Sansli hatunsun:))) Biz Herseyi ikimiz calisarak yaptik.Ay sahi eşimin babası bu sene emekli olmak için tüm dükkanlarını işini eşimin üzerine devretmişti. 3 dükkan hepsi sanayide 500 bin falan ediyomuş bi tanesi. Boşanırsak yarısı benim(allah korusun tabi)
Gerçi öyle bişey olsada istemem
Helletmenize çok sevindim canım:))
Ya ben de bunları çook beğeniyorum. Hatta çekilişe de katıldım binbir hevesle :)) Almaya kalksam alamam çünkü 500 lira civariydi sanırım fiyatları. Olmadı ortaklaşa fikir alışverişine girelim yapalım birer tane:))Eki Görüntüle 1741923 Baaayiiilllldiiiimmmm yapicam bnu kizlar koydum kafaya ama smdi degil yazin yapicam
Hepsi kapıt üzerinde :) üzerinde şirket varken emekli olamıyomuymuş kesinti mi oluyomuş neymiş. Öyle bişey için eşime devretti formaliteden.Sansli hatunsun:))) Biz Herseyi ikimiz calisarak yaptik.
Benimkide oyle, yeni gelin evi gibi cocuklar elledimi kirletti mi cok cani sıkılıyor hatta bir kere biblosunu kirmisti recep degerli birsey de degildi oturup aglamis kayinpedereSenin kayinvelden hakkında yazdıklarını okuyunca çok hoşuma gidiyo maşallah. Yaa benim kayinvaldem en yakın markete bile gitsem oyalayamiyo o kadar usengecki kucağına almış kapının önüne dikilmiş oluyo ben gelene kadar. Çocuk evde dolanirken ona dokunma bunu Elleme gel yigiiiit gel yiiigit diye cirpinip duruyo.evi de mübarek sanırsın yeni gelin her yer süs püs hiç dokunulmsyacsk onlara falan. Ayyy ay çok sinir oluyorum bu kadının bazı huylarina hareketlerine.
çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmazHastalar kervanına Efe'de katıldı, dün itibari ile.. Aslında bu 2.hasta oluşu, şükür çok sık hastalanmaz köftem..
Ama birdenbire oldu.. Hatta ne oldu anlamadım bileGece 11'de burun akıntısı başladı, ardından nefes alamama tıkanıklık, hapşurma ve en son ateş.. 4'e geliyordu uyuduk ve 7'de kalktık.. Nefes alamadığı için dalamıyor, biyandan da emzik emmeye çalışıyor..
Şırıl şırıl miisss gibi burun akıntımız varhuysuzluk var.. Ateş çıkıyor arada.. Şimdilik Dolven'le idare ediyorum, doktora gerek kalmaz umarım..
Geçmiş olsun canım sizede. gerek kalmaz inşallahHastalar kervanına Efe'de katıldı, dün itibari ile.. Aslında bu 2.hasta oluşu, şükür çok sık hastalanmaz köftem..
Ama birdenbire oldu.. Hatta ne oldu anlamadım bileGece 11'de burun akıntısı başladı, ardından nefes alamama tıkanıklık, hapşurma ve en son ateş.. 4'e geliyordu uyuduk ve 7'de kalktık.. Nefes alamadığı için dalamıyor, biyandan da emzik emmeye çalışıyor..
Şırıl şırıl miisss gibi burun akıntımız varhuysuzluk var.. Ateş çıkıyor arada.. Şimdilik Dolven'le idare ediyorum, doktora gerek kalmaz umarım..
Geçmiş olsun canım, inşallah doktora gitmeden atlatirsiniz.Hastalar kervanına Efe'de katıldı, dün itibari ile.. Aslında bu 2.hasta oluşu, şükür çok sık hastalanmaz köftem..
Hepsi kapıt üzerinde :) üzerinde şirket varken emekli olamıyomuymuş kesinti mi oluyomuş neymiş. Öyle bişey için eşime devretti formaliteden.
Gerçi eşim 3 kardeş. Her birine bir dükkan diye almış zaten kp.
Gözüm yok aslında. Rahatsız bile oluyorum hatta biri size dediklerinde. Eşim hep rahat büyüdüğü için para hesabı yapmayı hiç bilmez. Ailesine güveniyo hep. Bu da ben. Bu kadar varlik icinde ailedine guvenmesi gayet normal.Ben olsam ben de guvenirdim:)))
ne biliyim kıt kanaat geçinerek büyüğüm için bana tuhaf geliyo. eşim babam dükkan bırakcak nasılsa falan dediğinde adamın ölüsünü bekler gibi geliyo kendimi kötü hissediyorum.Bu da ben. Bu kadar varlik icinde ailedine guvenmesi gayet normal.Ben olsam ben de guvenirdim:)))
Canım kısa mesafelerde önemli değil ama 1 iki saat bile olsa gideceğin mesafe olmalı bence. Tabi bu benim fikrim:)) Kerem alpin koltuğu çok nadir dik pozisyonda durur. Birsey yiyorsa filan...Genelde yatis pozisyonunu kullanıyoruz. Zaten yatıyor dedikleri de yatak gibi düze yakın olmuyor, yayılma modu gibi:) Hatta yazın istanbula gittik gece 3 saat uyuduğunu biliyorum koltukta. Dik olsa rahat edemezdi ne o, ne de ben.sırf yatış özelliği için oto koltuğuna 300 lira fazla vermeye değer mi sizce?
Canim ben kizima almistim 2-3 sene once 120 tlydi sanirim pilsan markasi plastigide kaliteli. Benim cocuklarim sevdi normalde arka odaya kaldiriyorum arada bir cikariyorum kiz biraz hevesini aldida recep cok seviniyo cikarinca. Kaya kaya dengesinide saglamayi ogrendi. Basinda beklemiyorum ama gozetimim altinda, simdiye kadarda hic dusmedi cok şükür. Burdan resim koymayi pek beceremiyorum ama ig ye koyayim bak istersenEve kaydirak almak istyorm su toplananlardan karar veremedim gittigdiyordan bakiyorm pilsan biraz dha pahali dolu diye bi marka var plastgi nasl acaba
Az yattığını görünce bende o yüzden tereddüt etmiştim. Ama kullanılıyo demek. Neyse artık taksit falan sıkışsakta öyle alayım. Sonradan pişman olmaktan iyidir. Olmadı kumbaramı patlatırım :))Canım kısa mesafelerde önemli değil ama 1 iki saat bile olsa gideceğin mesafe olmalı bence. Tabi bu benim fikrim:)) Kerem alpin koltuğu çok nadir dik pozisyonda durur. Birsey yiyorsa filan...Genelde yatis pozisyonunu kullanıyoruz. Zaten yatıyor dedikleri de yatak gibi düze yakın olmuyor, yayılma modu gibi:) Hatta yazın istanbula gittik gece 3 saat uyuduğunu biliyorum koltukta. Dik olsa rahat edemezdi ne o, ne de ben.
Bizimki yatmıyomuş ben pişmanım uyuduğu zaman başı düşüyo öneAz yattığını görünce bende o yüzden tereddüt etmiştim. Ama kullanılıyo demek. Neyse artık taksit falan sıkışsakta öyle alayım. Sonradan pişman olmaktan iyidir. Olmadı kumbaramı patlatırım :))
Haklısın canım bende işte annemin rahatlığına takıyorum bazen bazende sallamıyorumSenin kayinvelden hakkında yazdıklarını okuyunca çok hoşuma gidiyo maşallah. Yaa benim kayinvaldem en yakın markete bile gitsem oyalayamiyo o kadar usengecki kucağına almış kapının önüne dikilmiş oluyo ben gelene kadar. Çocuk evde dolanirken ona dokunma bunu Elleme gel yigiiiit gel yiiigit diye cirpinip duruyo.evi de mübarek sanırsın yeni gelin her yer süs püs hiç dokunulmsyacsk onlara falan. Ayyy ay çok sinir oluyorum bu kadının bazı huylarina hareketlerine.
bizde alınca eşim aa az yatıyomuş bu kadar mı fln dedi ama mira evde kullanırken bile yatar konumda daha çok sevdi :))Az yattığını görünce bende o yüzden tereddüt etmiştim. Ama kullanılıyo demek. Neyse artık taksit falan sıkışsakta öyle alayım. Sonradan pişman olmaktan iyidir. Olmadı kumbaramı patlatırım :))
Tatlıya baglamaniza sevindim canım
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır EfeHastalar kervanına Efe'de katıldı, dün itibari ile.. Aslında bu 2.hasta oluşu, şükür çok sık hastalanmaz köftem..
Benim kizimda edde diyor çok tatlılar ya:))Kizima adin ne dye sorunca edde diyor:))) Elifi henuz telafuz edemiyir eceyle idare Ediyor:))))
Canım şimdi böyle yapması normal üzme kendini biraz daha büyüyünce etrafiyla daha çok ilgilenecek dikkati ni başka şeylere verecek şimdi daha küçük o yüzdenmirakız bugün yine çok huysuzmuş herşeye kızıyomuş birde yatak odasına gidip anni anni diye ağlıyomuşzaten ne zaman sabah evden çıkarken ona yakalansam günü çok zor geçiyomuş büyüdükçe daha bi zorlaşıyo çalışmak daha zoruma gidiyo zaten sabahtan beri kötü bi ruh halindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?