Ben de samsundayim okulum canikte evim atakumda .Ben de nirm fazlasi olmusum okulda samsun meb resen atamakara baslamis sonumuzu hayir olur insallah[/QUOTE] inşallah canim. Resen atama değil ama istemesem de görevlendirme vericektiler dönem başında. Allahtan puanım isteyenlerin arasında en yüksekti de merkezde normal bir sınıf olmuştu. Gerçi yine boştayım.bizde evlendkten snra araba aldk esim arabasni satti ustunu ben tamamladm onun uzerinde smdi araba. Benm evmde oturuyoryz esimin evi yok ama arsalari var mutahite veremediler imar kapali diye. Evlendgmzde kiradaydik snra mecbur tasindik benm ev yapilinca. Senin paran benm param olmaz bzde maasi evi gecindiriyo faturalar alisveris falan. Benm aldgm kiralarin bir kismi kredi cekmistm ona gdiyo bir kismida bana kaliyo. Kredi kartlarimzda herkesinki kendi cuzdaninda ama beraber kulllaniriz hep. Ben Calisrkende hic para muhabbeti yapmazdiik hicte sevmem senin benim yapanlari[/ QUOTE
Canım doğru düşünüyorsun bence de ortak olmalı ama evlendikten sonra alınan mallar kimin üzerine olursa olsun Allah korusun aksi bir durumda ortak paylaşılıyor diye biliyorum. Çok da önemli değil yani kimin üzerine olduğu.
Olsun canım ya dediğin gibi iş için katlanmaniz lazım. Bol kazanç versin Allah.
Canım bu sene yeni geldik samsun termeye. Bu sene norm fazlası oldum. Ama buranın milli eğitimi pek boşta tutma taraftarı değil. Bi okulda gorevlendirme çalışıyordum bu hafta boşa çıktım yine. Destek sınıfına filan vericektiler rapor alcam iki hafta. Zaten yarı yıl tatili olacak. İkinci dönem okul ayarlayacaklarmis.
Allah mahcup etmesin canım tabiki yüzde yüz güvenmek değil sonuçta insan ama kendi esim adina soyleyeyim canla başla çalışıyor bizler için sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor bunları görüyorum o yüzden aklıma aksi yönde birşey gelmiyor umarım boyle de gider eşimin dayısı da ayni iş yerini eşinin üstüne yaptı ikiside emekli simdi ne bileyim esimde bana bağkur ödüyor o insanları gördükçe ne güzel bizde emekli olcaz falan diye düşünüyorum Allah kimseyi doğru yoldan ayirmasin önemli olan bu[/QUOTE]Acikcasi ben esime guvenmiyorum hatta erkeklere guvenmiyorum.Hayat bu hersey olabilir .Bunkari doyluyorum kotu birimi esim kedinlikke degil ama bazen bir noktaya heliyirsyn ve hayatini paylastigin kisiyi taniyamiyorsun o yuzden guvenirim ama yuzde yuz degil
eşin evi kapmış borçları sana yıkmış :) işin şakası tabi güven çok önemli gerisi hikayeBizde ev eşimin üstüne is yeri benim üstüme olduğu için iki araba kredi borçları kredi kartları hepsi benim adıma kart esimde de bende de var arada eşimden para alırım 100-200 neyse tatil için ya da zor gunlerimiz oluyor bazen o zaman harcamak için bende güveniyorum eşime Allah mahcup etmesin tabiki
bizde ayni durumdayiz canim yarin asm ye goturucem hastanelere goturmeyede korkuyorum salgin var diyeBuaralar istahsizlik ve huysuzluk sanirm coguu bebeklerde sorunbacaklarima yapisip agliyo esofmanimi indiriyo aglarken ne istiyo blmiyorm ama durup dururken yapmaya basladi. Sabhtan beri bir armut bir salatalik 150 ml sut baska bisey yemedi kasigi gorunce agliyo sabir diyorm gecicekkkkkkk
bende calisirken esimdeydi ama hic bi sorun yasamamistik zaten eclenince alinan butun mallar kimin ustune olursa olsun ortak sayiliyorCanım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı
aynisini benim kizimda yapiyor hayir beyza deyim hemen koseye bi yere gecip dudagini buzup agliyor ama bu halide cok tatli :)Ben gökçe ye kızınca önce dudağını büzüyor sonra içli içli ağlıyor
Paçaya yapisma huyu bizde de mevcut
Orasi oyle tabikide sahsen bn calisip biseyler evlendkten snra alsaydm kendi ustume isterdim yda ortak. Guvenle ilgili dgil ama insan kendni guvende hissetmeli:)[QUOTEicinde yasadik"hiraysen, post: 44584688, member: 571906"]Kuzenimin esi cok zengin sadece bir bankada 18 trilyonu var ve kuzenm hc mutlu degil geliyo anlatiyo sasiriyorm okdr varlik icnde yokluk yasiyolar heray esi kuzenimin hesabna 1,5 trilyon aktariyo ama kocasindan habersz bir kurus harcamaz cnku kocasinin parasi. Cok kotu bi durum. Ben esimle esit sayilirm mal konusunda bnm dha cok hatta ama hic sorun yasamayiz bu konuda bitek araba ortak alindi o esmin ustune oldu ortak alinip diger herseym babamdan zaten snradan alinmadi. Erkeklere guvenilmez evet ama esine guvenmeli insan yani o guveni vermeli insanin esi bnce.[/QUO . Evet guvenmeli ama yuzde yuz degil insanoglu cig sut emmir itimat olmaz:)
En azindan insanin gururu oksaniyor:) Canim sen cok gencsin umarim basina kotu besry gelmez ama bazen hesapta olmauan seyler gelip hayatina kabus gibi cokuyor ben o yuzden diyorum yuzde yiz guvenmeyin en axindan bi kapi acik birakin:)Orasi oyle tabikide sahsen bn calisip biseyler evlendkten snra alsaydm kendi ustume isterdim yda ortak. Guvenle ilgili dgil ama insan kendni guvende hissetmeli:)
Bende boyle düşünüyorum. Beraber calisildiysa ortak olmali çünkü erkekler gercek yuzlerini ayrilirken gösteriyor bence. Tabi o duruma kimse gelmesin ama Bende erkeklere pek guvenmemOrasi oyle tabikide sahsen bn calisip biseyler evlendkten snra alsaydm kendi ustume isterdim yda ortak. Guvenle ilgili dgil ama insan kendni guvende hissetmeli:)
Amin canim Insallah. Ben esimle bi donem cok sorun yasadim en buyuk neden de cocuktu .Cocugum olmuyor diye benden bosanmak istedi.Allah buyuk iste hic umadigimiz anda bir melek gonderdi.Sanirim zamaninda yasanan kirginliklar aklima geldi .Ama yuzde yuz guvenmemek laxim insan oglu sasar beser derler ya[/QUOTE]Allah mahcup etmesin canım tabiki yüzde yüz güvenmek değil sonuçta insan ama kendi esim adina soyleyeyim canla başla çalışıyor bizler için sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor bunları görüyorum o yüzden aklıma aksi yönde birşey gelmiyor umarım boyle de gider eşimin dayısı da ayni iş yerini eşinin üstüne yaptı ikiside emekli simdi ne bileyim esimde bana bağkur ödüyor o insanları gördükçe ne güzel bizde emekli olcaz falan diye düşünüyorum Allah kimseyi doğru yoldan ayirmasin önemli olan bu
Evet bunu şakayla bende söylüyorum bazen ama evi iş yeri onun üstündeyken almıştık krediyi kendi adına çekti o yuzden ev onun üstüne evinde borcu var daha oduyoruzeşin evi kapmış borçları sana yıkmış :) işin şakası tabi güven çok önemli gerisi hikaye
inşallah canım ya çok sağol Beyzaciga da geçmiş olsun cabuk iyilessin inşallahyazyagmuru canim cok geçmiş olsun esinin sehir disi isleride hayirlisiyla goz acip kapayana kadar gecsin rabbim sizi ayirmasin
benm herseym kendi ustume canm babamdan bana kaldigi icn devlet ustume gecrdi direk esimin ustunde bitek arabalar var onlarda umrumda olmaz. Zaten birini annesi aldi birini ortak aldik. Yani ikimznde mali ayri kagit uzerinde. Ama paramz ortak eve gren hersey ortakEn azindan insanin gururu oksaniyor:) Canim sen cok gencsin umarim basina kotu besry gelmez ama bazen hesapta olmauan seyler gelip hayatina kabus gibi cokuyor ben o yuzden diyorum yuzde yiz guvenmeyin en axindan bi kapi acik birakin:)
mira da var bu paylaşımsızlık hele söz konusu kendi oyuncaklarıysa aynından da olsa vermiyo kesinlikle bizi dinlemiyo küçük üstüne düşmiyeyim diyorum ama umarım geçici ve dönemseldir
geçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer hemen
mirayı annem teyzesine götürmüş bugün eşim telefonda soruyo kardeşime gittiler dedim yok metroya binmesinler bindiyseler taksiyle dönsünler annen haftasonu çok çocuklu yerlere gitmeseydi keşkeellerini bir saatte bir yıkıyosun dimi kapıdan girince banyoya git üzerini değiş hadi beni geçtim anneme de bişiler diyo kadın alınacak diye aklım çıkıyo malum eşim hastanede çalışıyo çocuk acil fullmüş iice pimpirik oldu
Kizlar ikinci donem ucretsiz izne ayrilmayi düşünüyorum hatta karar verdim. 1. Donem cok yoruldum bir de elife senin annen bakti benım annem niye bakmadi diye tartisiyoruz. Kv aram pek iyi degil. Ayrica eve kadin almak istiyorum temizlik icin. Biraz daha bekle iyice kirlensin diyo esim, bende kirli evde bekleyemiyorum aksamlari temizlik yapıyorum. Bundan dolayi 2. donem calismak istemiyorum. Borç harc yok zaten en azindan huzursuzluk cikmaz diyorum.
Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba
Canım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı
Teyzemin dört buçuk yaşındaki kızıyla oyun oynuyorduk yemek yapayım sana dedi çok açıktın diymi dedi evet dedim o Zaman alsana yengeçli tarhana çorbası dedi
Teyzemde herşeyi tarhanayla kakalıyormuş demekki ya da kakaladığını sanıyormuş
4 sene başka şehirde okuyunca para hesabı yapmaktan gına gelmişti bana. O yüzden ne. Para hesabına karıştım ne başka bişeye. Sonra baktım benim kocam para hesabı yapmak nedir bilmiyo olaya el atmak zorunda kaldım. Düşük limitli olan kart onda diğerleri bende duruyo. Nakit alışveriş yaptırmaya alıştırmaya çalışıyorum. Bana düzeltti kendini çok şükür. Ama arada hala gereksiz harcamalar yapmaması için uyarmam gerekiyo.
Bi kere indirimde diye dambul almıştı. Canım bunu niye aldın çalışcan mı dedim. Ne biliyim indirimdeydi belki çalışırım dedi. Hiç elini bile sürmedi :) hesap edin artık
nbenm herseym kendi ustume canm babamdan bana kaldigi icn devlet ustume gecrdi direk esimin ustunde bitek arabalar var onlarda umrumda olmaz. Zaten birini annesi aldi birini ortak aldik. Yani ikimznde mali ayri kagit uzerinde. Ama paramz ortak eve gren hersey ortak
Ya da bi sorun yasayinca gosteriyorlar:)Bende boyle düşünüyorum. Beraber calisildiysa ortak olmali çünkü erkekler gercek yuzlerini ayrilirken gösteriyor bence. Tabi o duruma kimse gelmesin ama Bende erkeklere pek guvenmem
günaydınlar... prim günü doldu Elif Hira yı kimseye güvenmiyor ya ben ya o bakacakmış. benim prim günüm doldu ama sene olarak 8 ay kaldı 20 yılın dolmasına.. bu yüzden ben çalışıyorum o Elif Hira ya bakıyor canım..niye çalışmıyor gecici bir süreliğine mi canim ozel değilse tabi
Geçti canım hiç izi bile kalmadı. Eşim koltuktaki boya lekesini çıkarmak için kimyasalcıdan bi sıvı getirmişti onla sildi. Yeşil bişiy.@Akaibu canim naptin haliyi cikmismi aynisi basima geldi ne yazikki yok kurufadulye hasla suyunu dok yok kaynar suyla citile her denileni yaptik ama kaydirmaza islemisti yag esimde ben yaparim diye fircalayinca yagli kismin kaydirmazi sokuldu parca parca dokuldu ancak oyle cikti yag ama hali yikamaya gonderememistik yeni halida alamadik oyle kullaniyorum simdilik ama az bi yer oldugundan hala kaydirmiyo bellide olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?