2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
tekrar geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallah

marangozdan tahtayla sunta alicm kumas alicm bide canm.esmin yardimiyla yapicm whatsaptan gnderdm ona tamam dedi ama smdi yapamam yaza yapcm bukdr buyuk yapmam ama bu cok buyuk bnun fiyati 400 tlmis buna okafar para verende gercekten akil yok

insallah canm gecmis olsunn

baska bi marka var 70 tl alirsam ondan alicm alp almama arasnda hala kararsizm canm merak ettm szinki cokmu buyuk

gerçi onlarda öyle. Bağlantı yerlerini nasıl yapıyolar acaba. Ben bi ankaraya gittiğimde babamla konuşayım bunu. Asıl mesleği mobilyacılık ne gerekir öğreneyim

canım ya inşallah konuşma anlama iyice gelişince daha rahat olacaksınız

Koydum canim igye cok buyuk degil aslinda pilsan bingo diye geciyor olculeri var nette

Pazar günü kendime pazardan polar alt aldım desenleri begenmedim bir tek leoparli olan iyiydi diğerleri hoşuma gitmedi polar sıcak tuttuğu için almak istedim aslında leoparli giysiler almam evde giycem diye aldım eşim dün akşam anneme laf söylüyorsun ama bakıyorum da sen de leoparli aliyorsun dedi KV de bize iç çamaşırı falan alıyor bana gönderdikleri genelde leoparli dantelli falan ben de eşime annen hep böyle şeyler alıyor diye guluyordum az önce de eşim apartmanın önüne gelmiş evden birşey istedi indim aşağıya sen ne iniyorsun böyle aşağıya diye kızdı bana altı ustu eşofman ya kimse de görmedi zaten tuhaf bu adam vallahi:))

Drdan geldik neden burun akintilari buhar verecek kadar ilerliyor hemen dedim. Bir cocugun astim sayilabilmesi icin uc etken lazim uzun suren oksuruk-tikanma, vücutta alerjik reaksiyon ve genetik. Sizde ucude var astim degiller ama hassasiyetleri var. Bagisikliklari zayif demeyelimde bunyeleri hastaliga bu sekilde cevap veriyor diyelim dedi. Burada hic duymadim kimsenin buhar kullandigini demistim ya sulalede hemen herkesin evinde bir buhar makinesi var. Drla konusunca rahatladim.
Uzerindeki kiyafetlerle 12 kg 87 cm geldi. Cok iyi deyince istahsiz demeye utandim

benimde leoparlı bi taytım var eşim her giydiğimde dalga geçerdi ama miraya gidip kendi leoparlı bişi aldı demekki bu leopar ne olursa olsun evlere girmeyi başarıyo :))

ofisdeki arkadaşlar beni çok pis gaza getiriyo insan kaynakları yönetimi yüksek lisansa başla diye (online tabi) ama neyime güvenip gaza geliyorum şuan bende bilmiyorum

Ki
Benim abimde oğluna buhar makinası kullanıyor astım falan değil çocuk ama Abim ilerlemeden açılıyor diyor ben kullanmadim benim abiminde alerjisi var baharda tikaniyor benim oğlumda da var ama bizde öksürük olarak değilde burnunda tıkanıklık hapşırma gözlerde kaşıntı şeklinde oluyordu bir de küçükken yüzünde kaşıntı kızarıklık oluyordu tabi her bünye farklı ayrıca oğlunun gelişimi de çok güzel canım maşallah

benimde leoparlı bi taytım var eşim her giydiğimde dalga geçerdi ama miraya gidip kendi leoparlı bişi aldı demekki bu leopar ne olursa olsun evlere girmeyi başarıyo :))
Evet Miraya leoparli yelek almıştı babası demi gördüm onu ne yapalım içinde bayan olan her eve leopar giriyor demekki:))

Kızlar slm.. Öncelikle hasta bebeklere çook geçmiş olsun.. Çok yakın ark. eşi (eşide çok yakın ark. hatta ikisini ben tanıştırmıştım) kansere yakalandı.. Her saniye aklımdalar sürekli dua ediyorum.. Daha 32 yaşında.. 2.5 yaşında kızları var.. İnş. bi an önce eski sağlıgına kavuşur..
Bu arada @Akaibu biz concord almıştık oto koltuğunu. Çok memnunum. Ve evt bence yatış pozisyonu kesinlikle olmalı.. Bide aren 2.5 yaşındaki yeğenimden abla demeyi öğrenmiş. Bana hep anne derdi şimdi sürekli abba diyor.. Unutur inş.

Canım arkadaşına Allah şifa versin sağlığına kavussun inşallah üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…