum.Hayat bu hersey olabilir .Bunkari doyluyorum kotu birimi esim kedinlikke degil ama bazen bir noktaya heliyirsyn ve hayatini paylastigin kisiyi taniyamiyorsun o yuzden guvenirim ama yuzde yuz degil

Valla sürekli diyorum hele bi arabada oturma bak sana bi daa koltuk var mı ama umudum yok kesin arabada mıkırdanır

Aynen öyle kızlar betül şimdi oturmuyo binbir nazla anca

bizde evlendkten snra araba aldk esim arabasni satti ustunu ben tamamladm onun uzerinde smdi araba. Benm evmde oturuyoryz esimin evi yok ama arsalari var mutahite veremediler imar kapali diye. Evlendgmzde kiradaydik snra mecbur tasindik benm ev yapilinca. Senin paran benm param olmaz bzde maasi evi gecindiriyo faturalar alisveris falan. Benm aldgm kiralarin bir kismi kredi cekmistm ona gdiyo bir kismida bana kaliyo. Kredi kartlarimzda herkesinki kendi cuzdaninda ama beraber kulllaniriz hep. Ben Calisrkende hic para muhabbeti yapmazdiik hicte sevmem senin benim yapanlari[/ QUOTE

Canım doğru düşünüyorsun bence de ortak olmalı ama evlendikten sonra alınan mallar kimin üzerine olursa olsun Allah korusun aksi bir durumda ortak paylaşılıyor diye biliyorum. Çok da önemli değil yani kimin üzerine olduğu.

Olsun canım ya dediğin gibi iş için katlanmaniz lazım. Bol kazanç versin Allah.

Canım bu sene yeni geldik samsun termeye. Bu sene norm fazlası oldum. Ama buranın milli eğitimi pek boşta tutma taraftarı değil. Bi okulda gorevlendirme çalışıyordum bu hafta boşa çıktım yine. Destek sınıfına filan vericektiler rapor alcam iki hafta. Zaten yarı yıl tatili olacak. İkinci dönem okul ayarlayacaklarmis.[/QUOTE]
Ben de samsundayim okulum canikte evim atakumda .Ben de nirm fazlasi olmusum okulda samsun meb resen atamakara baslamis sonumuzu hayir olur insallah

bizde evlendkten snra araba aldk esim arabasni satti ustunu ben tamamladm onun uzerinde smdi araba. Benm evmde oturuyoryz esimin evi yok ama arsalari var mutahite veremediler imar kapali diye. Evlendgmzde kiradaydik snra mecbur tasindik benm ev yapilinca. Senin paran benm param olmaz bzde maasi evi gecindiriyo faturalar alisveris falan. Benm aldgm kiralarin bir kismi kredi cekmistm ona gdiyo bir kismida bana kaliyo. Kredi kartlarimzda herkesinki kendi cuzdaninda ama beraber kulllaniriz hep. Ben Calisrkende hic para muhabbeti yapmazdiik hi

Acikcasi ben esime guvenmiyorum hatta erkeklere guvenmiyorum.Hayat bu hersey olabilir .Bunkari doyluyorum kotu birimi esim kedinlikke degil ama bazen bir noktaya heliyirsyn ve hayatini paylastigin kisiyi taniyamiyorsun o yuzden guvenirim ama yuzde yuz degil[/QUOTE]
Allah mahcup etmesin canım tabiki yüzde yüz güvenmek değil sonuçta insan ama kendi esim adina soyleyeyim canla başla çalışıyor bizler için sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor bunları görüyorum o yüzden aklıma aksi yönde birşey gelmiyor umarım boyle de gider eşimin dayısı da ayni iş yerini eşinin üstüne yaptı ikiside emekli simdi ne bileyim esimde bana bağkur ödüyor o insanları gördükçe ne güzel bizde emekli olcaz falan diye düşünüyorum Allah kimseyi doğru yoldan ayirmasin önemli olan bu

Kuzenimin esi cok zengin sadece bir bankada 18 trilyonu var ve kuzenm hc mutlu degil geliyo anlatiyo sasiriyorm okdr varlik icnde yokluk yasiyolar heray esi kuzenimin hesabna 1,5 trilyon aktariyo ama kocasindan habersz bir kurus harcamaz cnku kocasinin parasi. Cok kotu bi durum. Ben esimle esit sayilirm mal konusunda bnm dha cok hatta ama hic sorun yasamayiz bu konuda bitek araba ortak alindi o esmin ustune oldu ortak alinip diger herseym babamdan zaten snradan alinmadi. Erkeklere guvenilmez evet ama esine guvenmeli insan yani o guveni vermeli insanin esi bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…