Canim benim senmi karistirdin toplantilari ben calisiken benim patronum olsaydi beni herkesin onunde rezil ederdi ki yapmisligida var gelen misafirleri tanimadim diye onlarin gozu onunde azarlamisti beni ama senin patronun daha anlayisli gibi konusup cozersiniz inşallahmoralim çok bozuk resmen tüm toplantılar birbirine girdi yöneticimde toplantıya geçerken ah ah gibilerinden kafa salladı banatoplantı sonrası gidip konuşucam tabi ama içim içimi yiyo şuan çok mutsuzum
Canim yinede daha iyisini sen bilirsin ama beyza evde olan oyuncaklarin yuzune bakmiyor mesela parkta salincakta sallanir evede aldik ama sallanmayi birak oturmak bile istemiyor yinede sen bilirsin ama bence bos yere aldik sadece yer kaplıyorEve kaydirak almak istyorm su toplananlardan karar veremedim gittigdiyordan bakiyorm pilsan biraz dha pahali dolu diye bi marka var plastgi nasl acaba
Ay canım ya kötü olmuş. Çok sert çıkmaz inşallahmoralim çok bozuk resmen tüm toplantılar birbirine girdi yöneticimde toplantıya geçerken ah ah gibilerinden kafa salladı banatoplantı sonrası gidip konuşucam tabi ama içim içimi yiyo şuan çok mutsuzum
geçmiş olsun canım. Çabuk atlatır inşallahAsm den geldik bogazi kizarmis ondan hic bisi yemiyomus ve huysuzluk yapiyomus gece yine 4de kalktik ayaga atesi 38.2ydi parol verdim daha yeni uyuyacak toplam 2 saat uyudum ondada 3 kere emmek icin kalkti yemek icin israr etme corba ver sadece dedi ama israr etsemde yemiyoki zaten kusmakla tehdit ediyo ozamanda bu hastaliktan bize huy olarak kalmaz inşallah
çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir de iştahı düzelir normalde yemek yemeyi seviyosa huy edinmez bence boğazı acıtığı için istemiyodur yani inşallah öyledir yoksa kusma ne beter bişi en iyi bilenlerdenimAsm den geldik bogazi kizarmis ondan hic bisi yemiyomus ve huysuzluk yapiyomus gece yine 4de kalktik ayaga atesi 38.2ydi parol verdim daha yeni uyuyacak toplam 2 saat uyudum ondada 3 kere emmek icin kalkti yemek icin israr etme corba ver sadece dedi ama israr etsemde yemiyoki zaten kusmakla tehdit ediyo ozamanda bu hastaliktan bize huy olarak kalmaz inşallah
facedeki haziran anneleri grubunda baya paylaşım yapan olmuştu nerden aldıkları fiyatları görselleri falanda vardıEve kaydirak almak istyorm su toplananlardan karar veremedim gittigdiyordan bakiyorm pilsan biraz dha pahali dolu diye bi marka var plastgi nasl acaba
aslında acil çıkan bi toplantı yüzünden oldu ama sanırım bende yapmamam gereken bi müdahele bulundumCanim benim senmi karistirdin toplantilari ben calisiken benim patronum olsaydi beni herkesin onunde rezil ederdi ki yapmisligida var gelen misafirleri tanimadim diye onlarin gozu onunde azarlamisti beni ama senin patronun daha anlayisli gibi konusup cozersiniz inşallah
İnşallah halledersiniz canim yaçok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir de iştahı düzelir normalde yemek yemeyi seviyosa huy edinmez bence boğazı acıtığı için istemiyodur yani inşallah öyledir yoksa kusma ne beter bişi en iyi bilenlerdenim
facedeki haziran anneleri grubunda baya paylaşım yapan olmuştu nerden aldıkları fiyatları görselleri falanda vardı
aslında acil çıkan bi toplantı yüzünden oldu ama sanırım bende yapmamam gereken bi müdahele bulundum
senin müdürün bi hayli zormuş öyle çalışmaya ne kdr dayanırdm bilemem helede yavrumu bırakıp gelmişken ama tabi şartlarla alakalı herşey ha diyince bırakılmıyo çoğu kez benim yöneticim anlayışlıdır çok şükür ama bi yere kdr şu ara yeterince dikkatsizliğim oldu zaten bu da tuz biber şimdide ofisden çıktı konuşamadım bile bişide demedi giderken normalde hep söylerdi
İnşallah konuşur tatlıya bağlarsınız canım. İnsanız sonuçta, hepimiz hata yapabiliriz.moralim çok bozuk resmen tüm toplantılar birbirine girdi yöneticimde toplantıya geçerken ah ah gibilerinden kafa salladı banatoplantı sonrası gidip konuşucam tabi ama içim içimi yiyo şuan çok mutsuzum
Çok geçmiş olsun canım.Hastayken midesi bulaniyordur belki, iyilesince birşeyi kalmaz.Asm den geldik bogazi kizarmis ondan hic bisi yemiyomus ve huysuzluk yapiyomus gece yine 4de kalktik ayaga atesi 38.2ydi parol verdim daha yeni uyuyacak toplam 2 saat uyudum ondada 3 kere emmek icin kalkti yemek icin israr etme corba ver sadece dedi ama israr etsemde yemiyoki zaten kusmakla tehdit ediyo ozamanda bu hastaliktan bize huy olarak kalmaz inşallah
Canım ben de facede bi grupta gördüm birçok kişi aldı, klksa da indirim var filan diyorlardı. hatta ben de heves ettim ama kerem alp e güvenemiyorum. Çok güvenli gelmedi bana. Hep başında beklemek lazım, düşme tehlikesi çok fazla. Hele ki hira da kerem alp gibi kaymayi çok seviyorsa zor olabilir. Ama tabi benim evimde kaldirabileceğim biryer yok, senin varsa normal zamanda orada saklayabilirsin.Eve kaydirak almak istyorm su toplananlardan karar veremedim gittigdiyordan bakiyorm pilsan biraz dha pahali dolu diye bi marka var plastgi nasl acaba
Eve kaydirak almak istyorm su toplananlardan karar veremedim gittigdiyordan bakiyorm pilsan biraz dha pahali dolu diye bi marka var plastgi nasl acaba
@hiraysenİnşallah konuşur tatlıya bağlarsınız canım. İnsanız sonuçta, hepimiz hata yapabiliriz.
Çok geçmiş olsun canım.Hastayken midesi bulaniyordur belki, iyilesince birşeyi kalmaz.
Canım ben de facede bi grupta gördüm birçok kişi aldı, klksa da indirim var filan diyorlardı. hatta ben de heves ettim ama kerem alp e güvenemiyorum. Çok güvenli gelmedi bana. Hep başında beklemek lazım, düşme tehlikesi çok fazla. Hele ki hira da kerem alp gibi kaymayi çok seviyorsa zor olabilir. Ama tabi benim evimde kaldirabileceğim biryer yok, senin varsa normal zamanda orada saklayabilirsin.
Canim yinede daha iyisini sen bilirsin ama beyza evde olan oyuncaklarin yuzune bakmiyor mesela parkta salincakta sallanir evede aldik ama sallanmayi birak oturmak bile istemiyor yinede sen bilirsin ama bence bos yere aldik sadece yer kaplıyor
hira parkta salincaga otrmuyo bile kayaktanda korkuyo yigenmin var evinde grdgunde cok sevnmisti. Alistrmak icn almayi dusndum cok korkuyo parktakilerdn. Bos oda var ustte spor aletkeri koydgmz orda saklarm arada cikartrim diye dsunmustm kararsz kaldm gercektende guvensz yanlari cok acik baktmdaİnşallah konuşur tatlıya bağlarsınız canım. İnsanız sonuçta, hepimiz hata yapabiliriz.
Çok geçmiş olsun canım.Hastayken midesi bulaniyordur belki, iyilesince birşeyi kalmaz.
Canım ben de facede bi grupta gördüm birçok kişi aldı, klksa da indirim var filan diyorlardı. hatta ben de heves ettim ama kerem alp e güvenemiyorum. Çok güvenli gelmedi bana. Hep başında beklemek lazım, düşme tehlikesi çok fazla. Hele ki hira da kerem alp gibi kaymayi çok seviyorsa zor olabilir. Ama tabi benim evimde kaldirabileceğim biryer yok, senin varsa normal zamanda orada saklayabilirsin.
Turk mali olmasi guzel pilsan gbidir kaliteside. Yigenmde var ama onunki buyk pahali aldilar okdr alamam uygun kucuklere bakiyorm vazgecmek uzereym:)@hiraysen
Bend evöyle düşünüyorum salıncak vardı dert oldu valla bana en son kaldırdım
Bi arkadaşımızın evinde var ama nerden aldıklarını bilmiyorum çocukları 3 yaşında
İnşallah konuşur tatlıya bağlarsınız canım. İnsanız sonuçta, hepimiz hata yapabiliriz.
@minnakkartal canm insallah tatliya baglanir bnde calisrken cok yasiyodm bu durumu patronun herseyi bana aitti hata kabul edemiyolat bazen malesef
Bunu nasıl yapcan ki? Aslında internette gördüm. Su borularını keserek köşeleredr dirsek koyarak yapmışlardı ama sağlam olur mı emin olamadığım için kızılderili gibi olanı yapmayı düşünüyodumEki Görüntüle 1741923 Baaayiiilllldiiiimmmm yapicam bnu kizlar koydum kafaya ama smdi degil yazin yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?