2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de samsundayim okulum canikte evim atakumda .Ben de nirm fazlasi olmusum okulda samsun meb resen atamakara baslamis sonumuzu hayir olur insallah[/QUOTE] inşallah canim. Resen atama değil ama istemesem de görevlendirme vericektiler dönem başında. Allahtan puanım isteyenlerin arasında en yüksekti de merkezde normal bir sınıf olmuştu. Gerçi yine boştayım.

Allah mahcup etmesin canım tabiki yüzde yüz güvenmek değil sonuçta insan ama kendi esim adina soyleyeyim canla başla çalışıyor bizler için sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor bunları görüyorum o yüzden aklıma aksi yönde birşey gelmiyor umarım boyle de gider eşimin dayısı da ayni iş yerini eşinin üstüne yaptı ikiside emekli simdi ne bileyim esimde bana bağkur ödüyor o insanları gördükçe ne güzel bizde emekli olcaz falan diye düşünüyorum Allah kimseyi doğru yoldan ayirmasin önemli olan bu[/QUOTE]
Amin canim Insallah. Ben esimle bi donem cok sorun yasadim en buyuk neden de cocuktu .Cocugum olmuyor diye benden bosanmak istedi.Allah buyuk iste hic umadigimiz anda bir melek gonderdi.Sanirim zamaninda yasanan kirginliklar aklima geldi .Ama yuzde yuz guvenmemek laxim insan oglu sasar beser derler ya

[QUOTEicinde yasadik"hiraysen, post: 44584688, member: 571906"]Kuzenimin esi cok zengin sadece bir bankada 18 trilyonu var ve kuzenm hc mutlu degil geliyo anlatiyo sasiriyorm okdr varlik icnde yokluk yasiyolar heray esi kuzenimin hesabna 1,5 trilyon aktariyo ama kocasindan habersz bir kurus harcamaz cnku kocasinin parasi. Cok kotu bi durum. Ben esimle esit sayilirm mal konusunda bnm dha cok hatta ama hic sorun yasamayiz bu konuda bitek araba ortak alindi o esmin ustune oldu ortak alinip diger herseym babamdan zaten snradan alinmadi. Erkeklere guvenilmez evet ama esine guvenmeli insan yani o guveni vermeli insanin esi bnce.[/QUO . Evet guvenmeli ama yuzde yuz degil insanoglu cig sut emmir itimat olmaz:)

eşin evi kapmış borçları sana yıkmış :) işin şakası tabi güven çok önemli gerisi hikaye

bizde ayni durumdayiz canim yarin asm ye goturucem hastanelere goturmeyede korkuyorum salgin var diye

Canım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı
bende calisirken esimdeydi ama hic bi sorun yasamamistik zaten eclenince alinan butun mallar kimin ustune olursa olsun ortak sayiliyor

Bizde burbirimize asla karismayiz birbirimizin maasimizi bile tam bilmeyiz. Ben kendi ihtiyaclarimi alirim esim de ev ihtiyacinu alir ortak bisey yok yani.
Peki bisey alındığında yani ev araba gibi yine ortak mi oluyor yoksa eşin üzerine mi oluyor? Ben ortak olmasi gerektigini düşünüyorum gelecekte ne olur ne olmaz dusuncesiyle... yanlis mi düşünüyorum acaba??[/QUOTE]

Ben gökçe ye kızınca önce dudağını büzüyor sonra içli içli ağlıyor
Paçaya yapisma huyu bizde de mevcut
aynisini benim kizimda yapiyor hayir beyza deyim hemen koseye bi yere gecip dudagini buzup agliyor ama bu halide cok tatli :)

Orasi oyle tabikide sahsen bn calisip biseyler evlendkten snra alsaydm kendi ustume isterdim yda ortak. Guvenle ilgili dgil ama insan kendni guvende hissetmeli:)

Orasi oyle tabikide sahsen bn calisip biseyler evlendkten snra alsaydm kendi ustume isterdim yda ortak. Guvenle ilgili dgil ama insan kendni guvende hissetmeli:)
En azindan insanin gururu oksaniyor:) Canim sen cok gencsin umarim basina kotu besry gelmez ama bazen hesapta olmauan seyler gelip hayatina kabus gibi cokuyor ben o yuzden diyorum yuzde yiz guvenmeyin en axindan bi kapi acik birakin:)

Bende boyle düşünüyorum. Beraber calisildiysa ortak olmali çünkü erkekler gercek yuzlerini ayrilirken gösteriyor bence. Tabi o duruma kimse gelmesin ama Bende erkeklere pek guvenmem

Amin canim Insallah. Ben esimle bi donem cok sorun yasadim en buyuk neden de cocuktu .Cocugum olmuyor diye benden bosanmak istedi.Allah buyuk iste hic umadigimiz anda bir melek gonderdi.Sanirim zamaninda yasanan kirginliklar aklima geldi .Ama yuzde yuz guvenmemek laxim insan oglu sasar beser derler ya[/QUOTE]
Ne güzel canım Ececik sürpriz yapmış size umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz
eşin evi kapmış borçları sana yıkmış :) işin şakası tabi güven çok önemli gerisi hikaye
Evet bunu şakayla bende söylüyorum bazen ama evi iş yeri onun üstündeyken almıştık krediyi kendi adına çekti o yuzden ev onun üstüne evinde borcu var daha oduyoruz
yazyagmuru canim cok geçmiş olsun esinin sehir disi isleride hayirlisiyla goz acip kapayana kadar gecsin rabbim sizi ayirmasin
inşallah canım ya çok sağol Beyzaciga da geçmiş olsun cabuk iyilessin inşallah

En azindan insanin gururu oksaniyor:) Canim sen cok gencsin umarim basina kotu besry gelmez ama bazen hesapta olmauan seyler gelip hayatina kabus gibi cokuyor ben o yuzden diyorum yuzde yiz guvenmeyin en axindan bi kapi acik birakin:)
benm herseym kendi ustume canm babamdan bana kaldigi icn devlet ustume gecrdi direk esimin ustunde bitek arabalar var onlarda umrumda olmaz. Zaten birini annesi aldi birini ortak aldik. Yani ikimznde mali ayri kagit uzerinde. Ama paramz ortak eve gren hersey ortak

Ben de esinle ayni kafadayim

Benim de ihtiyacim yok acikcasi ama evde cok bunaliyorum o yuzden basladim.yarim gun zaten 21 saat dersim var.iyi geldi calismak.yoruluyorum ama kafam dagiliyo.annen bakiyo iste ne guzel bakiciyla da ugrasmyosunuz niye sorun ediyo ki esin?bu tarz tartismalar yipratiyo insani bence de calisma izin hakkini kullan.elif de buyur krese verirsin ikinizin annesi de bakmamis olur boylece sorun da cikmaz

Calisan arkadaslar bisey soracam maas kartinizi esinize mi veriyirsunuz yoksa ortak hesap mi kullanıyorsunuz merak ettim genelde nasil oluyor acaba

Kartim bende hep canim esim hic istemedi ortak hesabimiz falan da yok.daha once kirayi ben oderdim marketi faturalari o hallederdi simdi ev aldk babasina oduyoruz borcu.ben emrenin ihtiyaclarini evin eksiklerini kendi ihtiyaclarimi karsiliyorum.o da borcu faturalari falan oduyo.belli bi duzenimiz yok yani.bazen marketi o halleder parasi bitince ben yollarm hesabina.sorun olmadi simdiye kadar.ev de onun adina.emreyle cikamamistm ben o halletmisti.babasinin evleri dukkani falan var onlar da esimin adina beni bosarsa zararli cikar her seyin yarisini alirim

Sen yazinca aklima geldi.okuldan erkek bi ogretmen arkadas esinin kartinin da onda oldugunu ayda 200 tl verdigini ve bunun yarisinin esinin servis ucreti oldugunu soylemistisiz cok musrifsiniz benm esim cok tutumlu diyp ovunuyodu.esinin annesine 60 tl lik bluz almasina izin vermemisti ve bunu marifetmis gibi anlatiyodu.ben daha kendime bile almadim annesine niye alcakmisiz ev aldk borc oduyoruz derdi.kabahat esinde bence.annem babam o kadar zahmet cekip kendilerinden kisip beni okutup meslek sahibi yapcklar ve esim anneme alacagim bluzun hesabini yapckaklini alirim onun

Canım ben haziranda başlayacagim işe. çalışırken eşime verirdim maaş kartimi ortak hesap yoktu ama bizde hiç sorun olmadı

Bizde burbirimize asla karismayiz birbirimizin maasimizi bile tam bilmeyiz. Ben kendi ihtiyaclarimi alirim esim de ev ihtiyacinu alir ortak bisey yok yani.
Peki bisey alındığında yani ev araba gibi yine ortak mi oluyor yoksa eşin üzerine mi oluyor? Ben ortak olmasi gerektigini düşünüyorum gelecekte ne olur ne olmaz dusuncesiyle... yanlis mi düşünüyorum acaba??[/QUOTE]

Cok guldum ya

Ayni bennasl olsa bi gun lazm olur mantigiesim sana taksitle dunyayi verseler alirsin diyo

Biara kotu dusunmeye baslamistm doktrlar tumorden suphelendkleri zaman hiranin ustne yapmayi dusunmustm herseyimi ya bide esm baskasyla evlenrse o kisi kizimi istemezse diye dusunmustm ama hasta kafasi yasadim bi sure

Canim bizimde oyke ben hic birsrye karismoyorum kredi kartim var ben harcarim o gider oder ben su an bebekle hic birini yapamam acikcasi maas cekecem diye vocugu kaybederim valla:) n

@Akaibu canim naptin haliyi cikmismi aynisi basima geldi ne yazikki yok kurufadulye hasla suyunu dok yok kaynar suyla citile her denileni yaptik ama kaydirmaza islemisti yag esimde ben yaparim diye fircalayinca yagli kismin kaydirmazi sokuldu parca parca dokuldu ancak oyle cikti yag ama hali yikamaya gonderememistik yeni halida alamadik oyle kullaniyorum simdilik ama az bi yer oldugundan hala kaydirmiyo bellide olmuyor

İlk aldığımda da paylaşmıştım ama konusu geçiyor, şimdi de paylaşayım dedim.. Bizim oto koltuğumuz bu, Efe 8.ayı bitirdiğinde almıştık yanlış hatırlamıyorsam.. ----> Bolenn Hug İsofixli

İlk başlarda bende arka tarafta onun yanında oturuyordum, kısa bir süre sonra hemen mızmızlığa başlıyordu alın beni diye.. Sonraları ben ön koltuğa geçmeye başladım ve bu şekilde daha rahat ettik biz, Efe alıştı gitgide..

Şimdi arabayı eşime lazım değilken, ben kullanırken Efe ile tek çıkmaya bayılıyorum.. O koltuğunda oturuyor ya da uyuyor ben araba kullanıyorum.. Çok zevkli.. Zaten 3 yatış pozisyonu var memnunuz.. Hepsiburada'dan almıştık

niye çalışmıyor gecici bir süreliğine mi canim ozel değilse tabi
günaydınlar... prim günü doldu Elif Hira yı kimseye güvenmiyor ya ben ya o bakacakmış. benim prim günüm doldu ama sene olarak 8 ay kaldı 20 yılın dolmasına.. bu yüzden ben çalışıyorum o Elif Hira ya bakıyor canım..

Geçti canım hiç izi bile kalmadı. Eşim koltuktaki boya lekesini çıkarmak için kimyasalcıdan bi sıvı getirmişti onla sildi. Yeşil bişiy.
Üzerine kağıt havlu basmıştım hemen çekmişti çoğunu zaten geriside gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…